💎 جناب آقای دکتر منوچهر محمدی
🌐 AEOS.IR/post/72 اطلاعات بیشتر
♦️ گزیده / دکتر منوچهر محمدی در سال 1318 هجری شمسی در کرمان متولد شده است. ایشان دارای فوق لیسانس علوم سیاسی از دانشگاه شهید بهشتی، فوق لیسانس علوم سیاسی از دانشگاه ویسکانسین مدیسون آمریکا و دکترای مطالعات بینالملل از دانشگاه کارولینای جنوبی در شهر کلمبیا - آمریکا هستند. برخی از سوابق آموزشی پژوهشی ایشان عبارتند از؛ رئیس کمیته حقوقی شورایعالی انقلاب فرهنگی، معاونت امور بین الملل موسسه پژوهشی ، فرهنگی انقلاب اسلامی، مدیر گروه علوم سیاسی موسسه آموزش و پژوهش امام خمینی (ره)، معاون آموزشی و پژوهشی وزارت امورخارجه / 1384 لغایت 1387، رئیس کارگروه ویژه علوم سیاسی شورایعالی انقلاب فرهنگی / از 1390 تاکنون، معاون دانشجویی وزارت فرهنگ و آموزش عالی / از مرداد 1362 تا مرداد 1363، عضو هیات علمی در دانشکده حقوق و علوم سیاسی / از مهرماه 1363 تاکنون، مدیریت گروه روابط بین الملل دانشگاه تهران و همچنین تدریس در دانشگاه های مختلف و نهادهای انقلاب و حوزه علمیه قم.
#️⃣ #علوم_سیاسی #معرفی_استاد #منوچهر_محمدی
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
📌 اطلاعیه #پانزدهمین جلسۀ هفتگی "انجمن علمی علوم سیاسی"
♦️ موضوع: بحث و گفتگو پیرامون مأموریت «ما» در گام دوم انقلاب
🔹 زمان: چهارشنبه 12 بهمنماه 1401 / ساعت مقرر 13 الی 15 است
🔸 مکان: دانشگاه باقرالعلوم(ع) طبقه همکف، دفتر انجمنهای علمی
✔️ بی صبرانه منتظر حضور پر شور و مشارکت اعضای محترم هستیم
#️⃣ #انجمن_علمی #علوم_سیاسی #دانشگاه_باقرالعلوم_ع #جلسه
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 ترسیم مفهومی پیچهای تاریخی
🌐 AEOS.IR/post/73 دانلود تصویر
♦️ توسط استاد دکتر منوچهر محمدی
#️⃣ #علوم_سیاسی #پیچهای_تاریخی #منوچهر_محمدی
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 معرفی کتاب بازتاب جهانی انقلاب اسلامی
🌐 AEOS.IR/post/74 اطلاعات بیشتر
♦️ گزیده / کتاب بازتاب جهانی انقلاب اسلامی در چهار گفتار شامل سیزده فصل ارائه می گردد. پس از ارائه مقدمه در فصل اول، در فصل دوم به کلیات انقلاب اسلامی و ویژگی های نظری و عینی پرداخته شده است. در فصل سوم صدور انقلاب، برداشت ها و نظریات متفاوت مربوط به آن مورد بحث قرار خواهد گرفت. در فصل چهارم و پنجم بازتاب انقلاب اسلامی بر نظام جهانی مورد بررسی قرار می گیرد و در فصل ششم تا دوازدهم، بازتاب انقلاب اسلامی بر جهان اسلام در حوزه های مختلف جغرافیایی مورد توجه خواهد بود و در نهایت در فصل سیزدهم با ارائه جمع بندی از مطالب ارائه شده، آثار جهانی انقلاب اسلامی به تفکیک و با استفاده از سطوح مختلف تحلیلی در جهان اسلام و نظام جهانی بیان خواهد گردید. نویسنده: دکتر منوچهر محمدی / تعداد صفحات: 527 / قطع: رقعی / تاریخ اولین چاپ: 1385 / ناشر: سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی.
