🔻حال و هوای مکه در اولین روز ماه مبارک رمضان
https://www.shahrekhabar.com/news/161838132016620
🔻استقبال از رمضان در کشورهای مختلف
https://www.shahrekhabar.com/news/16183884001279
🔻بایدن اعلام آمادگی کرد/در مورد برجام همکاری خواهیم کرد!+جزییات
https://www.shahrekhabar.com/news/161837016044235
🔻نهادهای اطلاعاتی آمریکا: ایران در حال انجام فعالیتهای کلیدی برای ساخت سلاح هستهای نیست
https://www.shahrekhabar.com/news/161838012015122
🔻بیانیه انصارالله درباره اقدامات خرابکارانه در نطنز
https://www.shahrekhabar.com/news/161837190004548
🔻بمباران گسترده استانهای «صعده»، «البیضاء» و «الجوف» توسط سعودی
https://www.shahrekhabar.com/news/161837436061633
🔻بمباران داعشیهای مخفی شده در غارهای کوه «حمرین» عراق
https://www.shahrekhabar.com/news/161837634097920
🔻غافلگیری جدید انصارالله در میدان نبرد چیست؟/ قطع جاده راهبردی «تعز - عدن» تیر خلاص به ائتلاف در جنوب یمن + نقشه میدانی و عکس
https://www.shahrekhabar.com/news/161838534051522
🔻2 سریال رمضانی با تأخیر به آنتن میرسند!
https://www.shahrekhabar.com/news/161838108022735
🔻زمان واریز یارانه جدید اعلام شد
https://www.shahrekhabar.com/news/161837592069781
🔻اقساط وام سهام عدالت چقدر است؟
https://www.shahrekhabar.com/news/161838228044637
🔻تأمین مرغ مورد نیاز مردم با نرخ مصوب/ فروش مرغ قطعه بندی امروز از سرگرفته میشود
https://www.shahrekhabar.com/news/161837178090943
#کافه_نیم_روز
#داغ_های_فضای_مجازی
@aeenejanlorestan
🔴 اشتباه خطرناک رئیس جمهور در پالس به تروریستها/ اردیبهشت و خرداد برخورد با ظالم کراهت دارد!
🔹 رئیس جمهور روحانی صبح امروز گفت: برخی میگویند دست ظالم باید قطع شود ولی در اردیبهشت و خرداد کراهت دارد، بگذارید به تیر ماه و اینها برسیم بعد!
🔹 این اشتباه امنیتی رئیس جمهور از طرف وی به سرعت نیاز به اصلاح و عذر خواهی دارد چرا که عملا پالس به تروریستهای دولتی و گروهکهاست که با هیچ اقدام خرابکارانه ای در دو ماه پیش رو برخورد نخواهد شد!
🔹 به نظر می رسد شورای عالی امنیت ملی باید نسبت به برخوردهای سیاسی و انتخاباتی و جناحی که طی هشت سال گذشته با مسئله امنیت ملی و اقدامات خرابکارانه و ترورها شده است و در این مقطع شکل خاصی به خود گرفته ورود جدی داشته باشد.
ـــــــــــــــــــــــ
#رئیس_جمهور
#حسن_روحانی
#آئینه_جان_لرستان
@aeenejanlorestan
eitaa.com/aeenejanlorestan
سوال؛
🌹 تفاوت های نماز و روزه را نام ببرید؟🌹
💎 نماز و روزه ضمن داشتن مشتركات فراوان ، فرق هايى نيز دارند :
1⃣ ترک نماز ، كفاره ندارد برخلاف روزه واجب رمضان و برخى از روزه هاى واجب ديگر كه كفاره دارد .
2⃣ اگر كسى نماز قضا بر گردن دارد ، مى تواند نماز مستحبى بخواند ولى اگر روزه واجب بدهكار باشد ، نمى تواند روزه مستحبى بگيرد .
3⃣ غسل مس ميت در صورتى كه واجب شده باشد ، براى خواندن نماز لازم است ، ولى براى روزه لازم نيست .
