eitaa logo
کانال "عاشقان و خادمین اهل بیت علیه السلام
116 دنبال‌کننده
19هزار عکس
6.6هزار ویدیو
149 فایل
کپی فقط با صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان عج ارتباط با ادمین: @GAFKTH
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴إنَّا للّه وإِنّا إِلَیهِ رَاجِعُونَ ▪️روح بلند پیشوای مسلمانان و رهبر آزادگان جهان، حضرت امام خمینی به ملکوت اعلی پیوست ١٣ خرداد ۶٨-ساعت ٢٢:٢۴ @achegan
ارادت شهدا به حضرت امام خمینی (ره) یک پیوند عمیق قلبی بود، شهدای گرانقدر در عرصه دفاع مقدس با پیروی از فرمان امام راحل، عازم جبهه‌ها شدند و برای دفاع از نظام و کشور از جان عزیز خود گذشتند.🌷 باید پاسدار اندیشه‌ها و آرمان‌های والای امام راحل و ادامه دهنده سیره و راه شهیدان عزیز تحت هدایت و رهبری مقام معظم رهبری مد ظله العالی باشیم. همه ما وارث خون شهدای بزرگواری هستیم که با اعتقاد خود، گام در راه مبارزه و جهاد نهادند و امروز بر همه ما تکلیف است به عنوان رهروان طریق متعالی حضرت امام(ره)، در جهت ترویج فرهنگ انقلاب و امام تلاش کنیم.🌷 ارتحال امام خمینی ره @achegan🌴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥این تصاویر از آمریکا حیرت انگیز است...... سالها بود این صحنه ها در کشورهای مخالف آمریکا دیده میشد . جایی که دولتی بر خلاف سیاست های استکباری و سلطه جویانه آمریکا بر سرکار می آمد . سرویسهای جاسوسی آمریکا و اختاپوسهای رسانه ای غرب با فریب توده ها ،کودتاهای رنگی و مخملی و نرم به راه می انداختند تا دولتهای مستقل را سرنگون کنند.... حالا این تجمعات بزرگ را در خود آمریکا لانه اصلی شیاطین جهانی میبینیم.... اما یک نکته مهم.....: آیا این اعتراضات منجر به براندازی حکومت شیطانی آمریکا خواهد شد؟ جواب :خیر ، چون تنهای جایی که آمریکا سفارت خانه ندارد تا برنامه براندازی را مدیریت کند خود آمریکاست...... «مارگریت سیمونیان» مدیر شبکه RT روسیه در اظهاراتی کنایه آمیز گفت : اعتراضات امریکا به تغییر رژیم در ایالات‌متحده نخواهد انجامید؛ زیرا امریکای دیگری نیست تا به براندازان کمک کند! ▪️ در سال‌های اخیر هیچ کودتا یا تغییر رژیمی بدون دخالت امریکا رخ نداده است. @achegan🌴
بررسی نقش زنان در تربیت اقتصادی: واژه تربیت فقط برا مسائل اخلاقی ودینی نیس. اما تربیت از نوع اسلامی اون تک بعدی وفردی نیس. در نگاه اسلام ،دین دارای تفکر اجتماعی،نگاه حکومتی و نگاه جامعه سازی است. درنگاه دین اومده که انسان سازی کنه و بخاطر همین لاجرم باید حکومت سازی ،و نظام سازی و تمدن سازی کنه‌. انقلاب اسلامی این با همین رویکرد از دین شکل گرفت وگرنه تا کنون چیزی ازش نمانده بود.
یکی از ابعاد تربیتی اسلام و یکی از اصلی ترین نیازمندی های انقلاب ،بعد اقتصادی و تربیت اقتصادیه ،که سالیان طولانی مورد غفلت قرارگرفته. ایات و روایات زیادی به مسئله اقتصاد توجه ویژه دارن. مانند👈حدیثی با مضمون مشابه از ۵امام معصوم ع نقل شده: "لا یستکمل ایمان العبد الا ثلاث : تفقه فی الدین ،،تقدیر المعیشه و صبر علی الرضایا"👈(دین شما کامل نمیشه مگر با انجام سه چیز: عمق پیدا کردن در دین ، اندازه گرفتن معیشت و صبر بر بلاها ومصیبتها) تقدیر معیشت یعنی نگه داشتن حد و اندازه اقتصاد خانواده و این مهم تحقق نمی یابد مگر انکه مسئله تربیت اقتصادی جدی گرفته بشه.
