#گزیده های کتاب
شاید کسی باور نکند اهالی این شهر که به عشق خدا زندهاند و به آرزوی وصال او به این مهمانی آمدهاند، خود خدا، به آنها امر کرده است که گرسنه بمانند و تشنگی بکشند.
اما جالب این است که هیچکس شکایت ندارد و همه با رضایت به امر میزبان تن میدهند. گویا میخواهند در نمایش مباهات معشوق شرکت کنند و دلیل برازندگی او برای معبود بودن باشند.
دوست دارند نشانهی حکومت او بر همهی عالم باشند و قبل از قیامت، در همین دنیا به فرمان او قیام کنند.
📚 کتاب شهر خدا؛ حجت الاسلام پناهیان؛ ص ۱۶
#ویژههای_رمضانی #گزیده_کتاب
🔻@adine_zohor
🔶 طهارت؛ باب ورود به محضر قرآن
🔖 ارتباط ما با قرآن، دائر مدار مرتبه طهارت ماست. هرچقدر...
🔻@adine_zohor
#احکام ماه رمضان
🔸 مقدار و مبلغ فطریه
سؤال:
مقدار فطریه برای هر نفر چه مقدار است و چه چیزی باید به عنوان فطریه پرداخت شود؟
✅ جواب: مکلف باید برای خودش و کسانی که نان خور او هستند، هر نفری یک صاع (تقریباً سه کیلو) گندم یا جو یا خرما یا کشمش یا برنج یا ذرت و مانند این ها به مستحق بدهد و اگر پول یکی از این ها را هم بدهد کافی است.
⏺ ضمنا مبلغ زکات فطره امسال (۱۴۰۲) به قیمت گندم برای هر نفر، «شصت هزار تومان» اعلام شده است.
🏷 پینوشت:
کانال فقه و احکام مقام معظم رهبری
#احکام_زکات_فطره
#مبلغ_فطریه
🔻@adine_zohor
📖دعای روز #بیست و هفتم ماه مبارک رمضان
🔹️ "اللَّهُمَّ ارْزُقْنِي فِيهِ فَضْلَ لَيْلَةِ الْقَدْرِ وَ صَيِّرْ أُمُورِي فِيهِ مِنَ الْعُسْرِ إِلَى الْيُسْرِ وَ اقْبَلْ مَعَاذِيرِي وَ حُطَّ عَنِّيَ الذَّنْبَ وَ الْوِزْرَ يَا رَءُوفاً بِعِبَادِهِ الصَّالِحِينَ؛
🔸️ خدایا! امروز فضیلت شب قدر را روزیام فرما و کارهای مشکلم را آسان کن و عذرهایم را بپذیر و گناهان و خطاهایم را بریز. ای مهربان به بندگان شایسته خویش".
🔻@adine_zohor
📒شرح دعای روز بیست و هفتم ماه رمضان
أللَّهُمَّ ارْزُقْنی فيهِ فَضْلَ لَيْلَةِ الْقَدْرِ وَ صَيِّرْ اُمُوری فيهِ مِنَ الْعُسْرِ إلىَ الْيُسْرِ وَ اقْبَلْ مَعَاذيری وَ حُطَّ عَنّیَ الذَّنْبَ وَ الْوِزْرَ يَا رَئُوفاً بِعِبَادِهِ الصَّالِحِين؛
اى خدا! در اين روز فضيلت ليلة قدر را نصيب من گردان، تمام كارهاى مشكلم را آسان کن، عذرهايم را بپذير و وزر و گناهم را نابود ساز. اى مهربان در حق صالحان!
🔸پیامهای دعا
۱. درخواست بهرهمندی از فضیلت شب قدر
۲. درخواست تبدیل سختیها به آسانی
۳. رأفت خداوند بر بندگان صالح
🔸پیام منتخب
✍️اگر تلخیها، ناكامیها، سختیها و مشكلات زندگی نباشد، انسان به آسايش و راحتی نخواهد رسيد. درواقع اين مشيت الهی و خواست خداوند است كه با هر سختی، آسانی باشد و هر سربالايی، سراشيبی را در پی داشته باشد:
«فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْراً اِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْراً.» (انشراح: آيه 5)
علاوه بر مشيت الهی، قرآن كريم راه عبور از سختیها و دستيابی به آسانیها را چنين بيان میكند: «فَأمّا مَنْ أعْطَی وَ اتَّقَی وَ صَدَّقَ بِالْحُسْنَی فَسَنُيَسِّرُهُ لِلْيُسْرَی؛ آن را كه در راه خدا انفاق كند، پرهيزكاری پيش گيرد و پاداش نيک خداوند را تصديق نمايد، در مسير آسايش قرار میدهيم.» (ليل: آيه5-7)
و مسير دشواریها و سختیها را چنين بيان كرده است: «وَ أمّا مَنْ بَخِلَ وَ اسْتَغْنَی وَ كَذَّبَ بِالْحُسْنَی فَسَنُيَسِّرُهُ لِلْعُسْرَی؛اما كسی كه بخل ورزد و از اين طريق بینيازی طلبد و پاداش الهی را تكذيب كند، به زودی او را در مسير دشواری قرار میدهيم.» (ليل:آيه 8-10)
🔻@adine_zohor