شبکه ادیان
🔸🔹 #جشن_مهرگان #زرتشتی در مارکار برگزار شد
🔸جشن مهرگان با حضور مهندس حسینی، شهردار منطقهی 4 شهرداری تهران و زرتشتیان، سهشنبه 10 مهرماه 1397 در مجموعه فرهنگی مارکار تهرانپارس برگزار شد.
🔸 وی گفت: ما همیشه با مسالمت در کنار هم بودیم. وقف مسجد از سوی زرتشتیان اقدامی ارزشمند است که این کار دید وسیع میخواهد. دیدگاه زرتشتیان در مورد وقف نگاه عام است که افزون بر زرتشتیان دیگران نیز از این امکانات بهره بگیرند. دین و فرهنگ زرتشی دین شادی است که ارزشمند است. امیدواریم این شادی به همهی جامعه برگردد.
🔹اسفندیار اختیاری #نمایندهی زرتشتیان در #مجلس نیز ابراز داشت : .فرهنگ ایران با فرهنگ زرتشتیان در آمیخته است و افتخار میکنیم در درازای تاریخ و شرایط سخت جشنهای ایران را پاس داشتیم. بزرگترین پیام جشن مهرگان پیروزی خوبی بر بدی است. /امرداد
🌐 @Feraghvaadyan
🌐 @adyan8
چرا #شیعیان #نماز ظهروعصر و مغرب وعشا را باهم میخوانند؟آیا سیره #معصومین این روش را تایید می کند؟
✍پاسخ:
✅اصولأ با هم يا جدا خواندن نماز ظهر و عصر و مغرب و عشاء يكي از اختلافات شكلي در نحوه انجام نماز بين شيعه و سني است كه شيعيان معمولا اين دو نماز را با هم مي خوانند و #اهل_سنت معمولا جداي از هم؛ يعني به طور معمول شيعيان نمازهاي پنجگانه خود را در سه نوبت مي خوانند و اهل سنت در پنج نوبت و در هر حال هر دو عمل صحيح است؛ ما نيز همانند اهل سنت معتقديم كه جدا خواندن نمازهاي فريضه در پنج نوبت عملي بهتر و مطابق سنت پيامبر و امامان است، اما نبايد از ياد برد كه اين امر به معناي ضرورت و لزوم اين عمل نيست.
به عبارت روشن تر از نظر شيعه با هم خواندن نماز ظهر و عصر و مغرب و عشاء امري جايز و مستحب - و نه لازم - است و منشا اصلي عملكرد فقهي شيعيان همين منابع روايي قطعي است كه براي شيعيان معتبر است و خود امامان معصوم كه پيشواي ما در انجام امور ديني هستند اين گونه نماز خواندن را تجويز نموده اند، در عين حال اگر فردي امكان و تمايل به جدا خواندن نمازها داشت. بسيار خوب است كه چنين كند همان گونه كه در برخي مساجد شيعه همين گونه عمل مي شود .
در عين حال #مستندات نقلي نشان مي دهد كه جمع بين ظهر و عصر و مغرب و عشا هم در منابع شيعه و هم در #روايات اهل سنت آمده است و پيامبر خود نيز در مواردي بدون هيچ ضرورتي نمازها را با هم خوانده است؛ براي نمونه به چند روايت شيعه و سني در اين باره اشاره ميكنيم:
روايات شيعه:
عبدالله بن سنان از حضرت امام صادق(ع) نقل كرده: پيامبر بدون اين كه عذري در كار باشد، #ظهر و #عصر و نيز مغرب و عشا را با يك #اذان و دو اقامه خواند.(۱)
اسحاق بن عمار از امام صادق(ع) نقل ميكند: پيامبر بدون اين كه عذري در كار باشد، ظهر و عصر را در يك جا خواند. عمر به آن حضرت گفت: آيا در نماز حكم تازهاي پيدا شده؟ پيامبر گفت: نه حكم تازهاي در باره نماز نيامده، ولي خواستم كار را بر امت خودم راحتتر كنم.(۲)
عبدالملك قمي ميگويد: به امام صادق(ع) گفتم: ميتوانم بين دو نماز را بدون اين كه عذري داشته باشم، جمع بكنم؟ امام در جواب فرمودند: پيامبر اين كار را انجام داد و خواست كه امت را در آسايش و راحتي قرار دهد.(۳)
روايات اهل سنت:
جابر بن زيد از ابن عباس نقل كرده كه پيامبر هفت ركعت مغرب و عشا را با هم خواند و هشت ركعت ظهر و عصر را با هم خواند و حضرت در مدينه بود.(۴)
ابن عباس ميگويد: پيامبر اسلام در مدينه، بين ظهر و عصر و بين مغرب و عشا را جمع ميكرد، بدون اين كه عذري در كار باشد.(۵)
سعيد بن جبير از ابن عباس نقل ميكند: رسول خدا(ص) ظهر و عصر و مغرب و عشا را با هم خواند، بدون اين كه خطر و يا سفري در كار باشد.(۶)
عكرمه از ابن عباس نقل ميكند كه #پيامبر در مدينه، بدون اين كه مسافر باشد، مغرب و عشا و نيز ظهر و عصر را با هم خواند.(۷)
در نتيجه اكثر شيعيان از اين راه كار جائز و شرعي استفاده كرده و معمولا نمازهاي خود را جمع مي خوانند ، هرچند برخي شيعيان هم مقيدند كه نمازهاي خود را در پنج وقت و با فاصله بخوانند و حتي برخي مساجد شيعه اين گونه عمل مي كند كه براي افرادي كه امكان اين امر را دارند اين شيوه يقينا بهتر است ؛ اما اگر فردي با نخواندن نماز عصر احيانا ديگر نتواند نماز را به جماعت بخواند و يا احيانا نمازش قضا شود ، همان جمع خواندن در اول وقت براي او بهتر است.