4⃣ طهارت شرط واقعى نماز است، برخلاف روزه كه طهارت شرط آن نيست . یعنی اگر بدن یا لباس _ بدون عمدی _ نجس شود روزه صحیح است ولی در نماز باید حتما طهارت داشته باشیم .
5⃣ اگر كسى بعد از ظهر سفر كند ، نمازش شكسته مى شود ، ولى روزه اش باطل نمى شود .
6⃣ اگر كسى درمناطق تخيير (مسجدالنبى ، مسجدالحرام ، مسجد كوفه و حرم حسينى) سفر كند ، در خواندن نماز مخير است كامل بخواند يا شكسته ولى در روزه گرفتن چنين اختيارى ندارد .
🌹 تفاوت های نماز و روزه 🌹
👈 بخش دوم
1⃣ کسی که مریض یا در سفر است نباید روزه بگیرد ولی با سفر و مرض نماز از انسان ساقط نمی شود .
2⃣ کسی که نماز قضا بر عهده اوست می تواند نماز مستحبی بخواند ولی کسی که روزه قضا بر عهده اوست نباید روزه مستحبی بگیرد . (۱)
3⃣ خانمها در حال حیض و نفاس نباید روزه بگیرند و نباید نماز بخوانند ولی بعد از پاک شدن ، قضای روزه ها را باید بگیرند اما قضای نمازها لازم نیست . (۲)
4⃣ گر چه ترک نماز و روزه بدون عذر گناه زیاد دارد ولی ترک نماز قضا دارد کفاره ندارد اما ترک روزه کفاره دارد قضا هم دارد
5⃣ خوابیدن حتی برای یک لحظه نماز را باطل می کند ولی روزه را باطل نمی کند حتی اگر شب قبل تصمیم داشته باشد فردا را روزه بگیرد و روز بعد تمام روز را خواب باشد روزه اش صحیح است . (۳)
#پےنوشت
۱- توضیح المسائل محشی ، ج۱، ص۸۸۵.
۲- همان ، ۲۶۷.
۳- نجاة العباد، ص: ۱۵۲.
💢نزاع اصلح و صالح مقبول ۲💢
✔️بررسی مسأله از لحاظ عملی ۲
💠بررسی حالت سوم
(بررسیمحل نزاع گفتمان اصلح وصالح)
🔻باتوجه به مطالب پیشین ، برای پایان دادن روشنگرانه به این نزاع قدیمی به بررسی حالت سوم (حالتی که در آن مطمئن هستیم اصلح رأی آوری ندارد) می پردازیم :
1⃣اگر بخواهیم دقیق و واقعبینانه بنگریم؛ نتایج دائم ممکن است دستخوش تغییراتی گردند.
پس باید دید که زمان معقولی برای تغییر نتیجه وجود دارد یا خیر!
بنابراین باید درنظر بگیریم که هم اکنون که اطمینان به عدم مقبولیت کافیِ نامزد اصلح پیدا کردیم (طبق فرض حالت سوم)، آیا در زمان آغازین عرصه انتخابات هستیم ، یا میانی یا پایانی؟
🔻اگر در مرحله ابتدایی و میانی انتخابات قرار داشته باشیم؛
در اینصورت نتیجه قابل تغییر است ، و همین نامزد اصلحی که هم اکنون اطمینان به عدم رأی آوری او داریم ، میتواند خودش را با توجه به روشنگری ها ، تبلیغات و مناظرات و طرح برنامه ها که در این بازه زمانی روی میدهد ، بشدت بالا بکشد و مقبولیت قابل توجهی کسب نماید! و این مطلب به میزان همت طرفداران اصلح نیز باز می گردد.
پس در اینصورت نیز می توان تنافی و تعارض میان تکلیف و نتیجه را حل کرد و به تکلیف الهی که همانا انتخاب اصلح است عمل کرد چراکه تغییر نتیجه باتوجه به مؤلفه های خاصی، بسیار محتمل است.
