فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روحانی ۱۳۹۲: والله العلـی العظیم، اگر مشـکلات کشور راه حل نداشت، من کاندید نمیشدم.
روحانی ۱۴۰۰: اینکه فکر کنیم دولت میتواند همه مشکلات را حل کند، درست نیست!!!
✍همین بزرگوار یه روزی میگفت اگر رئیسی بیاد دلار پنج هزار و همه جا دیوار کشی میشه!! اصلاح طلبان اینقدر راحت وعدهها و حرفاشون یادشون میره!
به وعدههای اصلاحطلبان اعتماد نکنیم.
اینها حساب ویژه ای بروی فراموشی مردم باز کرده اند.
#انتخابات
#سرطان_اصلاحات
@aghiil
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨🎥هشت سال دولت سایه نه تعارف بود، نه شعار
🔹یک راه حل غلط به مسائل اساسی مردم، میتواند مسیر یک کشور را منحرف کند
🔹هر لایه از جامعه ادبیات و شبهات خاص خود را دارد که باید برای حل آنها تلاش کرد
#سعید_جلیلی
✅ @aghiil
9.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 خطر «نفوذ جریانی»
نفوذی خطرناک تر از جاسوسی...
این کلیپ فوق العاده زیبا را از رهبری از دست ندهید
@aghiil
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
از آن فروردین تا این فروردین!
🔘 روزهای پایانی فروردین ۱۴۰۰ را در حالی سپری میکنیم که دولت آقای روحانی بازهم به سنت مألوف به مذاکرات با غربیها اشتغال یافته و با اشتعال چندبارهی آتش آن، فضای سیاسی کشور نیز همانند گذشته از مذاکرات متأثر گشته است؛ نشستهایی با عنوان «مذاکرات وین» برای احیای «توافق وین».
🔴 توافق وین(برجام)؛ یعنی همان توافق غیرمطلوب، غیرمعمول، غیرمقبول، یکطرفه، بیسروته، نامتوازن و مملوّ از اشکالات ساختاری و غیرساختاری. مذاکرات وین نیز در بهترین حالت متصور، قرار است که این توافق کذایی را احیا نماید! یعنی در خوشبینانهترین حالت ممکن، اجرای توافقی از سر گرفته خواهد شد که به موجب آن، صنعت هستهای کشور در حدّ زیادی و در بخشهای گستردهای و به مدتی طولانی عقب رانده و مانده شده و خللی نیز در ساختار تحریمها ایجاد نخواهد شد. البته لازم به ذکر است که هیچیک از مقامات دولت بایدن تاکنون سخنی دالّ بر رضایت و اکتفای آمریکا به برجامِ کنونی ابراز نکرده و چندین مقام دولت این کشور رسما بر طولانیتر شدن محدودیتهای هستهای ایران(longer) و افزودن تعهدات موشکی و منطقهای(stronger) تأکید کردهاند. مضافا اینکه موضع و پیشنهاد رسمی دولت بایدن در خصوص تحریمها که در مذاکرات وین مطرح گردیده، به قدری وقیحانه و بیارزش است که آقای عراقچی حتی از بیان صریح آن نیز خجالت میکشد و صرفا به اظهاراتی کلی بسنده میکند؛ مانند جملهی تأسفآور ایشان مبنی بر اینکه مذاکرات وین در مسیر درستی قرار دارد! لذاست که فرض احیای برجامِ فعلی با همان کیفیتی که در تیرماه ۹۴ منعقد گردید، فرض غیرقابل دسترسی به نظر میرسد.
اکنون بیاییم واپسین روزهای فروردین ۱۴۰۰ را با واپسین روزهای فروردین ۱۳۹۲ مقایسه کنیم.
