هدایت شده از وحید یامین پور
بیژن پیروز حرف جالبی زده:
حکومت خانواده اسد نسبت به دیگر کشورهای عربی دموکراتتر بود.
چون همان رئیس جمهوری که بر سر کار بوده هر هفت سال یک بار باید رأی مردم را میگرفت، در شرایطی که برخی کشورهای عربی اصلا چیزی به نام انتخابات ندارند.
مساله، استبداد یا استفاده از ابزار خشونت نبود. همه وضعیت کشورهایی مثل سعودی، امارات و بحرین یا اردن و مصر را میدانیم. بشار اسد تمام این سالها نقش حمایتی و واسطهگری خود در حمایت از جبهه و محور مقاومت را ایفا کرد. غرامت این ایستادگی، فشار بیامان اقتصادی و تحریم کمر شکن بود.
شورشیها و تروریستها برای براندازی نظام اسد، پرچم حاکمیت اسلام سنّی و مبارزه با طاغوت بلند کردند. اما شما یک کشور سنّی نام ببرید که از آرمان فلسطین دفاع کرده باشد یا در این ۱۴ ماه کُشندهی غزه، دست کم روابطش با اسراییل را قطع کرده باشد. مساله روشن است؛حق و حقیقت ربطی به اسلام سنّی یا شیعه ندارد. هرکدام آنگاه که بیرون از خط مقابله با باطل و طاغوت حقیقی بمانند، باطلند. همچنان تنها یک چیز جبهه حق را از باطل جدا میکند: مقاومت و قدس
➕️ @yaminpour
هدایت شده از وحید یامین پور
اولویت شورشیهای سوریه، مبارزه با شیعیان و تکفیر آنهاست، همانطور که سالهاست اولویت شیعه انگلیسی مبارزه با اهل سنت و اعلام برائت از آنهاست.
هر دو جریان قبل از هر چیزی، پرونده اتحاد امت اسلام و مبارزه با دشمن واحد امت -یعنی مساله فلسطین- را از روی میز برداشتهاند.
➕️ @yaminpour
هدایت شده از انتفاضه فلسطین، محسن فایضی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روح الروح...
@Thirdintifada
هدایت شده از انتفاضه فلسطین، محسن فایضی
❤️روح الروح....روحِ روح من بود....
تا به حال فکر کردهاید بچهها چرا گاهی از بغل پدربزرگشان فرار میکنند؟
پدر بزرگها نوههایشان را خیلی دوست دارند. در فارسی مشهور است که میگوییم فرزند بادام است و نوه مغز بادام. عربها هم چنین تعبیری دارند. میگویند هیچ کس عزیزتر از فرزند نیست جز فرزندِ فرزند.
✳️پدربزرگها نوههایشان را خیلی دوست دارند به همین خاطر است که آنقدر آنها را محکم در آغوش میگیرند که گاهی بچهها به دست و پا میافتند.
"ریم" اما دست و پا نمیزد. پدربزرگ هر چه او را محکمتر در آغوش میگرفت، ریم ساکت بود. پدر بزرگ هر چه صورت او را میان ریشهایش میبرد و موهایش را میبویید، ریم ساکت بود. پدر بزرگ هر چه صورتش را غرق بوسه میکرد، ریم ساکت بود. پدر بزرگ هر چه او را به سینه میفشرد، ریم ساکت بود.
ریم خواب بود؟! اگر خواب نبود چرا چشمانش را باز نمیکرد؟
اگر خواب بود چرا وقتی پدر بزرگ چشمانش را با دو انگشت باز کرد تا آنها را ببوسد، اعتراضی نکرد؟
ریم را که از زیر دیوارهای روی هم ریخته خانه بیرون میکشیدن، موهاش گرد و خاک گرفته و کش مویش شل شده بود. پدربزرگ شانه آورد، موهای ریم را همانطور که دوست داشت خرگوشی بست و آب و شانه زد. وقتی داشت با محلول آب و نمک صورتش را میشست یادش افتاد ریمِ چهارساله در این ۴۵ روز در مورد چیزهای دیگری که دوست داشت هم با او حرف زده بود. در مورد سیب، موز و کباب. سر پدر بزرگ پایین افتاد. صدای ریز ریز خندیدنهای ریم در گوشش پیچید. ناگهان انعکاس نوری خورد به چشمش. آفتاب دستش را گرفت و برد جایی نزدیک صورت ریم. گوشواره نگیندارش را نشان پدربزرگ داد. پدربزرگ خواست گوشوارهها را هم تمیز کند تا جای چشمهای بسته ریم بدرخشند؛ اما یک لنگه کم بود. دست کشید روی خاکها. سر چرخاند به اطراف پیِ انعکاس دیگری از نگین گوشوارهها. خبری نبود. انگار ریم در گوشش گفت:
"این تَک لنگه را برای تو یادگاری گذاشتهام!" آرام گوشواره را از گوش ریم باز کرد و حواسش بود که دردش نگیرد. گوشواره میخی بود. سنجاقش کرد به پیرهنش. سمت چپ. جایی نزدیک قلب. سرش را چرخاند سوی مردمی که به تماشا ایستاده بودند انگار که دارند یک درام تاریخی را تماشا میکنند. لبخند زد و گفت میخواهم همیشه به یادش بمانم. این لنگه گوشواره را امانت نگه می دارم تا روزی که دوباره برق چشمانش را ببینم.