🔻اما اگر در زمان پایانی انتخابات، این اطمینان و یقین برایمان حاصل شد که نامزد احتمالی فاقد رأی آوری کافی است ، در اینصورت باید بدانیم که؛
یقین و اطمینان ما در دو حالت قابل تصور است:
1⃣حالت اول: اطمینان ما ناشی از یک مستندات غیر قطعی و غیر دقیق است مانند نظرسنجی های محلی یا کم اعتبار ، ضمن اینکه باید دانست که هم اکنون ساز و کار دقیقی برای اعمال نظرسنجی بسیار نزدیک به واقعیت، در ایران ارائه نشده است.
چراکه ممکن است بسیاری از نظرسنجی های نزدیک انتخابات ، جناحی یا شامل جامعه آماری محدودی باشند و یا اینکه بهرحال قشر خاکستری غیر قابل پیشبینی را نتوانند آنطور که باید رصد نمایند !
در این صورت این اطمینان ما که سرچشمه اش دلایل غیر موثق است، معتبر نخواهد بود.
در نتیجه باید گفت؛ این حالت همانند آن حالتی خواهد بود که اصلا عدم مقبولیت نامزد اصلح برایمان محرز نشده است و مطمئن نیستیم که رأی آوری کمی داشته باشد.
2⃣حالت دوم: قطع و یقین ما به عدم مقبولیت شخص در مقطع سوم انتخابات (مقطع پایانی) مستند به دلایل موثق و کاملا معتبر می باشد.
که این حالت نیز نادر است ، چون در اینصورت ما باید احاطه ی کاملی به اطلاعات سطح کشور در زمینه تمایل مردم به نامزد ها داشته باشیم.
برفرض هم که چنین حالتی رخ دهد و یقینی با پشتوانه ای کاملا موثق و اطلاعاتی مستند و جامع از سراسر کشور، نسبت به عدم رای آوری نامزد اصلح در دوره پایانی انتخابات برایمان حاصل شود، در اینصورت باید به مبنای نظری (تئوری) خودمان عمل کنیم که در نوشتار بعدی خواهد آمد.
✅در مجموع باید گفت نزاع بر سر مقبولیت نامزدها ، عمدتاً یک نزاع بی ثمر و بی فایده است چراکه به ندرت اتفاق می افتد که عدم مقبولیت یک نامزد اصلح از مبادی صحیح احراز گردد.
پس این نزاع در عمل ، اگر نگوییم بی ثمر است ، کم ثمر خواهد بود.
🔻فلذا به نظر می رسد، این بحث در حقیقت یک حربه ایست برای سرگرم کردن جبهه انقلاب از پرداختن به ملاک های اصلح از نگاه مقام معظم رهبری و تطبیقشان بر نامزدها
#اصلح
#انتخابات
#رئیس_جمهور
#آئینه_جان_لرستان
🌱🌺🌱🌺🌱🌺🌱
@aeenejanlorestan
eitaa.com/aeenejanlorestan
15.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 پخش مستند لشکر زینبی، پنجشنبه ساعت ۲۰:۱۰، از شبکه اول سیما
🔻 مستند «لشکر زینبی» گوشهای از دیدارهای متعدد رهبر انقلاب با خانوادهی معزز شهدای مدافع حرم در ۵ سال گذشته را به تصویر کشیده است.
👈 این مستند روز پنجشنبه ۲۶ فروردین ماه، ساعت ۲۰:۱۰ از شبکه اول سیما و سایت و صفحات KHAMENEI.IR در شبکههای اجتماعی منتشر خواهد شد.
🔺️ بازپخش:
شبکه پنج: جمعه ۲۷فروردین ساعت ۲۱:۱۰
شبکه مستند: شنبه ۲۸ فروردین ساعت ۲۱
#ماه_بندگی🌙
#شهیدانه🕊
#آئینه_جان_لرستان
شمادعوت شدید
•🕊🍃..🌷..🍃🕊•
↘️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️↙️
@aeenejanlorestan
eitaa.com/aeenejanlorestan
18.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨فیلم پیروزیهای دولت روحانی ساخته شد!
▪️«خودرو شخصی» به کارگردانی حسن روحانی
🔹در حالی که چند روز پیش رئیسجمهور با انتقاد شدید از منتقدان دولت گفت چرا از پیروزیها و دستاوردهای دولت فیلم نمیسازید، خبرگزاری تسنیم فیلم «خودرو شخصی» را با موضوع دستاوردهای شاخص دولت تدبیر و امید آماده نمایش کرد.
#دولت_تدبیر
#رئیس_جمهور
#خودرو_شخصی
🎞👌
@aeenejanlorestan
eitaa.com/aeenejanlorestan
♨️سوال:
🔰بین الطلوعین چیست؟ و چه فضیلتی دارد؟
✍️پاسخ:
✅ «طلوع فجر صادق»، ابتدای وقت نماز صبح و «طلوع آفتاب» انتهای وقت آن است و زمان واقع در بین این دو طلوع را «بین الطلوعین» مینامند.
💠قرآن کریم با عبارت «وَ سَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ قَبْلَ طُلُوعِ الشَّمْس» [۱] تسبیح خدا در این زمان را توصیه کرده و روایات فراوانی نیز در زمینه عبادت در «بین الطلوعین» وجود دارد که در برخی از آنها اذکار و عبادات ویژهای هم پیشنهاد شده است:
۱.🗞 پیامبر اکرم(ص): «هر کس از طلوع صبح تا طلوع آفتاب در مصلّاى خویش بنشیند و به تعقیب نماز مشغول باشد، خداوند او را از آتش دوزخ محفوظ دارد». [۲]
۲. 🗞رسول خدا(ص): هر کس هنگام صبح، هفت بار این آیات را بخواند، در آن روز از بلاها محفوظ باشد: «فَاللهُ خَیْرٌ حافِظاً وَ هُوَ ارْحَمُ الرَّاحِمینَ، [۳] انَّ وَلِیِّى اللهُ الَّذى نَزَّلَ الْکِتابَ وَ هُوَ یَتَوَلَّى الصَّالِحینَ، [۴] فَانْ تَوَلَّوْا فَقُلْ حَسْبِى اللهُ لا الهَ الَّا هُوَ، عَلَیْهِ تَوَکَّلْتُ وَ هُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظیم [۵]»؛ [۶]
🔹پس [در هر حال] خداوند بهترین حافظ و مهربانترین مهربانان است، ولىّ و سرپرست من خدایى است که این کتاب را نازل کرده و او همه صالحان را سرپرستى میکند، پس اگر آنها [از حق] روى بگردانند [نگران مباش] بگو: خداوند مرا کفایت میکند، هیچ معبودى جز او نیست بر او توکّل کردم و او صاحب عرش بزرگ است.
۳.🗞 هر کسی صبح کند و چهار نعمت خدا را یاد نکند، میترسم که این نعمتهاى خدا از او زایل گردد؛ آن چهار نعمت و سپاس بر آن، چنین است: «الْحَمْدُ للهِ الَّذى عَرَّفنى نَفْسَهُ، وَ لَمْ یَتْرُکْنى عَمْیانَ الْقَلْبِ، الْحَمْدُ للهِ الَّذى جَعَلَنى مِنْ امَّةِ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ، الْحَمْدُ للهِ الَّذى جَعَل رِزْقى فى یَدَیْهِ وَ لَمْ یَجْعَلْ رِزْقى فى ایْدی النَّاسِ، الْحَمْدُ للهِ الَّذى سَتَر ذُنُوبى وَ عُیُوبى، وَ لَمْ یَفْضَحْنى بَیْنَ النَّاس»؛ [۷]
🔹سپاس مخصوص خداوندى است که خود را به من شناساند، و مرا کوردل به حال خود رها نکرد، سپاس مخصوص خداوندى است که مرا از پیروان محمّد -که درود خدا بر او و خاندان پاکش باد- قرار داد، سپاس مخصوص خداوندى است که روزیم را در اختیار خویش قرار داد و آنرا به دست مردم نسپرد، سپاس مخصوص خداوندى است که گناهان و عیبهایم را پوشاند و در میان مردم رسوایم نساخت.
