📌 یا جای ژاپن یا جای مهمان! 🇯🇵🇮🇹
🔹 ناو هواپیمابر «Giant Cavour» نیروی دریایی ایتالیا که برای بازدید به ژاپن آمده بود در پایگاه یوکوسوکا پهلوگرفت. به همین خاطر ناو بالگردبر ایزومو نیروی دریایی خود ژاپن مجبور شد تا اسکله را برای این ناو تخلیه کند.
🔹 اگرچه پایگاه یوکوسوکا منطقه وسیعی را پوشش میدهد، اما ۷۰ درصد از این منطقه توسط ارتش آمریکا استفاده میشود. (منطقه آبی) و ارتش ژاپن تنها حق استفاده از ۳۰ درصد از منطقه را دارد. (منطقه قرمز)
🔹 در منطقه تحت اختیار ژاپن تنها اسکلهای که میتواند ناوهای بزرگی مانند ناوهای آبی-خاکی و ناوهای هواپیمابر پهلو بگیرند، «اسکله ایتامی» در منطقه یوشیکورا است که ۳۵۳ متر طول، ۲۸ متر عرض و ۱۱ متر عمق دارد.
#ژاپن #آمریکا #ایتالیا #نیروی_دریایی
🇮🇷 اخبار #جبهه_مقاومت
@afsaranemam
#اربعین
✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، از جبهه مقاومت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
📌جاولینهای جدید برای استرالیا
🔹وزارت امور خارجه آمریکا فروش ۳۵۰ تیر موشک ضدزره FGM-148F جاولین و تجهیزات همراه را بهارزش ۱۰۰ میلیون دلار، به استرالیا تایید کرد.
🔹پیش از این در ۳۰ اکتبر ۲۰۲۰ استرالیا ۲۰۰ موشک FGM-148F و آخرینبار در مارس 2023 تعداد ۲۵۵ موشک جاولین را سفارش داده بود، ارتش استرالیا از بعد از سال ۲۰۰۲ کاربر این موشک بودهاست، خریدهای چندین باره این موشک ذخایر آن را در استرالیا به میزان زیادی افزایش داده است.
#استرالیا #آمریکا #ضدزره #جاولین
🇮🇷 اخبار #جبهه_مقاومت
@afsaranemam
#اربعین
✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، از جبهه مقاومت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
📌 شکار پهپاد با Buk-M1 و Tor-M2
🔹با دیدن اخبار اخیر حملات پهپادی اوکراینیها به زیرساختهای انرژی و پایگاههای هوایی روسیه، شاید این سوال پیش بیاید که پس پدافند روسیه کجاست؟ وزارت دفاع روسیه ویدئویی از شکار چند فروند پهپاد توسط سامانههای پدافندی بوک-ام۱ (ویدئوی اول) و تور-ام۲ (ویدئوی دوم) منتشر کردهاست.
🔹اما پس اشکال کار کجاست؟ همانطور که پیشتر بارها اشاره شده، پدافند یک نیروی لایه لایه است و هماهنگی بالایی بین نیروهای مختلف عملکننده میطلبد. مجموعهای از نیروهای پدافند زمین به هوا و هوا به هوا، بههمراه مجموعههای شناسایی راداری زمینی و هوایی و... همگی باید در یکهماهنگی کامل با یکدیگر عمل کنند تا درصد موفقیت در حفاظت بالا رود.
🔹خود سامانههای زمین به هوا نیز طبقهبندی لایه به لایه دارند و براساس برد و تواناییهایشان وظایف برای آنها مشخص میشود. شاید بتوان گفت آخرین لایه پدافندی برای یکپایگاه هوایی، توپهای پدافندی دفاع نزدیک نقطهای باشند. مشخص نیست روسیه بهعنوان میراثدار شوروی که توپهای مشهوری مانند شیلکا و ZSU-57 و... را داشت چرا در توسعه بیشتر و استفاده از آنها عقب ماندهاست.
🔹در آخر البته باید اشاره نمود که ممکن است شما بهترین حالت آمادگی و هماهنگی پدافندهای زمین پایه و هواپایه را داشته باشید؛ اما بازهم هواگردهای طرف مقابل بتوانند از سد این پدافند عبور کرده و به هدف برسند. تا به امروز هیچ قدرت پدافندی صددرصدی وجود نداشته است و بحث اصلی در پدافند، رساندن خسارات به حداقل ممکن است.
#روسیه #اوکراین #پدافند #پهپاد
🇮🇷 اخبار #جبهه_مقاومت
@afsaranemam
#اربعین
هدایت شده از پایگاه حفظ و نشر آثار استاد امیری
💢 بنزین، اولین عملیات فریب روی ذهن پزشکیان
🚨نفع پالایشگاه ها در کاهش تولید بنزین است!!
