✨﷽✨
🌸 از مـوانـع استـجـابـت دعـا 🌸
فردي به محضر حضرت رسول رسيد و گفت : چرا هر چه دعا مي كنم به استجابت نمي رسد ؟ رسول اكرم (ص) عواملي را فرمودند كه يكي از آنها اين بود که شما بهشت را دوست داريد ولي كار بهشتي نمي كنيد ، از شيطان تنفر داريد ولي عملا با او موافقت مي كنيد ، همه انسان ها خداوند را مي شناسند ولي حق معرفتش را به جا نمي آورند . در داستان هاي شگفت آيت الله دستغيب آمده فردي در منصب استانداري بود ، از دنيا رفت و فرزندانش بر سر قبر او قاري قرآن آوردند تا اينکه سه شبانه روز بالاي مزارش قرآن تلاوت نمايد و در ازاي اين عمل ، پول فراواني به عنوان دستمزد به او بدهند ولي قاري در همان شب اول گريخت و وقتي وارثان علت اين رفتار را پرسيدند او پاسخ داد : من ديگر براي مرده شما قرآن نمي خوانم چرا كه شب اول يك لحظه به خواب رفتم و در عالم خواب متوفي به خوابم آمد و گفت : ديگر اينجا قرآن نخوان چرا كه براي هر آيه اي كه مي خواني يكي بر سر من مي کوبند و باعث عذابم مي شوند. روايت داريم که چه بسا قرآن مي خواند و قرآن او را لعن مي كند . و يا در آيه ديگري مي فرمايد : غيبت نكنيد. قوم همديگر را مسخره نكنيد . ولي در واقع اين اعمال را انجام مي دهيم . اين ها همه موانع استجابت دعاست
〖از بیانات حجت الاسلام #رفیعی〗
★➻ @aali_rafiei 🍁
هفت قدم تا رهایی از گناه.mp3
3.51M
پنج صفت زیبای خدا.mp3
6.04M
✅ پنج صفت زیبای خدا
❀ سخنرانی کوتاه #استاد_عالی ❀
#صفات_خدا
#دانای_مطلق
#مهربانی
┄┅═══••✾❀✾••═══┅┄
"کانال رسمی استاد #عالے و #رفیعے"
JOin 🔜 @aali_rafiei ™
﷽
🔺سخنرانی حجة الاسلام والمسلمین دکتر رفیعی
💠مراسم پرفیض دعای کمیل و جشن میلاد حضرت عبدالعظیم(علیه السلام)💠
🔸مصلی شهر ری🔸
┄┅═══••✾❀✾••═══┅┄
"کانال رسمی استاد #عالی و #رفیعی"
JOin 🔜 @aali_rafiei ™
✨﷽✨
#نکات_معارفی
✅ موضوع: امتحانات الهی
📝گزیده سخنرانی #حجت_الاسلام_رفیعی
🔹🔹🔹🔹
🔷امتحانات الهی
🔸در آیه ۱۲۴ سوره بقره درباره حضرت ابراهیم علیه السلام سخن گفته شده است ؛
وَإِذْ ابتلی إِبراهیمَ ربّه بِکَلمات فأتمهنّ قالَ إِنّی جاعِلُکَ لِلنّاسِ إِماماً قالَ وَمِنْ ذُرّیتی قالَ لا یَنال عَهدی الظّالمین
🔸این اولین آیهای است که اسم حضرت در قرآن ذکرشده و مربوط به اواخر عمر شریف این پیامبر الهی است و مربوط به مسئله مهم امامت میباشد.
🔸در این آیه آمده است خداوند حضرت ابراهیم علیه السلام را آزمایش کرد به «کلماتی» و حضرت نیز با موفقیت تمامی امتحانات را پشت سر گذاشت و سپس خداوند نیز او را به امامت منصوب نمودند.
🔸 منظور از «کلمات» همان آزمونها و ابتلائات و آزمایشهایی است که بهصورت سلسله وار از سوی خداوند برای حضرت ابراهیم علیه السلام در نظر گرفتهشده بود که ذبح فرزندش اسماعیل علیه السلام، در آتش افتادن و شکستن بتها و مبارزه با بتپرستان نمونهای از این آزمایشهای سخت الهی بود.
🔸امتحانات الهی مختلف هست و هیچکس نمیتواند از این آزمونها در درگاه الهی معاف شود؛
🔸امتحانات الهی فراگیر بوده و هر چه مقام معنوی انسان بالاتر رود، آزمونها نیز سختتر خواهد شد.
🔸در آزمایشهای الهی وظایفی برای بندگان وجد دارد که اولین آنها پذیرش امتحان و تسلیم شدن در مقابل خداوند است.
🔸واقعه کربلا، صحنه سختترین آزمایش الهی برای سید الشهداء بود و در شب معراج نیز خداوند به رسول خدا فرمودند که شما را به گرسنگی(شعب ابیطالب) با تکذیب از سوی کفار و شهادت عترت و خاندانت(حضرت علی، حضرت زهرا، امام حسن، امام حسین و دیگر معصومین علیهم السلام) امتحان خواهم کرد که نبی گرامی اسلام در هر سه مورد فرمودند قبول کردم و تسلیم هستم.
