[ عقیل ]
بلومبرگ گزارش داده است که بین سالهای ۲۰۱۷ و ۲۰۳۰ به دلیل پیشی گرفتن شمار مرگ و میر از میزان تولد، ژ
🔴تعریف خانواده از نگاه صدای اصلاحات
ما در ایران با یک جریان سیاسی به نام اصلاح طلب روبرو نیستیم‼️
مبارزه با این جریان برای دین داران واجب عینی است.
📷 | @aghiil
[ عقیل ]
حسن نژاد نماینده مرند و جلفا; 🔹اگر نیست پس هیچکداممان نخوریم و اگر هست دور هم بخوریم و همه مردم بای
▪️ آقایان غربزده؛ چرا اين چيزها را ازغرب ياد نمیگيريد؟!
📷 | @aghiil
تخریب، کارنامه نمی سازد
خدمتگزاری رمز محبوبیت است
✍حکم جوانمردی که نه، حتی حکم وجدان هم همین است که اگر کسی در روزگار تنگنا دست شما را گرفت و خوبی و خدمت به شما کرد، قدر شناس و شکر گزار باشید؛ زبان تشکر داشته باشید. حمل بر بی انصافی و نمک نشناسی می شود، اگر کسی خدمت و دستگیری را با اتهام و اهانت و درشت گویی پاسخ دهد.
🔹سپاه پاسداران، هنگامی زیر بار سنگین پروژه هایی مانند پالایشگاه ستاره خلیج فارس و خودکفایی بنزین رفت، که اولا دشمن به تحریم کمر شکن اهتمام کرده بود و ثانیا کسی داوطلب کار نبود. و توانست کشور را درباره کالایی حیاتی و راهبردی مانند بنزین، به نقطه امن خودکفایی برساند. مشابه این پروژه ها که در حوزه خدمات رسانی به مناطق محروم کشور (گاز رسانی، آب رسانی، جاده کشیدن و...) انجام شده، غالبا کم داوطلب بوده اما بار بزرگی از دوش دولت ها (به ویژه پس از جنگ تا به امروز) برداشته است.
♦️نکته مهم دیگر اینکه سپاه برخی از پروژهای بزرگ را با وجود مضیقه ها و تعلل دستگاه دولتی در تامین بودجه و اعتبار انجام داده و برخی از همان هزینه کردهای قرارگاه خاتم الانبیا،(ص) از سوی دستگاه های دولتی ذی ربط تسویه نشده است.
🔹فرزندان ملت در سپاه، اگر داوطلب جان فشانی در شرایط سخت نظامی و امنیتی هستند، در عرصه اقتصادی معمولا آخرین داوطلب به شمار می روند. یعنی اگر بخش خصوصی داوطلب پروژه ای باشد، دلیلی ندارد مثلا قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) وارد شود. کسی به یاد ندارد که مثلا فلان شرکت و کارخانه خصوصی گله مند باشد از این که قرارگاه سازندگی سپاه، عرصه فعالیت را بر او تنگ کرده است.
♦️اما کافی است به همین اتاق بازرگانی که اغلب اعضای آن، زمانی حامی برجام بودند و اکنون گلایه دارند، مراجعه کنید و ببینید چه قدر از دست برخی انحصار های دولتی و یا بدتر از آن، انحصار سازی برخی نورچشمی های مدیران دولتی یا دلالان شرکت های خارجی شاکی هستند و می گویند اجازه رقابت و سرپا شدن را به بخش خصوصی نمی دهند.
🔹این گونه است که بخش خصوصی تضعیف می شود و سوداگری، جای تولید را می گیرد و موجب ضعف و التهاب در اقتصاد و بازار ملی می شود. سند اگر می خواهید، انبوه شرکت ها و کارگاه ها و کارخانه های پراکنده در همین شهرک های صنعتی اطراف تهران (مانند شمس آباد) که تا قبل از برجام، با وجود برخی مضیقه ها و فشارهای اقتصادی رونق داشتند اما اکنون به رکود و تعطیلی افتاده اند و از کم توجهی برخی مدیران دولتی گله مند هستند.
♦️با عنایت به این واقعیت ها، بی انصافی است که دولت یک هفته قبل با افتخار تمام، پالایشگاه ساخته شده به همت فرزندان کاربلد ملت در سپاه را افتتاح کند اما امروز، آقای روحانی آدرس غلط بدهد و بگوید "نیروهای مسلح، اقتصاد را رها کنند و به مردم بدهند. متاسفانه بدتر از دولت هم داریم که باید از بنگاه داری خارج شوند، به آن منهای دولت می گوییم. منهای دولت، هرکاری می کند و هیچ نظارتی برروی آن نیست".
🔹آقای روحانی البته برخلاف نمره 20 و 19/5 که هفته قبل به دولت و خود داد، امروز به نمره پایین خویش نزد مردم اذعان کرد و گفت "یکی از افتخارات دولت ایجاد اشتغال است و چند میلیون شغل در این دولت ایجاد شده، ولی خیلی از مردم این دستاورد را باور نمیکنند".