.یکی از ابعاد تربیتی اسلام و یکی از اصلی ترین نیازمندی های انقلاب ،بعد اقتصادی و تربیت اقتصادیه ،که سالیان طولانی مورد غفلت قرارگرفته. ایات و روایات زیادی به مسئله اقتصاد توجه ویژه دارن. مانند👈حدیثی با مضمون مشابه از ۵امام معصوم ع نقل شده: "لا یستکمل ایمان العبد الا ثلاث : تفقه فی الدین ،،تقدیر المعیشه و صبر علی الرضایا"👈(دین شما کامل نمیشه مگر با انجام سه چیز: عمق پیدا کردن در دین ، اندازه گرفتن معیشت و صبر بر بلاها ومصیبتها) تقدیر معیشت یعنی نگه داشتن حد و اندازه اقتصاد خانواده و این مهم تحقق نمی یابد مگر انکه مسئله تربیت اقتصادی جدی گرفته بشه.
: در مسئله تربیت و بویژه تربیت اقتصادی ، نقش زنان بسیار پر رنگ وحیاتیه، کما اینکه در طول تاریخ اسلام و انقلاب همواره ماموریت انسان سازی توسط زنان ومادران جامعه محقق شده. در انقلاب اسلامی زنان ومادرانی که بی سواد بودن اما ٣٠٠هزار شهید پرورش دادند. انسان سازی کار بسیار دشواریه و تربیت انسانهایی که حاضرن از جانشان بگذرن به مراتب دشوارتره. امروز نیز انقلاب اسلامی به مادران وزنانی احتیاج داره که بتونن فرزندانی تربیت کنن که حاضر باشن برای اقتصاد کشور جهاد اقتصادی کنن. در قران امده که:"و جاهدوا فی سبیل الله باموالهم وانفسهم " جالبه که جهاد با مال مقدم بر جهاد با جان بیان شده. در طول ٨سال جنگ تحمیلی،جهاد با جان بود. اما در این سالها که جنگ اقتصادی شدت گرفته(تحریم های ظالمانه و...)،، جهاد اقتصادی نیاز به جهادگر داره و جهاد اقتصادی باید در جایی تربیت بشه. این تربیت در درجه اول باید در خانواده و بعد مدرسه و پس از ان رسانه های عمومی شکل بگیره. 👈اگر در قدم اول ،خانواده در این زمینه کاری نکنه ،نمیتوان به وسیله مدرسه و رسانه و سایر نظامای تعلیم و تربیت امیدی داشت.
کار افرینی یعنی ایجاد کسب و کار "پایدار "و "سودآور" . کسی که بخواد کارافرین بشه ٣رکن رو باید همزمان در خودش جمع کنه: اموزش، خلاقیت ، همت وتوکل. یعنی باوجود این سه تا،کارافرین موفق کسانی اند که در حین کار و در طول مسیر تجربه کسب میکنن.بخاطرهمین بهتره کارو زمانی شروع کنه که به منابع مالی زیادی نیاز ندارن تا بتونن دوره ازمون وخطا رو با حداقل خسارت طی کنن. مثلا دانشجوها در دوران دانشجویی وارد فعالیتای کوچک کارافرینانه شوند.
زنان جامعه چگونه میتونن در حوزه کار افرینی نقش داشته باشند؟ سه محور مهم در تربیت اقتصادی برا زنان ومادران و دختران جامعه هست: زنان و سرمایه اجتماعی زنان و سبک زندگی زنان و تربیت فرزندان کارافرین ✳️ 1_زنان و سرمایه اجتماعی: در اقتصاد تا "سرمایه "نباشه هیچ کار تولیدی، شتاب اقتصادی، رونق ،بهبود رفاه زندگی و....اتفاق نمی افتد. ✳️انواع سرمایه: سرمایه مالی وپولی👈مرد سرمایه فیزیکی👈مرد سرمایه انسانی👈 زن سرمایه اجتماعی👈زن سرمایه عاطفی👈زن سرمایه معنوی👈زن اگه ٢سرمایه اول رابه مردان بسپاریم ۴سرمایه دیگر اگه در اقتصاد نباشند اقتصاد کشور کار نمیکنه . اینها برعهده زنان هست.
👈بخشهایی از سرمایه انسانی در دانشگاهها و مراکز فنی وحرفه ای ساخته میشن.اما پایه آن در خانه است. تمام روانشناسان رشد میگن: رشد استعداد فکری فرزند از ٣تا۶سالگی امکان پذیره.👈سپردن کودک از٢تا ٣سالگی به مهدکودک درست نیس. پایه سرمایه انسانی در خانواده و توسط زن ساخته میشه. البته بحث خانمهایی که بخاطر نیاز اقتصادی مجبور به کار کردن هستن ،جداست. اما اگه کسی فک کنه حضور زن در اجتماع برای جامعه مفیدتر از نقش او در خانه و تربیت فرزند وتولید سرمایه اجتماعی است،، مرتکب اشتباه بزرگی شده.
