🖤 وَلَوْ رُدُّوا لَعَادُوا لِمَا نُهُوا عَنْهُ وَإِنَّهُمْ لَكَاذِبُونَ
▪️ آدم سخاوتمند برای کمک به فقیر چرتکه نمیاندازد چون بخشش برایش درونی شده. جهنم بازتاب مَلَکات انسان است. نتیجه این میشود که اگر جهنمی به دنیا برگردد باز به گونهای عمل میکند که مستحق جهنم میشود.
انعام آیه ۲۸
#آیه_نگار
@aeenejan
eitaa.com/aeenejan
الْسَلاٰمُ عَلَيْكَ يَا أبا عَبْدِ اللهِ
وعلَى الأرواحِ الّتي حَلّتْ بِفِنائِكَ ،
عَلَيْكَ مِنِّي سَلامُ اللهِ أبَداً
مَا بَقِيتُ وَبَقِيَ الليْلُ وَالنَّهارُ ،
وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهْدِ مِنِّي لِزِيَارَتِڪمْ ،
السَّلام عَلَى الحُسَيْن ،
وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ،
وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ،
وَعَلَى أصْحابِ الحُسَين (ع}
#السلام_الحسین
@aeenejan
eitaa.com/aeenejan
☀️ امروز:
شمسی: یکشنبه - ۰۸ مرداد ۱۴۰۲
میلادی: Sunday - 30 July 2023
قمری: الأحد، 12 محرم 1445
🌹 امروز متعلق است به:
🔸مولی الموحدین امیر المومنین حضرت علی بن ابیطالب علیهما السّلام
🔸(عصمة الله الكبري حضرت فاطمة زهرا سلام الله عليها)
📆 روزشمار:
▪️13 روز تا شهادت امام سجاد علیه السلام
▪️23 روز تا شهادت حضرت رقیه خاتون سلام الله علیها
▪️38 روز تا اربعین حسینی
▪️46 روز تا شهادت حضرت رسول و امام حسن علیهما السلام
▪️48 روز تا شهادت امام رضا علیه السلام
#تقویم_امروز
@aeenejan
eitaa.com/aeenejan
💠 نماز و ادب
✍در اسلام به ما سفارش شده كه در نماز با ادب بايستيم، دست ها روى ران ها، بدن آرام، نگاه ها به محل سجده، لباس ها نو و تميز، همراه با بوى خوش و معطّر. اگر با جماعت هستيم از سايرين جلو و عقب نيفتيم و خود را هماهنگ ديگران و مردم كنيم، مقام امام را نگهداريم، قبل از او كارى انجام ندهيم، به ركوع يا سجود نرويم و بهتر است حتّى قبل از كلام امام، ذكر نماز را به زبان جارى نكنيم. مجموعه اين دستورالعمل ها روحيه ادب و اطاعت را در انسان تقويت مى كند.
📚حجت الاسلام قرائتى ؛ یکصد و چهارده نکته درباره نماز ؛ نکته ۴۹
#عطر_نماز
@aeenejan
eitaa.com/aeenejan
🔰دست ما از کودکی در دست توست
🔺شهید حاج قاسم سلیمانی: آن چیزی که باید به فرزندان خودمان همراه با این اشک بچشانیم، عبرتهای عاشورا است و باید نسبت به حادثه کربلا به آنها معرفت بدهیم.
#حاج_قاسم
@aeenejan
eitaa.com/aeenejan
Lohoof-22.mp3
8.62M
سوگنامه کربلا
بخش بیست و دوم
مسلک دوم: گزارش از حوادث عاشورا و شهادت امام علیه السلام و یاران با وفایش
این کتاب صوتی سعی میکند با رویکرد روایتی و نمایشی و برداشتی از کتاب ارزشمند لهوف، ماجراهای مهم پیش از واقعه، روز عاشورا و حوادث پس از آن را باز خوانی کند.
#لهوف
@aeenejan
eitaa.com/aeenejan
دردهای ما با یاد سختیهای کاروان اسرای کربلا تسکین مییافت
رزمنده آزاده فرجالله فصیحی رامندی
تحمل شکنجهها، سختیها، آزار و اذیتها و تلخیهای دوران اسارت را با مقایسه با شرایط کاروان اسرای کربلا و یاد آنان برای اسرا، قابل تحمل بود.
یک شب که دعای کمیل داشتیم بعثیها متوجه شدند و حدود 25 نفر داخل اردوگاه آمدند و صورت اسرا را نگاه میکردند و وقتی متوجه میشدند چشمان اسیری اشکآلود است، وی را بیرون میبردند و کتک میزدند. موقع داخل شدن به اردوگاه هم در دو طرف هفت تا هشت سرباز میایستادند. کسی که سمت راست بود از جلو و کسی هم که از سمت چپ بود از پشت به اسرا ضربه میزد و اسرا هم از وسط ستون این سربازان باید رد میشدند و کابل میخوردند. یکی از اسرا میگفت همه کابلهایی که خوردیم در برابر سیلی که به دختر امام حسین علیه السلام زدند هیچ است و همه دردها و رنجهای ما با این کلام تسکین مییافت.
