‼ دعای #عوام بهتر مستجاب می شود تا #علما!
🔸شخصی از آیت الله #طباطبایی پرسید:
«این دعاهای عربی را که عامه مردم بخوانند، نمیفهمند؛ آیا خواندن همان الفاظ آن دعاها-بی آنکه معانی آن را بدانند-اثری دارد؟!»
🔸علامه طباطبایی فرمودند:
«اتفاقاً آن دعاها برای عامه مردم که زبان عربی و معانی آنها را نمیدانند بهتر #مستجاب میشود!
🔸زیرا نفس خود را به نفس امامان (علیهمالسلام) متصل میکنند و از خدا میخواهند هر چه امامان با خواندن این دعاها میخواستند، به آنان هم بدهد مام ما به اندازه فهم خودمان از ان دعاها، از خدا میخواهیم!»
📚زمهر افروخته، ص۱۶۰
🌸🐚 اندیشکده ادیان و عرفان
@adyanoerfann ✨
🔻کسی که در «روز»، مراقبه نمیکند و «شب» هم وقتش را تلف میکند، کی میخواهد از نجوای «سحر» مُتَنعّم باشد؟!
🔻فرصتها منتظر من و شما نمیمانند که هر وقت آماده شديم، شروع بشوند!
✔️ استاد سید محمّدمهدی میرباقری:
«انسان بايد در «روز» چشم و زبانش را کنترل کند و برای اين که «سحر» بيدار شود، باید مقدمهچينی کند. اين يعنی همان «سارعوا».
انسان اگر فرصتها را از دست داد، «روز» مراقبه نکرد و «شب» هم وقتش را تلف کرد، پيداست که «سحر» بلند نخواهد شد. کودکی که صبح تا شب در کوچه بازی میکند پيداست شب که پدرش به خانه میآيد خواب است و نمیتواند از او بهرهمند شود. کسی که مواظب خوراک، کلام و چشم خود نيست، کی میخواهد از نجوای سحر مُتنعّم باشد؟!
«سارعوا» يعنی فرصتها را از دست ندهيد. فرصتها میآيند و منتظر نمیمانند. سحر و برکات ماه رمضان و شب قدر وقت محدودی دارند، منتظر من و شما نمیمانند که هر وقت آماده شديم، شروع شوند!
پس، بايد، از قبل، لباس آماده کنی و شستوشو کنی و خودت را برای مهمانی مهيا کنی. مُسارعه يعنی فرصت را از دست ندادن و مترصّدِ فرصتها بودن. ديدهايد گاهی که شيطان کنار آدم میآيد، تا میخواهيد بِجُنبيد که وضو بگيريد و به نماز جماعت برسيد، نماز تمام شده است.
«سارعوا» يعنی اوّلِ اذان در مسجد باش. کسی که وقتی اذان تمام میشود تازه میخواهد وضو بگيرد پيداست که به نماز جماعت نمیرسد. اين که اين قدر میگويند صف اول نماز جماعت ثواب دارد، يعنی اول از همه به مسجد برو و آخر همه از مسجد بيرون بيا.» ۱۳۹۲
اندیشکده ادیان و عرفان در سروش👇👇👇
🌸 Sapp.ir/adyanoerfan
اندیشکده ادیان و عرفان در ایتا👇👇👇
🌸 https://eitaa.com/adyanoerfann
کتابی که رهبر انقلاب توصیه کردند «خانمها بخوانند!»
«خاطرات سفیر»، داستان دختری ایرانی و مسلمان است که در کشور فرانسه، هرچند برای ادامهی تحصیل در مقطع دکتری حضور دارد اما سفیری شده است برای دفاع از حقیقت اسلام. خاطرات مختلفی این کتاب را جذابتر میکند، از قبول نشدنش در بهترین دانشگاه فرانسه تنها به دلیل حجابش و برگزاری دعای عهد در اتاق خوابگاه.
@adyanoerfann
✔️ استاد سید محمّدمهدی میرباقری:
«سعی کنيد مستحباتی نظير دعاهای
ماه رمضان و ماههای ديگر
و تعقيبات نماز صبح و...
را در عمرتان حداقل يکبار بخوانيد»
@adyanoerfann 👈🌹
اندیشکده ادیان و عرفان🍁
💟 چرا حضرت یوسف را بعد از مرگ کف رودخانه ی نیل دفن کردند؟ و ماجرای شکافته شدن قبرش چه بود؟
🔹 حضرت یوسف علیه السلام به قدری محبوبیت اجتماعی پیدا کرده و عزّت فوق العادهای نزد مردم مصر داشت که پس از فوتش بر سر محل به خاک سپاریش نزاع شد.
🔸 هر طایفهای میخواست جنازه یوسف در محل آنها دفن شود، تا قبر او مایه برکت در زندگیشان باشد.