#️⃣ #علوم_سیاسی #معرفی_کتاب #انقلاب_اسلامی #منوچهر_محمدی
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 حجت الاسلام دکتر غلامرضا بهروزیلک
🌐 AEOS.IR/post/75 اطلاعات بیشتر
♦️ گزیده / ایشان متولد اول دی 1347 ارومیه هستند. شروع تحصیلات حوزوی 1363 حوزه علمیه حضرت ولی عصر (عج) تبریز. از 1366 تاکنون در حوزه علمیه قم. تحصیلات درس خارج حوزه و اتمام تخصصی کلام اسلامی سطح 4 حوزه (1372-1376). لیسانس و فوق لیسانس علوم سیاسی از دانشگاه باقرالعلوم ع- قم (1378). اتمام دوره عالی یک ساله زبان انگلیسی (روزانه 6 ساعت) در دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم (72-1371)؛ 16 ماه سابقه ایثارگری و حضور در جبهههای دفاع مقدس. دکتری علوم سیاسی از دانشگاه تربیت مدرس (1384) عضو هیأت علمی گروه مطالعات سیاسی دانشگاه باقرالعلوم ع- قم (از سال 1382).
#️⃣ #علوم_سیاسی #معرفی_استاد #غلامرضا_بهروزیلک
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 برنامۀ دوران 10 انقلاب مهم تاریخ معاصر
🌐 AEOS.IR/post/76 اطلاعات + دانلود
🔺 ویژه برنامۀ دوران کاری با اجرا و کارشناسی دکتر مجید شاهحسینی و جمعی از پژوهشگران جوان و همچنین چند تیم حرفهای رسانهای است که در یکی از پروژههای خود و در 27 قسمت حدوداً 1 ساعته به بررسی دقیق و کارشناسی 10 انقلاب مهم تاریخ معاصر پرداخته است. این برنامه همراه با ارائه مختصر و مفید پژوهشگران جوان و همچنین مستندات ویدئویی و تصویری جذاب یک مجموعۀ علمی_تاریخی بسیار مناسب برای علاقمندان تاریخ و سیاست میباشد.
🔺 تاریخ شناسنامه بشریت است و انقلاب، مؤثرترین رخداد تاریخ. در فصل اول، به سراغ ۱۰ انقلاب بزرگ تاریخ با خوانشی پژوهشگرانه و مستدل رفتیم تا سفری داشته باشیم به هزارتوی تاریخ و از دل آن سرگذشت انسانهای پیشین را مطالعه کنیم. باشد که از همراهی خیل گسترده علاقمندان به تاریخ بهرهمند شویم. فصل اول به ترتیب شامل بررسی انقلابهای؛ صنعتی، انگلستان، آمریکا، فرانسه، روسیه، چین، کُره، کوبا، الجزایر و انقلاب اسلامی ایران میباشد.
#️⃣ #علوم_سیاسی #معرفی_برنامه #انقلابهای_معاصر
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 معرفی کتاب مواضع مـا + PDF و Word
🌐 AEOS.IR/post/77 مشاهده و دانلود
♦️ گزیده / حزب جمهوری اسلامی آرمانهای کلی خود را در مرامنامهای که در آغاز ایجاد حزب منتشر شد به اطلاع همه رساند. کتاب «مواضع ما» به تبیین دیدگاههای حزب جمهوری اسلامی در زمینههای جهان بینی و ساخت کلی نظام اسلامی و بیان مواضع و اصول برنامههای خود میپردازد. این کتاب در سال ۱۳۵۹ توسط اعضای هیئت موسس حزب با محوریت #شهید_بهشتی به دنبال یک احساس نیاز برای بیان مواضع و دیدگاهها تدوین شد. نویسندگان: اعضای موسس حزب جمهوری اسلامی اعم از آیت الله بهشتی، آیت الله خامنهای و...
#️⃣ #علوم_سیاسی #معرفی_کتاب #مواضع_ما #حزب_جمهوری_اسلامی
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
📌 اطلاعیه #شانزدهمین جلسۀ هفتگی "انجمن علمی علوم سیاسی"
♦️ موضوع: بحث و گفتگو پیرامون چیستی انقلاب ناظر بر مصادیق آن
🔺 تفاوت انقلاب با قیام، نهضت، خروج، جنبش، کودتا، شورش و غیره
🔹 زمان: چهارشنبه 19 بهمنماه 1401 / ساعت مقرر 13 الی 15 است
🔸 مکان: دانشگاه باقرالعلوم(ع) طبقه همکف، دفتر انجمنهای علمی
✔️ بی صبرانه منتظر حضور پر شور و مشارکت اعضای محترم هستیم
#️⃣ #انجمن_علمی #علوم_سیاسی #دانشگاه_باقرالعلوم_ع #جلسه
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 کتاب رنسانس دینی و سکولاریسم پنهان
🌐 AEOS.IR/post/78 اطلاعات بیشتر
♦️ گزیده / کتاب «رنسانس دینی و سکولاریسم پنهان» در نه فصل تنظیم شده است در حقیقت مجموعه سه کار مستقل است که برای مسئلهای واحد، یعنی سکولاریسم، شکل گرفته است. کار اول حاصل صحبتی تحت عنوان «مبانی معرفتی و چهره اجتماعی سکولاریزم» است. که فصل اول این اثر را تشکیل میدهد. کار دوم تدوین بخشی از مطالب درسی است که تحت عنوان چالشهای معاصر جهان اسلام مطرح شد. که برای نخستین بار در اثری مستقل تحت عنوان «سکولاریزم و معنویت» در سال 1385چاپ شد. کار سوم حاصل نشستی است که در دانشگاه جمال بییدیچ شهر موستار کشور بوسنی و هرزوگوین در سال 2007 برگزار شد. که 5 فصل اخیر این اثر را شامل میشود. نویسنده: حمید پارسانیا / تعداد صفحات: 152 / قطع: رقعی / سال نشر: 1400 / ناشر: کتاب فردا.