شرایط عزاداری در ماه محرم در هر اردوگاهی متفاوت بود. در برخی از اردوگاهها با توجه به اینکه سابقه قدیمی داشتند به شرایطی رسیده بودند که نگهبان داشتند و مراقبت از تردد سربازان بعثی انجام میشد و سخنرانی، دعا و عزاداری صورت میگرفت. حتی اردوگاهی داشتیم که روز و شب تاسوعا و تا ظهر عاشورا، سینهزنی میکردند، اما بعد از آن بعثیها به شدیدترین نحو اسرا را مورد آزار و اذیت قرار میدادند. در برخی از اردوگاهها هم امکان عزاداری و مراسم اصلاً وجود نداشت.
اسرا با ترفندی دو آینه را کنار هم قرار میدادند و از این طریق متوجه نزدیک شدن سربازان به اردوگاه میشدند، هر وقت میآمدند ساکت میشدند و هر وقت هم میرفتند عزاداری را ادامه میدادند.
کمپ 17 با حاج آقا ابوترابی(سردار آزادگان) 20 روزی را در یک اردوگاه بودیم و از بیانات و هم صحبتی با ایشان بهرهمند میشدیم. حدود 20 مورد از مطالب و سخنرانیهای ایشان در ماه محرم، ماه رمضان، عید نوروز و تابستان را به دلیل اینکه شمرده صحبت میکردند را بنده یادداشت میکردم و هنوز هم برخی از یادداشتهای ایشان را دارم. گرچه هر یک ماه یا 40 روز هم بین دو اردوگاه ارتباط برقرار میشد حاج آقا را زیارت میکردم.
با توجه به دروغهای که شنیده بودیم به اسرا میگفتیم تا زمانی که پایمان را در خاک ایران نگذاشتهاند، نباید آزادی را باور کنیم اگر چه با توجه به حمله صدام به کویت و اشغال آن، تحلیل بنده این بود که صدام نمیتواند دو جبهه را نگه دارد و سال ۶۹ آزاد خواهیم شد. پس از صدور قطعنامه ما منتظر بودیم و 24 ساعت طول کشید تا اطلاعیه خوانده شود و تا لحظه آزادی باور نمیکردیم آزاد شویم، که 9 روز طول کشید و به وطن بازگشتم.
#تکست_آیینهجان
@aeenejan
eitaa.com/aeenejan
نماز ،آن گاہ نماز است ڪہ ،
میان ظاهر و باطن جمع شود؛
و گرنه ،مقتداے آن نماز
ڪہ در لشگرِ یزید بخوانند ،
شیطان است...
التمــــــــــاس دعــــا✨
#عطر_نماز
@aeenejan
eitaa.com/aeenejan
بزرگ فکر کن و بزرگ بخواه ...
نه خدا بخیله نه تو لیاقت چیزای کمی رو داری ...
#دلانه
@aeenejan
eitaa.com/aeenejan
بعد از اینكه روز یازدهم محرم اسرا را از كربلا حركت دادند به سوی كوفه به خاطر نزدیكی این دو به هم روز 12 محرم اسرا را وارد شهر كوفه نمودند گویا شب دوازدهم را اسرا در پشت دروازههای كوفه و بیرون شهر سپری كرده باشند در اثر تبلیغات عبیدالله بن زیاد علیه امام حسین ـ علیهالسلام ـ و خارجی معرفی كردن آن حضرت مردم كوفه از این پیروزی خوشحال میشوند و جهت دیدن اسرا به كوچهها و محلهها روانه میشوند و با دیدن اسرا شادی میكنند.
ولی با خطابههایی كه امام سجاد ـ علیهالسلام ـ و خانم زینب ـ سلامالله علیها ـ و سایرین از اسرا ایراد میكند و خودشان را به كوفیان و مردم میشناسانند و به حق بودن قیام امام حسین ـ علیهالسلام ـ اذعان میكنند شادی كوفیان را به عزا تبدیل میكنند.
در طول مدتی كه در كوفه و در میان مردم به عنوان اسیر جنگی حركت میكردند سرها بالای نیزه بود و اسرا در كجاوههای جا داده شده بودند و آنان كه خیال میكردند اسرا از خارجیان هستند و بر خلیفه یزید عاصی شدهاند، جسارت و اهانت میكردند، عدهای هم از نسب اسرا سؤال میكردند با این وضع وارد دارالاماره میشوند و در مجلس عبیدالله بن زیاد كه حاكم كوفه و باعث اصلی شهادت امام حسین، این ملعون جلوی چشم اسرا و مردم با چوبدستی به سر مبارك میزد و خود را پیروز میدان قلمداد میكرد و كشته شدن امام حسین ـ علیهالسلام ـ را خواست خدا قلمداد مینمود . ولی با جوابهای كه از جانب خانم زینب و امام سجاد ـ علیهالسلام ـ میشنید بیشتر رسوا میشد.
در خبرها آمده كه ابن زیاد بعد از آنكه یك روز (یا چند روز بنا به روایتی) سرها را در كوچهها و محلههای كوفه گردانید، آنها را به شام نزد یزید بن معاویه فرستاد و بعد از آن اسرا را به سرپرستی مخضّر بن تعلبه عائذی و شمر بن ذیالجوشن به شام روانه كرد.
دستور داد كه امام سجاد را با غل جامعه دستها را بر گردن بستند و سوار بر شتر بیجهاز به سوی شام حركت دادند. مدتی كه اسرا از كوفه و شام در حركت بودند را منابع ذكر نكردند چه وقایعی اتفاق افتاده و تنها به برخی بیادبیهای حاملین سرهای مبارك از قبیل شراب اشاره دارند و در طول مسیر از شهرهای مختلف گذر میكردند.
#برای_حسین
@aeenejan
eitaa.com/aeenejan