🔸امتحانات الهی امتیازاتی دارد و هر چه سختتر باشد امتیازش هم بیشتر هست؛ لذا خداوند به امام حسین علیهالسلام بالاترین و بیشترین اجر را عنایت کردهاند.
🔸وقتیکه خداوند حضرت ابراهیم علیه السلام را با سلسله آزمایشها امتحان کرد مقام امامت را به ایشان عطا نمود.
🔸حضرت ابراهیم علیه السلام در ابتدا نبی بود و سپس رسول شد و در اواخر عمرشان منصب امامت را از سوی خداوند دریافت نمود اما رسول گرامی اسلام هم نبی بود و هم رسول بود و هم امام بودند و هر سه مقام را داشتند.
🔸به عقیده شیعه، امام از سوی خداوند انتخاب میشود و اداره کننده دین و دنیای مردم است و باید معصوم باشد.
🔸به همین خاطر امامت در اصل یک عهد خدایی است و این عهد به ظالمان نمیرسد و منظور از ظالمان کسانی هستند که به خدا شرک بورزند، گناهان کبیره و صغیره انجام بدهند و حق الناس داشته باشند.
#حرم_حضرت_معصومه (س)
┄┅═══••✾❀✾••═══┅┄
"کانال رسمی استاد #عالی و #رفیعی"
JOin 🔜 @aali_rafiei ™
💎 عقیق واعظین 💎
✨🍀✨ 💠 علت ترس ما از مرگ چیست؟ (بخش نهم) يکي ديگر از علل ترس از #مرگ که خيلي شيوع دارد ، #گناهان ،
✨﷽✨
💠 علت ترس ما از مرگ چیست؟ (بخش دهم)
اما يک ترسي هم است که برخي از اولياء خدا داشته اند . اين ترس ، ترس مقدسي است . شما شنيده ايد که مومن بايد خوف و رجا داشته باشد . ترسي که مومن از مرگ دارد جنس آن متفاوت است . اتفاقاً ترسي است که ناشي از معرفت و ايمان بالا است . گاهي اوقات مي ترسيدند به اين خاطر که مي دانستند بعد از مرگ بر چه عظيمي وارد مي شوند . وقتي که شما بر شخصي وارد مي شويد که به معرفت او واقف هستيد ، با اينکه مي دانيد شما را اذيت نمي کند و آدم خوبي هم است اما خود بخود يک ابهتي در دل شما ايجاد مي کند . مرحوم آيت اله شيخ محمد تقي آملي از مراجع صاحب رساله در تهران بودند . ايشان از اولين شاگردان مرحوم آقاي قاضي بودند . تشرفي خدمت امام زمان (ع) در مسجد سهله داشتند ، آنقدر جذبه و ابهت حضرت ايشان را گرفته بود که فرار کرده بود و به حضرت قسم داده بود که من ديگر نمي توانم جلوتر بيايم . اين ترس بخاطر درک عظمت و معرفت است . زماني امام مجتبي (ع) گريه مي کردند . بعضي افراد به ايشان گفتند که چرا گريه مي کنيد ؟ شما فرزند رسول خدا هستيد و کسي هستيد که بيست سفر پياده از مدينه به مکه رفته ايد . شما کسي هستيد که سه بار تمام اموال خود را با فقرا تقسيم کرده ايد . شما چرا گريه مي کنيد ؟ حضرت فرمودند بخاطر دو چيز من گريه مي کنم : اول اينکه دوستان خدايي را ترک مي کنم و دوم از حول و هراس به ورود عالمي که حجاب ها برداشته مي شود . ايشان عظمت خدا را مي دانند وگرنه بحث اين نيست که از اعمال خود مي ترسند. ايشان مي خواهند مرحله به مرحله در عوالمي حضور پيدا کنند که سير، سير انا عليه راجعون است .
يا گاهي اوقات فرد مومن است و اعمال زيادي هم دارد اما از کم و کيف اعمال خود مي ترسد که لياقت نداشته باشد . مبادا اين اعمال براي سفر ابدي او کم باشد . يا آنقدر خالص نباشد که لايق درگاه خدا باشد . گفت چگونه سرزخجالت برآورم بردوست که خدمتي به سزا برنيامد از دستم . اينها اهل عمل بودند اما خيلي اعمال خود را نمي ديدند . حضرت خديجه (س) در آخر عمر خود که در بستر بودند گريه مي کردند . حضرت رسول پرسيدند که چرا شما گريه مي کنيد؟ ايشان گفتند من مي ترسم که آيا خداي من از من راضي است يا خير. اين بانو فداکاري هاي بزرگي داشتند و اولين بانويي بودند که به پيامبر اکرم ايمان آوردند. همانجا جبرائيل نازل شد و سلام خداوند را رساند و به حضرت رسول گفت به حضرت خديجه بفرماييد که خداوند فرمود من کمال رضايت را از شما دارم .
