💎 معرفی فصلنامه علمی پژوهشی سیاست متعالیه
🌐 AEOS.IR/post/25 متن کامل
♦️ گزیده / عنوان نشریه: سیاست متعالیه / صاحب امتیاز: انجمن مطالعات سیاسی حوزه / زبان نشریه: فارسی(عنوان، چکیده، کلیدواژه و مشخصات نویسندگان به انگلیسی نیز درج میشود) / کشور-شهر محل انتشار: ایران - قم / سال آغاز انتشار: 1392 / نظم انتشار: فصلنامه / دسترسی آزاد به مجله: دسترسی به مقالات این نشریه آزاد و رایگان است.
#️⃣ #علوم_سیاسی #نشریات_سیاسی #علمی_پزوهشی #سیاست_متعالیه #سیاست
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 جزوه درس فقه سیاسی + دانلود PDF
🌐 AEOS.IR/post/26 مشاهده و دانلود
♦️ جزوه درس: فقه سیاسی / استاد: حجت الاسلام دکتر نجف لکزایی / به کوشش: جمعی از دانشجویان / دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام / سال تحصیلی 1400 / حجم 3MB / فرمت PDF
#️⃣ #علوم_سیاسی #فقه_سیاسی #نجف_لکزایی #جزوه_درس #فقه
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 جزوه درس روش تحقیق + دانلود PDF
🌐 AEOS.IR/post/27 مشاهده و دانلود
♦️ جزوه درس: روش تحقیق / استاد: جناب آقای دکتر علی اکبریمعلم / به کوشش: حجت الاسلام احمد رضایی / دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام / سال تحصیلی 1400 / حجم 1MB / فرمت PDF
#️⃣ #علوم_سیاسی #روش_تحقیق #جزوه_درس #اکبریمعلم #پژوهش
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 معرفی اجمالی حکیم ملاصدرا(صدر المتألهین)
🌐 AEOS.IR/post/28 متن کامل
♦️ گزیده / محمد بن ابراهیم قوامى شیرازى، ملقب به صدر المتألهین یا ملا صدرا در نهم جمادىالاولى 979ق، در شیراز، دیده به جهان گشود. آنچه به یقین از او مىدانیم این است که او در شیراز، از پدرى صالح به نام ابراهیم بن یحیى قوامى متولد شده است و گفتهاند: ابراهیم، از وزیران دولت فارس به مرکزیت شیراز و از خاندان محترم قوامى بود و صاحب فرزند پسر نمىشد، لذا نذر کرد درصورتىکه خداى متعال به او پسرى صالح و موحد ببخشد، به فقیران و اهل علم، بسیار کمک کند. صدر المتألهین، از زمره فیلسوفان بزرگ متألهى است که در هر چند سده، یکى پا به عرصه وجود مىنهد. در سه سده گذشته، وى، بزرگترین فیلسوف اسلامى است که در فلسفه یونانى و اسلامى سرآمد و بنیانگذار مکتبى فلسفى بوده است.
#️⃣ #علوم_سیاسی #صدر_المتألهین #فلسفه_سیاسی #سیاست_متعالیه #ملاصدرا
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 معرفی اجمالی بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
🌐 AEOS.IR/post/29 متن کامل
♦️ گزیده / بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی» در سال ۱۳۸۲ با هدف تدوین تاریخ انقلاب اسلامی، بازنگری در تاریخ سده پیشین و با انگیزه ارتقای سطح دانش و بینش عمومی توسط حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید حمید روحانی آغاز به کار کرد. امام خمینی(ره) در سال ۱۳۵۱ در نجف اشرف خطاب به سید حمید روحانی هشدار دادند که «تاریخ در گذشته معالأسف غالبا به دست دشمن نوشته شده است، امید است که نگذارید تاریخ این نهضت را نیز دشمن بنویسد.
#️⃣ #علوم_سیاسی #تاریخ_سیاسی #بنیاد_تاریخ_پژوهی #سید_حمید_روحانی #تاریخ
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 تأمل و تحلیلی در مصائب حوزه سیاست
🌐 AEOS.IR/post/30 متن کامل
♦️ گزیده / به عقیده نگارنده اولین قدم در فعالیت سیاسی مطالعه سیاسی(دینی) است؛...