#️⃣ #علوم_سیاسی #معرفی_کتاب #حمید_پارسانیا #سکولاریسم
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 مختصری پیرامون تعریف استراتژی و انواع استراتژی
🌐 AEOS.IR/post/80 متن کامل
♦️ گزیده / اگر مجموعهای از آگاهیها و اطلاعات منظم دربارۀ یک یا چند موضوع را (علم) بنامیم و مهارت به کارگیری علم در صحنه عمل نیز (هنر) باشد، استراتژی؛ آگاهیهای منظمی است که نحوۀ به خدمت گرفتن قدرت سیاسی، اقتصادی، نظامی و فرهنگی را برای رسیدن به هدفهای مورد نظر نشان میدهد. بنابراین، استراتژی علم است؛ اما همه کسانی که از علم استراتژی آگاهی دارند، قادر نیستند آن را به کار گیرند، فقط کسانی که مهارت کافی در این زمینه دارند، میتوانند از استراتژی استفاده کنند، پس به یک معنا، استراتژی نوعی هنر است. خلاصه آنکه، استراتژی هم علم و هم هنر است.
#️⃣ #علوم_سیاسی #تعریف_استراتژی #انواع_استراتژی #استراتژی
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💎 امام خمینی کبیر: اسلام اصلش دین سیاست است!
🌐 AEOS.IR/post/81 محتوای تفصیلی
🔻 امام خمینیره: اسلام یک دینی است که احکام عبادیاش هم سیاسی است.
👥 در گفتگو با حامد الگار متفکر مسلمان انگلیسی-آمریکایی 7 دیماه 1358 قم.
🔺 شناسه ارجاع: جلد ۱۱ صحیفه امام خمینی (ره)، از صفحه ۴۴۸ تا صفحه ۴۶۶
#️⃣ #علوم_سیاسی #امام_خمینی #اسلام_سیاسی #کلیپ
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
📌 اطلاعیه #هفدهمین جلسۀ هفتگی "انجمن علمی علوم سیاسی"
♦️ موضوع: ویژگیهای خاص نهضت امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی
🔺تفاوتهای نهضت و انقلاب👆با سایر جنبشها و انقلابهایمعاصر
🔹 زمان: چهارشنبه 26 بهمنماه 1401 / ساعت مقرر 13 الی 15 است.
🔸 مکان: دانشگاه باقرالعلوم(ع) طبقه همکف، دفتر انجمنهای علمی
✔️ بی صبرانه منتظر حضور پر شور و مشارکت اعضای محترم هستیم
#️⃣ #انجمن_علمی #علوم_سیاسی #دانشگاه_باقرالعلوم_ع #جلسه
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 حجت الاسلام دکتر ذبیح الله نعیمیان
🌐 AEOS.IR/post/82 اطلاعات بیشتر
♦️ گزیده / حجت الاسلام دکتر ذبیح الله نعیمیان متولد 1351 خمین / کارشناسی ارشد الهیات و معارف اسلامی (مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)) ۱۳۷۵ـ۱۳۸۰ / اتمام کارشناسی ارشد علوم سیاسی (مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)) ۱۳۸۵ / دکترای علوم سیاسی (پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی) پاییز ۱۳۸۵ـ۱۳۹۲ /عضو هیأت علمی (گروه فقه سیاسی) پژوهشگاه تحقیقات حکومت اسلامی (وابسته به دبیرخانة خبرگان رهبری) از آبان ۱۳۸۷ ـ اسفند ۱۳۹۱ / عضو همکار علمی مؤسسه امام آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) (در: گروه تاریخ و اندیشة معاصر و کارگروه مردمسالاری دینی) (۵ سال تا آبان ۱۳۸۷) / مدیر مؤسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا علیه السلام.
