●○ مشتـاق ظھور ○●
باسلام ؛ با نام خدا و یاد شهدا #ختم_جزء_دوم قرآن را با همکاری شما عزیزان از امروز شروع خواهیم کرد
خالصانه آمدهایم تا زیارتتان کنیم و با دلهای خسته اما امیدوار، خدا را با بغضهای شکسته فرا بخوانیم و بگوییم که شهدا! ما شما را فراموش نکردهایم... اصلاً مگر حماسه، شهادت، هویزه، طلائیه، بستان، صدای غرش توپها، حسین فهمیدهها و باکریها، چمرانها، آوینیها و ... فراموش شدنی هستند؟
نه، ما آمدیم تا بگوییم که شما در روح و باطن ما جای دارید. آمدهایم تا بگوییم هان ای شهدا، راه شما، اندیشه شما و تفکر شما در روح و روان جامعه ایرانی جای دارد.
🌷 @adventt 🌷
●○ مشتـاق ظھور ○●
⚜ #ختم_قرآن_کریم 🔸 جزء 2 صفحه بیستم_دوم 🔶 به نیت تعجیل در امر فرج و سلامتی امام زمان (ع ) و به یا
برایم سخت است از آنان که ندیده ام سخن بگویم از آنان که افتخاری در دل تاریخ اند . باید که پلی زنم از درونم به معنای انسانیت . من از شهیدان تصویری می دیدم که گاهی از مقابلشان عبور می کردم . همیشه سؤالی در دلم بود که سیمای ملکوتی چه انسانهایی نمای این میدان شده .
خیابان شهدا
#صلوات_محمدی🌸
🌷 @adventt 🌷
9.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_زیبا 🎥
شهدا شرمنده ایم😔🕯
🌷 @adventt 🌷
9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 گناه یعنی چی؟
👈🏻تا حالا از این زاویه بهش نگاه کرده بودی؟!
#تصویری
l @adventt l
صوت نهم. خلاصهی کتاب طرح کلی.mp3
زمان:
حجم:
7.86M
#فایل_صوتی ۹
جلسه چهارم کتاب
⚜راه شکوفا شدن #ایمان چیست؟
توضیح کتاب
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
@adventt l کانال مشتاق ظهور
210.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕊
❣بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ❣
💚بہ نام او ڪه...
💜رحماڹ و رحیم است
💙بہ احساڹ عادت
❤️وخُلقِ ڪریم است
💛امام زمان عزیز💐
💚صبحی که با نگاه تو
🧡آغاز شود بینظیرترین
💜روز زندگیم خواهد بود
سلام هم محفلان خدایی
سه شنبه تون سرشار از خوشی و خیر 🌼
─┅─═इई 🍁 @adventt 🍁ईइ═─┅─
#کودک
نکته مهمیه صبوری. یعنی مادر وقتی میخواد فرزندش رو از پوشک بگیره باید مادر صبوری باشه. نباید به هم بریزه با یک بار ادرار کردن روی فرش، با ۵ بار خیس کردن شلوار. من به هم نمیریزم من کودکم را قضاوت نمیکنم مقایسه نمیکنم.
"عه دیدی خواهر من چقدر راحت بچش رو از پوشک گرفت. بچه اول من چقدر راحت از پوشک گرفته شد. این بچه من نمیتونه. اصلاً فکر کنم بچه من نتونه از پوشک گرفتن بر بیاد. من خیلی باید عذاب بکشم. اصلاً فکر نمیکنم بچه من تلاش بکنه. این باور بسیاری مادرهاست. اصلاً تلاش نمیکنه بچه من و فکر میکنم این دلش میخواد همینجا کارشو انجام بده. نمیخواد به خودش زحمت بده. لجبازه. داره با من لجبازی میکنه. ببین چطور داره با من لجبازی میکنه .نقطه ضعف منو فهمیده داره حرص منو در میاره میخواد که شلوارشو خیس کنه."
