eitaa logo
در این گوشه از دنیا
135 دنبال‌کننده
348 عکس
22 ویدیو
9 فایل
آرشیو لحظات گم‌شدگیِ زهرا "I am surely far different from what you suppose!" ناشناس: https://daigo.ir/secret/5417351156
مشاهده در ایتا
دانلود
خیلی هم بداخلاقم
اوک الان حل شد اوکیم
پیتر جکسون شبا می‌خوابه ارگ ها نمیان به خوابش؟ از این لحاظ که خلقشون کرده می‌گم مثلاً یهو ترس از پادشاه جادوگر آنگمار نمیوفته تو جونش؟
بیخود کرده باید بیان به خوابش
سم وایز نمونه ی یه آی اس اف جی واقعیه
نمی‌تونم عزیزِ من! مفاهیم نازک و رنجورم نمی‌تونن بار سنگین کلمات رو به دوش بکشن! بیا فقط هر موقع حرفی داشتیم سکوت کنیم و به چشم های هم خیره بشیم!
جایی رو دیگه ندارم که برم...
[در انتظار معجزه ای دور...]
بر سر تربت من با می و مطرب بنشین تا ز بویت ز لحد رقص کنان برخیزم...
Come on
چه دلخراش نجاتی که مرگ هم حتی مرا به تیزی قلاب از آب می‌گیرد
حقیقت اینه که مجازی یه توهمی ایجاد می‌کنه که فکر می‌کنی تنها نیستی! یعنی مجازاً تو رو از تنهایی در میاره و نه حقیقتاً! و بعد وقتی یه مدت ازش فاصله بگیری، از قبل هم بیشتر احساس تنهایی می‌کنی آره مدتیه که وابسته شدی به یه مجاز! و حالا از دست دادن اون هم برات سخته. از چاله دراومدی و افتادی تو چاه. اگه فقط گه گداری به فضای حقیقی برگردی و اینجا رو کنار بزاری، بیش تر از قبل احساس تنهایی می‌کنی... پس هی بیشتر و بیشتر تو مجازی فرو می‌ری می‌بینی که اسیر شدی و کاری از دستت ساخته نیست. دیگه جرأت برگشتن به فضای حقیقی و تلاش برای تنها نبودنِ حقیقی رو نداری. اما چی می‌شه اگه یه خطای انسانی یا کامپیوتری در یک لحظه همه ی مجازی رو از بین ببره؟ انگار از اول هیچ چیز نبوده! اون وقت چه اتفاقی میوفته؟