🔴حکمت همیشه رحمت است...
✍ وقتی کاری انجام نمیشه، حتماً خیری توش هست. وقتی مشکل پیش بیاد، حتماً حکمتی داره. وقتی تو زندگیت، زمین بخوری حتماً چیزی است که باید یاد بگیری. وقتی بیمار میشی، حتماً جلوی یک اتفاق بدتر گرفته شده.
وقتی دیگران بهت بدی میکنند، حتماً وقتشه که تو خوب بودن خودتو نشون بدی. وقتی اتفاق بد یا مصیبتی برات پیش میاد، حتماً داری امتحان پس میدی. وقتی دلت تنگ میشه، حتماً وقتشه با خدای خودت تنها باشی!
🔻امام صادق(ع) میفرماید:
بلا و گرفتاری برای مؤمن زیور است و برای آن که خرد ورزد کرامت است. زیرا گرفتار بلا شدن و شکیبایی و پایداری کردن در برابر آن ایمان را تصحیح میگرداند.
#شبانه_های_آئینه_جان
#آغاز_یک_پایان
@aeenejanlorestan
eitaa.com/aeenejanlorestan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻ماه رجب؛ ماه استغفار و استجابت دعا
#کلام_بزرگان
#بهار_عبادت
@aeenejanlorestan
eitaa.com/aeenejanlorestan
🌺 امام علی(ع)
💫چه بسيارند دوستان به هنگام چيده شدن كاسه ها، و چه اندكند به گاه گرفتارى هاى زمانه!
✍غررالحكم حدیث ۹۶۵۷
#حدیث_روز
#تلنگر
@aeenejanlorestan
eitaa.com/aeenejanlorestan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰چاپ جدید کتاب «دغدغههای فرهنگی»
چند سال پیش از چاپ اول این کتاب، در یک نشریۀ عمومی، متنی خواندیم از بیانات مقام معظّم رهبری، تحت عنوان «دغدغۀ فرهنگی». متنی که فریاد میزد؛ محدود به زمان و مخاطب خاصی نیست و باید بهشکلی ماندگار منتشر شود. و چه قالبی ماندگارتر و اثرگذارتر از کتاب!
سخنرانی مربوط به دیدار با عناصر جبهۀ خودی در حوزۀ فرهنگ در سال ۷۳ بود که ازنظر موضوع، حجم محتوا و مخاطبان حاضر، تقریباً منحصربهفرد است.
با جستجویی در مجموعۀ بیانات مقام معظّم رهبری، ملاحظه شد که برخی مباحث مورد اشارۀ در آن سخنرانی، در دیگر بیانات ایشان با تفصیل بیشتری آمده، که اطلاع از آنها به فهم بهتر این سخنرانی کمک میکند. پس بنا شد برای تولید کتاب، چنین مواردی به سخنرانیِ اصلی اضافه شود. البته قطعاً میشود مطالب بیشتری گردآوری کرد، اما در این صورت، کتاب از حالت شرحی بر صحبت اصلی خارج شده و جلوۀ آن را تحت تأثیر قرار میداد.
ضمیمۀ قرارگاههای فرهنگی
متن کتاب «قرارگاههای فرهنگی» از لحاظ محتوا، مکملی برای کتاب دغدغههای فرهنگی است. این محصول تقریباً سه سال پس از انتشار کتاب دغدغههای فرهنگی، در قالب کتابی مجزا چاپ شد. اما در چاپ جدید با توجه به حجم مختصر و ارتباط تنگاتنگ محتوایی بین این دو متن، تصمیم گرفته شد این کتاب، در قالب یک ضمیمه، به انتهای کتاب دغدغههای فرهنگی اضافه شود. و مخاطبان عزیز، با تهیۀ چاپ جدید کتاب «دغدغههای فرهنگی» میتوانند از محتوای هر دو کتاب بهرهمند شوند.