تمام این باورها باورهای غلطه. بچه شما هیچ کدام از این ها رو نمیخواد انجام بده. چون اصلاً سنش به این مسائل نمیخوره. بچه شما داره یه راهی رو میره، راه طبیعی رشدش رو طی میکنه و تو این راه اشتباه میکنه خطا می کنه. عه. این دفعه شلوارم خیس کردم حالا مثل کسی میمونه که داره یه آزمایش انجام میده. مگه همون اولین بار و روزهای اول تو آزمایش به نتیجه میرسیم. نه . چندین بار آزمایش میکنیم تا اینکه به نتیجه برسیم پس این رو باید به عنوان یک قانون بپذیریم. بچه من قرار نیست تو یک هفته کنترل ادرارشو بدست بیاره این یه پروسه است برای بچه ای یک ماه و نیم برای بچه ای دیگه دو ماه و نیم برای بچه ای سه ماه و نیم باید صبور باشیم.
باید همانطور که مادرها و مادر بزرگ های ما صبوری کردن، چقدر خوب میشد تجربیاتشون به ما میگفتن. میگفتن که چندین بار آزمون و خطا کردیم به این مرحله رسیدیم. ما ها هم تو همون یک هفته اول به کنترل ادرار نرسیدیم. خیلی خوبه این رو بدونیم. این مثل راه رفتنه. مگه روز اول که بچه تون بلند شد، همون موقع راه افتاد؟ اومد پا به پای شما تو خیابان قدم زد. نه. بچه ما، بچه همه، بار اول که بلند شدن، افتادن. قدم برداشتن افتادن و کم کم. ولی ما اونجا برامون جا افتاد که بله، این بچه از موقعی که بلند میشه تا موقعی که قشنگ راه برای یه پروسه چند ماهه است. برای بچه ای که تازه سرپا وایسه کسی کفش نمیخره. میخرن؟ نه. همه میگیم این تازه یه جا رو میگیره بلند میشه حالا تا کی؟ تا کجا معلوم نیست تاتی تاتی کنه یه قدم برداره .
از پوشک گرفتن هم همینطوره. یه موقعی داره یه زمانی داره و باید صبوری کنیم و این مدت رو طی کنیم و این باور غلط رو از ذهنمون پاک کنیم که به محض اینکه من مامان اراده کردم
بچه رو از پوشک بگیرم ،دو هفته، یک ماه دیگه بچم از پوشاک بگیرم. این یه قانو غلطه و این باور رو باید از ذهنمون پاک کنیم.
╭┅──────┅╮
🌺 @adventt 🌺
╰┅──────┅╯
(🌺)اللّهُمَّ
🕊(🌺)صَلِّ
🕊🕊(🌺)عَلَی
🕊🕊🕊(🌺)مُحَمَّدٍ
🕊🕊🕊🕊(🌺)وَ آلِ
🕊🕊🕊🕊🕊(🌺) مُحَمَّدٍ
🕊🕊🕊🕊(🌺)وَ عَجِّلْ
🕊🕊🕊(🌺)فَرَجَهُمْ
🕊🕊(🌺)وَ اَهْلِکْ
🕊(🌺)اَعْدَائَهُمْ
(🌺)اَجْمَعِین
(🌺)اللّهُمَّ
🕊(🌺)صَلِّ
🕊🕊(🌺)عَلَی
🕊🕊🕊(🌺)مُحَمَّدٍ
🕊🕊🕊🕊(🌺)وَ آلِ
🕊🕊🕊🕊🕊(🌺) مُحَمَّدٍ
🕊🕊🕊🕊(🌺)وَ عَجِّلْ
🕊🕊🕊(🌺)فَرَجَهُمْ
🕊🕊(🌺)وَ اَهْلِکْ
🕊(🌺)اَعْدَائَهُمْ
(🌺)اَجْمَعِین
(🌺)اللّهُمَّ
🕊(🌺)صَلِّ
🕊🕊(🌺)عَلَی
🕊🕊🕊(🌺)مُحَمَّدٍ
🕊🕊🕊🕊(🌺)وَ آلِ
🕊🕊🕊🕊🕊(🌺) مُحَمَّدٍ
🕊🕊🕊🕊(🌺)وَ عَجِّلْ
🕊🕊🕊(🌺)فَرَجَهُمْ
🕊🕊(🌺)وَ اَهْلِکْ
🕊(🌺)اَعْدَائَهُمْ
(🌺)اَجْمَعِین
l @adventt l