#️⃣ #علوم_سیاسی #معرفی_استاد #ذبیح_الله_نعیمیان
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
♦️ ترسیم نمونهای از دو قطبی کاذب و دو قطبی اصیل از دیدگاه امام خامنهای عزیز
🌐 AEOS.IR/post/79 متن کامل
🔻 من این را به شما بگویم - با تجربهاى که بنده از اول انقلاب تا حالا دارم - که غالبِ دسته بندیهاى سیاسىِ کشور ما از این قبیل[گروه گرایی] بود که متأسفانه بعد به دسته بندیهاى عمیقتر هم منتهى شد. در آن سالهاى ریاست جمهورىِ بنده، دو گروه در کشور بودند: چپ و راست. یک عدهاى مىگفتند چپ، یک عده مىگفتند راست.[18 آبان 85]
🔺 البته امروز آن طور نیست. امروز یک عده عمیقاً با نظام جمهورى اسلامى مخالفند؛ حالا با زبانها و شعارهاى گوناگون و تحت پرچمهاى مختلف با اصل نظام مخالفند. مخالفت هم نه به خاطر اینکه یک جایگزین بهترى براى آن دارند. با همان شعارهایى که جمهورى اسلامى به خاطر مبارزه با آنها به وجود آمد، مىخواهند با جمهورى اسلامى مخالفت کنند.
#️⃣ #علوم_سیاسی #امام_خامنهای #دو_قطبی
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
📌 اطلاعیه #هجدهمین جلسۀ هفتگی "انجمن علمی علوم سیاسی"
♦️ موضوع: منشور روحانیت و رسالتهای طلاب در گام دوم انقلاب...
🔹 زمان: چهارشنبه 03 اسفندماه 1401 / ساعت مقرر 13 الی 15 است.
🔸 مکان: دانشگاه باقرالعلوم(ع) طبقه همکف، دفتر انجمنهای علمی
✔️ بی صبرانه منتظر حضور پر شور و مشارکت اعضای محترم هستیم
#️⃣ #انجمن_علمی #علوم_سیاسی #دانشگاه_باقرالعلوم_ع #جلسه
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 منشور روحانیت؛ پیام ویژۀ امام خمینی کبیر به علما، روحانیون و طلاب
🌐 AEOS.IR/post/83 متن کامل
♦️ گزیده / استکبار وقتی که از نابودی مطلق روحانیت و حوزهها مأیوس شد، دو راه برای ضربهزدن انتخاب نمود، یکی راه ارعاب و زور و دیگری راه خدعه و نفوذ در قرن معاصر. وقتی حربه ارعاب و تهدید چندان کارگر نشد، راههای نفوذ تقویت گردید. اولین و مهمترین حرکت، القای شعار جدایی دین از سیاست است که متأسفانه این حربه در حوزه و روحانیت تا اندازهای کارگر شده است تا جایی که دخالت در سیاست دونشان فقیه و ورود در معرکه سیاسیون تهمت وابستگی به اجانب را به همراه میآورد، یقیناً روحانیون مجاهد از نفوذ بیشتر زخم برداشتهاند...
وقتی شعار جدایی دین از سیاست جا افتاد و فقاهت در منطق ناآگاهان غرق شدن در احکام فردی و عبادی شد و قهراً فقیه هم مجاز نبود که از این دایره و حصار بیرون رود و در سیاست «و» حکومت دخالت نماید، حماقت روحانی در معاشرت با مردم فضیلت شد. به زعم بعض افراد، روحانیت زمانی قابل احترام و تکریم بود که حماقت از سراپای وجودش ببارد و الا عالم سیاس و روحانی کاردان و زیرک، کاسهای زیر نیم کاسه داشت. و این از مسائل رایج حوزهها بود که هر کس کج راه میرفت متدینتر بود. یادگرفتن زبان خارجی، کفر و فلسفه و عرفان، گناه و شرک بهشمار میرفت.
#️⃣ #علوم_سیاسی #امام_خمینی #منشور_روحانیت
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
هدایت شده از علوم سیاسی
💎 انجمن علمی علوم سیاسی
🌐 WWW.AEOS.IR آدرس سایت
♦️ اوّلین قـدم در فعالیت سیاسی، مطالعۀ سیاسی است.
🔹 هماندیشی و همافزایی طلاب دانشجوی علوم سیاسی.
🔸 انتشار محتوای علمی در حوزه مباحث و مسائل سیاسی.
#️⃣ #انجمن_علمی #علوم_سیاسی
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️