#کتاب #دغدغه_های_فرهنگی #رهبری#آقا
@aeenejanlorestan
#آئینه_جان_لرستان🌱🌱🌱
بهاءالدین رضایی
✅پرسش:
🔰اينکه ميگويند با هر گناهي يک قسمت یا درصدي از عقل و ذهن آدم کم ميشه درسته؟ و آيا آيه و رواياتي در اين باره هست؟ آيا ميتوان جبران کرد آن قسمت از ذهن و عقل را که رفته؟
✍️پاسخ:
✅اين مطلب صحيح است و بطور کلي انجام هر چيزي که منافات با سعادت و کمال انسان دارد موجب کم شدن عقل انسان ميشود. حتي يک شوخي بي جا
🔸اين مطلب هم خيلي واضح است زيرا انسان در مسير کمال و سعادت ميباشد و پيمودن اين مسير هم با پيروي از عقل دروني و پيامبر بيروني است
💢هر مقدار که از راهنمايي اينها فاصله گرفته شود از مسير خارج شده و در حقيقت از عقل فاصله گرفته ميشود همانگونه که از پيامبر و خدا فاصله گرفته ميشود
☘️از کتاب المحجة البيضاء اثر فيض کاشاني از پيامبر صلي الله عليه و آله نقل شده است: آن که مرتکب گناه شود، عقل از او دوري گزيند و هرگز به سويش باز نگردد.
📌رذائل اخلاقي هم اينگونه هستند
🌱از امام باقر عليه السلام نقل شده که مي فرمايد: مَا دَخَلَ قَلْبَ امْرِئٍ شَيْءٌ مِنَ الْكِبْرِ إِلَّا نَقَصَ مِنْ عَقْلِهِ مِثْلَ مَا دَخَلَهُ مِنْ ذَلِكَ قَلَّ ذَلِكَ أَوْ كَثُرَ.1
🔹در قلب کسي تکبر وارد نمي شود مگر آنکه به همان مقدار از عقلش کاسته ميشود
📚1.بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج75، ص: 186
هدایت شده از خبرگزاری بسیج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانم پروین زمانی مجری و کارشناس شبکه فارسی زبان لس آنجلسی(شبکه TAK) میگه: موساد ۴۵۰ مامور داره برای شبکه های اجتماعی در ایران تا دروغ و شایعه پراکنی علیه ایران انجام بدن و ...
سریع صداشو قطع میکنند و مجری که دست و پاشو گم کرده از مخاطبین عذرخواهی میکنه! و میگه اشکال از ماست که برنامه ضبظ شده رو بازبینی نکردیم و نقطه نظرهای خانم زمانی با نقطه نظرات تلویزیون ما فرق می کنه!!!
#خبرگزاری_بسیج
@Basijnewsir
Basijnews.ir
💠بیانات امام خمینی (ره)
📝 #عکس_نوشته_پوستر
🌸اول مدرسه ای که بچه دارد دامن مادر است.
مادر خوب بچه خوب تربیت می کند ...
✅ @aeenejanlorestan
#آئینه_جان_لرستان
آیه ۲۲ سوره مبارکه بقره
#هر_روز_یک_آیه
#از_جنس_نور
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
@aeenejanlorestan
eitaa.com/aeenejanlorestan
💠بیانات امام خامنه ای
📝 #عکس_نوشته_پوستر
🔸جنگل ها ریه های تنفسی و نگهبان خاک هستند
✅ @aeenejanlorestan
🔺دشمنان ستون فقرات
🔸شکم بزرگ
🔸بد خوابیدن
🔸بغل کردن بچهها
🔸نشستن چهار زانو یا دو زانو
🔸ایستادن طولانی
🔸بلند کردن جسم سنگین
#سرسلامتی
@aeenejanlorestan
eitaa.com/aeenejanlorestan
🔴نقش پرهیز در همسرداری
💠 وقتی #پزشک برای بیمار، دارو تجویز میکند به او می گوید مهمتر از استعمال دارو، نخوردنِ خوراکیهایی است که به پیشرفت بیماری کمک میکند. اگر بیمار بهترین داروها را استفاده کند امّا از برخی کارهایی که حال او را بدتر میکند #پرهیز نکند نمیتوان از داروها انتظار بهبودی و سلامتی برای بیمار داشت.