❤️دخترها روح پدر هستند. پس پدربزرگ حق داشت که ریم را این طور صدا میزد. روح الروح! ای روحِ روح من!
پدربزرگ امروز به آرزویش رسید
دوباره برق چشمهای ریم را خواهد دید....
🖋خانم ترامشلو
@Thirdintifada
هدایت شده از ابوقاسم
📌تی آرتی و دیپلماسی
رسانه ترکیه
رسانه هر چیزی که سیاستمدار بخواهد اون رو فرهنگ سازی کنه می تواند برعهده بگیرد و انجام دهد
در زمانه ارتباطات هستیم و هیچ قدرت سیاسی بدون طراحی و فهم ژئوپلیتیک رسانه و ذهن رسانه ای و حضور در افکار عمومی خود و کشورهای همجوار و رقبا نمی تواند به قدرت خودش بسط بده.
تی آر تی ترکیه اهداف و روند مشخصی را دنبال می کند.
نگاه تمدنی ترکیه و استفاده از گسل های قومی و شرایط شکننده خاورمیانه و تقریب میان ترک هایی که حوزه سرزمینی و فرهنگی و تاریخی با ترکیه دارند مهم ترین اولویت این شبکه است.
تی آر تی خروجی یک برنامه بلندمدتی است که ترکیه در حوزه سینما و فیلم سازی آغاز کرد
در دو دهه گذشته نفوذ فرهنگی و آموزشی و راهبرد هاب توریستی در آسیای مرکزی، آفریقا و بخش هایی از قفقاز و عراق و سوریه به مهم ترین استراتژی رسانه ای و دیپلماسی عمومی ترکیه تبدیل شد و الان نیز در حال پیمودن مسیر خود هست و در بخش های فرهنگی و الگوی خانواده،آموزش و توریست توفیقات خیره کننده ای را در آفریقا و قفقاز و آسیای مرکزی بدست آوردند
در دیپلماسی رسانه، از سوگیری ها و هیاهوی سیاسی و کنش گری های کوتاه مدت و بی هدف پرهیز کردند و بر یک استراتژی و روند پنهان متمرکز شدند تا اهداف بلندمدت فرهنگی و سیاسی خود مثل چنین روزهایی تامین کنند
نمونه آن دیپلماسی سینما و تلویزیون ترکیه یا موفقیت الجزیره قطر است که این روزها نقش مهمی را برای تامین منافع کلان ایفا می کند و رهبری روایت دست اول فلسطین را در جوامع عربی اسلامی و مناطق دیگر بدست گرفتند،شهروند ژاپنی یا آلمانی اگه بخواد اخبار فلسطین رو پیگیری کنه شبکه الجزیره تنها انتخاب او خواهد بود.
آن ها برای چنین روزهایی افکار عمومی بخش هایی از آسیای مرکزی و قفقاز و شمال غرب ایران و سوریه و عراق را برای طرح های امنیتی و ژئوپلیتیکی خود همراه کردند
عزیزان هم مثل همیشه بی برنامه بی سلیقه و بدون تخصص لازم به تصمیم گیری های خانوادگی و گعهده ای و جزیره ای بسنده کردند و هزاران میلیارد بودجه هزینه کردند و خروجی آن شد الکوثر و العالم با ده هزار مخاطب.
به بخش های خصوصی نیز که در حوزه رسانه و شبکه های ماهواره ای تمایل به سرمایه گذاری داشتند دست رد زدند تا همه چیز را برای خودشان نگه دارند.
رسانه ای که هدف و شخصیت کاریزماتیک نداشته باشد مشخصا نه نافذ خواهد بود و نه می تواند در خدمت سیاست ها و راهبردها قرار بگیرد و خیلی زود می میرد.
حوزه رسانه ایران هم مثل سایر مسائل از شکاف میان تحلیل،روایت و واقعیت رنج می برد و اعتماد پذیری مخاطب را به شکل قابل توجهی کاهش داده است
بازگشت باگ رسانه ای مثل سایر باگ های سیاسی و اقتصادی و امنیتی است که عرض کردم کوتوله های فکری زحمت ش را کشیدند
ابوقاسم
https://eitaa.com/aboghasm
هدایت شده از انتفاضه فلسطین، محسن فایضی
گزارش کانال 12
اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس، که در تهران حذف شد، طی یک نقشه برنامهریزی شده دقیق و با انفجار بمب کنترل از راه دور در اقامتگاهش ترور شد.
🔴 این عملیات پیچیده که ماهها برای آن برنامهریزی شده بود، در لحظات آخر با چالشهایی در اجرا روبهرو شد چرا که در نیمهشب، دستگاه تهویه مطبوع اتاق هنیه خراب شد و او برای مدتی طولانی اتاق را ترک کرد، همین موضوع باعث شد که نگرانیهایی در زمینه انتقال رهبر حماس به اتاق دیگر و در نتیجه لغو عملیات ایجاد شود که با تعمیر فوری کولر و بازگشت هنیه به اتاقش، عملیات با موفقیت به انجام رسید.
❌ ماموران مخفی موساد متوجه شده بودند که اسماعیل هنیه در همه سفرهایش به تهران، به یک مکان خاص رفته و فقط در یک اتاق اقامت کرده بود.
❗️ بمب قبل از شروع مراسم تحلیف مسعود پزشکیان در اتاق هنیه کار گذاشته شد تا رهبر حماس بدون اینکه آسیبی به دیگران برسد، حذف شود.
@Thirdintifada
هدایت شده از وحید یامین پور
🌕 آبان ۹۸ حادثه نبود
چند نکته دربارهی ابعاد سیاسیِ تحلیلها و تجویزهای اقتصادی این روزها
#شهاب_اسفندیاری
🔺 سرمقالهی ارگان بازارگرایانِ افراطی، همانها که قهرمانشان خاویر میلیِ جانی است، دیروز با تشبیه مقامات کشور به موجوداتی سرمازده و به خواب رفته در دامنه کوه، از لزوم تصمیمهای «سخت، مهم و تلخ» سخن گفته است.
چند روز قبل هم یکی از فعالان اقتصادی و رسانهای نزدیک به وزیر اقتصاد از فوائد شوک درمانی و افزایش ناگهانی قیمتها سخن گفته بود و نمونههای موفقی از اجرای آن در کشورهای مختلف را برشمرده بود. نکته مهم این بود که او تاکید کرده بود این کشورها بعضاً حسب ضرورت از «کشتار مردم» هم در اجرای برنامههای اقتصادی خود استفاده کرده بودند.
خط اصلی را همان استاد بازارگرایان افراطی و نویسندهی سرمقالهی فوق چند ماه قبل داده بود:
۱) با حجاب و فیلترینگ طبقات متوسط و مرفه را سرگرم کنید؛
۲) در روابط خارجی پرچم سفید تکان دهید؛
۳) آنگاه تیغ بر کشید و به مأموریت اصلی (جراحی اقتصادی) بپردازید.
این یعنی ذبح طبقات محروم به پای ایدئولوژی نئولیبرالیسم.
نکته جالب این است که این نسخه به عنوان «طرح نجات ایران» فروخته میشود در حالی که نتیجهی محتوم آن «فروپاشی» است. ذبح طبقات محروم که حامی و پشتیبان اصلی نظام در این ۴۵ سال بودهاند، راه را برای انحلال جمهوری اسلامی در نظام سرمایهداری جهانی فراهم میکند. و مگر نئولیبرالها جز این رؤیایی در سر دارند؟
برای سرکوب مستضعفین کدام چماق و کدام گلوله نزد نئولیبرالها بهتر از چماق بسیج و گلولهی نیروی انتظامی؟ هم فال است و هم تماشا. مگر پس از ارتکاب آبان ۹۸ قاه قاه نخندیدند؟ مگر نگفتند ما هم صبح جمعه فهمیدیم؟ مسببان اصلی آبان ۹۸ اگر به دار آویخته شده بودند امروز دوباره همان سناریوها برای اجرا روی میز مقامات دولت قرار نمیگرفت.
جالب اینکه همزمان با تحولات فوق، یک «قهرمان پرتاب میکروفون» هم دیروز با افتخار فاش کرد که برنامه این است که ایران هم مثل شیخنشینها بشود «گاو شیرده غرب». حتما ایشان مطلع است که ویژگی مطلوب شیخنشینهای منطقه برای غرب، غیر از توان شیردهی، این است که بهرهمند از خشنترین ابزار سرکوب طبقات مستضعف و محروم هستند؛ مجهز به آخرین فناوریهای ارّه. فیالواقع استاد جامعهشناسی مملکت میفرمایند یک دست ارّه برقی و یک دست شیر نفت، رقصی چنین در آغوش ترامپم آرزوست! چماق سوریههراسی و هویج کشف حجاب و رفع فیلترینگ همه بهانه بود برای صاف کردن جادهی استعلا و استیلای دلار.
به نظر میرسد طراحان پشت صحنه قضایای این روزها همه را به حجاب و فیلترینگ سرگرم کردند تا چوب حراج به وجه رایج مملکت بزنند و جاده را برای استیلای دلار در اقتصاد ایران صاف کنند. هرگز کسی اینگونه فجیع به کشتن پول ملی خود برنخاسته بود. آنها که عهدهدار امنیت جمهوری اسلامی هستند اگر امروز هشیار نباشند، فردا که ایران جولانگاه جولانیها شود کارشان سختتر خواهد بود.
ایکاش رئیسجمهورِ نهجالبلاغه خوانِ ما، فراموش نکنند که بر اساس آمار و دادههای انتخابات، مهمترین نقش را در پیروزی نهایی ایشان بر رقیب، رای سه دهک محروم جامعه و رای روستاییان ایفا کرد. اینکه بعد از چند ماه دستاورد دولت بشود آزادسازی واردات آیفون ۱۶، حاکی از انحراف و جابجایی اولویتها است. ظاهراً برای برخی عناصر دولت پیگیری مطالبات آنها که در انتخابات شرکت نکردند مهمتر از پیگیری مطالبات کسانی است که در انتخابات شرکت کردند. آقای رئیسجمهور نباید اجازه دهند اقشار و گروههای خاصی دولت را گروگان بگیرند و به سمت مقاصد و منافع خاص خود هدایت کنند و در این میان طبقات محروم و اقشار مستضعف ذبح شوند. همانگونه که دولت اصلاحات توسط یک تیم بحرانساز گروگان گرفته شد و پایگاه مردمیاش از دست رفت و در آزادترین انتخابات با سنگینترین شکست مواجه شد.
ما موفقیت رییسجمهور را موفقیت خودمان میدانیم. این نقدهای خیرخواهانه هم از این روست که نمیخواهیم بازارگرایان افراطی و سرنگونی طالبان حکومتی که در روزنامههایشان در وصف «بهار دمشق» غزلسرایی میکنند با طرحهای تسلیمطلبانه سقوط دولت دکتر پزشکیان را تسهیل و تسریع کنند.
#آبان۹۸
#مستضعفین
#نئولیبرالیسم
@esharat_57
هدایت شده از KHAMENEI.IR
❤️ رهبر انقلاب: حضور میلیونی مردم برای زیارت مرقد سلیمانی، نشانه عزت خدایی است
🔹 رهبر انقلاب در مراسم پنجمین سالگرد شهادت شهید سلیمانی:
✏️ خدای متعال نشان داد که عزت دست اوست. این عزت است که مردم از راههای دور، گاهی از کشورهای دیگر راه میافتند سر سال شهادت سلیمانی برای اینکه به مقبرهی او، به مرقد او برسند، مرقد او را زیارت کنند، برایش فاتحه بخوانند، این عزت نیست؟ عزت این است.
✏️ وقتی برای خدا کار میکنید، خدا هم این جور جواب میدهد. این در دنیاست. حالا مقاماتش در عالم رحمت الهی و نعمت الهی که برای ما قابل تصور هم نیست، اما پاداش دنیویاش این است که ملاحظه میکنید، این مرقد اوست، هزاران نفر، هزاران هزاران نفر راه میافتند میروند مرقد او را زیارت کنند. این عزت را خدا میدهد. وقتی با اخلاص کار کردیم، خدا هم این جور جواب میدهد. ۱۴۰۳/۱۰/۱۲
🖼 #بسته_خبری | #شهید_قاسم_سلیمانی #اخلاص
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
❤️ رهبر انقلاب: روایت رهبر انقلاب از خنثیکردن توطئه محاصره ایران توسط شهید سلیمانی
🔹️رهبر انقلاب در مراسم پنجمین سالگرد شهادت شهید سلیمانی:
✏️ از اوائل دههی ۸۰ که شرارتهای نظامی آمریکا در منطقهی ما شروع شد در افغانستان و عراق که رسماً آمریکا وارد میدان شد و شرارت کرد، حقیقتاً از همان اولِ کار، شهید سلیمانی وارد میدان شد. به خطر نیندیشید، به ابّهت دشمن فکر نکرد.
