فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 فیلم/ رشد اقتصادی در دولت شهید رئیسی مبتنی بر نفت نبود/ هم گروه صنایع و هم خدمات از دولت روحانی بیشتر رشد کردند
👤سید علی روحانی، معاون وزیر اقتصاد: در سه سال دولت سیزدهم رشد اقتصادی بدون نفت ۴.۴ و با نفت ۵.۵ درصد بود/ رشد گروه خدمات از چهار ساله دولت دوازدهم بیشتر بود/ میانگین رشد صادرات و واردات در دولت روحانی منفی بود که در دولت شهید رئیسی مثبت شد/ میانگین رشد سرمایه گذاری در دولت روحانی منفی ۸ درصد بود که در دولت سیزدهم به ۳.۸ رسید.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
29.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند کلامی با همراهان، پیرامون انتشار برخی مطالب نادرست درباره راهکار «آزادسازی تولید خودرو» و اعلام آمادگی جهت گفتگو با دغدغهمندان پیشرفت ایران اسلامی در موضوع صنعت خودرو🌻
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
ایده آزادسازی تولید یک ایده پرسابقه، دارای تجارب جهانی متعدد و کاراست. اقتصاددسرمایه داری شعار رقابت می دهد اما در تخصیص، تولید و توزیع، انحصار را دنبال می کند.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از اندیشکده قصد
«ماجرای تورم 288% کشور آرژانتین و عبرتی برای اقتصاددانان ایرانی در دولت چهاردهم»
✍سیدامیرحسین حسینی
سال 2023 خاویر میلی با شعارهای نئولیبرالیستی، سکان هدایت دولت آرژانتین را با طرح موسوم به «اره برقی» مبتنی بر تغییر یا لغو 350 عنوان از مقررات اقتصادی مربوط به مداخله دولت در بازار، در دست گرفت.
از جمله این اقدامات می توان به لغو سقف قیمت اجاره بها، توقف افزایش خودکار مستمری، کاهش سقف قیمت خدمات بهداشتی خصوصی و خصوصی سازی برخی شرکت های دولتی اشاره کرد.
اندکی پس از روی کار آمدن، دولت او ارزش پزو آرژانتین را بیش از 50٪ کاهش داد و اعلام کرد از ژانویه یارانههای دولتی سوخت و حمل و نقل را کاهش می دهد.
خاویر میلی، رییس جمهور آرژانتین یارانههای برق، سوخت و حملونقل را کاهش داد و باعث شد قیمتها در کشوری که قبلاً یکی از بالاترین نرخهای تورم جهان را داشت، افزایش یابد.
او بیش از 70000 کارمند بخش دولتی را اخراج کرد، حقوق بازنشستگان را 30٪ کاهش داد و پروژههای زیرساختی را متوقف کرد و کشور را به رکود عمیقتر کشاند.
فقر اکنون 57٪ از جمعیت 47میلیونی آرژانتین را تحت تأثیر قرار داده و این اقدامات منجر به تورم 288 %و کاهش بی سابقه ارزش پول ملی در آرژانتین شد و مجدد تنور آشوب ها و تجمعات خیابانی را روشن کرد و خشم عمومی مردم ناشی از فشارهای اقتصادی را برانگیخت و آنان همزمان علیه رییس جمهور این کشور و نیز صندوق بین المللی پول خشم و اعتراض خود را در خیابانها نشان دادند.
متن کامل در سایت اندیشکده قصد
💠 اندیشکده قصد
💡@qasdna_ir
کابینه پیر، ضعیف، خنثی، سهمیهای و ناهماهنگ پزشکیان معرفی شد.
تیم اقتصادی کاملا ناهماهنگ با افراد ناکارآمد و بدنامی مثل همتی در وزارت اقتصاد، حضور سهمیهای مدیر سابق اتاق بازرگانی در وزارت صمت در کنار ابقای علیآبادی به عنوان ضعیفترین وزیر کابینه رییسی که هر ۳ تعارض فکری با میدری وزیر تعاون دارند، حکایت از سرنوشت نامعلوم و مخدوش تصمیمات اقتصادی دولت آتی دارد.
