4_5898005221518346763.mp3
6.97M
#تلنگری
🏴 ویژه ایام فاطمیه
#استاد_شجاعی
#استاد_میرباقری
✨ داستانِ من و مادرم...
همان حقیقتی است که انسانها را از تمامِ بلاها نجات خواهد داد...
اگر بتوانند ادراک کنند❗️
#من_و_خانواده_آسمانی
#حضرت_زهرا سلاماللهعلیها
🌷⃟🌴🕌჻ᭂ࿐✰🌈
عاشقان اهل بیت علیه السلام
@achegan
4_5898005221518346763.mp3
6.97M
#تلنگری
🏴 ویژه ایام فاطمیه
#استاد_شجاعی
#استاد_میرباقری
✨ داستانِ من و مادرم...
همان حقیقتی است که انسانها را از تمامِ بلاها نجات خواهد داد...
اگر بتوانند ادراک کنند❗️
#من_و_خانواده_آسمانی
#حضرت_زهرا سلاماللهعلیها
🌷⃟🌴🕌჻ᭂ࿐✰🌈
عاشقان اهل بیت علیه السلام
@achegan
✨🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍃🍂🌺🍃🍃
🍂🌺🍂
🌺
✋✋نیت کنید که مهمان امروز ما حاجت میــده #یا_زهرا_سلام_الله_علیها
🌷 #میزبان امروز،،،👈شهید حسن تهرانی مقدم
🔵 حاجت ها رو از #شهدا طلب کنید ، مرام و معرفتشون زیاده حتما دستگیرمون میشن
هر کسی با هر شهیدی خو گرفت
روز محشر آبرو از او گرفت
✋سلام بر همسنگران و دوستداران شهـــــداء🌹
اجرتون با سالار شهـــــــیدان 🌹
🌺
🍂🌺🍂
🍃🍂🌺🍃🍂
✨🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂
حسن تهرانی مقدم ۶ آبان ماه ۱۳۳۸ در محله سرچشمه تهران متولد شد. به علت شغل پدرش (محمود تهرانی مقدم) که به پیشه خیاطی مشغول بود، به محله شکوفه و سپس به محله بهارستان نقل مکان کرد و مقاطع ابتدایی و دبیرستان را در همین مناطق گذراند.
در مسجد زینب کبرای سرچشمه زیر نظر آیت الله سید علی لواسانی امام جماعت و مدیر مسجد، تعلیمات دینی و مقدمات آشنایی با اسلام را فراگرفت و به همراه برادرانش در گروه سرود مسجد شروع به فعالیت کرد.
این گروه سرود، هسته اصلی گروه سرودی بود که در روز ۱۲ بهمن ۵۷ در فرودگاه مهرآباد و در مراسم استقبال از حضرت امام به اجرای برنامه پرداخت.
همراهی در مبارزات انقلابی سال ۱۳۵۷👇
همزمان با اوجگیری فعالیت انقلابی، تحت تاثیر برادرش (محمد) به صف انقلابیون پیوست. او در روزهای منجر به پیروزی انقلاب به اتفاق دوستانش در فعالیتهای زیرزمینی، نارنجکهای دستی میساخت که با استفاده از سه راهی لوله آب تولید میشد.
شب ۲۲ بهمن در میدان امام حسین علیه السلام (فوزیه سابق) با پرتاب نارنجک دستی یک خودروی نظامی ارتش را مصادره و سرهنگ سوار بر خودرو را به اسارت درآورد.
تحصیلات عالیه شهید تهرانی مقدم👇
قبولی در دانشگاه در مقطع کاردانی ۱۳۵۶👈شهید بزرگوار حاج حسن تهرانی مقدم پس از پایان دوره تحصیلات متوسطه در رشته صنایع (برش قطعات صنعتی) در مقطع فوق دیپلم مدرسه عالی تکنیکیوم نفیسی پذیرفته شد.
در سال ۱۳۵۸، در مقطع لیسانس رشته مهندسی صنایع پذیرفته و به اخذ مدرک مهندسی در این رشته موفق شد.
تیرماه ۱۳۵۹ تهرانی مقدم در ۲۱ سالگی و در ابتدای شکلگیری رسمی سپاه پاسداران، به عنوان مسئول اطلاعات منطقهی ۳ سپاه شمال، مشغول به فعالیت شد و تا ۵۹/۷/۳۱ در این سمت باقی ماند.
در زمان بروز ناآرامیها در نقاط مرزی که مهمترین آنها حوادث تجزیهطلبانه در کردستان بود، سپاه را در ۱۵ ماه اول عمر خود متوجه ضرورت تقویت صبغه نظامی کرد.
