هدایت شده از بانو نگار
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
• مایکل کوک نویسنده کتاب دوجلدی "امر به معروف و نهی از منکر در اندیشه اسلامی" از ماجرای متروی شیکاگو کشف عجیبی کرد!
در تجاوز به یک زن، ابتدا کسی به کمک هم نرفته بود و فقط بعد از رفتن متجاوز، کایلز او را دنبال و جلوی ماشین پلیس را گرفته و به دستگیری متجاوز می انجامد!
- کوک این را -که به یک قربانی کمک شود- "امداد و نجات" می خواند که با وجود "اجماع اخلاقی" برآن باز خوب انجام نمیشود!
او نوشت: "در زندگی روزمره، ما نامی برای این وظیفه نداریم، هنوز به تدوین کلی مواردی که باید آن را به کار بریم و شرایطی که از انجام آن معافیم نپرداخته ایم. اما این کاری نیست که فرهنگ ما آن را پرورده یا به آن سامان بخشیده باشد... من نیزچیزی در این مورد نمی دانستم تا این که ضمن تحقیقات اسلامی خود از آن آگاه شدم. اسلام برعکس، نام و تعالیمی ویژه برای چنین وظیفه اخلاقی گسترده ای دارد نام آن "امر به معروف و نهی از منکر" است".(ج۱ص۱۸و۱۹)
همین منجر به تحقیق گسترده او درباره امر به معروف و نوشتن این کتاب شد.
• کوک: "وظیفه امداد، تکلیفی است برای کمک رسانی به مردمی که دچار مشکلی هستند... اگر آن زن قربانی تجاوز نبود، بلکه در زلزله ای زیر آوار مانده بود در آن صورت رهگذران وظیفه داشتند به یاری او بشتابند. به عکس، امر به معروف وظیفه ای برای کمک به مردم گرفتار نیست، بلکه تکلیفی است برای جلوگیری از کار زشت (حتی اگر از سر رضایت باشد)".(ج۲ص۹۲۸)
• پ.ن:
نهی از منکر، #پیشگیری از قربانی شدن هاست. اگر آن رفت، امداد و نجات هم نمی ماند!
#الداغی
محسن قنبریان
☑️ @m_ghanbarian
🔹بانونگار
داشتم با خودم تخیل می کردم، اگه بی بی سی میخواست سوژه حمیدرضا الداغی رو پوشش بده چی کار می کرد ...
به تدریج روزی حداقل پانزده، الی بیست تا پست در مورد جزییات مختلف اتفاق میزد
خبرنگار می فرستاد زنده با بستگانش بخصوص اونها که احساسات بر انگیز ترند مثل مادرمصاحبه زنده پخش می کرد
تا قبل از شهادت چندین و چند گزارش در مورد وضعیت جسمی می رفت و خود شهادت رو حسابی داغ می کرد(قرار گیری در کشمکش یک خبر و تعلیق سرنوشتش خیلی مهمه)
چقدر پست و مطلب راجع به واکنش های کاربران کار میکرد
چقدر از جزییات محل درگیری می نوشت
سناریوهای احتمالی حضور دختران در اون نقطه
آشنایی یا عدم آشنایی اونها با پسرها
مست بودن یا نبودن ضاربان
تعداد ضربات، محل اصابت
شعرها و تصویرسازی هایی که شده
پیدا کردن اون دو دختر و مصاحبه باهاشون
دعوت از کارشناسان بین المللی با چندین میز تحلیلی در نسبت
مسئولیت پذیری اجتماعی، برجستگی ایرانیان نسبت به جهان
خشونت ورسمسوآلیته، جریان تجاوز در دنیا
موارد مشابه در کشورهای دیگه
مصاحبه زنده با چند زن در بقیه دنیا که قربانی بوده اند و کسی به دادشون نرسیده و شاید از همه اینها ساده تر و مهم تر اینکه
خبر رو درک می کرد و متوجه بود روند عادی برنامه و خبر رسانی رو به نفع تصویر کلی بازچینش کنه و تغییر بده و خیلی خبرها رو کار نکنه تا موضوع از محل تمرکز خارج نشه ...
اما ما چی ... ما هیچ ما نگاه چند کلیپ شلخته، وسط هزاران خبر و پیام و اتفاق، چرا؟ چون ما کارمندیم و حقوق می گیریم که وقت پر شود نه اینکه در یک جنگ ترکیبی رسانه ای تمدنی بتوانیم تاثیری در جامعه ایجاد کنیم با ده ها برابر بی بی سی پول و نیرو
23.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ ایران، بهشت برهنه گرایان!
