💎 حجت الاسلام دکتر ذبیح الله نعیمیان
🌐 AEOS.IR/post/82 اطلاعات بیشتر
♦️ گزیده / حجت الاسلام دکتر ذبیح الله نعیمیان متولد 1351 خمین / کارشناسی ارشد الهیات و معارف اسلامی (مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)) ۱۳۷۵ـ۱۳۸۰ / اتمام کارشناسی ارشد علوم سیاسی (مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)) ۱۳۸۵ / دکترای علوم سیاسی (پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی) پاییز ۱۳۸۵ـ۱۳۹۲ /عضو هیأت علمی (گروه فقه سیاسی) پژوهشگاه تحقیقات حکومت اسلامی (وابسته به دبیرخانة خبرگان رهبری) از آبان ۱۳۸۷ ـ اسفند ۱۳۹۱ / عضو همکار علمی مؤسسه امام آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) (در: گروه تاریخ و اندیشة معاصر و کارگروه مردمسالاری دینی) (۵ سال تا آبان ۱۳۸۷) / مدیر مؤسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا علیه السلام.
#️⃣ #علوم_سیاسی #معرفی_استاد #ذبیح_الله_نعیمیان
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
♦️ ترسیم نمونهای از دو قطبی کاذب و دو قطبی اصیل از دیدگاه امام خامنهای عزیز
🌐 AEOS.IR/post/79 متن کامل
🔻 من این را به شما بگویم - با تجربهاى که بنده از اول انقلاب تا حالا دارم - که غالبِ دسته بندیهاى سیاسىِ کشور ما از این قبیل[گروه گرایی] بود که متأسفانه بعد به دسته بندیهاى عمیقتر هم منتهى شد. در آن سالهاى ریاست جمهورىِ بنده، دو گروه در کشور بودند: چپ و راست. یک عدهاى مىگفتند چپ، یک عده مىگفتند راست.[18 آبان 85]
🔺 البته امروز آن طور نیست. امروز یک عده عمیقاً با نظام جمهورى اسلامى مخالفند؛ حالا با زبانها و شعارهاى گوناگون و تحت پرچمهاى مختلف با اصل نظام مخالفند. مخالفت هم نه به خاطر اینکه یک جایگزین بهترى براى آن دارند. با همان شعارهایى که جمهورى اسلامى به خاطر مبارزه با آنها به وجود آمد، مىخواهند با جمهورى اسلامى مخالفت کنند.
#️⃣ #علوم_سیاسی #امام_خامنهای #دو_قطبی
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
📌 اطلاعیه #هجدهمین جلسۀ هفتگی "انجمن علمی علوم سیاسی"
♦️ موضوع: منشور روحانیت و رسالتهای طلاب در گام دوم انقلاب...
🔹 زمان: چهارشنبه 03 اسفندماه 1401 / ساعت مقرر 13 الی 15 است.
🔸 مکان: دانشگاه باقرالعلوم(ع) طبقه همکف، دفتر انجمنهای علمی
✔️ بی صبرانه منتظر حضور پر شور و مشارکت اعضای محترم هستیم
#️⃣ #انجمن_علمی #علوم_سیاسی #دانشگاه_باقرالعلوم_ع #جلسه
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 منشور روحانیت؛ پیام ویژۀ امام خمینی کبیر به علما، روحانیون و طلاب
🌐 AEOS.IR/post/83 متن کامل
♦️ گزیده / استکبار وقتی که از نابودی مطلق روحانیت و حوزهها مأیوس شد، دو راه برای ضربهزدن انتخاب نمود، یکی راه ارعاب و زور و دیگری راه خدعه و نفوذ در قرن معاصر. وقتی حربه ارعاب و تهدید چندان کارگر نشد، راههای نفوذ تقویت گردید. اولین و مهمترین حرکت، القای شعار جدایی دین از سیاست است که متأسفانه این حربه در حوزه و روحانیت تا اندازهای کارگر شده است تا جایی که دخالت در سیاست دونشان فقیه و ورود در معرکه سیاسیون تهمت وابستگی به اجانب را به همراه میآورد، یقیناً روحانیون مجاهد از نفوذ بیشتر زخم برداشتهاند...