...و اما قدم آخر در فعالیت سیاسی، نبرد سخت مسلحانه و پیروزی و شهادت است. البته مابین قدم اول و آخر قدمهای زیادی مانند تعلیم، تربیت، تبلیغ، تبیین، روشنگری و غیره وجود دارد که التفات نظری و التزام عملی به آنها واجب است.
#️⃣ #علوم_سیاسی #مسائل_سیاسی #آسیب_شناسی_سیاسی #سیاست
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 یادداشت / حقیقت و دموکراسی
🌐 AEOS.IR/post/31 متن کامل
♦️ گزیده / مسائل مربوط به دموکراسی از دو افق قابل طرح است، افق نخست بر ساحت حقیقت و نظر گشوده میشود و افق دوم به واقعیت و ابعاد عملی آن بازمیگردد. در نسبت دموکراسی با حقیقت، حقیقت دموکراسی نمایان میشود، و در نسبت آن با واقعیت، زمینههای پیدایش، تحولات، آثار و توابع اجتماعی آن مشخص میگردد. در بحث نخست، دموکراسی در قیاس حق و باطل سنجیده میشود و در بحث دوم، دموکراسی در مدار بود و نبود، بررسی میگردد و این گفتار به بحث اول میپردازد.[حجت الاسلام دکتر حمید پارسانیا]
#️⃣ #علوم_سیاسی #حقیقت #دموکراسی #اندیشه_سیاسی #حمید_پارسانیا
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 معرفی کتاب ولایت فقیه در کلام سیاسی شیعه
🌐 AEOS.IR/post/32 متن کامل
♦️ گزیده / مسأله رابطه دین و سیاست، بدون تردید، یکی از دغدغه های ذهنی فرد دیندار و یکی از مسایل مهم و مورد توجه اندیشمندان سیاسی است. چگونگی این ارتباط از جنبه های مختلفی میتواند میتواند مورد توجه واقع شود. یکی از این ابعاد، تبیین کلامی نسبت دین و سیاست میباشد. کتاب در شش فصل تنطیم و نگاشته شده است: چیستی کلام سیاسی و جایگاه آن در اندیشه سیاسی اسلام، مبانی معرفت شناختی و هستی شناختی کلام سیاسی شیعه، مبانی انسان شناختی کلام سیاسی شیع، مسأله امامت و رهبری، عصر غیبت و ساختار سیاسی جامعه شیعی و ادله کلامی ولایت مطلقه فقیه.
#️⃣ #علوم_سیاسی #معرفی_کتاب #کلامی_سیاسی #ولایت_فقیه #غلامرضا_بهروزیلک
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 معرفی اجمالی آیت الله شهید شیخ فضل الله نوری(ره)
🌐 AEOS.IR/post/33 متن کامل
♦️ گزیده / فضلالله کجوری، مشهور به شیخ فضلالله نوری (۱۲۵۹قـ۱۳۲۷ق)، از مجتهدان طراز اول در تهران و از پیشروان جنبش مشروطه ایران بود. وی با پشتیبانی آخوند خراسانی، اصل دوم ممتم قانون اساسی مشروطه مبنی بر تشکیل هیئتنظار را به تصویب مجلس شورای ملی رساند ولی به دلیل اختلاف با دیگر نمایندگان درباره برخی از اصول متمم قانون اساسی مشروطه، از مجلس کنارهگیری کرد و با راهاندازی جریانی که مشروعهخواهان نام گرفت، اعتراضات شدیدی بر مشروطهخواهان و مشروطیت وارد کرد. شیخ فضلالله با همراهی کردن مخالفان مشروطه در ماجرای به توپبستن مجلس، جمعآوری امضا از علما برای عدم بازگشایی مجلس بعد از بهتوپبستهشدن آن توسط محمدعلی شاه و نوشتن رسالههایی از جمله رساله حرمت مشروطه، مخالفت مشروطهخواهان را به خود جلب کرد. وی پس از دوره استبداد صغیر و فتح تهران بهدست مشروطهخواهان در دادگاهی محاکمه و سرانجام اعدام شد.
#️⃣ #علوم_سیاسی #شیخ_فضل_الله_نوری #فقیه_سیاستمدار #تاریخ_سیاسی
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️