به طور کلی تنش، اختلافات فراوان، جنگ قدرت و سهمخواهی دور از انتظار جریانات اصلاحطلب در آغاز کار دولت چهاردهم باعث معرفی این کابینه نامتوازن و ضعیف شد که امیدی به پرکاری و نوآوری آن نیست.
با وجود رخوت و کهولت سن کابینه فعلی با میانگین سنی بیش از ۶۰سال، به نظر میرسد سفرهای استانی، نظارت میدانی بر عملکردها، رسیدگی مستمر مشکلات مردم و پروژههای عمرانی شهری و روستایی تا حد زیادی متوقف گردیده و ۴سال سکون و بیعملی را شاهد باشیم.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
«دروغ برای گرانسازی!»
اخیرا پروپاگاندای دروغین توسط ذینفعان گرانی مبنی بر حذف مداخلات دولت از ساماندهی قیمتی در ماده۴۸ برنامه هفتم شکل گرفته است.
این در حالیست که شرح قانون «قیمتگذاری دولتی بهاستثنای کالاهای اساسی یارانهای و کالاها و خدمات انحصاری و خدمات دولتی ممنوع است» کاملا حافظ منافع ملی است.
در ادامه احکام ماده ۴۸ قانون برنامه هفتم آمده است که «این حکم در طول اجرای برنامه بر ماده (۲۱) قانون الحاق برخي مواد به قانون تنظيم بخشي از مقررات مالي دولت (۲)، حاکم است.
تبصره ۱- کالاهای اساسی یارانهای، کالاهایی است که از یارانه مستقیم ارزی یا ریالی مانند پرداخت مستقیم بخشی از قیمت کالا توسط دولت برخوردار شدهاند.
تبصره ۲- کالاها و خدمات انحصاری، صرفاً کالاها و خدماتی است که بازار آنها توسط شورای رقابت بهعنوان مصادیق بازارهای انحصاری تشخیص داده شده است.
تبصره ۳- کالاها و خدمات دولتی، کالاها و خدماتی است که دولت تنها عرضهکننده آنها بوده و تولید و عرضه آن در تملک و اختیار دولت بوده و منافع حاصل از فروش آن نیز مستقیماً در اختیار دولت قرار میگیرد.»
و این موضوعات کاملا اشاره به حضور فعالانه دولت در عرصه تنظیم و نظارت بر اقلام اساسی مورد نیاز مردم و تامین منافع آنان را دارد و ادعا و فضاسازی جریانات دلالی و سفته بازی کاملا دروغ است و در صورت هوشیاری، جای نگرانی نمیباشد.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
تمام کسانی که پزشکیان را بر مردم غالب کردند، رییس جمهور منتخب خود را حتی تا شروع کار هیأت وزیران هم تحمل نکردند و چند روز حضور در کنار او را هم تاب نیاوردند!!
آن وقت مردم باید ۴سال تمام تاوان دروغ و فریب این وقیحان را بدهند..
متاسفانه خیلی زود، سهمخواهی و قدرت طلبی جایگزین منافع ملی شده است..
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
همینطور که سبد انجیری که خریده رو کنار سبد هلو و توری هندونه و خربزه توی صندوق ماشینش جاسازی میکنه، زیر لب نق میزنه که این چه مملکتیه. هیچ چی نمی شه خرید از بس گرونیه.
همزمان، تو سرزمین رویاهاش، میوه دونه ای و هندوانه قاچی فروش میره.
ایران در تامین #رفاه مردمش پیشرو است.
