eitaa logo
اخبار جبهه مقاومت
11هزار دنبال‌کننده
43.8هزار عکس
39هزار ویدیو
111 فایل
کانال آخرین خبرهای جبهه مقاومت _تحولات منطقه اخبار_جبهه_مقاومت @afsaranemam 🎤رسانه باشیم آیدی ادمین ارشد کانال👇👇 و سفارش تبلیغات @f_aaha
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 بیانیهٔ جدید گردان‌های القسام: عصر دیروز و صبح امروز به‌لطف خدا توانستیم در محور زکیم - عسقلان و محور صوفه و سایر محورها رزمندگان را جایگزین کنیم. هم‌‌اکنون رزمندگان ما در منطقهٔ صوفا در درگیری‌های سختی هستند 🔹دو روز گذشته ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد که کنترل تمام مناطق مجاوز غزه را که حماس به آن نفوذ کرده بود، به‌دست گرفته است. 🇮🇷افسران جنگ نرم امام خامنه ای @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، شناخت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
🚨 | فرودگاه بن گوریون از سرویس خارج شده و هواپیما های که مقصد تل آویو رو داشتن ، به مقصد دیگه ای مسیر خودشون رو تغییر دادند. 🇮🇷افسران جنگ نرم امام خامنه ای @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، شناخت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
🚨🚨🚨حملات موشکی مقاومت فلسطینی به تل آویو پایتخت اسرائیل فرودگاه بن گورین هدف حملات موشکی مقاومت فلسطینی قرار گرفت. 🇮🇷افسران جنگ نرم امام خامنه ای @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، شناخت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
🔺نقشه ای که رژیم صهیونیستی منتشر کرده و نشان دهنده وسعت مناطقی است که حداقل از سیطره امنیتی اسرائیلی‌ها خارج شده و بخش زیادی از شهرک نشینان آن را تخلیه کرده‌اند.
🌱 🌷 در یکے از روزهای سال ۱۳۳۳ در روستای دره گرگ از توابع شهرستان بروجرد به عرصه هستی پا نهاد. محبت پدر را بیش از پنج سال درڪ نکرد و درد یتیمی بر قلبش نشست. درسال ۱۳۵۰ در مدرسه ی مجتهدی در تهران شروع به تحصیل کرده و یک سال بعد به خدمت سربازی رفت. پس از گذراندن دوران سربازی درسال ۱۳۵۴ با حجت الاسلام شاه آبادی ارتباط نزدیکی برقرار نمود و پس از همکاری‌های فرهنگی تبلیغی در سازمان فجراسلام آنان به این نتیجه رسیدند که به مبارزات مسلحانه بپردازند و سپس راهی سوریه شدند. در سال ۱۳۵۵ محمد در سوریه با آیت الله صدر و دکتر چمران ملاقات ڪرده و دوره های آموزش نظامی را گذراند. با بازگشت امام (ره) به ایران ، محمد مسئولیت حفاظت از امام (ره) را برعهده داشت. او در جریان تصرف رادیو تلویزیون از ناحیه پا مجروح شد. پس از انقلاب ابتدا مسئولیت زندان‌های اوین را عهده‌دار گشت و سپس به همراه پنج نفر از دوستان دیگر سپاه را پایه گذاری نمود . پس از صدور فرمان امام (ره) در مرداد ۱۳۵۸ عازم پاوه شد. با آغاز غائله كردستان ، خدمت به مردم محروم اين استان را بر عافيت‌نشينی ترجيح داد. او به سرعت راهی كوه‌های سرد و سر به فلك كشيده كردستان گرديد و در جاده‌های پر پيچ و خم آن به قدری تلاش و مبارزه كرد و از جان مايه گذاشت كه به بالاتـرين مقـام دست يافت. اين مقام نه فرماندهی سپاه غرب و نه جانشينی قرارگاه حمزه سيدالشهدا و نه پايه گذاری تيپ شهدا بود ؛ بلكه والاترين مقام را مردم مظلوم و زجركشيده ديار ڪردستان به او دادند و آن، لقب « مسيـح ڪردستان » برای وی بود. مسیح کردستان پس از عمری مبارزه در اول خردادماه سال ۱۳۶۲ زمانیکہ برای پاکسازی مهاباد راهے آنجا شده بود در ساعت۱۲ظهر براثر انفجار مین آیه های مقدس عشق را تلاوت نمود. 🕊 🇮🇷افسران جنگ نرم امام خامنه ای @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، شناخت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
5.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چه چیزی باعث می‌شود اسرائیلی‌ها علی‌رغم خشونت هر روزه‌شان در آرامش زندگی کنند! 👈 از خود آن‌ها بشنویم چه بر سر فلسطینی‌ها آمده ...😳😳😳😳😳 🇮🇷افسران جنگ نرم امام خامنه ای @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، شناخت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
بکارگیری بمب های هدایت پذیر ماهواره ای در نوار غزه مشاهده شده، یکی دیگر از نتایج فشار به ذخایر بمب های گران قیمت است که اسراییل را وادار به استفاده از بمب گرانقیمت با جستجوگر تصویر سازی حرارتی کرده است! 🇮🇷افسران جنگ نرم امام خامنه ای @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، شناخت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
9.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کارشناس اسکای نیوز استرالیا: اجازه دهید تعارف را کنار بگذاریم، ایران درحال پیروزی است، ابتکار با آن‌ها بود و برگ برنده با آن‌ها است... 🇮🇷افسران جنگ نرم امام خامنه ای @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، شناخت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
🔴 / اصحاب الکهف: نیروها و پایگاه‌های آمریکایی در بُرد موشک‌ها و پهپادهای ماست بیانیه گروه مقاومت اسلامی اصحاب الکهف: 🔻 سکوت خفت‌بار جامعه بین‌المللی در برابر جنایات دشمن صهیونیستی علیه مردم غزه، قطع آب و برق و همچنین استفاده از تسلیحات ممنوعه را محکوم می‌کنیم. 🔻ضمن اعلام آمادگی برای حمایت از مردم خود در فلسطین اعلام می‌کنیم بانک اهداف ما فراتر از تصورات دشمن است. 🔻 فراموش نمی‌کنیم که به بزرگترین دشمن یعنی آمریکا یادآوری کنیم که نیروها و پایگاه‌های آن در برد موشک‌ها و پهپادهای ما هستند و منتظر دستور فرماندهی برای با خاک یکسان‌کردن آنها هستیم. 🇮🇷افسران جنگ نرم امام خامنه ای @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، شناخت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
🔴پوتین: اتهامات علیه ایران مبنی بر دخالت در تشدید درگیری فلسطین و اسرائیل بی اساس است.
🔺دیر فرودگاه ها مورد هدف قرار گرفتند ولی منبعد رصد کنند تا چنانچه هواپیمایی بنای فرود به سرزمین های اشغالی داشته باشند موشک های مقاومت جلوگیری کنند... 🇮🇷افسران جنگ نرم امام خامنه ای @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، شناخت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
🔴پهپاد های حزب الله بر فراز سرزمین های اشغالی به پرواز در آمدند...