🔴 دیشب سعودی ها با همراهی آمریکا، مقرهای مقاومت عراق در مناطقی از عراق را بمباران کردند. حشد الشعبی در بیانیه ای اعلام کرد که در پی حملات آمریکا و عربستان تاکنون ۲۰ نفر شهید و ۳۰ نفر زخمی شدند. نخست وزیر عراق قرار بود سفری به ریاض داشته باشد که در پی این تنش سفرش را لغو کرده است.
📱کانال تحلیلی #آقای_سیزده 👇
https://eitaa.com/aghaye_13
آقای سیزده
📢 پویش جمعی تقدیم قربانی 💠 به نیت : 💎 سلامتی امام زمان (عج) 💎 سلامتی و دفع شر از وجود مبارک رهبر مع
به لطف خداوند و یاری شما دوستان قربانی ۶۴ کیلویی به مبلغ هر کیلو ۶۸۰ هزار تومان، روز پنجشنبه ۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ انجام شد و بسته های گوشت بین خانواده نیازمند توزیع گردید.
مبلغ جمع آوری شده: ۳۹/۵۰۰/۰۰ تومان
پرداخت نهایی پرداخت شده: ۴۳,۵۰۰,۰۰۰ تومان
ان شاءالله سلامتی امام زمان، رهبر رشید انقلاب، رزمندگان اسلام و رفع بلا از همه شما عزیزان و خانواده های محترمتان.
خداوند از همه شما عزیزان قبول فرماید🙏💐
آقای سیزده
دوستان عزیز ضمن تشکر از مشارکت شما و آرزوی قبولی از جانب ایزد منان، مبلغ جمع آوری شده در کانال، ۴میلیون تومان از مبلغ قربانی کمتر بوده.
اگر امکان مشارکت داشتید به شماره حساب زیر واریز کنید. این شماره حساب مربوط به قربانی هستش که بصورت مشارکتی، ماهیانه مبالغی جمع آوری میشه و قربانی انجام میشه.
شماره کارت :
💳 5859831234954716
شماره شبا :
💳440180000000004034927311
سرکار خانم زینب حسینی روش
در مذاکراتی که با موضوع حل مساله تنگه هرمز صورت میگیره، ایران سازوکار مدیریت مشترک ۵۰-۵۰ با عمان رو رد کرده.
بزودی بحث اخذ عوارض از تنگه بابالمندب توسط یمن هم مطرح خواهد شد!
🔴 ضربالأجل مقاومت عراق به دولت و تهدید به پاسخ نظامی علیه آمریکا و عربستان
مقاومت اسلامی عراق با محکومکردن حمله آمریکا به حشدالشعبی در کربلا، به دولت عراق تا ۲۳ صفر مهلت داد تا توانایی خود را در دفاع از کشور نشان دهد.
برای حفظ امنیت زائران اربعین، پاسخ به آمریکا را به پس از مراسم موکول کرده اما تأکید کرد که این پاسخ قطعی خواهد بود و در صورت اقتضای شرایط، ممکن است ابزارهای آمریکا در عربستان را نیز دربر بگیرد.
📱کانال تحلیلی #آقای_سیزده 👇
https://eitaa.com/aghaye_13
🔴 ایران کانون زلزله بزرگ ژئوپولوتیک؟
رمزگشایی از سخنان محسن رضایی
مدودف در تهران چه گفت؟
📱مشاهده در یوتیوب 👇
https://youtu.be/bxZcnXtTzyg?si=fdZ_ncUUsp7NK4Mn
📱مشاهده در آپارات 👇
https://www.aparat.com/v/zyu8529
📱کانال تحلیلی #آقای_سیزده 👇
https://eitaa.com/aghaye_13
آقای خانعلیزاده معتقده که هر ثانیه حضور عراقچی در جایگاه وزیر خارجه ایران، خسارت محض برای منافع ملی کشوره.
اما من چنین اعتقادی ندارم! چون به نظر من هر ثانیه حضور کل این دولت، خسارات محض برای منافع ملی است! :)
📱کانال تحلیلی #آقای_سیزده 👇
https://eitaa.com/aghaye_13
آقای سیزده
آقای خانعلیزاده معتقده که هر ثانیه حضور عراقچی در جایگاه وزیر خارجه ایران، خسارت محض برای منافع ملی
اساسا این تحلیل که با استعفا یا عزل دولت، کشور دچار خلا قدرت میشه و مملکت بهم میریزه رو قبول ندارم.
با عزل بنی صدر، حذف دولت رجایی، خانه نشینی احمدی نژاد، تحصن نمایندگان مجلس، ترور شهید رئیسی، ترور رئوس سیاسی و نظامی کشور، و حتی با ترور شخص اول مملکت و در شرایط جنگ خارجی موجودیتی هم چنین وضعیتی پیش نیومد!
یه چیزی درباره ساختار مستحکم سیاسی شنیدید و یه چیزی تعریف میکنید!
هسته سخت قدرت تو دهن بدخواهان!
4.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مجید شاکری مشاور آقای قالیباف!
📱کانال تحلیلی #آقای_سیزده 👇
https://eitaa.com/aghaye_13
عربستان بدنبال تشکیل یک ائتلاف نظامی جدید علیه انصارالله در دریای سرخ است. زیرا میخواهد از تکرار ماجرای محاصره مؤثر تنگه هرمز توسط ایران جلوگیری کند.
جالب اینجاست که حدود ۵۰ کشور برای پیوستن به این ائتلاف دعوت شدهاند!
جالبتر اینکه امارات دعوت نیست!
فعلا مصر، سودان، جیبوتی و سومالی با این طرح موافقت کردند.
آمریکا هنوز تصمیمی نگرفته!
قبلا یک بار صابون یمنی ها به تن آمریکا خورده!
اما امروز خبر رسید که یک شناور ذخیرهسازی LNG متعلق به آمریکا هدف قرار گرفته است. اما کجا؟! در نزدیکی بندر دمیاط مصر!
آیا مصر به همراهی با این ائتلاف ادامه خواهد داد؟! :)
📱کانال تحلیلی #آقای_سیزده 👇
https://eitaa.com/aghaye_13