🍲 در بسیاری از فروشگاههای کشورهای دیگر سبزیجاتی که برای ساخت یک وعده #سوپ لازم است را اینطور بستهبندی میکنند. اتفاقاً خیلی هم خوب است و از #اسراف جلوگیری میشود.
🌽🌶🍅🍋🍲
🌐 @MarkazeDonya
🌐 @adyan8
12.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پادکست متناقض گویی #آقا_میری
حتما ببینید.
سوای تناقضاتی که آقا میری در صحبت هاش داره و به نمونه هاش در این کلیپ اشاره میشه، بارها گفته ایم خطابمان در #مرگ_بر_امریکا گفتن، همه ی مردم امریکا نیست و این مبرهنه..ما آرزوی مرگ بر نظام حاکم بر امریکا و اندسته از مردمی میکنیم که جزء سیاستمداران امریکایی هستند تا با نابودیشان تمام مردم از جمله مردم خودشان از ظلم حاکمان زرو زورشان رها شوند..
مردم امریکا بارها پرچم کشور خودشون رو در اعتراض به سیاست های خونخوارانه ی حاکمانشان به آتش کشیده اند؛ این همان مرگ بر امریکای ماست..
#اسلام
#تحلیل
#آقا_میری
🌐eitaa.com/joinchat/1524760576C064e1bdcc3
💠شبکه ادیان
پنجره ای رو به آگاهی 🌅
واژه عرفانی «اُم» در #هندوئیسم🕉
اُم (ॐ) یک مانترا(آوایی برای رهایی ذهن)و واژه عرفانی سانسکریت مربوط به هندوئیسم است که در آیینهای دیگری همچون بوداگرایی، ساناتانی و جینیسم نیز مقدس شناخته میشود. هجای آنرا با نام «اُمکارا» یا «آاومکارا» به معنی هجای اُم نیز شناخته و در سانسکریت ، آنرا پراناوا (praṇava) به معنی «آنچه که صدای بلندی دارد» میخوانند. اُم در ابتدای بیشتر متون مذهبی هندوئیسم وجود داشته و معمولاً خواندن کتاب «وداها» با اُم شروع شده و با آن نیز پایان یافته و در ابتدای دعاها یا مانتراها نیز آن را به زبان میآورند.🕉
#شبکه_ادیان
#هندو
#بودا
🌐 @adyan8
شب یلدا در تلألو طریقت مسلمانی👇
#یلدا، پایان پاییز🍁🍂 و زمزمه آغاز زمستان⛄️☃🌨، بهانهای است برای گرد هم نشستن، دید و بازدید و گرما بخشیدن به جسم و جانِ آدمیان. و این درخورِ ستایش و پاسداشت است. چنان که در قرآن و سنت نبیّ مکرّم، «صلهی ارحام» مستحب (و بلکه فریضه) و موجب برکت در دنیا و آخرت خوانده شده است. لیکن گفتنی است، یلدایی که امروز میشناسیم، متفاوت از آن یلدایی است که در ایران باستانی گرامی داشته میشد.
یلدا چیست؟👇
یلدا واژهای سُریانی (Syriac) است و سریانی، زبانی از خانواده زبانهای سامی و همتبار زبان عربی است. از همین روی، واژه یلدا ابداً ریشه آریایی ندارد.[1] یلدا به معنی تولد و زایش است. همانطور که در زبان عربیِ شمال جزیرة العرب، یَلدَة و یِلدَة به معنی تولد است و در زبان عربی حجازی هم وِلدَة (که اصل آن یِلدَة بوده) به معنی «زاییدن» است. در قرآن نیز از صفات خداوند، «لَم یَلِد» است، بدین معنی که خداوند هیچ گاه زایش نکرده است. به هر روی... یلدا در باور باستانی، شب ولادت که بود؟ پاسخ: میثرَه (miƟra) یا همان میترا (mitra) که یکی از خدایانِ مذکر (نرینه) در میان مردمان جهان باستان بود.
📢جشن شب یلدا، ارتباطی با دیانت زرتشتی ندارد.❌
📖📜📃 طبق اسناد تاریخی، زرتشت، علیه خدایانِ آریایی و غیرآریایی عَلَم مخالفت برداشت و پرستش اهورامزدا (یا همان هُرمَزد) را تعلیم داد. قابل توجه اینکه یکی از این خدایان، که زرتشت ضد او قیام کرد، همین میثره (میترا) بود.[2] چگونه ممکن است که شب یلدا (شب ولادت میترا که بعداً مِهر هم نامیده شد) وابسته به دیانت زرتشتی باشد، در حالیکه زرتشت با مولود آن شب، دشمن بود؟! آیا میتوان جشن شب تولد ابولهب را از مناسک مسلمانی به حساب آورد؟!🤔
پاسخ بدیهی است.. هرچند بعدها، موبدان زرتشتی برای جذبِ میترائیستها (همان میثرهپرستان) از مواضع خود کوتاه آمده، میترایی که زرتشت با آن دشمنی میکرد را به عنوان پسرِ اهورامزدا و یکی از معبودانِ زرتشت به حساب آوردند.[3] فی الواقع، جشن شب یلدا، نه ریشه زرتشتی دارد و نه مُهر تأییدی از سوی زرتشت. بلکه این شب، توسط بسیاری از مردمان غیرآریایی (و ایضاً آریایی) گرامی داشته میشد.
