◀️ حسین فردوست: به دستور محمدرضا به سفارت انگلیس رفتم و با فردی به نام ترات که رئیس اطلاعات انگلیس در ایران بود، ملاقات کردم. ترات گفت: ما از درون کاخ محمدرضا اطلاعات دقیق و مستندی داریم که او دائماً به رادیو آلمان گوش میدهد. پس از بازگشت، جریان را به محمدرضا گفتم. او شدیداً جاخورد و پرسید: انگلیسیها از کجا میدانند که من به رادیو گوش میدهم فردا اول وقت با ترات تماس بگیر و بگو محمدرضا به هیچ رادیویی هم گوش نخواهد داد مگر رادیوهایی که ترات اجازه دهد. پس از انتقال این پیام به ترات، او جواب داد باید ببینیم آیا محمدرضا در بیانش صداقت دارد یا نه، چند روز بعد پس از ملاقات مجدد با ترات، به من گفت: محمدرضا پیشنهادات ما را انجام داده و این خوب است.
◀️ وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران چند نهاد و شخص انگلیسی از جمله مرکز ملی امنیت سایبری بریتانیا، بی بی سی و ایران اینترنشنال، فرمانده نظامی بریتانیا در خلیج فارس و معاون امنیتی وزارت کشور بریتانیا را تحریم کرد.
💠 از #اطاعت_شاه_از_انگلیس در گوش نکردن به رادیو برلین، رسیدیم به #تحریم_انگلیس
#چی_بودیم_چی_شدیم
🌷🇮🇷🌷
#رژیم_پهلوی
#آگاه_باش🏴
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠چرا گنبد حرم حضرت علی(ع)پرچم ندارد ولی بقیه ائمه گنبدهاشون پرچم دارد‼️⁉️
#آگاه_باش 🏴
عراقی ها رفتن موکب زدن جلوی سفارت آمریکا در بغداد
اصن عالییی
حتی سفارت آمریکا هم امنیت نداره دیگه
اسلام درحال گسترش👌💪
#آگاه_باش 🏴
رزمایش دریایی سپاه در جزیره ابوموسی
واکنش خبرگزاری های اسرائیلی به رزمایش امروز صبح سپاه:
سپاه پاسداران صبح امروز در رزمایش گسترده دریایی از شناورهای جدید مجهز به موشک های موثر با برد حدود ۶۰۰ کیلومتر رونمایی کرد.
این رزمایش در نزدیکی سه جزیره تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی برگزار شد که اخیراً به دلیل تنش بین تهران و مسکو که حمایت خود را از تقاضای امارات برای حاکمیت بر آنها اعلام کرد، خبرساز شد.
#ایران_مقتدر 💪🏻 🇮🇷
#آگاه_باش 🏴
🔴عامل شهادت سرهنگ میلاد آزادآور بازداشت شد
🔹فرماندار جیرفت کرمان:قاچاقچیای که با ریختن گازوییل در جاده باعث واژگونی خودروی پلیس و شهادت یک مامور شده بود، دستگیر شد.
#آگاه_باش 🏴
⭕️ حجاب در بین زنان اسرائیلی🙄
واقعا این سوال رو نباید پرسید؟
چرا حجاب برای اونا خوبه ولی برای ما بد؟🤔
#جهل_مدرن
#دشمن_شناسی
#آگاه_باش 🏴