✳️ 2 _زن و اصلاح سبک زندگی : زنان نیمی از جمعیت ایران رو تشکیل میدن و بسیاری از اونها در خانه تصمیم گیر هستن.زنان با یه تصمیم ساده در سبک زندگی میتونن در تخریب اقتصاد کاری کنن که بمبهای امریکایی قادر نیستن. تاثیر رفتارها و نحوه زندگی کردن ما در مجموع تاثیر بسیار زیادی بر حوزه کلان اقتصادی داره. مثلا اگه مواردی چون احتکار خانگی (موکول کردن مصرف اینده به حال)، اسراف و تبذیر ،چشم و هم چشمی ،عدم خرید جهیزیه ایرانی و.....جزوی از سبک زندگی زنان جامعه ما بشه؛ از دل چنین خانواده هایی قطعا نیروی کارآفرین و ارزش افرین برا کشور تولید نخواهد شد. زنان در جامعه ما میتونن رفتارها و سبک زندگی رو شکل بدن. نقش افرینی مردان در سبک زندگی بسیار کمتر از زنهاست.
✳️ 3_زنان و تربیت فرزندانی کار افرین: در ایران ٣میلیون بیکار وجود داره و بخش عمده این بیکاریها ناشی از عدم وجود روحیه کار افرینی در کشور است. کشورما دارای ظرفیتهای اقتصادی فوق العاده بالایی است. وهرگز کارافرینهای بالفعلی که در کشورند به قدر ظرفیتهای اقتصادی ما نبوده. در یک بررسی مشخص شده که برا اینکه بتوان از همه ظرفیتهای اقتصادی ایران استفاده کرد،حداقل٧٠میلیون نفر نیروی کار احتیاج است. الان کل نیروی کاری که در کشور داریم ٣٠میلیون نفر است که نزدیک ٧میلیون نفرشون هم بیکارند لذا خیییلی عقبیم. بیکاران موجود هم در نتیجه کم بودن کارافرین در جامعه است.
کار افرینی ٣رکن بسیار مهم داره: اموزش و مهارت خلاقیت و نو اوری توکل وهمت . خانواده ها ومادران میتونن با تکنیکهایی این سه رکن رو از کودکی در بچه ها تقویت کنن. یکی از این موردا اشنا کردن کودکان با اداب و فنون دخل و خرج است. مثلا از کودکی مقداری پول بعنوان خرج ماهانه ویا حتی سالانه برا لوازم تحریر به کودک دهند از او بخواهند این پولو مدیریت کرده وتمام نیازاشو در این زمینه با این پول تامین کنه.
در رابطه با تربیت اقتصادی حرفها زیاده. اما پررنگترین نکته اینکه زنان و مادران و دختران جامعه ما به این درک برسند که ارزش افرینی انها در فضای خانه وخانواده و تربیت جهادگرانی اقتصادی بزرگترین اثر رو در پیشرفت اقتصادی کشور و تحقق اقتصادی مقاومتی خواهد داشت.
در اقتصادهای پیچیده کنونی طبیعتا زنها هم باید در اقتصاد خانواده ایفای نقش کنن. بخشی از این نقش میتونه در حوزه مدیریت مصرف باشه. اما در بخش درامدزایی هم زنان میتونن به مردان کمک کنن وبه کار افرینی در خانه وخانواده بپردازن. در بحث اقتصاد مقاومتی هم وقتی در ارتباط خانواده صحبت میکنیم یکی از موضوعات ،متنوع کردن پایه های درامدی خانوادست. یعنی یکی از مولفه های مقاوم بودن اقتصاد خانواده اینه که اگر سرپرست خانواده به هر دلیلی منابع درامدی هودشو از دست داد.مثلا خدایی نکرده از کار افتاد یا بیکار شد ،برا اینکه خانوادش بتونن به زندگی خودشون ادامه بدن ،لازمه که منابع درامدی دیگری داشته باشن. زن بعنوان همسر در خانواده دو نوع کارافرینی میتونه داشته باشه: یک)اقسام فعالیتایی که میتونه هزینه های خانواده رو کم کنه.👈لزومی نداره که حتما برا کارافرین بودن ،محصول تولید کنه. همین که بتونه کاری کنه خرید خانواده از بازار کم بشه این خودش کارافرینیه. مثلا همه خانواده ها ، انواع نیازمندهای غذایی خودشونو از بازار تهیه میکنن؛ خب اگه این نیازها توسط یه نفر در خانواده (همسر)تولید بشه ،این خود کارافرینی هست. چرا که یک تولیدی که مابه ازای خارجی داشته و مخارج خانواده رو کم میکنه انجام شده. آشپزی یکی از مصادیق کار افرینی هست.اشپزی بنحوی که خانواده رو بی نیاز از مصرف غذای بیرون کنه.