@DrRezaGholami
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
29.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند کلامی با همراهان، پیرامون انتشار برخی مطالب نادرست درباره راهکار «آزادسازی تولید خودرو» و اعلام آمادگی جهت گفتگو با دغدغهمندان پیشرفت ایران اسلامی در موضوع صنعت خودرو🌻
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
چند کلامی با همراهان، پیرامون انتشار برخی مطالب نادرست درباره راهکار «آزادسازی تولید خودرو» و اعلام
سلام و احترام
پس از انتشار برخی مطالب نادرست، غیرمنصفانه و حاکی از بیاطلاعی و عدم مطالعه مناسب توسط برادر محترم جناب فرهاد فتحی پیرامون «آزادسازی تولید خودرو»، دوستان زیادی لطف داشتند و درخواست نگارش پاسخ و مناظره با ایشان را داشتند.
بنده نیز بنا بر رسالت علمی و وظیفه تبیینی خود در این عرصه با کمال میل و علاقه دعوت چند گروه از دوستان را مشروط به آنکه به جای مناظره، گفتگو و به جای فضای مجازی در یک فضای حقیقی صمیمانه و با هدف روشنگری و تبیین باشد، پذیرفتم.
اما جناب فتحی به عنوان نگارنده متن، چندین استدلال برای رد این گفتگو برای دوستان مختلف آوردند که از جمله آن به «پایین بودن تعداد مخاطبان اینجانب، عدم آشنایی قبلی ایشان با بنده، درخواست ایشان برای مناظره در موضوعات دیگری با جناب جبرائیلی، بدیهی بودن اینکه ایده آزادسازی تولید خودرو غلط است، عدم وجود هیچ فرصتی برای چنین گفتگویی در یک تا دوماه آینده و..» اشاره فرمودند.
حسب وظیفه گزارش این ماجرا را بدون کم و کاست تقدیم حضور مخاطبان گرامی که پیگیر این موضوع بودند، تقدیم کردم هرچند از جناب فتحی بابت انتشار مطالب ناآگاهانه، غیرمنصفانه و توهینآمیز حتما ناراحت و گلایهمندیم.
یاحق🌻
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
«المپیک جهاد تبیین!»
المپیک پاریس بزرگترین همایش جهاد تبیین برای مردم ایران بود تا بدون تعصب متوجه اختلاف فاحش رفاه و امکانات برتر خود نسبت به شهروندان فرانسوی بشوند!
از نظافت شهری برتر ایران تا ارزانی و در دسترس بودن انرژی، امکانات سرمایشی و گرمایشی، امکانات اسکان و استراحت مناسب، دسترسی به غذای مغذی و کافی، حمل و نقل شخصی و عمومی ارزان، مسئولیت پذیری و تجربه مناسب نیروهای اداری و اجرایی، سیاستزدگی شدید و چشمپوشی نسبت به جنایتکاران صهیونیستی و ارزشهای دینی و انسانی در فرانسه برخلاف ایران، امنیت روحی-روانی کودکان در ایران، تمیزی رودخانهها و معابر عمومی، امکانات توریستی فراوان و ارزان، فضاسازی و مبلمان شهری زیبا، امنیت بالا به ویژه برای مهمانان خارجی و.. از جمله مزیتهای رفاهی زندگی در جمهوری اسلامی ایران نسبت به عمده کشورهای جهان است که از دیدگان پنهان مانده و به صورت ملموس احساس نمیگردد.
درحالیکه برخلاف تصور مردم از اروپا، تجربه شرکتکنندگان المپیک در ویترین سبک زندگی فرانسه به عنوان یکی از مدعیان پیشرفت، نارضایتیهایی شامل سرقتهای متعدد از کاروانهای المپیکی، کیفیت پایین و کمبود مواد غذایی و صف طولانی غذا، نبود تهویه هوا و امکانات سرمایشی، قطعی مکرر برق، آلودگی شدید رود سن و مسمومیت شناگران، عدم نظافت سالنها و خرابی پلههای برقی، بوی بد و عدم نظافت شهری، تختخوابهای مقوایی، فرهنگ پایین مردم فرانسه و عدم مسئولیتپذیری و احترام کافی نسبت به مهمانان و.. بود که مردم را با حقیقت زندگی ضعیف مردم اروپا آشنا کرد.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco