#ادبستان_توحید
#ثبت_نام_ادبستان_پسرانه
🌺🍀🌺فرم ثبت نام اولیه ادبستان پسرانه توحید 🌺🍀🌺
جهت ثبت نام اولیه و تعیین زمان مصاحبه ، فرم را تکمیل و به @tohidsc در تلگرام یا ایتا ارسال کنید.
🔹نام و نام خانوادگی
🔹نام پدر
🔹شماره ملی
🔹تاریخ تولد
🔹آدرس منزل
🔹شماره تلفن منزل
🔹شماره همراه پدر
🔹شماره همراه مادر
🔹شغل پدر
🔹شغل مادر
🔹سابقه حضور در مهد بازی (در صورت تایید اسم مربی)
🔹نام آموزشگاه قبلی
🔹سابقه بیماری خاص
@adabestantohid
ادبستان پسرانه توحید
دبستانی تحول خواه و تربیتی
https://eitaa.com/adabestantohid
May 11
✒️ 📖 نقدی بر کتاب مبانی نظری سند تحول در نظام تعلیم و تربیت جمهوری اسلامی ایران
📝 حجتالاسلام دکتر حمید سعیدبخش
....
تربیت عبادی و دینی
درگفتارسوم از فصل چهارم فلسفه تربیت رسمی وعمومی عنوان الگوی نظری ساحت های تربیت آمده که با تبیین ساحت های شش گانه تربیت به حدود قلمرو، رویکرد و اصول آن پرداخته شده است. به عنوان مثال ساحت ترییت اعتقادی، عبادی و اخلاقی دارای حدود وقلمروی است که خودشناسی و معرفت نسبت به خداوندمتعال، معاد، نبوت پذیرش ولایت، رهبران دینی و پیروی از ایشان می باشد.
همچنین این ساخت ناظر به سایر اعتقادات ارزشهای دینی، ایمان، تقدیر عملی، به احکام، و مناسک و ارزشهای دینی و رعایت اصول و آداب اخلاقی در زندگی روزمره در همه ابعاد فردی و اجتماعی و تلاش پیوسته برای خودسازی نظام معیار می باشد.
🌅 اشکال عمده در الگوی نظری ساحت های تربیت تفکیک ساحت های اعتقادی، عبادی و اخلاقی از دیگر ساحت های مطرح شده می باشد. طبق نظام معیار اسلامی تمام فعالیتهای مکلفین در حوزه های فردی و اجتماعی در امور ارتباطی با خود یا دیگران یا محیط طبیعی و اجتماعی و یا حکومت در غالب احکام و مسائل اسلامی قابل تبیین و ساحت بندی است.
همانطور که خود موءلفین در تبیین حدود و قلمرو این ساحت ها ان را شامل تقیید عملی به احکام و ارزشهای دینی و رعایت اصول و آداب اخلاقی در زندگی فردی و اجتماعی بر اساس نظام معیار دانسته اند. این وسعت قلمرو دیگر جایی برای هیچ ساحت از دیگر ساحت ها نمی گذارد.
نظام معیار اسلامی آنقدر وسیع است که همه ی ساحت های درونی و بیرونی انسان را پوشش داده است. در نتیجه تفکیک ساحت دین از دیگرساحت ها به تفکیک دین از اجتماع و دین از سیاست و مدیریت منجر خواهد شد.
مگر حدود و قلمرو ساحت تربیت اجتماعی و سیاسی می تواند خارج از معارف دینی در خصوص نحوه تعامل انسان در حوزه های اجتماعی رسمی با گروه های مختلف مرتبط با متربی تعریف شود؟
این همان حدود قلمرو ساحت تربیت اعتقادی است که در ساحت قبلی گذشته است. علاوه بر تداخلات و تعارضات و هم پوشانی های گسترده ای که ساحت اعتقادی با دیگر ساحت ها دارد این نکته را متذکر می شود که، جدا کردن ساحت اعتقادی از دیگر ساحت ها به معنا و یا منجر به سکولار شدن نظام تربیت خواهد شد.