۴.🗞 امیر مؤمنان على(ع): «هر کس هرکدام از سورههاى توحید و قدر و آیة الکرسى را یازده بار پیش از طلوع آفتاب بخواند، از خسارتهاى مالى محفوظ میماند». [۸]
۵. 🗞امیرمؤمنان علی(ع): «ذکر خدا، بعد از نماز صبح تا طلوع آفتاب، حتّى از مسافرت تجارتى نیز، در جلب روزى مؤثّرتر است». [۹]
۶. 🗞امام باقر(ع): «خواب صبح، شوم و نامیمون است؛ روزى را دور میسازد، رنگ صورت را زرد و متغیّر میکند. خداوند متعال، روزى را بین الطّلوعین تقسیم میکند، از خواب در این زمان بپرهیزید و بدانید که منّ و سلوى (دو غذاى لذیذى که براى بنیاسرائیل نازل میشد) در این ساعت بر بنیاسرائیل فرود میآمد». [۱۰]
۷.🗞 امام باقر(ع): «هر کس بعد از نماز صبح هفتاد مرتبه استغفار کند، خداوند او را بیامرزد». [۱۱]
۸.🗞 امام باقر(ع): «هر کس سوره "قدر" را پس از طلوع فجر هفت بار بخواند، هفتاد صف از فرشتگان بر او درود میفرستند و هفتاد مرتبه براى او طلب رحمت میکنند». [۱۲]
و در پایان، هر آنچه به عنوان تعقیبات نماز صبح در روایات ذکر شده را میتوان از اعمال بین الطلوعین دانست.
📚پی نوشت:
[۱]. طه، ۱۳۰ و ق، ۳۹.
[۲]. طبرسی، حسن بن فضل، مکارم الاخلاق، ص ۳۰۵، قم، شریف رضی، چاپ چهارم، ۱۴۱۲ق.
[۳] . یوسف، ۸۴.
[۴]. اعراف، ۱۹۶.
[۵] . توبه، ۱۲۹.
[۶]. مجلسی، محمد باقر، بحار الانوار، ج ۸۳، ص ۲۹۸، بیروت، دار إحیاء التراث العربی، چاپ دوم، ۱۴۰۳ق.
[۷]. همان، ص ۲۸۲.
[۸]. شیخ صدوق، الخصال، ج ۲، ص ۶۲۲، قم، دفتر انتشارات اسلامی، چاپ اول، ۱۳۶۲ش.
[۹]. طبرسی، حسن بن فضل، مکارم الاخلاق، ص ۳۰۵.
[۱۰]. طوسی، محمد بن حسن، تهذیب الاحکام، ج ۲، ص ۱۳۹، تهران، دار الکتب الإسلامیة، چاپ چهارم، ۱۴۰۷ق.
[۱۱]. شیخ صدوق، ثواب الاعمال و عقاب الأعمال، ص ۱۶۵، قم، شریف رضی، چاپ دوم، ۱۴۰۶ق.
[۱۲]. مجلسی، محمد باقر، بحار الانوار، ج ۸۳، ص ۱۶۱.
🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙
#آئینه_جان_لرستان
@aeenejanlorestan
🤔 چرا خداوند گاهی دعای ما را مستجاب نمیکند⁉️
✅ حاج آقا قرائتی :
🔹 در قرآن میخوانیم : ادعونی أستجب لکم (سوره غافر آیه 60) مرا بخوانید تا شما را اجابت کنم اگر شخصی به دیگری گفت : به هنگام برخورد با مشکل به من تلفن کن تا تو را کمک کنم این جمله لوازم و شرایطی دارد از جمله :
1⃣ رفاقتت را با من حفظ کنی
2⃣ شماره تلفن مرا گم نکنی و شماره را درست بگیری
3⃣ به هنگام بازگو کردن مشکلات حرفهای بی ربط نزنی و توقعات نابجا نداشته باشی و به وظیفه خود عمل کرده باشی
4⃣ آنچه میگویی واقعا مشکل باشد نه خیالات و توهمات
5⃣ برای حل مشکلات خود انتظار نداشته باشی تمام مقررات و نظام را بهم بریزم
6⃣ حل این مشکل سبب پیدایش مشکل دیگری برای شما یا دیگران نشود
7⃣ در بازگو کردن مشکلات صادق باشی و دروغ نگویی
🔹 آیا ما در دعا و طرح مشکلات خود با خدا این شرایط را مراعات
کرده ایم؟
آیا رفاقت و بندگی خود را با خدا حفظ کرده ایم؟ قرآن میفرماید : و یستجیب الذین آمنو و عملوا الصالحات (سوره شوری آیه 25) پاسخ مثبت به کسانی داده میشود که با ایمان و عمل شایسته رابطه خود را با خدا حفظ کرده باشند
آیا شماره تلفن را درست گرفته ایم؟
🔹 در روایات میخوانیم : دعا آدابی دارد از جمله :
ابتدا بسم الله بگویید با وضو و حضور قلب و در مکان مقدس مثل مسجد باشید قبل از دعا از خداوند با صفات و اسماء الحسنی تجلیل کنید ده مرتبه یا الله بگویید گوشه ای از نعمت الهی را به زبان آورید از خداوند تشکر کنید بر محمد و آل محمد صلوات بفرستید لغزشهای خود را مطرح و استغفار کنید دعا و خواسته خود را میان دو صلوات مطرح کنید و امیدوار باشید
🔹 آیا در دعاهای خود توقعات نابجا نداریم و به وظیفه خود عمل کرده ایم؟
دانش آموز درسی نخوانده دعا میکند که قبول شود
میگویند : دانش آموزی به خانه آمد و وارد اتاق جلویی شد و مشغول دعا شد به خدا گفت : پروردگارا کوه هیمالیا را در فلان کشور قرار بده و دریاچه ارومیه را در نیشابور قرار بده
مادرش گفت : این چه دعایی است که میکنی؟! گفت : من در امتحان جغرافیا پاسخ سؤالات را اشتباه نوشته ام حالا به خدا میگویم کوه و دریا را جابجا کند تا من نمره بیاورم
🔹 آیا زمان دعا و شرایط دیگر را در نظر گرفته ایم؟ در اسلام زمانهایی برای دعا سفارش شده است از جمله : شبهای جمعه، سحرها،بعد از نماز،غروب جمعه، بعد از خطبه های نماز جمعه، هنگام نزول باران و جاری شدن اشک و....
🔹 آیا مشکلات ما واقعا مشکل است یا خیال میکنیم که مشکل است؟ بسیاری مشکلات لازمه نظام طبیعت است و رفع آن به معنای به هم زدن نظام عالی همچون فقیری که سقف خانه اش خراب است و باران که می آید سقفش چکه میکند برای رفع مشکل او یا باید خداوند باران نفرستد یا بر بام خانه او باران نبارد و یا آب باران در پشت بام خانه اش نفوذ نکند و یا... که هر کدام از اینها به معنای نادیده گرفتن قوانین حاکم بر طبیعت است
🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙
#آئینه_جان_لرستان
@aeenejanlorestan
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
🎞👌
@aeenejanlorestan
eitaa.com/aeenejanlorestan
Tahdir-(www.DaneshjooIran.ir) joze2.mp3
3.97M
🕪فایل صوتی جزء دوم قرآن کریم با تلاوت استاد معتز آقائی
⏳زمان: ۳۳دقیقه
🔸حجم فایل: ۳ مگابایت
🏵اگر قصد ختم قرآن کریم در ماه مبارک رمضان را دارید هر روز صوت جزء خوانی قرآن کریم به شیوه تحدیر در کانال #آئینه_جان_لرستان بارگزاری خواهد شد و شما تنها اگر روزانه ۳۰ دقیقه از وقت خود را محضر قرآن کریم باشید در پایان ماه ربیع القرآن ماه رمضان می توانید قرآن کریم را بطور کامل ختم نمایید.
🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙
#آئینه_جان_لرستان
@aeenejanlorestan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💔بیان اخلاقی در مورد نماز
استاد عالی
#حکمت
#نماز
🕌✔️🤲🌺🌸
@aeenejanlorestan
eitaa.com/aeenejanlorestan