خواندن این متن بر پزشکیان و همه ایرانیان واجب است تا بدانند در نفت ایران چه میگذرد!
آقای دکتر پزشکیان رئیسجمهور منتخب گفتهاند: «ما در کشور ناترازی انرژی داریم و در حال حاضر برای خرید بنزین، ۸ میلیارد دلار پول میدهیم یعنی بنزین را مثلاً حدوداً ۳۰ یا ۴۰ هزار تومان میخریم، بعد ۱۵۰۰ تومان میفروشیم! خب تا کجا میتوانیم این کار را بکنیم؟»
آنچه از این اظهارات برداشت میشود اینست که در مدتی که دکتر پزشکیان در ساختمان قرمز ریاستجمهوری مستقر شدهاند، در معرض یک عملیات روانی سنگین قرار گرفتهاند تا به گرانسازی بنزین رضایت دهند.
اما واقعیت چیست؟ آیا این ادعا که دولت بابت خرید بنزین ۸ میلیارد دلار پول میدهد، صحیح است؟ آیا واقعا دولت بنزین را ۳۰ یا ۴۰ هزار تومان میخرد و ۱۵۰۰ تومان میفروشد؟
پاسخ، خیر است! من از آقای پزشکیان خواهش میکنم در برابر هر ادعایی از این جنس، سوالات اساسی و راهبردی بپرسند. سوال کنند که این ۸ میلیارد دلار ادعایی دقیقا از چه منبعی تامین شده و از چه مسیری به چه کسی پرداخت شده است؟
واقعیت این است که دولت حتی یک دلار بابت خرید بنزین پرداخت نکرده است!!
بر اساس گزارش کارشناسان و به استناد مدارک موجود، خدمت رئیس جمهور محترم عارضم که از سال ۱۳۸۶ تا امروز، دولت جمهوری اسلامی نفت خام را با تخفیف ۵ درصد نسبت به قیمت فوب خلیج فارس، به پالایشگاههای داخلی میدهد. اما پالایشگاهها بابت نفت پولی به دولت پرداخت نمیکنند. پالایشگاهها بنزین و ۴ فرآورده اصلی دیگر (گازوئیل، نفت سفید، مازوت و گاز مایع) را به قیمت فوب خلیج فارس با نفت دریافتی از دولت، تهاتر میکنند. به عبارت سادهتر، دولت نفت میدهد، ۵ فرآورده از جمله بنزین میگیرد، بدون اینکه ریالی رد و بدل شود. اما نکته اینجاست که پالایشگاهها علاوه بر ۵ فرآورده اصلی، بیش از ۴۰ فرآورده دیگر نیز از نفت استحصال میکنند(معادل حدودا ۴۰۰ هزار بشکه نفت خام در روز) و به قیمت فوب به داخل کشور میفروشند.
دقت بفرمایید! نفت را با ۵ درصد تخفیفِ فوب میگیرند، اما بدون تخفیف نسبت به فوب، ۵ فرآورده به دولت تحویل میدهند. ۵ درصد تخفیف از یک سو، و ارزش بیشتر ۵ فرآورده نسبت به نفت خام از سوی دیگر، باعث شده دولت با وجود فروش روزانه ۲.۲ میلیون بشکه نفت به پالایشگاههای داخلی، بیش از ۲ میلیارد دلار به این پالایشگاهها بدهکار شود!
اما آنچه جدیدا اتفاق افتاده، این است که وزیر نفت آقای روحانی معتقد بود پالایشگاهسازی کثافتکاری است و پالایشگاههای کشور را توسعه نداد. با توجه به افزوده شدن سالانه بیش از یک میلیون دستگاه خودرو به ناوگان کشور، تقاضای بنزین بیش از عرضه بنزین رشد کرد
اینکه به دلیل عدم توسعه کافی ظرفیت پالایشی کشور، دولت همان رابطه تهاتری را که با پالایشگاههای داخلی داشت، با پالایشگاههای خارجی برقرار کرده است.یعنی به پالایشگاههای خارجی نفت خام میدهد(بدون تخفیف ۵ درصدِ فوب) وبنزینِ باکیفیتتر با قیمت فوب تحویل میگیرد یعنی معالاسف بر اساس تفکر یارانه پنهان توجیه اقتصادی واردات بنزین برای دولت بیش از خرید بنزین از پالایشگاههای داخلی است
یک نکته جالب دیگر، تغییر ترکیب تولید پالایشگاهها است. گفتیم که پالایشگاهها فرآوردههای نفتی رابه قیمت فوب به داخل میفروشند. بنابراین، هرچه بنزین کمترو فرآورده ویژه بیشتری تولید کنند، سود بیشتری میبرند. بر اساس گزارشهای رسمی، سهم فرآوردههای ویژه از کل تولید، از یک درصد در سال ۸۶ به حدود ۲۰ درصد در سال ۱۴۰۲ افزایش یافته است. یعنی پالایشگاهها بجای تولید بنزین و عرضه آن به شکل تهاتری با دولت و درگیر شدن با روابط مالی ناشی از هدفمندسازی یارانهها، ترجیح میدهند محصولات دیگری تولید کرده و به نرخ جهانی به مردم بفروشند. به عبارت سادهتر، اگر سهم بنزین از تولیدات پالایشگاهها،مانند دوره پیش از۱۳۸۶بود شاید امروز کمبود بنزین نداشتیم
دقت بفرمائید که این مطلب نیز مبتنی بر نظرات کارشناسی است. اما کارشناسان متنوعاند و متفاوت میاندیشند. ما هستیم که باید تشخیص دهیم کدام نظر کارشناسی، در جهت منافع ملی است
راهکارروشن است: اولا سیاست غلط جهانیسازی قیمتها و حاکم کردن دلار آمریکا در خاک ایران باید کنار گذاشته شود ثانیا، اَنفال [معادن ]متعلق به دولت اسلامی است. بنگاههایی نظیر پالایشگاههاو پتروشیمیها و شرکتهای بازرگانی نفتی و.. صرفا باید حقالعمل ارائه خدمات خود را دریافت نمایند،نه اینکه مالک اَنفال فرآوری شده شوند
لطفا دقیق بخونید تا به عمق ماجرا پی ببرید!حتی شده دو بار بخونید!