🔻 بنظر شما با تصویب لایحه جدید عفاف وحجاب، در بدترین حالت، چه اتفاقی برای فردی که با وضعیتی زننده مثلا با لباس شنا، در خیابان حاضر شود خواهد افتاد؟!
🔹کمی با ابعاد عجیب و غریب لایحه جدید عفاف و حجاب آشنا بشید و در نهایت به این پرسش پاسخ بدید:
آبی از این قوه و دولت و مجلس برای خانواده و زن گرم میشه؟ یا اصلا اراده موثری در اینها برای جلوگیری از غرق شدن مملکت در منجلاب اباحه گری جنسی سرمایه داری مرد سالار هست؟؟
عضویت:
https://eitaa.com/joinchat/3260219638C2be0324dcb
🇱🇧 ابنسبیل|محسن آقایی 🇮🇷
⭕️ ایران، بهشت برهنه گرایان! 🔻 بنظر شما با تصویب لایحه جدید عفاف وحجاب، در بدترین حالت، چه اتفاقی
📢 قابل توجه دغدغه مندان و علاقمندان حوزه فرهنگ خانواده-حجاب-زیست جنسی
این ویدئو با همکاری رسانه جنس اول، رسانه ای به روز، خط شکن، معقول و هوشیار در پیگیری تحولات و اخبار مربوط به حوزه فرهنگ و زیست جنسی، خانواده و مباحث زنان در ایران و جهان تهیه شده. همه عزیزان رو به پیگیری اخبار جنس اول دعوت می کنم.
لینک عضویت در کانال ایتای جنس اول:
🔗https://eitaa.com/joinchat/1736638675C96dbe5b0e6
لایحه صیانت از عفاف و حجاب - ویرایش 27 فروردین.pdf
150.1K
سند مرتبط با ویدیوی بالا
لایحه پیشنهادی قوه قضاییه
این متن خام اون قانونی است که ما نقدش کردیم، دیدم یه عدهای اومدند و چیزهای دیگری رو گفتند که نه فلان ماده این نیست و فلان متن هم در قانون هست که خب، در این نسخه که تو رسانه ها منتشر شده بود این چیزهایی که دوستان میگن وجود نداشت.
بدیهیه که ما هم در مورد چیزی که در دسترسمون بوده بررسی و نقد کرده ایم، نسخه جدید تر هم دوستان بالا و مطلعین دارند برسونند بهمون اون رو هم بررسی می کنیم بی تعارف و رک.
@aghaeimohsen
نمونه ای از اون اشکالاتی که گفتم بهمون وارد کرده اند ...
🔴 نقدی بر اشکالاتِ محسن آقایی بر لایحه عفاف و حجاب
1️⃣ قسمت اول
✅ آقا محسن عزیز؛ در قالب سوال 9 از ویدئوی 9 دقیقه ای خود، فرموده اید: " نقره داغ آمرین به معروف " و در ادامه فرموده اید " برخورد چکشی با آمرین به معروف " و " حقد و کینه داشتن نویسندگان لایحه نسبت به آمرین به معروف" !!!!!!!
🔻 ابتدا ببینیم در این لایحه در این خصوص چه نوشته شده است؟
🔸 در ماده 6 این لایحه آمده است : «هیچکس حق ندارد تحت عنوان امر به معروف و یا نهی از منکر نسبت به بانوانی که حجاب شرعی را رعایت نکرده اند #مرتکب_اعمال_مجرمانه از قبیل توهین، افتراء، تهدید و یا ضرب و جرح و یا نقض حریم خصوصی آنان شوند و در صورت اقدام به #مجازات مقرر در قانون محکوم خواهد شد»
🔻 آقا محسن عزیز، حال من چه سوال از شما بزرگوار و همفکرانتان مطرح میکنم:
1️⃣ در کدام یک از احکام اسلامی در خصوص امر به معروف، به آمرین به معروف اجازه توهین، افتراء، تهدید و یا ضرب و جرح و یا نقض حریم خصوصی داده شده است؟!! لطفا مستندات آیه و روایت آن را بفرمائید.
2️⃣ آیا به عقیده شما یک آمر به معروف مجاز است نسبت به یک فردی که یکی از حدود شرعی را رعایت نکرده #مرتکب_اعمال_مجرمانه از قبیل توهین، افتراء، تهدید و یا ضرب و جرح و یا نقض حریم خصوصی شود؟!!
3️⃣ اگر جواب شما نسبت به سوال 2، منفی است پس چرا درج آن را در این لایحه با چنین جملاتِ غیر منصفانه ای نقد میکنید؟!!!