♦️عطر آن است که خود ببوید، نه آن که عطار بگوید. مردم، خدمت سپاه در خودکفایی بنزین را می فهمند، همچنان که مردم اقصی نقاط کشور بارها طعم خدمتگزاری سپاه را چشیده اند و همین طور، تولید قدرت ملی و جان فشانی رزمندگان سپاه برای امنیت کشور را کمابیش دریافته اند. این خدمتگزاری، پشتوانه مدیران دولتی است و نه رقیب آنها. اگر خدمتگزاری رشک برانگیز است، خب دولتمردان ما نیز وارد همین گود شوند و آنگاه، تغییر نگرش و باور مردم نسبت به خود را ببینند.
🔹تخریب و ترور شخصیت سپاه، زدن دستان خدمتگزار، بن بست گشا و مقتدر ملت است. این رویکرد اگر از طرف دشمن باشد، قابل فهم است اما از داخل کشور، نه. رزمندگان سپاه، همین هفته گذشته در مرز سیستان و بلوچستان و در اثر جنایت تروریست های اجاره ای، 27 شهید تقدیم کردند.
♦️انصاف نیست یک هفته بعد، اعتبار همین نهاد برآمده از متن مردم، مورد ترور شخصیت قرار بگیرد و دولتمردی بخواهد به توجیه کم کاری و قصور و تقصیر خود، سپاه را بزند و آدرس دروغ به مردم و فعالان اقتصادی بدهد. سپاه اکنون در فهرست کینه توزی های آمریکا و اسرائیل و آل سعود و انگلیس قرار دارد و انصاف نیست در این نبرد رویارو، کسانی از پشت به مدافعان امنیت و اقتدار ملی شلیک کنند.
🔹نباید با بعضی اقدامات سوال برانگیز، این گمانه را تقویت کرد که عده ای می خواهند کشور را بیچاره و ناتوان، و مجبور به رفتن زیر بار دیکته مافیای حاکم بر FATF نشان دهند اما امثال سپاه را موی دماغ پروژه "ناچار نمایی کشور" می بینند و بنابراین، می زنند.
✍محمد ایمانی
@aghiil
🔰🔰تجربه تاریخی و تمدنی بزرگ عصر صفوی و شبیه سازی امروزی آن (تاسیس - تثبیت - تمدن )
✅یکی از موضوعات که جریانهای سیاسی و فکری بیرون از ایران برای تضعیف روحیه ملی مطرح می کنند ایجاد "افق تاریک " برای آینده ایران و نسل جوان و ادامه شرایط فعلی است ؛ از نظر اینها تنها یک راه نجات وجود دارد : وابستگی مطلق به غرب
اما واقعا شرایط ما با کدام دوره تاریخی میتواند شبیه سازی شود ؟
به نظر من تحولات عصر صفوی از پاره ای از جهات میتواند برای امروز درس آموز باشد ۰ اما چرا؟
✅آنچه بعد از یک قرن از پایه گذاری رسمی شیعی صفوی در اوایل قرن یازدهم ، میراث شاه عباس اول شد و با درایت و همت او به اوج رسید ؛ ثبات و امنیت ملی و شکوفایی اقتصادی و توسعه و خلاقیت فرهنگی و هنری و علمی بود و همه اینها در یک مرکزیت و هماهنگی و شکوفایی بودند ۰ این اوج و خلاقیت در فلسفه ملا صدرا و ابتکارات شیخ بهایی و خوشنویسی و هنر علیرضای عباسی و لیاقت و فرماندهی سردار بزرگ امامقلی خان و ساخت و توسعه شهرهای بزرگ و باشکوه قابل رویت است ۰این دوره شکوفایی بعد از دو دوره مهم تاریخی اتفاق افتاد :
1️⃣ اول دوره تاسیس و التهاب و انقلابی گری شاه اسماعیل اول
2️⃣ دوم : نیم قرن دوره ثبات و امنیت و تثبیت نظام دینی دوره شاه طهماسب
🔰🔰انقلاب اسلامی در دوره ثبات و رفتن به طرف تمدن عظیم اسلامی شیعی میتواند از این تجربه مهم همچون "عیار" و راهکار و افق جهت برنامه ریزی استفاده کند و البته آسیب شناسی خودش را هم داشته باشد ؛ فقدان چنین بینشی بخصوص نزد طبقات حامل اندیشه انقلاب یعنی فقدان افق گشایی جدید و پویای انقلاب و البته دست بسته بودن جلوی لیبرالیسم و تمدن غرب
🔰🔰الحاصل : بنظر می رسد علیرغم بسیاری از کمبودها و آسیب ها و سوء مدیریت ها که وقایع و تلخی های سالهای اخیر را در پی داشته است ، اینها نه در "ذات انقلاب" که مسائلی "عرضی و رو بنایی" بوده و علیرغم تحمیل شرایط بد ، نوعی شکوفایی تمدنی ( بخاطر ازدیاد علم و ثروت و قدرت) بعد از دوران آرامش گونه و ثبات سالیان اخیر دیده میشود ۰ این خط و مسیر مهمترین ویژگی" آینده پژوهی انقلاب اسلامی" را ترسیم میکند ۰این انفتاح و گشودگی از چشم استراتژیست های برجسته غرب مثل هنری کیسینجر پنهان نمانده از آن به نام "امپراطوری پارس" نام می برد
✍موسی نجفی
✅ عقیل | تحلیل عقلانی اندیشمندان
ایران امروز
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🔴روش برخورد علی (ع) با مسئولان خاطی
به درک که آبروش میره‼️
🎥 | @aghiil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ظاهر مردم باطن مسوولین است
🔴بجای مردم اول مسئولین را امر به معروف کنید
👤جلیل محبی
🎥 | @aghiil
⚠️چشم امید دشمن به نفوذی هاست!