با این رویکرد تا شهریور ۱۳۵۹ که کشور در آستانه هجوم رژیم بعث عراق قرار گرفت، حداکثر توان رزمی سپاه، تعداد معدودی گردانهای رزمی بود که با روشهای چریکی و غیرکلاسیک، درگیر مبارزه با اشرار و ضدانقلابیون مسلح در کردستان شدند.
سنگینترین سلاحی که در آن دوران در اختیار سپاه بود، تعدادی خمپارهانداز و آرپیجی و تیربار بود، در حالی که در همین وضعیت، ضد انقلابیون در کردستان حتی به توپخانه نیز مجهز بودند. شاید آمار کل سلاحهای سپاه در آن مقطع از چند هزار تفنگ G۳، کلت، آر پیجی و دهها قبضه خمپارهانداز تجاوز نمیکرد.
جرقههای شکلگیری توپخانه سپاه سال ۱۳۵۹👇
بعد از عملیات ثامنالائمه که منجر به رفع محاصره آبادان شد، از جمله غنائم بدست آمده از عراق، یک آتشبار توپخانه ۱۵۵ میلیمتری کششی بود که از جانب دشمن در شمال آبادان، بین دارخوین و پل مارد مستقر بود
جرقههای شکلگیری توپخانه سپاه سال ۱۳۵۹👇
بعد از عملیات ثامنالائمه که منجر به رفع محاصره آبادان شد، از جمله غنائم بدست آمده از عراق، یک آتشبار توپخانه ۱۵۵ میلیمتری کششی بود که از جانب دشمن در شمال آبادان، بین دارخوین و پل مارد مستقر بود
این آتشبار توپخانه بلافاصله تعمیر و عملیاتی شد و در همان منطقه، علیه دشمن بکار گرفته شد.
مسئولیت های و افتخارات شهید تهرانی مقدم👇
راهاندازی فرماندهی موشک سپاه در آبان ۱۳۶۲ به شهید تهرانی مقدم محول شد. شلیک توپ به سمت بصره در بهمن ۱۳۶۲ توسط ایشان انجام گرفت.
هنگامی که حضرت امام با مقابله به مثل حملات موشکی عراق موافقت کردند ، جمهوری اسلامی ایران در آن زمان فاقد سامانه موشکی بود و مقابله به مثل، تنها در سطح توپخانهای صورت میگرفت.
شلیک اولین موشک به سمت عراق در اسفند ۱۳۶۳👇
انتصاب به عنوان فرمانده موشکی نیروی هوایی سپاه؛ شهریور ۱۳۶۴👈پس از صدور فرمان تاریخ امام مبنی بر تشکیل نیروهای سه گانه سپاه پاسداران، شهید مقدم در سال ۱۳۶۴ به سِمت فرماندهی موشکی نیروی هوایی سپاه منصوب شد.
تلاش برای استقلال در صنعت موشکی در سال ۱۳۶۵. راهاندازی یگان موشکی حزبالله در لبنان سالهای ۱۳۶۶-۶۵. دستیابی به "نازعات" اولین موشک ایرانی؛ ۱۳۶۶. شرکت در عملیات مرصاد سال مرداد ۱۳۶۷. موفقیت در ساخت شهاب ۳ سال ۱۳۷۷. ساماندهی صعود بزرگ به قله دماوند سال ۱۳۸۱. جانشین نیروی هوا فضای سپاه سال ۱۳۸۴. رئیس سازمان جهاد خودکفایی سپاه سال آذر ۱۳۸۵.
اعلام رسمی قصد ترور شهید تهرانی مقدم در رادیوی منافقین👇
محمد تهرانی مقدم (برادر شهید) درباره تهدید کردن شهید حاج حسن تهرانی مقدم از سوی منافقین میگوید👈«بردارم چند بار از جانب گروهک تروریستی منافقین تهدید شد به دلیل آن که موشکی به مقر منافقین در داخل خاک عراق زد. همان شب رادیو منافقین اعلام کرد این مقدم را ما میزنیم. زمانی که ترور شهید صیاد شیرازی را طراحی کردند، همزمان طرح ترور حاج حسن آقای مقدم را نیز در دستور کار داشتند و میخواستند هر دوی آنها را ترور کنند که یک گروه از آنها دستگیر شدند».
تاریخ شهادت👇
سردار حسن تهرانی مقدم تا روز آخر عمر نیز به عنوان مسئول سازمان سپاه در ایجاد یک توان علمی و دانشی پایه و زیربنایی مشغول کارهای علمی و تحقیقاتی بود و در روز شهادتش (۲۱ آبان ۱۳۹۰) در پادگان امیرالمومنین علیه السلام شهرستان ملارد در حالی که برای آزمایش موشکی آماده میشد، بر اثر انفجار زاغه مهمات به یاران شهیدش (احمد کاظمی، حسن شفیع زاده، حسن غازی، غلامرضا یزدانی، علیرضا ناهیدی، مصطفی تقیخواه و...) پیوست.