هدایت شده از LIBANIRAN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روزنامه الاخبار گزارش داد ۹۰ هزار سوریهای به لبنان پناه بردند. تعداد رسمی پناهجویان به ۷ هزار نفر نمیرسد، فقط کسانی که شرایط پناهندگی را داشتند، از یکشنبه گذشته با میانگین روزی ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ نفر وارد لبنان شدند.
اما هزاران نفر بطور قاچاق وارد لبنان شدهاند که تخمین زده شد بالای ۹۰ هزار نفر باشند.
بسیاری از مسیحیان و شیعیان و علویان پشت مرزهای لبنان خواستار پناه بردن به لبنان هستند.
در این فیلم، میبینید شیعیان پشت مرز لبنان گیر کردهاند و از مراجع دینی کمک میخواهند. لبنان هم نمیتواند پاسخگوی این حجم از کار باشد تا ورود قانونی برای آنها انجام شود.
@LIBANIRAN 🇮🇷🇱🇧
این آدمایی که از حمله به تاسیسات گازی قطر صحبت می کنن به صورت واقعی در مناصب کلیدی کشور حضور داشته و دارند
اینکه فکر بکنید یه سری اتاق فکر های راهبردی وجود داشته باشه و حواسشون به همه چیز هست اشتباهه
چنین چیزی توی کشور ما وجود نداره و چهارتا آدم متوهم و بیسوادی مثل مرندی به مقامات کشور مشاوره می دهند
زمستان سخت اروپا رو هم با چنین حرف های پوچی به استراتژی سیاست خارجی جمهوری اسلامی تبدیل کردند و یه جورایی به اروپا که بعد از جنگ جهانی دوم با مهم ترین تهدید هویتی و وجودی خودش دست و پنجه نرم میکنه اعلان جنگ شد
گفتند اروپا برای تامین گاز خودش به مشکل یر می خوره و روس ها خیلی زود ماجرای اوکراین رو تموم می کنن
بر اساس این تحلیل کمک نظامی میکنیم به روسیه تا بعدش با دست بالا بریم مذاکره کنیم
اما از خودشون سوال نکردن که چرا فکر می کنی می تونی از کارت روسیه برای امتیاز گیری از اروپا استفاده کنی؟اونم روسیه ای که اساسا با ماهیت چنین توافقاتی که مشکل ایران و غرب رو حل بکنه و انرژی ایران رو وارد بازار جهانی بکنه متضرر میشه.
مردم عزیز خوب بدونند اتفاقاتی که در سوریه و لبنان و جاهای دیگه افتاده و در عراق و قفقاز و ایران خواهد افتاد محصول نخواستن و نتوانستن و نابلدی ملی هستش که بادمجان دور قاب چین ها و کسانی که سر سفره جمهوری اسلامی نشستند اما دیگه حوصله خدمت ندارند عامل اصلی این اتفاقات و حوادث هستند.
شما برای اشتباهات استراتژیک خودتون هم مجدد مشاوره غلط و دروغ های بزرگ رو به رهبر انقلاب اسلامی می دهید،شما به جمهوری اسلامی خیانت می کنید و این دروغ ها و این اشتباهات این قابلیت را دارد که حاکمیت را به قربانگاه ابدی ببرد
اینکه قوه عاقله آمریکایی و اسرائیلی به چیزی فکر می کند و دقیقا تا چه نقطه ای می خواهد بیاید رو نمی دانم.
اما از حیث امکانی بسترهای منطقه ای و چالش های داخلی کشور و جبهه هایی که در اطراف ایران عزیز ایجاد شده پتانسیل نقشه های بزرگ برای تغییر بزرگ رو برای بازیگران غربی بکلی دارد.
مسائل داخلی نظیر حجاب و سایر موضوعات دیگه ای نظیر جانشینی که بلوک های قدرت در حال پیگیری اون هستند بر تصمیم گیری های غربی اثر مستقیم دارد
#ابوقاسم
Https://eitaa.com/aghaseyed1
هدایت شده از وحید یامین پور
بیژن پیروز حرف جالبی زده:
حکومت خانواده اسد نسبت به دیگر کشورهای عربی دموکراتتر بود.
چون همان رئیس جمهوری که بر سر کار بوده هر هفت سال یک بار باید رأی مردم را میگرفت، در شرایطی که برخی کشورهای عربی اصلا چیزی به نام انتخابات ندارند.
مساله، استبداد یا استفاده از ابزار خشونت نبود. همه وضعیت کشورهایی مثل سعودی، امارات و بحرین یا اردن و مصر را میدانیم. بشار اسد تمام این سالها نقش حمایتی و واسطهگری خود در حمایت از جبهه و محور مقاومت را ایفا کرد. غرامت این ایستادگی، فشار بیامان اقتصادی و تحریم کمر شکن بود.
شورشیها و تروریستها برای براندازی نظام اسد، پرچم حاکمیت اسلام سنّی و مبارزه با طاغوت بلند کردند. اما شما یک کشور سنّی نام ببرید که از آرمان فلسطین دفاع کرده باشد یا در این ۱۴ ماه کُشندهی غزه، دست کم روابطش با اسراییل را قطع کرده باشد. مساله روشن است؛حق و حقیقت ربطی به اسلام سنّی یا شیعه ندارد. هرکدام آنگاه که بیرون از خط مقابله با باطل و طاغوت حقیقی بمانند، باطلند. همچنان تنها یک چیز جبهه حق را از باطل جدا میکند: مقاومت و قدس
➕️ @yaminpour
هدایت شده از وحید یامین پور
اولویت شورشیهای سوریه، مبارزه با شیعیان و تکفیر آنهاست، همانطور که سالهاست اولویت شیعه انگلیسی مبارزه با اهل سنت و اعلام برائت از آنهاست.
هر دو جریان قبل از هر چیزی، پرونده اتحاد امت اسلام و مبارزه با دشمن واحد امت -یعنی مساله فلسطین- را از روی میز برداشتهاند.
➕️ @yaminpour
هدایت شده از انتفاضه فلسطین، محسن فایضی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روح الروح...
@Thirdintifada
هدایت شده از انتفاضه فلسطین، محسن فایضی
❤️روح الروح....روحِ روح من بود....
تا به حال فکر کردهاید بچهها چرا گاهی از بغل پدربزرگشان فرار میکنند؟
پدر بزرگها نوههایشان را خیلی دوست دارند. در فارسی مشهور است که میگوییم فرزند بادام است و نوه مغز بادام. عربها هم چنین تعبیری دارند. میگویند هیچ کس عزیزتر از فرزند نیست جز فرزندِ فرزند.
✳️پدربزرگها نوههایشان را خیلی دوست دارند به همین خاطر است که آنقدر آنها را محکم در آغوش میگیرند که گاهی بچهها به دست و پا میافتند.
"ریم" اما دست و پا نمیزد. پدربزرگ هر چه او را محکمتر در آغوش میگرفت، ریم ساکت بود. پدر بزرگ هر چه صورت او را میان ریشهایش میبرد و موهایش را میبویید، ریم ساکت بود. پدر بزرگ هر چه صورتش را غرق بوسه میکرد، ریم ساکت بود. پدر بزرگ هر چه او را به سینه میفشرد، ریم ساکت بود.
ریم خواب بود؟! اگر خواب نبود چرا چشمانش را باز نمیکرد؟
اگر خواب بود چرا وقتی پدر بزرگ چشمانش را با دو انگشت باز کرد تا آنها را ببوسد، اعتراضی نکرد؟
ریم را که از زیر دیوارهای روی هم ریخته خانه بیرون میکشیدن، موهاش گرد و خاک گرفته و کش مویش شل شده بود. پدربزرگ شانه آورد، موهای ریم را همانطور که دوست داشت خرگوشی بست و آب و شانه زد. وقتی داشت با محلول آب و نمک صورتش را میشست یادش افتاد ریمِ چهارساله در این ۴۵ روز در مورد چیزهای دیگری که دوست داشت هم با او حرف زده بود. در مورد سیب، موز و کباب. سر پدر بزرگ پایین افتاد. صدای ریز ریز خندیدنهای ریم در گوشش پیچید. ناگهان انعکاس نوری خورد به چشمش. آفتاب دستش را گرفت و برد جایی نزدیک صورت ریم. گوشواره نگیندارش را نشان پدربزرگ داد. پدربزرگ خواست گوشوارهها را هم تمیز کند تا جای چشمهای بسته ریم بدرخشند؛ اما یک لنگه کم بود. دست کشید روی خاکها. سر چرخاند به اطراف پیِ انعکاس دیگری از نگین گوشوارهها. خبری نبود. انگار ریم در گوشش گفت:
"این تَک لنگه را برای تو یادگاری گذاشتهام!" آرام گوشواره را از گوش ریم باز کرد و حواسش بود که دردش نگیرد. گوشواره میخی بود. سنجاقش کرد به پیرهنش. سمت چپ. جایی نزدیک قلب. سرش را چرخاند سوی مردمی که به تماشا ایستاده بودند انگار که دارند یک درام تاریخی را تماشا میکنند. لبخند زد و گفت میخواهم همیشه به یادش بمانم. این لنگه گوشواره را امانت نگه می دارم تا روزی که دوباره برق چشمانش را ببینم.
❤️دخترها روح پدر هستند. پس پدربزرگ حق داشت که ریم را این طور صدا میزد. روح الروح! ای روحِ روح من!
پدربزرگ امروز به آرزویش رسید
دوباره برق چشمهای ریم را خواهد دید....