🔹 بالاخره رأی بر این شد که جنازه یوسف را در رود نیل دفن کنند، زیرا آب رود که از روی قبر رد میشد مورد استفاده همه قرار میگرفت و با این ترتیب همه مردم به فیض و برکت وجود پاک حضرت یوسف ـ علیه السلام ـ میرسیدند.
🔸 طبرسى در تفسیر خود نقل کرده چون یوسف از دنیا رفت، او را در تابوتى از سنگ مرمر نهاده و میان رود نیل دفن کردند و علتش این بود که چون یوسف از دنیا رفت، مردم مصر به نزاع برخاسته و هر دسته اى مى خواستند تا جنازه آن حضرت را در محله خود دفن کنند و از برکت آن پیکر مطهر بهرهمند گردند و سرانجام مصلحت دیدند جنازه را در رود نیل دفن کنند تا آب نیل از روى آن بگذرد و به همه شهر برسد و تا مردم در این بهره یکسان باشند و برکت آن جنازه به طور مساوى به همه مردم برسد و این قبر تا زمان حضرت موسى (ع) هم چنان در رود نیل بود تا وقتى که آن حضرت بیامد و او از نیل بیرون آورد و به فلسطین برد.
🔸 مسعودى مى گوید: سبب اینکه موسى جنازه یوسف را از مصر حمل کرد، آن بود که باران بر بنى اسرائیل نیامد. پس خداى عزوجل به موسى وحى فرمود جنازه یوسف را بیرون آورد. موسى از محل دفن یوسف پرسید و کسى از جاى آن مطلع نبود و تا اینکه پیرزنى نابینا و زمین گیر از بنى اسرائیل را آوردند و او گفت: من جاى یوسف را مى دانم ولى سه حاجت دارم که باید از خدا بخواهى آنها را برآورد تا آنجا را به تو نشان دهم: یکى آنکه از این بیمارى نجات یافته و بتوانم راه بروم، دیگر آنکه بینا شده و جوانىام بازگردد، سوم آنکه خداوند جایم را در بهشت پیش تو قرار دهد.
🔹 خداوند به موسى وحى فرمود سخنش را بپذیر که ما حاجت هاى او را بر آوردیم. پیرزن محل دفن یوسف را نشان داد و موسى جنازه را بیرون آورد و به فلسطین منتقل ساخت.
🔸 آرامگاه حضرت یوسف نبی (ع) اکنون در شرق نابلس سرزمینهای اشغالی قرار دارد که هرازچندگاهی توسط شهرکنشینیان صهیونیست مورد تعرض قرار میگیرد.
🌸🐚 اندیشکده ادیان و عرفان
@adyanoerfann ✨
🔸 فرش اصیل ایرانی را وسط اتاق پهن کرده است، وسط قالی یک #قرآن 📖 گذاشته !!
همه در فکر این اند که هدفش از این کار چیست ؟!
❌ کمی قدم می زند و می پرسد : چه کسی می تواند قرآن را از وسط این قالی بردارد ؟!
- همه متعجب پاسخ می دهند : خب همه ما می توانیم !!
❌ می پرسد : چطور ؟!
-یکی بلند می شود و با کفش👞 می رود روی قالی و قرآن را برمی دارد و می گوید : اینطور !!!
❌ می پرسد : بدون پا گذاشتن روی قالی چطور می شود قرآن را برداشت ؟!
-یکی گفت با تکان دادن قالی ، یکی دیگر گفت با عصا ، دیگری هم زانویش را گذاشت روی زمین و دستش روی قالی ولی نشد که نشد !!! ☹️
⛔️ بلند شد و رفت کنار قالی... روی پایش نشست و آرام قالی را لوله کرد تا رسید وسط قالی و آن وقت بدون هیچ دردسری قرآن را برداشت !!
📌 گفت : اینطور باید اسلام ☪️ را از میان ایرانیان 🇮🇷برداشت ، آرام و نرم ، بدون هیچ جنگ و دردسری !!! 😞
📌 گفت : 👈برای شکست #ایرانی ها، برای شکست #مسلمان ها باید عقیده را از میانشان برداشت، یعنی باید اسلام را از آنان گرفت، چگونه ؟! با برداشتن #قرآن ، با برداشتن #فرهنگ قرآن بصورت نرم و آهسته بدون هیچ جنگ و سر و صدایی !!!😔
🔸 وقالَ الرَّسولُ يا رَبِّ إِنَّ قَومِي اتَّخَذوا هٰذَا القُرآنَ مَهجورًا (سوره مبارکه فرقان، آیه 30) : و پیامبر (در قیامت) در محضر خدا شکوه می کند که پروردگارا! امت من، این قرآن را مهجور کردند..
🔸 نکند ما هم، من و تو هم جزء مهجورکنندگان قرآن باشیم... بخوانیم هر چقدر میتوانیم🌹
🌸🐚 اندیشکده ادیان و عرفان
@adyanoerfann ✨