💠 گاه هر دو در زندگی مشترک به حق ادّعا دارند که #وظایف خود را در همسرداری و رسیدگی به همسر انجام میدهند امّا باز شاهد تشنّج، اختلاف و یا #سرد بودن روابط هستند.
💠 بعد از ریشهیابی مشاهده میشود که زن و مرد در حدّ معقولی، وظایف #اثباتی خود را انجام میدهند مثل خانهداری، خرید مایحتاج منزل، کمک به یکدیگر، رابطه با خانوادهی یکدیگر، تمکین جنسی، همفکری و ... امّا #مشکل اینجاست که در امر پرهیز و ترک برخی رفتارهای مخرّب که نقش ویروس دارند موفّق نبودهاند.
💠 #شناخت این ویروسها بسیار ضروری است مثل اطاعت نکردن از شوهر ، بیاحترامی و بددهنی کردن به زن جلوی دیگران و همچنین مقایسه کردن ...
#همسرداری
@aeenejanlorestan
eitaa.com/aeenejanlorestan
⭕️«نقدی بر پروپاگاندای نظامی هراسی»⭕️
«بخش دوم»
✍️#دکتر_امیر_حمزه_مهرابی
♦️حضور نظامیان در انتخابات از نظر تاریخ
🔹الف: در خارج کشور
طبق اسناد تاریخی، تحولات اساسی درتاریخ بشر ( نظریه های روانشناسی،جامعه شناسی ، واکسیناسیون، پیشرفت های پزشکی، اختراعات در صنایع حمل و نقل ، پل سازی، ارتباطات ،ماهواره و... )ریشه در سازمانها و فعالیت های نظامی داشته است.
علاوه بر این، پیشرفتهای شگرف بسیاری از کشورها از جمله آمریکا و کره جنوبی، به دست نظامیان صورت گرفته است و اکثر روسای جمهور آمریکا نظامی بوده اند (از ۴۶ رئیس جمهور تاریخ آمریکا ۳۱ نفر دارای سوابق نظامی هستند و بیش از 20 نفرشان در ارتش این کشور به شکل قرار دادی خدمت کرده اند)
که از بین اینها 12 نفر ژنرال بوده اند و ۳ نفرشان بالاترین درجه نظامی کشورشان را در زمان خودشان داشته اند ( جرج واشنگتن، آیزنهاور (ژنرال ۵ ستاره) و گرانت (ژنرال ۴ ستاره) )
اینکه چرا در نظر غرب پرستان، نظامیان در ایران« بد» ولی در آمریکا «خوب» هستند ، تناقضی است که در اغلب رفتاراین جماعت مشاهده می شود
دیگر اینکه چرا از یک رئیس جمهور نظامی در کشورمان تا این حد می ترسند؟ جواب می تواند کارآمدی و محبوبیت نظامیان نزد مردم باشد که ترس از شکست مفتضحانه در انتخابات آتی ، آنان را به این تناقض گویی دچار کرده است .
🔹ب: در ایران
بعد از انقلاب اسلامی که آراء مردم تعیین کننده شده است افراد زیادی از نظامیان در انتخابات نامزد شده و مسئولیت های مختلفی نیز پذیرفته اند و منحصر به مقطع کنونی نیست . از جمله ؛
دریادار مدنی(کاندیدای اولین دوره ریاست جمهوی)، سردارمحسن رضایی (کاندیدای چند دوره ) سرهنگ علی لاریجانی(رئیس سابق مجلس و کاندیدای چند دوره ) ، سردارقالیباف (رئیس کنونی مجلس و کاندیدای چند دوره ) حسن روحانی(نیروی نظامی- امنیتی و رئیس جمهور فعلی) ، دریابان شمخانی و تعداد زیادی از نمایندگان مجلس، سابقه نظامی یا امنیتی دارند.
پس کسانی که مخالف حضور نظامیان در انتخابات این مرحله هستند نه از قانون اطلاعی دارند و نه از حافظه تاریخی مناسبی برخوردارند .
این بحث ادامه دارد ⏬
#نظامی_هراسی
#انتخابات1400
#دولت_انقلابی1400
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
#آئینه_جان_لرستان
@aeenejanlorestan