🖋خانم ترامشلو
@Thirdintifada
هدایت شده از ابوقاسم
📌تی آرتی و دیپلماسی
رسانه ترکیه
رسانه هر چیزی که سیاستمدار بخواهد اون رو فرهنگ سازی کنه می تواند برعهده بگیرد و انجام دهد
در زمانه ارتباطات هستیم و هیچ قدرت سیاسی بدون طراحی و فهم ژئوپلیتیک رسانه و ذهن رسانه ای و حضور در افکار عمومی خود و کشورهای همجوار و رقبا نمی تواند به قدرت خودش بسط بده.
تی آر تی ترکیه اهداف و روند مشخصی را دنبال می کند.
نگاه تمدنی ترکیه و استفاده از گسل های قومی و شرایط شکننده خاورمیانه و تقریب میان ترک هایی که حوزه سرزمینی و فرهنگی و تاریخی با ترکیه دارند مهم ترین اولویت این شبکه است.
تی آر تی خروجی یک برنامه بلندمدتی است که ترکیه در حوزه سینما و فیلم سازی آغاز کرد
در دو دهه گذشته نفوذ فرهنگی و آموزشی و راهبرد هاب توریستی در آسیای مرکزی، آفریقا و بخش هایی از قفقاز و عراق و سوریه به مهم ترین استراتژی رسانه ای و دیپلماسی عمومی ترکیه تبدیل شد و الان نیز در حال پیمودن مسیر خود هست و در بخش های فرهنگی و الگوی خانواده،آموزش و توریست توفیقات خیره کننده ای را در آفریقا و قفقاز و آسیای مرکزی بدست آوردند
در دیپلماسی رسانه، از سوگیری ها و هیاهوی سیاسی و کنش گری های کوتاه مدت و بی هدف پرهیز کردند و بر یک استراتژی و روند پنهان متمرکز شدند تا اهداف بلندمدت فرهنگی و سیاسی خود مثل چنین روزهایی تامین کنند
نمونه آن دیپلماسی سینما و تلویزیون ترکیه یا موفقیت الجزیره قطر است که این روزها نقش مهمی را برای تامین منافع کلان ایفا می کند و رهبری روایت دست اول فلسطین را در جوامع عربی اسلامی و مناطق دیگر بدست گرفتند،شهروند ژاپنی یا آلمانی اگه بخواد اخبار فلسطین رو پیگیری کنه شبکه الجزیره تنها انتخاب او خواهد بود.
آن ها برای چنین روزهایی افکار عمومی بخش هایی از آسیای مرکزی و قفقاز و شمال غرب ایران و سوریه و عراق را برای طرح های امنیتی و ژئوپلیتیکی خود همراه کردند
عزیزان هم مثل همیشه بی برنامه بی سلیقه و بدون تخصص لازم به تصمیم گیری های خانوادگی و گعهده ای و جزیره ای بسنده کردند و هزاران میلیارد بودجه هزینه کردند و خروجی آن شد الکوثر و العالم با ده هزار مخاطب.
به بخش های خصوصی نیز که در حوزه رسانه و شبکه های ماهواره ای تمایل به سرمایه گذاری داشتند دست رد زدند تا همه چیز را برای خودشان نگه دارند.
رسانه ای که هدف و شخصیت کاریزماتیک نداشته باشد مشخصا نه نافذ خواهد بود و نه می تواند در خدمت سیاست ها و راهبردها قرار بگیرد و خیلی زود می میرد.
حوزه رسانه ایران هم مثل سایر مسائل از شکاف میان تحلیل،روایت و واقعیت رنج می برد و اعتماد پذیری مخاطب را به شکل قابل توجهی کاهش داده است
بازگشت باگ رسانه ای مثل سایر باگ های سیاسی و اقتصادی و امنیتی است که عرض کردم کوتوله های فکری زحمت ش را کشیدند
ابوقاسم
https://eitaa.com/aboghasm
هدایت شده از انتفاضه فلسطین، محسن فایضی
گزارش کانال 12
اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس، که در تهران حذف شد، طی یک نقشه برنامهریزی شده دقیق و با انفجار بمب کنترل از راه دور در اقامتگاهش ترور شد.
🔴 این عملیات پیچیده که ماهها برای آن برنامهریزی شده بود، در لحظات آخر با چالشهایی در اجرا روبهرو شد چرا که در نیمهشب، دستگاه تهویه مطبوع اتاق هنیه خراب شد و او برای مدتی طولانی اتاق را ترک کرد، همین موضوع باعث شد که نگرانیهایی در زمینه انتقال رهبر حماس به اتاق دیگر و در نتیجه لغو عملیات ایجاد شود که با تعمیر فوری کولر و بازگشت هنیه به اتاقش، عملیات با موفقیت به انجام رسید.
❌ ماموران مخفی موساد متوجه شده بودند که اسماعیل هنیه در همه سفرهایش به تهران، به یک مکان خاص رفته و فقط در یک اتاق اقامت کرده بود.
❗️ بمب قبل از شروع مراسم تحلیف مسعود پزشکیان در اتاق هنیه کار گذاشته شد تا رهبر حماس بدون اینکه آسیبی به دیگران برسد، حذف شود.
@Thirdintifada