میترا، خدا؟ فرشته؟ یا جن؟!🤔
جای پرسش است که آیا میترا، همان خداست؟ یا فرشته است؟ یا چیزی دیگر؟! اگر نگاهی به متون باستانی (از جمله اَوِستای زرتشتی و وداهای هندوییزم) بیاندازیم، درمییابیم که میترا، در نقش یک مَلِک (فرشته یا هر چیز دیگری) ظاهر میشود. زمین و زمان را بر هم میزند تا به مقصود برسد. هر که به او فدیه تقدیم نکند، گرفتار نفرین میشود. میترا بین مردمان جنگ برمیافروزد، سرها از تن جدا میکند. خانهها را ویران میکند، غارت میکند، و هر که در خدمت به او کوتاهی کند را بیپسر میکند و موی کَنده در خاک میغلتاند.[4] ایرانشناسان غربی مدعی هستند که میترا، در فرهنگ ایران باستانی، در جایگاه ملائکه بود. لیکن اگر از قرآن بپرسیم، پاسخ خواهیم شنید که میترا، نه ملک، بلکه جن بوده است: « وَيَوْمَ يَحْشُرُهُمْ جَمِيعًا ثُمَّ يَقُولُ لِلْمَلَائِكَةِ أَهَـٰؤُلَاءِ إِيَّاكُمْ كَانُوا يَعْبُدُونَ قَالُوا سُبْحَانَكَ أَنتَ وَلِيُّنَا مِن دُونِهِم بَلْ كَانُوا يَعْبُدُونَ الْجِنَّ اَكْثَرُهُم بِهِم مُّؤْمِنُونَ.[سوره سبأ: آیه 40-41] و (یاد کن) روزى را که خداوند، آنان را محشور مىكند، آنگاه به ملائکه میگويد: «آيا اينها (بندگی من را کنار گذاشته و) شما را مىپرستيدند؟» ملائکه در پاسخ مىگويند: «خداوندا! تو پاک و منزّهى، ولیّ ما تويى... آنها ما را پرستش نمیکردند، بلكه جنّيان را مىپرستيدند و اکثر ایشان به آنان اعتقاد داشتند.»
شب یلدا در تلألو طریقت مسلمانی
پس از ورود اسلام به ایران، بخش عظیمی از مؤلفههای هویتی ایرانیان، جامه توحید به تن کرده و تار و پود این آب و خاک، رنگ و بویِ عشق و عرفان به خود گرفت. یلدا و سُرور آن نیز از این امر مستثنی نشد. امروز دیگر عامه ایرانیان، در جشن این شب، سخنی از میترا و پرستش آن به میان نمیآورند. بلکه صلهی ارحام، به رکن این شب مبدّل شده است. شب یلدا در پرتو طریقت مسلمانی، آن پوستین پیشین را از تن بیرون آورده و رخت محبت و رنگ دوستی با خدا به خود گرفت. تا باد چنین بادا
#اسلام
#زرتشت
#تاریخ
#باستان_گرایی
پینوشت:📚
[1]. حسن عمید، فرهنگ فارسی (فرهنگ عمید)، تهران: مؤسسه انتشارات امیرکبیر، 1387. صص 1222-1223. همچنین بنگرید به لغتنامه دهخدا، ذیل واژه یلدا، و نیز بنگرید به فرهنگ معین، ذیل واژه یلدا.
[2]. والتر هینتس، داریوش و ایرانیان، ترجمه پرویز رجبی، تهران: نشر ماهی، 1392، ص 72.
[3]. اوستا، به گزارش دکتر جلیل دوستخواه، تهران: انتشارات مروارید، 1391. ج 1، ص 471.
[4].
اوستا، گزارش دکتر ج. دوستخواه، تهران: انتشارات مروارید، 1391. ج 1 ص 362-380.
🌐 @adyan8
شبکه ادیان
🔴 اشو و تفکرات انحرافی اش☝️ ❌ #تفکرات_اشو: پدر مادر ذهن فرزندان را مسموم میکنند. ما باید کودکان را
اگر مرد راهید کتاب مقدستان را بسوزانید!😳🤔
👈یکی از شگردهای اشو بهره جستن از استدلال غلط یا همان #مغالطه در به کرسی نشاندن حرفهای خود است. برای نمونه میتوان به عقائد و حرفهای او در مورد کتب آسمانی اشاره کرد.