مشکل اصلی و بنیادین نظام تعلیم و تربیت رسمی در کشور ما این است که تربیت و تعلیم سکولار تعریف شده است نه اسلامی. تربیت سکولار با دین مخالف نیست. دین را افیون و توهم نمی داند بلکه دین را فردی و شخصی و حداقلی معرفی می کند. در دین سکولار لازم نیست و نباید جامعه را از دید کتاب مقدس و دین تحلیل کرد بلکه این جامعه شناسان هستند که کتاب تعلیمات اجتماعی می نویسند و نحوه نگاه به موضوعات اجتماعی را به ما آموزش می دهند نه کتاب و سنت الهی.
از این رو در تربیت سکولار با کتابهای تعلیمات دینی و قرآن و احکام و عبادت مخالفتی نمی شود بلکه از بقیه حوزه ها تفکیک می شود تا فرد بداند که لازم نیست دین در علوم و ریاضی و اجتماع و هستی دخالتی داشته باشد، بلکه همین قدر که عبادت روزانه درستی داشته باشی و خدا و قیامت را باور داشته باشید کفایت می کند. دین همانند ویترین خانه امکان و اجازه حضور دارد تا بتوان از کارایی های دین در حوزه نیازهای جزیی و شخصی و انفرادی استفاده نمود. این بزرگترین نقدی است که به اسنادی که در حوزه تعلیم و تربیت اسلامی در ایران نگاشته شده است وارد می باشد .
💐 لطفا رسانه باشید💐
@adabestantohid
https://eitaa.com/adabestantohid
✒️ 📖 نقدی بر کتاب مبانی نظری سند تحول در نظام تعلیم و تربیت جمهوری اسلامی ایران
📝 دکتر حمید سعیدبخش
(قسمت دوم)
دوره های تعلیم و تربیت
اولین اصل از اصول حاکم بردوره ها عبارت است از اینکه در هر یک از دوره های تربیت باید به مراحل تربیت ویژگی های رشدی متربیان توجه نمود. موءلفان در ذیل ویژگی های رشدی متربیان این توضیح را در پاورقی داده اند که برای تبیین رشد و مراحل آن نظریه های مختلفی از سوی صاحب نظران مطرح شده که هیچ کدام به تنهایی قادر به تبیین تمام و کمال رشد و ابعاد آن نبوده است. به نظر بسیاری طبیعت و تربیت برای تاثیر گذاری بر رشد با هم ترکیب می شوند و تغییرات رشدی برآمد اکتساب و اضافه شدن ویژگی های جدید به ویژگی های قبلی و مستلزم میزانی از ثبات و پایداری است. این مراحل در منابع دینی شامل مرحله ی اول کودکی (هفت سال اول زندگی) مرحله ی دوم کودکی (هفت سال دوم) مرحله ی نوجوانی و بلوغ (هفت سال سوم زندگی) است. مرحله ی اول کودکی خود به دو دسته تقسیم میشود که تربیت در مرحله ی اول بر عهده ی خانواده میباشد. اما به دلیل اینکه مطالعات میدانی در خصوص ویژگیهای رشدی متربیان ایران و سن ورود آنان به مدرسه انجام نشده است لذا در تعیین ساختار از نتایج مطالعات بین المللی که خصوصیات رشدی متربیان را در بین کشورهای مختلف بررسی نموده متناسب با اقتضاءات فلسفه ی تربیت رسمی و عمومی و شرایط کشور استفاده شده است.
🌅نقد و نظر:
این اصل و توضیح آن از یک جهت مثبت و امیدوارکننده است است و از جهتی منفی و جای تامل دارد. جهت مثبت آن تاکید بر ویژگی های رشدی متربیان است که نشان می دهد راهبرد اصلی #ادبستان درست و مقبول متخصصان میباشد. اینکه در محتوای علمی ادبستان، فرآیند رشد انسان مورد توجه قرار گرفته و درصدد تبیین چگونگی این فرایند براساس منابع دینی برآمده نشان میدهد مسیر اصلی تحقیق و پژوهش درحوزه ترییت و تدوین برنامه درسی #ادبستان درست دیده شده است.
تکیه بر فرایند رشد ما را به هماهنگی دستگاه فطرت و خلقت با دستگاه تربیت وپرورش میرساند و این بهترین روش برای تولید علم نافع و قابل استفاده در تربیت میباشد.