4️⃣ اگر آمرین به معروف مجاز باشند در جهت امر به معروف مرتکب چنین اعمال مجرمانه ای شوند، آیا میتوان به آینده عفاف و حجاب در کشور خوشبین بود؟!!
5️⃣ آیا آمرین به معروف میتوانند در جهت امر به معروف، خود، مرتکب منکر شوند؟! آیا شما معتقد هستید هدف وسیله را توجیه میکند؟!!!
6️⃣ آیا در طول سالهای گذشته شاهد موارد متعددی از سوء استفاده و یا هزینه سازی برای انقلاب و کشور و مردم در این باب توسط برخی افراد به نام امر به معروف نبوده ایم؟!!! اگر مسئولین بخواهند از وقوع چنین #هزینه_های_گزافی پیشگیری کنند معنایش میشود برخورد چکشی و نقره داغ آمرین به معروف؟!!!!
🔸 آیا شایسته است بدون مطالعه دقیق یک لایحه با حساسیت بسیار بالا در افکارعمومی، آن را به چالش کشیده و مسئولین را زیر سوال ببریم؟!!!
🧐یکی دیگه از نقدها به نقدما این بوده که ما اشتباه گفتهایم که اپال آزاد شد. خب اول متن خود قانون رو با دقت بخونید👆 و خودتون قضاوت کنید که ما درست می گیم یا نه؟ 👇
🔹این ماده ۶ قانون پیشنهادی قوه قضاییه است، همونی که ما بر اساسش ویدیو رو ساختیم.
خب همونطور که به وضوح می بینید، تنها وظیفهی صاحبان مراکز تجاری و تفریحی و ... نسبت به پوشش و رفتارهای ناهنجار مراجعین و مشتریان اینه که یه سری اقدامات انجام بدن، از جمله نصب تابلو و تذکر، خب، بعدشم قانون تصریح داره، اگه اقدامات انجام نشه مشمول جریمه میشوند، نه اینکه برهنگی و بد پوششی و ... واقع نشه. وقتی قید میشه در صورت عدم اقدام جریمه هست نه در صورت عدم رفع مشکل، خب معنیش چیه؟
🔸خب الان اپال دم در یه تابلو بذاره و هر دو سه ساعت یه بار هم تو بلندگوهاش بگه رعایت شئونات اسلامی الزامی است، اون وسط دو نفر مشغول مقدمات شمول قانونی جوانی جمعیت هم باشند، کسی می تونه به اپال گیر قانونی بده؟؟
❗️البته اینکه میشه کاری کرد که اپال ها و کوروش ها و پاساژها و مالهای به وجود آمده و طراحی شده برای تبرج و جلوه گری و رل زدن و پرسه زنی و دلبری و ... رو میشه سالم سازی کرد یا نه و اگه میشه آیا اساسا از عهده مالکانش بر میاد یا نه بحث دیگری است...
🔹هدف من از این رفت و برگشت ها فرهنگ سازی نقد دقیق و گفتگوهای با کیفیت فنیه
@aghaeimohsen
🇱🇧 ابنسبیل|محسن آقایی 🇮🇷
🧐یکی دیگه از نقدها به نقدما این بوده که ما اشتباه گفتهایم که اپال آزاد شد. خب اول متن خود قانون رو
🛍🎽 «نیمتنه پوشان» یا «نیمتنه پوشی» سازان، کدوم جرمشون بیشتره؟؟ کدومو باید تو لایحه صیانت باهاشون برخورد کرد؟
🚨 تا تنور داغه اینو هم اضافه کنم که امت حزب الله اگه فریاد و اعتراض و خشمی نسبت به آنچه در این مالهای کذایی رخ میده داره و واقعا میخواد هوشمند و موثر کنش داشته باشه، اول از همه بره بررسی کنه این جریان مال سازی در ایران توسط کدوم آخوندها و ریشوها و یقه سفیدهای تسبیح بدست و تکنوکراتهای نفهم و کوته فکر یا خائن و منافقی ایجاد و بعد به صورت قارچ گونه تکثیر شد...
کیا مجوز دادند، کیا وام دادند، کیا پول نهادهای انقلابی و حاکمیتی رو یا اسم و عنوان و اعتبار شهدا رو خرج این لانههای تجاهر به فسق و تکاثر و تبرج کردند و صد هزار افسوس که هنوز هم می کنند؟
هنوزم برا محاکمه اشون وقت هست، اگر نه در دادگاه واقعی (که ده ها سال تا فهم لزومش فاصله داریم) حداقل در افکار عمومی، اولین مرحله از نهی از منکر انکار و انزجار قلبیه. نمیشه ما دلمون برا زرق و برق این مجتمع های تجاری قش و ضعف کنه بعد انتظار اصلاح هم داشته باشیم.