دو) فروش ،تولید و خدمت👈این کارافرینی انواع واقسام بسیار گسترده ای داره. طبیعتا زن هم میتونه تحت شرایطی خارج از خانه کار کنه اما مشاغل خانگی و کسب و کارهای کوچک و خرد طبیعتا بیشتر مورد تاکیدهستن. در زیر بخشهای صنعت، خدمات وکشاورزی،مشاغل خانگی زیادی وجود داره. البته هرکدوم قبل اجرا باید ارزیابی ۴گانه :فنی،بازار،مالی، ریسک شود.
مثلا در بخش یکی از حوزه های بسیار پرظرفیت ،حوزه فضای مجازی است،،در خانه هایی که لپ تاپ ،رایانه و تلفن همراه هست. از پژوهش های مبتنی بر اینترنت تا بازاریابی اینترنتی وتولید محصولات چند رسانه ای . مانند گاهی یک دقیقه موشن گرافیک ،یک تا ٣میلیون تومان کسب درامد هست. خانما میتونن از طریق شبکه های اجتماعی بازارچه های مجازی شکل بدن ومحصولشونو بفروشن.
در حوزه 👈 کشت اپارتمانی یا بحث فناوری باغهای روی سقف یا گلخانه . یا گیاهان زینتی داخل خانه مثل انواع کاکتوسهای خییلی گران قیمت. یا پرورش بعضی حیوانات خاص مثل ماهی زینتی ؛ پرورش ماهی در اکواریوم در زیر زمین خانه ها(باشرایط ومقدمات واموزش و ارزیابی)
👈ایران متنوع ترین کشور دنیا از نظر صنایع دستی است.تنوع این صنایع فوق العاده گسترده هست.اگه بتوان یه بازار مطمئن رو پیدا کرد که محصولات بفروش برسد، درامدهای خوب وبالایی دارن.(از همان فضای خانه ). بطورکلی عرصه برا درامد و کارافرینی درخانه برا زن بعنوان همسر خانواده کاملا فراهمه.
براساس نتایج یک بررسی توسط متخصصین،تربیت کارافرین از ۴سالگی شروع میشه. پدر ومادر هر دو دراین امر موثرند. یکی از مهمترین نیازمندیهای کار افرین شدن فرزندان ، کار روی قوه خلاقیت انهاست که این قوه خلاق میتونه با انواع بازیها رشد کنه. خانواده ها بهتره بجای بازیهایی که اثر خاصی روی روح و روان کودک نداشته وحتی خییلی مضرند ،سراغ بازیهایی بروند که خلاقیت کودکشان رو تقویت کنه. یکی از کارهایی که در تربیت فرزند کارافرین موثره ،اشنا کردن او با بازاره. کودک از همان ابتدا باید با مفاهیم بازار اشنا بشه. بعد در نوجوانی برا اشنایی بیشتر ،به او نقش داد. مثلا از کودک خواسته بشه که خرید کنه.به او اجازه بدن که در خریدهاش حتی ضرر و اشتباه هم بکنه ،اشکالی نداره. یا وقتی سن او کمی بیشتر میشه تشویق کنن که مهارتی رو یاد بگیره وتحت نظارت والدین با مهارت خودش درامد کسب کنه‌ .
جالبه بدونید👇👇👇👇 در نظامهای تعلیم و تربیت غرب برا کودکان، از ۶ سالگی در حوزه اقتصاد ،سیاست ،حقوق و تمام مسئولیت های اجتماعی برنامه دارن. در این سن پنج مفهوم مهم را در کودکستانها به کودک می آموزن که یکی از اونها "کارآفرینی"است. در انقلاب صنعتی اروپا ظلمهای زیادی به زنان شد ، اما یک بعد دیگه داشت وآن تغییر نگرش اساسی در مقوله" تربیت اقتصادی "فرزندان در بین زنان اروپایی بود. در سال ١٨٧٠ ملاک مادر و خانواده متشخص انگلیسی برا پرستار کودکشان اینه که" آیا او میتواند به کودک ما اقتصاد آموزش بده یا نه؟" 👈این یعنی در دل انقلاب صنعتی ،برا مدرنیته کردن خود ،سرباز اقتصادی تربیت میکند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کانال "عاشقان و خادمین اهل بیت علیه السلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا