✨✨✨
🔹گناه،انسان را تحت ولایت شیطان میبرد
🔸در مرحله ی مرگ، انسان آنچه در دلش هست بیرون می ریزد. کسانی که ایمان شان سطحی بوده و با خدا زندگی نکرده اند، کفر بیرون میریزد. پیامبر بر بالین شخص محتضری بود، پیامبر اشهدان لااله الاالله را بر او تلقین کرد ولی او گفت که من این ذکر را نمی گویم و از آن بیزار هستم. و در همین حال هم از دنیا رفت. پیامبر از همسر او سوال کرد که او عادت به چه گناهی داشت که دچار سوء عاقبت شد؟ همسرش گفت: او مشروب خوار بود. زمان انجام گناه، انسان تحت ولایت خدا نیست. انسان در حین گناه تحت ولایت ابلیس است.
در روایت داریم: شخص هنگامی که در حال انجام دادن فحشاء و دزدی است، ایمان ندارد. عادت بر گناه ،هویتی برای انسان می سازد که تحت ولایت شیطان بودن برای او تثبیت می شود و ایمان از او سلب می شود. البته اینها قابل جبران و توبه است.🌾
☄از بیانات حجت الاسلام عالی☄
11.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #تماشایی
🌻 این دو ماه #شعبان و #رمضان هر روزش عید است...
➕ چگونه میشود دنیا را شیرین کرد؟
🌺 #بهار_به_توان_بهار 🌺
ــــــــــــــــــــــــــــــ🍃ـــــــــــــــــــــــــــ
حـدیثانه
امیرالمؤمنین عـلی﴿ع﴾ می فرمایند :
إِجْتنِابُ السَّيِّئاتِ أَوْلَي مِنِ اكْتِسابِ الْحَسَناتِ.
دوری كردن از بدی ها، بهتر از انجام خوبيهاست! '
_🍃✧
[روزهای آخر شعبان،شبیه روزهای قبل از سفر است ...
سفری سی روزه؛
که فقط او باشد و تو و...
دیگر هیچ!]
'
این روزهای آخـر؛
پُر است از دلشوره... !
که واپسین نفسهای شعبان،
با سِلم و سلام، تمام دلواپسیهایت را پاک میکند و ...
بدرقهات میکند!'
برای سفــــری به مقصد بهشت✨
سفر بخیر !
ـــــــــــــــــ🍃✧
استـادشـجاعـی
#پاسخ_به_شبهات
‼️خدا در سوره فتح، آیه ۲، به پیامبر میگوید: «گناهان گذشته و آینده تو را میبخشم.»
در حالی که در آیات دیگر آمده گفتار و کردار او چیزی جز وحی نیست (نجم،۳).
پس پیامبر معصوم نبوده!؟
🔷پاسخ شبهه:
به گفته سیدمرتضی، کلمه ذنب، مصدر است و مصدر می تواند با فاعل یا مفعول بیاید، در اینجا کلمه ذنب به مفعول خود اضافه شده است و مراد از ذنب، گناهانی است که مردم نسبت به آن جناب روا داشتند و نگذاشتند آن جناب وارد مکه شود و مانع ورود او به مسجدالحرام شدند.
بنابراین معنای آمرزش این گناه، نسخ احکام دشمنان آن جناب یعنی مشرکان است. و الا اگر مقصود آمرزش گناهان باشد، تعلق به فتح ندارد، چون ربطی بین فتح و آمرزش گناهان نیست پس مقصود از فتح، فتح مکه است و نزول سوره بر طریق بشارت بوده است.
مأمون از امام رضاعلیه السلام پرسید: یابن رسول الله، آیا سخن شما نیست که پیامبران معصوم هستند؟ حضرت رضا فرمود: آری! سپس پرسید: پس این آیه را بیان بفرما: «لیغفرلک الله ما تقدم من ذنبک و ما تأخر».
امام رضا علیه السلام فرمود: این عقیده مشرکان مکه بود که پیامبر، آنان را به توحید فراخواند و با بت های آنان به مبارزه برخاست و آنان او را از گنه کاران برشمردند.