✏️ آنها البته هدف اصلیشان ایران بود، حملهی به افغانستان در شرق ایران، حملهی به عراق در غرب ایران هر کدام با یک بهانهای. صورت قضیه این بود، باطن قضیه این بود که ایران اسلامی و ملت ایران از دو طرف محاصره بشوند، هدف این بود. وقتی آن دو حمله خنثی شد طبعاً دشمن به نتیجه نرسید.
✏️ شهید سلیمانی از همان اول وارد میدان شد، نقش این مرد شریف و صادق در این جهاد یک نقش بیبدیلی است. خودش که نه میگفت، نه مینوشت، گمان نمیکنم هم کس دیگری این خصوصیات و این ریزهکاریها را توانسته باشد بنویسد و بماند. که این یکی از چیزهای مایهی تأسف است. البته معلومات زیاد است در این زمینه، اطلاعاتی که هست پیش ما، پیش دیگران خیلی هست اما باید اینها بماند در معارف سیاسی کشور ما، باید اینها بماند، اینها باید سند بشود، نسلهای بعد بفهمند. ۱۴۰۳/۱۰/۱۲
🖼 #بسته_خبری | #شهید_قاسم_سلیمانی #دخالت_آمریکا_در_عراق #حمله_امریکا_به_افغانستان
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
❤️ رهبر انقلاب: آمریکا آمده بود در عراق بماند، شهید سلیمانی مانع شد
🔹️رهبر انقلاب در مراسم پنجمین سالگرد شهادت شهید سلیمانی:
✏️ از همان اول جمعی از جوانان جمع معدودی از جوانها در نجف در مقابل نیروهای خارجی که حمله کرده بودند به عراق، به شهرهای عراق ــ به نجف، به کربلا، به کاظمین، بغداد، جاهای دیگر ــ در صحن مطهر امیرالمؤمنین سنگر گرفته بودند، بیپناه؛ نه سلاح درستی، نه حتی غذای درستی، سلیمانی از اینجا احساس تکلیف کرد. شروع کرد ارتباط با اینها برقرار کردن، کمکشان کرد، نجاتشان داد. البته یک حرکت خیلی خوبی هم و بسیار مؤثری هم مرجعیت در آن وقت کرد که آن هم فوقالعاده مهم بود، مؤثر بود. اول سلیمانی وارد میدان شد.
✏️ آمریکاییها نیامده بودند که در عراق صدام را بردارند خودشان هم بروند. آمده بودند صدام را بردارند خودشان به جای او بنشینند. اول یک حاکم نظامی را یک ژنرال نظامی را بر عراق حاکم کردند اول کار. بعد دیدند خیلی زشت است این، او را برداشتند یک فرد سیاسی را به نام «برمر» را گذاشتند. آن کسی که موجب شد که این شخص دوم برداشته بشود و در یک فرایند سخت و پیچیده و طولانی عراق به دست خود عراقیها بیفتد و خودشان حاکمان خودشان را انتخاب کنند در آن نقطهی اصلی شهید سلیمانی بود.
✏️ بعد از مدتی نوبت داعش رسید آمریکاییها بعد از آنی که دیدند در عراق و بقیهی جاها در آن ناحیه مستقیم به صرفهشان نیست دخالت کنند، داعش را به وجود آوردند. این را دیگر خود آمریکاییها اعتراف کردند، داعش را آنها به وجود آوردند. آن کسی که وارد میدان شد در مقابل داعش ایستاد، باز شهید سلیمانی بود. جوانهای عراقی درخشیدند، جوانهای عراقی به معنای واقعی کلمه در این قضیه درخشیدند؛ لکن نقش شهید سلیمانی نقش حیاتی بود. اگر او نبود نمیشد. ۱۴۰۳/۱۰/۱۲
🖼 #بسته_خبری | #شهید_قاسم_سلیمانی #دخالت_آمریکا_در_عراق #داعش
💻 Farsi.Khamenei.ir