اما نکته منفی و قابل تامل ونقد در این اصل، مراجعه به نتایج تحقیقات بین المللی درخصوص رشد متربیان به دلیل نداشتن تحقیقات میدانی دراین حوزه است. حال آنکه میشود با مراجعه به منابع دینی و اسلامی و تحقیق در این منابع به نتایجی مستدل و متقن در خصوص فرایندهای رشد انسانی و سنین مرتبط با آن دست یافت تا علاوه بر هماهنگی کامل در استفاده از نظام معیار اسلامی، تصویر روشن تری از این نظام معیار نسبت به ویژگی های رشدی متربیان در دوره های مختلف به دست آوریم.
💐 لطفاً رسانه باشید 💐
@adabestantohid
https://eitaa.com/adabestantohid
✅ مطالعات انجام شده در بسیاری از کشورها از جمله ایران اسلامی حاکی از این است که رابطه معناداری بین سن ورود به مدرسه و پیشرفت تحصیلی وجود دارد
در غالب موارد بچههایی که زودتر از شش سالگی خواندن و نوشتن را در مدرسه آغاز می کنند در مقایسه با کودکانی که از نظر ظرفیت هوشی در یک سطح قرار دارند و بعد از پایان شش سالگی وارد مدرسه میشوند مشکلات بیشتری را در زمینه های آموزشی و سازش یافتگی عاطفی تجربه می نمایند
به عبارت دیگر در کشور ما در اکثر موارد متولدین نیمه دوم سال که چند ماه دیرتر از متولدین ۶ ماهه اول سال وارد مدرسه میشوند با توجه به همسانی بهره هوشی از پیشرفت تحصیلی بهتری برخوردار میگردند. همواره افت نسبی تحصیلی و یا بی اشتهایی تحصیلی در بین متولدین نیمه اول سال به ویژه در مقاطع راهنمایی و متوسطه به طور قابل ملاحظه ای بیشتر از دانش آموز متولد نیمه دوم سال می باشد
دکتر غلامعلی افروز
چکیده ای از روانشناسی تربیتی کاربردی ص 44
🔷ادبستان توحید🔷
@adabestantohid
💐 لطفاً رسانه باشید 💐
دبستان توحید:
#فرم_ثبت_نام
جهت ثبت نام اولیه و تعیین زمان مصاحبه فرم ثبت نام را تکمیل و بهid @tohidsc ارسال کنید
@adabestantohid
هدایت شده از دبستان توحید
#ادبستان
ادبستان یعنی برای مودب شدن خیلی زمان زیادی نداریم اگر کودکان ما در دوره اول هفت سال دوم آداب زندگی فردی را یاد نگرفتند بعدا بسیار مشکل میشود آنها را با این آداب مودب نمود چون رفتار وقتی نهادینه شد سخت تغییر میکند
@adabestantohid
#ادبستان
ادبستان یعنی علم و دانش و دانشمند شدن زمان زیادی دارد. چه بسیار عالمان بزرگی که از سن بزرگ سالی وارد دنیای علم و معرفت شدند و در آن ستاره ای درخشان شدند.
👈آری برای دانشمند شدن این آرزوی همه مامان باباها زمان زیادی داریم.
🔸جوانی دوران علم است و کودکی دوران ادب.
😉نگران نباشید دیر نمی شود.
@adabestantohid
ادبستان توحید محصول ترکیب تجربه 25 سال فعالیت در نظام سنتی آموزش و پرورش و رویکرد جدید تربیتی و راه اندازی 4 نمونه جدید آن افتتاح شد
قرار است در ادبستان توحید از تلاقی محسنات این دو محصولی ایدآل و مقبول همه خارج شود تا نشان دهد میتوان تحول خواه بود و میتوان بر اساس دین تربیت کرد
ادبستان محیطی شاد فعال سرشار از عزم و اراده و انتخاب خواهد بود
ادبستان محیطی مناسب جهت قانون مدار شدن کودک بر اساس انتخاب و عمل خود خواهد بود
ادبستان محیطی مناسب جهت رشد توانمندی های ادراکی برای عملیاتی کردن دانسته ها و نه فقط حفظ آنهاست
ادبستان به توفیق الهی ادبستان خواهد بود
@adabestantohid