♨️آمریکا نه دخالت نظامی میکند در ایران و نه حصر اقتصادی میتواند بکند. توطئه آمریکا این است که در #داخل خود کشور ما کاری بکند که ما نتوانیم این راهی را که رفتیم برویم. #توطئه_داخلی و به دست اشخاصی که در داخل کشور هستند و از #کارکنان آنها هستند.
امام خمینی (ره)
۱۷ دی ۱۳۵۸
📷 | @aghiil
♻️ استعفای ظریف از وزارت خارجه
🔰 فروپاشی دولت روحانی آغاز شد
حمید رسایی: ظریف در صفحه رسمی اینستاگرام خود که تیک آبی دارد، خبر استعفایش را اعلام کرد. کسی که از دوره دبیرستان تا سالهای پایانی دولت دهم در آمریکا زندگی کرده، بعد از تحمیل توافقنامه های ننگین از جمله توافق برجام و در حالی که از تحمیل FATF، CFT و پالرمو ناامید شده است، همزمان با سفر محور مقاومت (بشار اسد) به ایران از سمت خود استعفا داد.
هفته نامه ۹ دی در شماره ۳۴۵ (اواخر دی ماه) از استعفای ظریف خبر داده بود. آگاهان سیاسی، استعفای ظریف را در کنار ناکارآمدی حسن روحانی برای رفع مشکلات داخلی و معیشتی مردم، به معنای فروپاشی دولت حسن روحانی می دانند.
ظریف در اسفند سال ۹۱ با ورود در سفارت آمریکا در ترکیه به دنبال بازگشت به آمریکا و زندگی دائمی در آنجا بود. این نکته را در سال ۹۲ در نطق مخالفتم با کابینه حسن روحانی اعلام کردم. اکنون دستگاه قضایی باید ظریف را ممنوع الخروج و به نقش وی در تحمیل تحریم های جدید و همچنین حضور عناصر جاسوس در تیم وی رسیدگی کند.
✅ عقیل | تحلیل عقلانی اندیشمندان
ایران امروز
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
#استعفای_ظریف
#اتهامات_ظریف
✍دکتر سید یاسر جبرائیلی
💥استعفای آقای دکتر ظریف، نوعی فرار به جلوست.
ایشان #باعث_و_بانی_برجامی هستند که امروز کاملا روشن شده چیزی بیش از یک
"#تعهد_یک_جانبه" نبوده و در چارچوب رویکرد "امتیاز یکجانبه" به #آمریکا امضا شده است.
اما به جای پاسخگویی درباره عملکرد خود، به راحتی و با یک چرخش خودکار (With a stroke of a pen!) از وزارت خارجه خارج می شود.
اساسا یکی از مشکلات نظام قضایی ما این است که اگر فیالمثل مدیری در دوره مدیریت خود، یک میلیارد تومان #اختلاس کند، قاطعانه #محاکمه میشود، اما اگر مدیری با رویکرد و #عملکرد_غلط خود، خساراتی مادی و معنوی به کشور وارد کند که در #ظرف_محاسبه نگنجد، پای #میز_محاکمه هم کشیده نمیشود.
ما نمیگوییم آقای دکتر ظریف #مجرم است، اما حتما اتهاماتی متوجه اوست.
#اتهاماتی_نظیر:
☑️رعایت نکردن سیاستها و خطوط قرمز نظام در جریان مذاکرات،
☑️ تلاش برای بهرهبرداری انتخاباتی از مذاکرات هستهای،
☑️ اظهار عجز در برابر دشمن در میانه مذاکرات،
☑️رعایت نکردن اصول حرفهای دیپلماسی در تنظیم متن توافق و اصل عقلانی اجرای گام به گام برجام،
☑️خلافگویی به ملت و نظام درباره نتایج برجام،
☑️تلاش برای تحمیل تعهدات خارجی به کشور با بزرگنمایی غیرواقعی تهدیدات،
☑️ متهم کردن کشور به پولشوئی و دهها مورد دیگر.
شاید ایشان از این اتهامات #تبرئه شوند و شاید، #مجرم شناخته شوند. اما آنچه مهم است، ایجاد یک #رویه در کشور برای #رسیدگی_قضایی به عملکرد مدیران است تا وقتی مدیری در راس مجموعهای قرار میگیرد، درباره اقدامات خود مسئول باشد.
این یک انتظار عقلانی است که امیدوارم برآورده شود.
✅ عقیل | تحلیل عقلانی اندیشمندان
ایران امروز
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65