فوب یعنی قیمت جهانی نفت روی کشتی که پایین ترین قیمت بدون هزینه حمل و بیمه و..محسوب میشود
🎤 پایگاه نشر آثار" #استاد_امیری"
@aasarostad
🚨یک زندان در روسیه به دست داعش افتاد!
در یک زندان روسیه در منطقه ولگوگراد چند نفر از نگهبانان توسط تروریست های داعش به قتل رسیدند و تعدادی نیز گروگان گرفته شدند.
✍حالا بگذریم که در ادامه هم نیروهای گارد ویژه روسیه از هلاکت هر ۴ تروریست داعشی و آزادی گروگانها خبر داد اما این اقدام داعش را میتوان با دیدار پوتین و قدیراف در چچن تفسیر کرد!! هر دو طرف(روسیه و اوکراین) در تلاش اند تا پتانسیل مسلمانان را متوجه خود کنند
و در ادامه هم میتوان حملات هوایی گسترده توسط بمب افکنهای مشترک نیروی هوایی سوریه و روسیه SU-34 با همکاری هواپیماهای شناسایی بر مواضع فعالیت، تجمع، انبارهای سلاح و سوخت عناصر گروه تروریستی داعش در اطراف منطقه توینان، کوه غراب و کوههای بادیه تدمر - السخنه در حومه شرقی حمص را در راستای به هم پیوستگی جبهه های نبرد میان روسیه و ناتو از اروپای شرقی تا غرب آسیا تحلیل کرد؟!
🇮🇷 اخبار #جبهه_مقاومت
@afsaranemam
#اربعین
✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، از جبهه مقاومت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
اخبار جبهه مقاومت
📌 ساعاتی پیش در یکزندان امنیتی در شهر ولگوگراد روسیه، تعدادی از زندانیان وهابی-داعشی با سلاح سرد به
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از اخبار جبهه مقاومت
📌 تصاویری از رپتورهای USAF در العدید
تصاویری از جنگندههای پنهانکار نسل پنجمی برتری هوایی لاکهید مارتین F-22A رپتور نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا (USAF) متعلقبه پایگاه هوایی المندورف در آلاسکا که فرود آنها را در تاریخ ۸ آگوست در پایگاه هوایی العدید قطر نشان میدهد.
🔹همانطور که واضح است، برروی این جنگندهها لنزهای بازتاب امواج راداری لونبرگ نصب شده است و هر یک از رپتورها دارای ۲ مخزن سوخت اکسترنال ۶۰۰ گالنی در زیر بالهای خود است.
🔹در خصوص لود این جنگندهها نمیتوان با قاطعیت نظر داد، چرا که اطلاعی از تسلیحاتی که در دهلیزهای داخلی آن لود شده است نداریم. این نکته لازم بهذکر است که جنگندههای F-22A رپتور برای مأموریتهای CAP در ۲ دهلیز کناری خود میتوانند مجموعا ۲ موشک هوابههوای کوتاهبرد AIM-9X/M سایدوایندر و در دهلیز بزرگتر خود که در زیر جنگنده است، تا ۶ موشک هوابههوای هدایت فعال راداری AIM-120C/D آمرام را حمل و شلیک کنند.
#F22 #Raptor
#CENTCOM #USAF
🇮🇷 اخبار #جبهه_مقاومت
@afsaranemam
#اربعین
✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، از جبهه مقاومت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.