اگه شما به اندازه همه اون دخترکانی که نیمتنه میپوشند و میان تو همچین مراکزی دور دور میکنند، از مسببان و ریل گذاران ساخت این فضاها مطالبهگری نکنید و بخواید فقط اون مجرمین خرد رو فقط بگیر ببند راه بندازید براشون، سخت در اشتباهید...
تا اپال و پالادیوم و سام سنتر و ایران مال و سیتی سنتر و کوروش و هایپرمی و الخ هست، همین آشه و همین کاسه.
نمیشه طراح و سازنده و فرهنگساز نرم و هویتی یه سبک پوشش و زندگی رو که صدها هزار و بلکه بیشتر آدم رو به سمت اباحه گری سوق داده رها کرد، صرفا چسبید به جریمه و داغ اون دخترک جوان و نوجوان غافل و زخم خورده از خیانت و بی مهری ای که به روش های غلط و البته خانمان سوزی مثل تن نمایی و شهوت پاشی تو جامعه سعی در جلب توجه داره.
اشاره به فرد خاصی نمی کنم، اما اونی که میخواست ژاپن اسلامی درست کنه برامون رو و نمی فهمید هر ابزاری یک روح و هدفی داره، خدا لعنت کنه.
اگر نه خائن نادانهایی که هنوز هم فکر میکنند میشه در شهر مدرن ضد خانواده ی طراحی شده بر محور حمل و نقل برای افزایش جی دی پی، به همون روشی که غربی ها برای انسان سوداگر جامعه بازار که تعریفش از خلیفه خدا، موجودی طماع و در پی حداکثر سازی لذتهای خودخواهانه است و با همون مدل شهرسازی و ایدهها برای حل ترافیک و ... کلان شهر الگوی جهان اسلام درست کرد.
@aghaeimohsen
🔬داریم رو لایحهی مصوب دولت کار میکنیم، به زودی انشالله نتایج بررسی مونو منتشر میکنیم.
نسبت به نسخه قوه قضاییه لایحه تفاوتهای جدی کرده، اما کماکان اما و اگرهای جدی باقی است...
@aghaeimohsen
فرمایش جناب بهادری جهرمی درسته 👇 اما لایحه دولتهم نیازمند اصلاحات جدی است.
♦️سخنگوی دولت: متنی که در فضای مجازی از لایحه حجاب منتشر شده، متن نهایی نیست
علی بهادری سخنگوی دولت:
🔹لایحه اخیری که در این حوزه مطرح شده است، لایحه قضایی است که توسط قوه قضائیه برای ارسال به مجلس تقدیم دولت شده است.
🔹متن این لایحه در دولت اصلاحاتی داشته و متنی که در فضای مجازی از این لایحه منتشر شده نادرست است و متن منتشره، متن نهایی لایحه قوه قضائیه که دولت با تغییراتی آن را مصوب کرده، نیست.
حرف مرد دوتاس!
اگه اشتباه کنه میگه اشتباه کردم...
ببینید این جرایم درجه بندی شده در قانون مجازات اسلامی است. همونطور که در عکس هم مشخصه (پایین عکس) اصل قانون مال سال ۱۳۹۲ هست، اشکالی که به ویدیوی قبلی ما وارد بود این بود که ما خود قانون سال ۹۲ رو ملاک گرفته بودیم، که اونجا جرایم همون صد هزار تومن و ... میشد.
غافل از اینکه این جرایم سال ۹۹ به روز شده و تغییر کردهاند.
همینجا از همه مخاطبان بابت این خطا عذرخواهم و انشالله که خدا بتونه این خطا رو جبران کنه.
این عدم آشنایی ما با مسائل حقوقی باعث این خطا شد، اما خب واقعا اکثر متون در دسترس حقوقی که تو سرچ بالاترند میگفتن قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۹۲ و ما هم به همون ارجاع دادیم.
بهرحال عدد صد هزار تومن جریمه با سیصد هزار تومن در این دوره زمونه چندان تفاوتی نداره در بازدارندگی.
و کماکان این سوال مطرحه که چرا دوستان منتقد به جای اینکه بپرسند و بترسند از اینکه از قوه قضاییه لایحه ای میاد که توش مجازات هر میزان از برهنگی (حتی کشف عورت) اندازه توهین خارج از حد قذف (جنسی) هست، یعنی بیرون اومدن با لباس شنا همونقدر جریمه داره که گفتن «بیشعور» چرا افتادند دنبال اینکه بگن اتفاقا قانون پیشنهادی خیلی هم خوب بوده؟
@aghaeimohsen