👈وی در اینباره معتقد است که باید کتب آسمانی و مقدس سوزانده شوند او برای این ادعای خود استدلالی را هم بیان میکند.👇
👈وی میگوید که درک شما وقتی که کتب مقدس را میخوانید با درک کسی که کتاب مقدس برای او نازل شده تفاوت دارد. دریافت شما از کتاب مقدس فقط مشتی الفاظ است و چیزی از محتوای مفاهیم را به وجود خود منتقل نمیکنید و علت این امر آن است که شما به خود آگاهی عیسی نرسیدهاید و آن وقت که آن را میخوانید، تحریفش میکنید.
👈اشو میگوید: «من با کتابهای مقدس دشمنی ندارم، من دارم سعی میکنم که آنها را نجات دهم، در غیر این صورت شما آنها را تحریف می کنید.»(1)
👈وی برای حساسیت زدایی از حرف خود مبنی بر سوزاندن کتب مقدس و آسمانی میگوید من میخواهم آنها را از دست شما نجات دهم و این همان استدلال غلطی است که وی از آن کمک میگیرد تا حرف خود را به خورد مخاطب دهد.❌
👈درست است که فهم مردم با فهم انبیاء از کتب آسمانی یکی نیست ولی این اصلا دلیل قانع کنندهای برای از بین بردن و سوزاندن کتب مقدس نمیشود بلکه انسانها باید تلاش کنند تا جایی که بتوانند خود را به صاحب کلام و مقام دریافت کننده نزدیکتر نمایند تا به فهم انبیاء از کتب مقدس نزدیک شوند.
👈نکتهی بعدی که اشو توانایی درک آن را ندارد کارکرد معنوی و باطنی مطالعه کتب آسمانی است. یعنی آیات الهی علاوه بر جنبهی معرفتی که دارند وبه تکامل شناخت انسان کمک میکنند، موجب معنویت شخص خواننده هم میشوند.
👈 به همین خاطر است که خواندن کتب وحیانی وآیات الهی یکی ازعبادات آیینی دین الهی شمرده میشود و این یعنی فرد با مطالعه و تدبر در آیات الهی قدم به قدم و مرحله به مرحله خود را به صاحب کلام و مقام دریافت کننده نزدیکتر میکند و این یکی از فلسفه های ذکر و تلاوت آیات الهی در عرفان و دین الهی است.
👈پی نوشت:📚
اشو، آواز سکوت، ترجمه میر جواد سید حسینی، ص 237
رهپویان
#شبکه_ادیان
#نقد_عرفانهای_نوظهور
#عرفانهای_نوظهور
#عرفان_های_کاذب
#اشو
🌐eitaa.com/joinchat/1524760576C064e1bdcc3
💠شبکه ادیان
پنجره ای رو به آگاهی 🌅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اَشِم وُهو دعا یا نمازی است از نسک سوم #اوستای ساسانی بنام بغ نسک. #اشم وهو امروزه در یسنا، هات۰۲ موجود است. همچنین راجع به آن در فصل نخست سروش یشت هادخت آمدهاست. ترجمهٔ اشم وهو: راستی بهترین نیکی است. که مایهٔ نیک بختی است. نیک بختی از آنِ کسی است که راست باشد و خواستار بهترین راستی.سه دعا یا نماز اشم وهو، یتا اهو و ینکه هاتام از دعاهای مهم اوستا به شمار میآیند. زرتشتیان رو به سوی نور نیایش میکنند و آتش برای آنان نماد راستی است.
#شبکه_ادیان
#زرتشت
#مراسم
🌐 @adyan8
چند کلمه حرف حساب درباره ی نصب این المان
با ما همراه باشید در شبکه ادیان👇
🌐 @adyan8
شبکه ادیان
چند کلمه حرف حساب درباره ی نصب این المان با ما همراه باشید در شبکه ادیان👇 🌐 @adyan8
#تندیسی که روی آن اسم ابوبکر و عمر و عثمان نوشته شده است، در میادین عمومی ایران!☝️
وقتی که با شهرداری بانه تماس حاصل شد، اذعان داشتند که این مصوبه ی شورای شهر هست و ما (شهرداری) فقط مجری هستیم ! و چه اشکالی دارد که ما که 80-90درصد شهرمان سنی است، المان بزرگانمان باشد؟🤔😳
همه ی مردم ایران و مناطقی که تحت مالکیت حکومت جمهوری اسلامی هستند، ملزم به رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران هستند. قانون اساسی می گوید: "اصل دوازدهم قانون اساسي «دين رسمي ايران، اسلام و مذهب جعفري اثني عشري است و اين اصل الَي الْابَدَ غيرقابل تغيير است و مذاهب ديگر اسلامي اعم از حنفي، شافعي، مالكي، حنبلي و زيدي داراي احترام كامل ميباشند...."