وقتی شعار جدایی دین از سیاست جا افتاد و فقاهت در منطق ناآگاهان غرق شدن در احکام فردی و عبادی شد و قهراً فقیه هم مجاز نبود که از این دایره و حصار بیرون رود و در سیاست «و» حکومت دخالت نماید، حماقت روحانی در معاشرت با مردم فضیلت شد. به زعم بعض افراد، روحانیت زمانی قابل احترام و تکریم بود که حماقت از سراپای وجودش ببارد و الا عالم سیاس و روحانی کاردان و زیرک، کاسهای زیر نیم کاسه داشت. و این از مسائل رایج حوزهها بود که هر کس کج راه میرفت متدینتر بود. یادگرفتن زبان خارجی، کفر و فلسفه و عرفان، گناه و شرک بهشمار میرفت.
#️⃣ #علوم_سیاسی #امام_خمینی #منشور_روحانیت
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
هدایت شده از انجمن علمی علوم سیاسی
💎 انجمن علمی علوم سیاسی
🌐 WWW.AEOS.IR آدرس سایت
♦️ اوّلین قـدم در فعالیت سیاسی، مطالعۀ سیاسی است.
🔹 هماندیشی و همافزایی طلاب دانشجوی علوم سیاسی.
🔸 انتشار محتوای علمی در حوزه مباحث و مسائل سیاسی.
#️⃣ #انجمن_علمی #علوم_سیاسی
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
هدایت شده از انجمن علمی علوم سیاسی
💎 فراخوان گروه مجازی سیاست نامه
🌐 AEOS.IR/post/50 اطلاعات بیشتر
🔹 گروه مجازی سیاست نامه بستری برای آشنایی و ارتباط، گفتگو و تبادل نظر و به اشتراک گذاری اطلاعات فیمابین اساتید، پژوهشگران، دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته علوم سیاسی در حوزه مباحث و مسائل مختلف سیاسی میباشد.
🔸 فلسفۀ وجودی و اصلی گروه مجازی سیاست نامه ارتباط گفتگو محور اعضای محترم و به اشتراک گذاری محتوای تولیدی آنان در حوزه مباحث و مسائل سیاسی است. مدیریت گروه مجازی سیاست نامه با انجمن علمی علوم سیاسی میباشد.
🔺 جهت پیوستن به گروه مجازی سیاست نامه به این آیدی @HKaveh پیام بدهید.
#️⃣ #علوم_سیاسی #هم_اندیشی #هم_افزایی #سیاست_نامه
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
📌 اطلاعیه #نوزدهمین جلسۀ هفتگی "انجمن علمی علوم سیاسی"
♦️ موضوع: پیامدهای مفهوم پردازی و اصطلاح سازی در علوم سیاسی
🔹 زمان: چهارشنبه 10 اسفندماه 1401 / ساعت مقرر 13 الی 15 است.
🔸 مکان: دانشگاه باقرالعلوم(ع) طبقه همکف، دفتر انجمنهای علمی
✔️ بی صبرانه منتظر حضور پر شور و مشارکت اعضای محترم هستیم
#️⃣ #انجمن_علمی #علوم_سیاسی #دانشگاه_باقرالعلوم_ع #جلسه
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
هدایت شده از انجمن علمی علوم سیاسی
💎 مختصری پیرامون معنای اصطلاح آنارشیسم
🌐 AEOS.IR/post/84 متن کامل
♦️ گزیده / واژهی آنارشیسم ریشه در زبان یونانی دارد و ترکیبی از (archos) به معنی سرور، سر، رئیس و حکومت و پیشوند (an) برای منفی کردن میباشد. پس میتوان سروریستیزی یا حکومتستیزی را معادلهای مناسبی برای این واژه دانست و از لحاظ لغوی آنارشی به معنی «بیحکومتی» است. در زبان فارسی واژهٔ اقتدارگریزی توسط فرهنگستان زبان و ادب پارسی برای معادل آنارشیسم معرفی شده است. آنارشیسم یکی از ایدئولوژی افراطی عصر جدید است که با هر نوع سازمان یا نهادی مخالفت میکند و به ویژه حکومت را به عنوان مظهر تجمع قدرت سیاسی مورد حملات بسیار قرار میدهد. آنارشیسم به لحاظ مبانی نظری خود کاملا ایدئولوژیای مدرن است و نحوی اعتراض افراطی فردگرایانه به ماهیت سلطه گرانه زندگی اجتماعی در تمدن مدرن و ایدئولوژیهای مارکسیستی و لیبرالیستی است. آنارشیستها در ایجاد تشکلهای بزرگ سیاسی چندان موفق نبودهاند.
#️⃣ #علوم_سیاسی #اصطلاحات_سیاسی #آنارشیسم
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️