❇️ ۸ سال پیش دقیقا در چنین روزهایی گفتگوهای «آلماتی ۲» در ۲۷ فروردین ۹۲ به وقوع پیوست که بیشک یکی از شاهکارهای نظام جمهوری اسلامی در عرصهی «دیپلماسی رسمی» به شمار میآید که البته با وجود تمام خلافگوییها و بیانصافیها، حقیقت آن بر تیزبینان و منصفان پوشیده نیست. منطق استوار و بیخدشهی هیئت مذاکرهکنندهی کشورمان توأم با حضوری قوی و فعالانه و مبتکرانه در گفتگوهای آلماتی ۲، چنان عرصهی جَوَلان را برای مذاکرهکنندگانِ زیادهخواه و پُررو و زباندرازِ آمریکایی و اروپایی به تنگ آورده بود که قدرت ابراز هیچ حرف متقابلی را در برابر پیشنهاد مقتدرانه و هوشمندانهی مذاکرهکنندگان انقلابی کشورمان که تمامی منافع ملی در آن لحاظ شده بود نداشتند؛ جز اینکه لازم است برای مشورت و تصمیمگیری نهایی به پایتختهایشان بازگردند! آنجایی که مذاکرهکنندگان ایرانی در ازای چند امتیاز ناچیز به غربیها(از جمله: تعلیق ۶ ماههی یک آبشار تولید اورانیوم ۲۰ درصد در شرایطی که سوخت ۲۰ درصد نیز به میزان کافی تولید شده بود!، عدم گسترش فردو در حالی که پیش از آن به طور حداکثری از ظرفیت مرکز فردو استفاده شده بود و اساسا امکان گسترش بیشتر آن وجود نداشت! و ...)، تقاضای یک امتیاز پُرارزش و تعیینکننده به نام «رفع تمام تحریمهای بانکی» را در برابر مذاکرهکنندگان غربی قرار دادند. این در حالی بود که هیئت مذاکرهکنندهی ایرانی پیشتر در گفتگوهای استانبول ۲(فروردین ۹۱) توانسته بود که بدون واگذاری هیچ امتیازی به طرف آمریکایی، رئیسجمهور این کشور(اوباما) را وادار نماید که به طور رسمی و کتبی حقوق هستهای ایران را مطابق معاهدهی NPT به رسمیت بشناسد و به آن اذعان کند. غربیانی که شعار تعامل، دیپلماسی و گفتگویشان همواره گوش فلک را کر کرده است، حسابی حساب کار دستشان آمده بود و چارهی کار را در ترک میز مذاکره یافتند و اعلام کردند که به پایتختهایشان بازمیگردند و پس از چند روز به پیشنهاد ایران پاسخ خواهند داد. این «چند» روز به «چهل» روز رسید! و نهایتا نیز در انتظار نشستند تا نتایج انتخابات خرداد ۹۲ چه میشود که همان شد که شد. نکتهی بسیار مهم آنکه این موفقیتهای بزرگ در شرایطی حاصل شد که کشورمان تحت تحریمهای شدید و بیسابقهی آمریکا و اروپا قرار داشت.
🎯 در صورت پدید آمدن این سؤال در اذهان شریف خوانندگان که چرا بین «آن فروردین» و «این فروردین» این اندازه تفاوت هست، پاسخ را تنها باید در تفاوت جهتگیریها و رویکردهای کلان جستجو کرد. اقتدار و تفوّق دیپلماسی در فروردین ۱۳۹۲ حاصل نگاه «حقمدار» و «نتیجهمحور» به سیاست خارجی بود؛ همچنانکه انفعال و ضعف دستگاه دیپلماسی در فروردین ۱۴۰۰ حاصل نگاه «کدخداگرا» و «سهممحور» به سیاست خارجی است. گرچه اهرمهای قدرت امروز کشورمان نسبت به مقطع حصول برجام به مراتب بیشتر شده است، اما رویکرد سهممحوری عاجز است که حتی این اهرمها را برای ستاندن حقوق و منافع ملی و عقب راندن دشمنان به کار گیرد؛ چه رسد به افزایش اهرمهای قدرت ملی!
#ابرشاگرد
@aghiil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقا کی پشت این قضایاست؟!!
@aghiil
آقای جهرمی ایکاش به جای اینکه اینقدر غیرت کلاب هاوس رو بکشید برای ایجاد شبکه ملی اطلاعات هم احساس وظیفه میکرید
والا خود کلاب هاوس هم راضی نیست اینقدر سخت بگیرید .