✅پس همه ی ایران هرچند در منطقه ای اکثریت یا کلیه آنها شیعه ی امامی نباشند، ملزم به رعایت قوانین حکومتی هستند.
- آیاشهرداری و شورای شهر بانه (استان کردستان) پا فراتر از قانون اساسی گذاشته اند؟با کدام مجوز ؟!🤔
باهم نگاهی به آیین نامه نحوه نظارت بر انتخاب، ساخت و نصب مجسمه و یادمان درمیدانهاو اماکن عمومی -شماره ۸۵۸ . دش ۱۳۷۸.۳.۱۶ ( مصوب جلسه ۴۴۲ مورخ ۷۸.۳.۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی) بیندازیم:👇👇👇
🗒 ماده ۱: به منظور تدوین سیاستها و انتخاب و نظارت بر ساخت و نصب مجسمه و یادمان ( شامل ستون یادبود و نقوش برجسته و یادگاری ها و آثار حجمی) در اماکن عمومی، شورایی تحت عنوان (( شورای سیاستگذارری و نظارت برانتخاب، ساخت و نصب مجسمه و یادمان)) در مرکز هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکیل می شود.
ماده ۴: کلیه وزارتخانه ها، مراکز و سازمانها و نهادهای دولتی و شهرداریها موظف به اجرای سیاستهای مصوب شورای نظارت در موضوع این آیین نامه هستند.
ماده ۶: کلیه پیشنهادهای مربوط به تهیه و ساخت مجسمه و یادمان، نقش برجسته و ستون یاد بود همراه با گزارش توجیهی و ذکر مشخصات کامل و ارائه طرح و نمونه کوچک توسط شورای فرهنگ عمومی مرکز و استانها و یا انجمن آثارو مفاخر فرهنگی، شهرداری ها و سایر سازمانها برای کسب مجوز به شورای نظارت ارسال می شود.
ماده ۷: سازمان سفارش دهنده موظف است قبل از حمل و نصب مجسمه و یادمان و بناهای یاد بود، مجوز نصب آن را از شورای نظارت دریافت نماید.
آیا اینها را جهت اخذ مجوز به شورای نظارت تحویل داده اند؟! و اگر بله چرا چنین مجوزی خلاف قانون به آن ها داده اند..؟!😑
اگر در شهری اکثریت نصرانی باشند، مجسمه عیسای به صلیب کشیده شده را نصب کنند؟! یا اگر روستایی بودایی باشد، مجسمه بت را نصب کنند!!؟ این منطق شهرداری بانه است!؟
چرا اذهان عمومی شیعه با این تندیس مشکل دارند؟
چون طبق روایات معتبر در کتب شیعه و اهل سنت سر ماجرای شهادت و قهر حضرت زهرا صلوات الله علیها ،اختلافات بسیاری وجود دارد که حتی مراجع هم به شهادت ایشان و مبحث غصب و فدک اذعان دارند.
✅بحث احترام به اهل سنت و حفظ وحدت با ایشان لازم الاجراست؛اما عقب نشینی از مفاهیم اصلی تشیع نشانه این احترام نیست..
اما نصب چنین تندیسی بدتر موجب روشن کردن اختلافات مذهبیست..
این توقع بزرگی است که اولا ملزم به قوانین باشید و ثانیا به حضرت زهرا دختر پیامبر صلی الله علیه و آله و دین و مذهب اکثریت احترام بگذارید؟
استاد حبیب عباسی در این زمینه گفتند:👇
"قطعا نصب این المان خلاف مصالح ملیه حتی اگر کسی کاری به مذهب نداشته باشه و به فکر کشور باشد باید جلوی این کار رو بگیره چون موجب تحریک احساسات و احیانا مقابله به مثل و تشدید اختلافات مذهبیه؛
با هر منطقی که قبر ابولولو بسته شد و با اهانت هم بسته شد، به طریق اولی باید این المان جمع بشه کاری هم به منسوب و غیر منسوب بودن قبر ابولولو ندارد.."
#تحلیل
#اسلام
🌐eitaa.com/joinchat/1524760576C064e1bdcc3
💠شبکه ادیان
پنجره ای رو به آگاهی 🌅
📢 #اخبار_شبکه_ادیان 🗣
ادعای جدید #نخست وزیر #رژیم_صهیونیستی: در ایران جاسوسان فعالی داریم.
نتانیاهو: به طور مرتب و با برنامه، به تمام فعالیت های هسته ای ایران نظارت می کنیم.
راس میگه
تورقوزآباد😂
🌐 @adyan8