اين ترس از اين مسئله است که مبادا اين اعمال لايق اعمال نباشد . حضرت آيت اله بروجردي هنگام مرگ خود گريه مي کردند . وقتي اطرافيان خواستند به ايشان تسلي دهند گفتند شما اين همه خدمات انجام داده ايد . اين تعداد شاگرد تربيت کرده ايد ، مسجد ساخته ايد و کارهاي بزرگي انجام داده ايد . آيت اله بروجردي با همان گريه گفتند : عمل خالص را آنجا مي خرند و آن کسي که اعمال را حسابرسي مي کند خيلي آگاه است . اين ترس از روي معرفت و ايمان است . اين ترس ترس مقدسي است و از فرد جدا نمي شود . سازنده است و اثر مثبت هم دارد . اثر مثبت آن اين است که فرد مدام عمل خود را بيشتر و خالص تر خواهد کرد . از اين دو نوع ترسي که گفتيم ، قسمت اول آن بايد از بين برود، اما قسمت دوم آن مقدس است .
ادامه دارد...
#مبحث_یادمرگ ۱۰
〖از بیانات حجت الاسلام #عالی〗
★➻ @aali_rafiei 🍁
با خدا قهر نکن.mp3
4.15M
✅ با خدا قهر نکن!
❀ سخنرانی کوتاه #استاد_عالی ❀
#علامه_امینی
#امیرالمومنین
#حاجت
┄┅═══••✾❀✾••═══┅┄
"کانال رسمی استاد #عالے و #رفیعے"
JOin 🔜 @aali_rafiei ™
﷽
🔺سخنرانی حجة الاسلام والمسلمین دکتر رفیعی
💠دوازدهمین یادواره شهدای سیاهکلامحله شرقی بابل💠
🔸ستادیاوره شهدا🔸
┄┅═══••✾❀✾••═══┅┄
"کانال رسمی استاد #عالی و #رفیعی"
JOin 🔜 @aali_rafiei ™
✨﷽✨
🔸 لجبازي چيست ؟ 🔸
پاسخ - بيشترين گرفتاري ما در جامعه کنوني لجاجت است . و از همين جا وارد بشويم . ببينيم قرآن در باره لجاجت چه مي گويد ؟ يکي از گرفتاري هاي زناشويي لجاجت ها و بهانه جويي هاست . طرف سالها با اقوام قهر است ، علتش بهانه جويي و لجاجت است . گاهي لجاجت بر يک کار منفي را رها نميکنند و ميگويند که خانواده ما نسل در نسل اين طوري بوده است . ما يک استقامت داريم و يک لجاجت . استقامت ، اصرار ورزيدن بر يک ارزش است ، من روي دينم محکم بايستم ، حاضر نشوم دينم را بفروشم ، هرکاري بکنم دروغ نميگويم ، اسم اين لجاجت نيست ، اين صبر و استقامت است . بعضي از آقايان به خانمشان مي گويند که ما دوست داريم تو بد حجاب بيرون بروي و با نامحرم دست بدهي . او بگويد : نه . اين يک اصرار بر ارزشي بنام حجاب است و خوب است . مثلا نماز در بين راه مسافرت که بعضي ها مي گويند : چه لجاجتي است که حتما در بين راه بايد نماز بخوانيم ؟ خير اين لجاجت نيست ، اين استقامت است . استقامت اصرار در درخواست هاي منطقي خير و صلاح است . اينکه ما اسرائيل را به رسميت نمي شناسيم ، يک ارزش است نه يک لجاجت و سي سال هم هست که با استکبار مبارزه مي کنيم . ما از يک ارزش دفاع ميکنيم ولي لجاجت اين است که من يک درخواست غير منطقي و بيخود دارم .
مثلا چون پدرانمان بت پرست بوده اند ، ما هم بايد بت پرست باشيم . قبل از اسلام در بين اعراب چند جور آتش افروزي داشتيم . اين چون يک سنت بوده ، پس مي خواهيم روي آن اصرار بورزيم . يا اينکه چون زنده بگور کردن يک روش بوده است ، ماهم بايد اين کار را مي کنيم .
سوره مومنون آيه 75
در اين آيه ميگويد : للجو مي فرمايد : اگر ما به اين مشرکين رحم کنيم و سختي آنها را برکنار کنيم ، اينها باز در ظغيان و سرکشي لجاجت مي ورزد . بعضي ها خدمت پيامبر رسيدند و گفتند که اگر از کوه آب جاري کني ما مسلمان ميشويم . حضرت آب جاري کردند و آنها گفتند که تو جادوگر هستي . مثلا تقاضاي باران مي کردند ، باران مي آمد در قرآن مي فرمايد : بعضي ها وقتي گرفتاري ميآيد جزع ميکنند وميگويند بچه من را شفا بده . اين لجاجت اعتقادي است . يعني در اعتقادات باطل شان لجاجت دارند .
〖از بیانات حجت الاسلام #رفیعی〗
★➻ @aali_rafiei 🍁