👈من که میگم خودشون فیلترش کردن که ملتو حساس کنن بکشونن توی کلاب هاوس خودشون ام ولش کردن حالا ام دارن این شو جدید را بازی می کنن که یعنی ما خیلی آزادی بیانیم، وگرنه اپراتور مگه مریضه فیلتر کنه!!؟
راستی دقت کردید دوباره دم انتخابات شده و ایتا چقدر کنده...
رایتل که ایتا را فقط با فیلتر شکن باز میکنه!
بابا اینا دیگه کین؟!
✍ یونس اروجی
@aghiil
6.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ملاک های انتخاب رییس جمهوری که بتواند کشور را به نقطه مطلوبی برساند...
این صحبت ها یعنی ممکن است شورای نگهبان کسی را تایید کند که این ملاک ها را نداشته باشد!
یعنی ممکن است شورای نگهبان کسی را تایید کند که مثلا با ایمان نباشد! و کشور را بفروشد!
مثل دفعه قبل... متاسفانه
درست تبین کنیم، درست انتخاب کنیم
✍یونس اروجی
#انتخابات
#روحانی
#جلیلی
@aghiil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️کی تموم میشی بزرگوار ....
@aghiil
CQACAgQAAxkDAAEp3exgf8Bicv412UteYnlYKxbAH2ZLLAAChAoAAj93QFNCE2eSKLNoqB8E.mp3
6.63M
⭕️ پست ویژه
❌❌❌ ابهاماتی در مورد حسن روحانی[منوچهر فریدون]
رونوشت به دستگاه های امنیتی
رونوشت به #شورای_نگهبان
#شبکه_نفوذ
#انتخابات
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
♦️عقیل؛ تحلیل عقلانی اندیشمندان ایران امروز
https://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
📸تصویری از سفره افطاری این روزها ی ماه مبارک در کوچههای شهر نجف عراق
👈۱ اردیبهشت۱۴۰۰|آمارکرونا #ایران
🔹مبتلایان؛ ۲۵۴۹۲ نفر
🔸جانباختگان ؛ ۳۹۵ نفر
👈۳۱ فروردین ۱۴۰۰|آمارکرونا #عراق
🔹مبتلایان جدید؛۸۲۰۸ نفر
🔸جانباختگان؛'۳۴ نفر
➕۲۱ فروردین ۱۴۰۰ |روحانی:مهم ترین و بزرگترین عامل موج چهارم کرونا ورود ویروس انگلیسی از عراق به ایران بود
👈 آقایان و مسئولین آیا این امارها درست است یا خیر؟ و اگر درست است دلیل افزایش امار مبتلایان تلفات کرونایی در کشور چیست؟
@aghiil
آیا خطر تعویق انتخابات جدی است؟
🔺با پالس هایی که حسن روحانی در این دو روز داده است احتمال به تعویق انداختن انتخابات از سوی برجامیان افزایش یافته است.
🔹فرض کنید ستاد کرونا به ریاست روحانی به بهانه افزایش همه گیری کرونا تصمیم بگیرد انتخابات به تعویق بیفتد.
یا مقام معظم رهبری مخالفت می کنند یا موافقت.
🔹اگر موافقت کنند که روحانی و تیمش به خواسته خود رسیده اند و فرصت کافی برای ادامه بازی خطرناک برجام و تحمیل خسارات دیگر بر ملت و مملکت پیدا می کنند.
🔹اگر هم مخالفت کنند فریادهای خناسان بلند می شود که ایهاالناس رهبری می خواهد برای انتخابات ، مردم را به کشتن بدهد و صدها انگ و تهمت از این قبیل. نهایت این درگیری هم مشارکت بسیار پایین مردم در انتخابات خواهد شد .
🔸تنها کاری که دوستان و دلسوزان انقلاب در این رابطه می توانند انجام دهند تبیین و افشاگری نیات سوء آقایان برای مردم است و آگاهی مردم ، تنها راه خلع سلاح تعویقیان است...
✍"قاسم اکبری"
#تحلیل
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
♦️عقیل؛ تحلیل عقلانی اندیشمندان ایران امروز
https://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65