پينوشتها:
۱. شيخ حر عاملي، وسائل الشيعه،نشر آل البيت ،۱۴۰۹ق، ج ۳، ص ۱۶۰، باب ۳۲، ح۱.
۲ . همان، ص ۱۶۱، ح ۲.
۳. همان، ح۳.
۴ . صحيح بخاري، دار ابن كثير و اليمامه، دمشق و بيروت ۱۴۱۴، ج ۱، ص ۲۰۱، باب تأخيرالظهر الي العصر، ح ۵۱۸.
۵ . صحيح سنن نسائي، باب الجمع بين الصلوتين في الحضر،بي جا، بي تا، ج ۱، ص ۲۰۰، ح ۶۰۱.
۶ . صحيح مسلم، باب الجمع بين الصلوتين في الحضر، دار احياء التراث العربي، ۱۳۷۴ق، بيروت، ج ۱، ص ۴۸۹، ح ۴۹.
۷ . مسند احمد بن حنبل، چاپ شده در ضمن «موسوعه السنه» الكتب السته و شروحها، بي جا، بي تا، ح ۱، ص ۲۲۱، س ۲۷.
🌐eitaa.com/joinchat/1524760576C064e1bdcc3
💠شبکه ادیان
پنجره ای رو به آگاهی 🌅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نه به خریدن #رب_گوجه از #ایران تا #آمریکا محتکر شرف ندارد.
داریوش_سجادی "
🌐 @adyan8
شبکه ادیان
#بازی_کثیف_بهایی تصویر سمت راست #شهنام_گلشنی از معروف ترین مهره ها که به خاطر التهاب آفرینی در بازا
#کثیفترین_ایرانی!
#جمشید_اسدی(بهائی) با تایتل دکترای اقتصاد و استادی دانشگاه پدیده منحصر بفرد بحران اقتصادی اخیر در ایران بود که در مبتذلترین شکل ممکن مردم را تشجیع به خرید و انباشت هر چه بیشتر اقلام خوراکی در پستوی منازل کرد تا بعد از گران شدن بتوانند آن اقلام را بفروشند.
همه نبوغ این اندیشمندنمای ایرانی بعد از سالها تحصیل و مطالعه و تدریس معادل نبوغ «مش صفر» باغبان ساده و بیآلایش ما بود که بدون طی تحصیلات عالیه همواره و در ناملایمات اقتصادی تنها چیزی که به عقلش میرسید همان چیزی بود که به عقل جمشید اسدی می رسد و آن خرید و انباشت بُنشن و حبوبات و آرد و روغن بود. لاکن مش صفر آن اقلام را برای مصرف در روز مبادا میانباشت نه آنکه به توصیه آن «جمشید اسدی» با انباشته هاش دکان باز کنه!
اون وقت به اینها هم میگن فرار مغزها!😒
داریوش سجادی
🌐 @adyan8
شبکه ادیان
🔹 #اتمام_حجت با آنان که میخواهند چاهی دیگر بر سر راه انقلاب و مردم قرار دهند ... 🔸مواظب باشید به چا
برخی #غربگرایان به دروغ میگویند:«رهبری با #تصویب_لوایح FATF در مجلس و پیوستن به #کنوانسیونهای آن موافقند!»
🔻بدین بهانه گریزی میزنیم به برخی سخنان #مقام_معظم_رهبری در این باب:
🔹این معاهدات ابتدا در اتاقهای فکر قدرتهای بزرگ و برای تأمین منافع و مصالح آنها پخت و پز می شود و سپس با پیوستن دولتهای همسو یا دنباله و یا #مرعوب، شکل "به ظاهر بین المللی" میگیرد به گونهای که اگر کشور مستقلی مانند ایران آنها را قبول نکند او را مورد #هجوم قرار میدهند که مثلا ۱۵۰ کشور پذیرفتهاند، شما چطور آن را رد میکنید؟
🔸#مجلس شورای اسلامی که رشید و بالغ و عاقل است باید #مستقلاً در موضوعاتی مانند مبارزه با تروریسم یا مبارزه با پولشویی (خودش) قانونگذاری کند.
#نه_به_FATF
🌐 @adyan8