۲۱ بهمن ۱۴۰۲
منتقدین عزیز
ناراضیان به حق از عملکرد مسوولان
یک چیز رو بدونید، این دنیا با بالا و پایینش و کم و زیادش میگذره
ولی اجازه ندیم این دلخوریها، ما رو از لذتهای عمیقی چون همین تکبیر گفتنهای در امنیت، راهپیمایی با آرامش خاطر و حق لذتبخش رأی دادن محروم کنه.
انقلاب به حقی شده و ما باید مراقبش باشیم، قرار نیست با قهر کردن چیزی درست بشه، فقط کافیه صحنه رو دقیق ببینیم.
اگر دقیق دیدیم حتی «زهر مار» هم برامون دلچسب میشه
یاعلی✋
۲۱ بهمن ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الان با ۲ کیلومتر راه رفتن میشه دین خدا را تقویت کرد
واقعا الان دفاع از دین نسبت به زمان قبل از ما خیلی راحتتر شده، دریغ نکنیم.
نه ترسی هست، نه شکنجهای، نه کتک خوردنی
@maryamordouei
۲۱ بهمن ۱۴۰۲
امروز اتفاقی گذرم به پیج آقای جهرمی افتاد و این پستها
رو دیدم
شاید خیلی از ما منتقد وضعیت اقتصادی یا فرهنگی باشیم اما با وجود تمام نقدها من به آقای رییسی تا اینجا نمرهی قبولی میدم
ما باید واقع بین باشیم
یه روستا سالها معطل یه پل ساده بوده و دریغ شده، اما این دولت این نیاز رو دید و سریع برطرف کرد.
این تفاوت دولت مردمی و انقلابی با تفکر جهادی با دولت لیبرال خودت بمالگوی غربزده هست.
این اتفاقات شاید از نظر ما بی اهمیت باشند اما بزرگند
و در زمانهای که ما عادت کردیم به نق زدن به چشممون نمیان
@maryamordouei
۲۱ بهمن ۱۴۰۲
۲۲ بهمن ۱۴۰۲
۲۲ بهمن ۱۴۰۲
1_9392900104.apk
12.13M
اپلیکیشن کارنامه، تقویمی متفاوت است که تاریخ همه دستاوردهای نظام اسلامی است را جمع کرده و تلاش دارد تا خدمات و توفیقات آن را از فردای پیروزی انقلاب اسلامی را روایت کند. (باور نکردنیه! واقعا زحمت کشیده)
از دیگر مزایای این تقویم قابلیت سرچ و جستجوی تمامی خدمات انقلاب میباشد که تاریخ آن را برای شما به نمایش خواهد گذاشت.
✅ بسیار جالب و دیدنیه و حرکتی مهم در راستای جهاد تبیین
#ایران_قوی
#حضور_حداکثری
۲۲ بهمن ۱۴۰۲
نوشتهها
اپلیکیشن کارنامه، تقویمی متفاوت است که تاریخ همه دستاوردهای نظام اسلامی است را جمع کرده و تلاش دارد
نصب کردم و یه سرچی زدم خیلی خوب بود
به ویژه بخش خاطرات
حتما نصبش کنید، به کارتون میاد
۲۲ بهمن ۱۴۰۲
هدایت شده از عصر زنان
#یادداشت | #اختصاصی
🔻مراجعه به تصویر
♦️دختر باید سیاسی باشد
🔹ممکن است شما هم این جملهی نادر ابراهیمی را خوانده باشید: «دختر سیاسی، بهتر از پسر سیاسی است. مردان، انگار که برای حضور در معرکه سیاست به دنیا میآیند؛ اما زنان، بر این میدان منت میگذارند که پا در آن مینهند. هر جا زنی هست که به خاطر عدالت میجنگد، آنجا عطری پیچیده است شیرین و شورانگیز و بهشتی. ما بدون زنان خوب، مردان کوچکیم.» جملهای که در نگاه اول جملهای کاملا درست و درجور توجه است. اما این جمله برخواسته از یک پیش فرض نادرست است؛ پیش فرضی که میدان سیاست را میدانی مردانه میداند و اگر زنی پای در این میدان میگذارد، منت گذارده و گویی بر خلاف طبیعتش رفتار کرده است. همین پیش فرض بوده که زنان را از میدان سیاست دور نگه داشته و در تلاش است دور نگه دارد. کافی است یک بار گذرتان به مدارس دخترانه بیافتد و پای صحبتهای دختران نوجوان بنشینید و آنها به شما اعتماد کرده و فضا را برای گفتگو مهیا ببینند.
🔸هنوز مدت زیادی از باز شدن باب گفتگو نگذشته که متوجه خواهید شد ذهن بخش زیادی از آنها تبدیل به انباشت اخبار و تحلیلهای امثال شبکههای معاند شده است. چنان با اعتماد به نفس بر اساس دادههای این رسانهها تحلیل میکنند که ذرهای نسبت به آنچه میگویند تردید به خود راه نمیدهند. فعالیتهای بی وقفهی این شبکهها توانسته پهلوی را تا حدی تطهیر کند که حتی برخی از این دختران در برابر پذیرفتن دادههای علمی جهانی نیز مقاومت میکنند. این ذهنیت به گونهای معکوس در رابطه با جمهوری اسلامی شکل گرفته و خشم و نفرت نسبت به نظام و مسوولان را در دل آنها کاشته است.
🔹همین گزاره اثبات میکند که دختران سیاسیاند و دشمن خوب توانسته با روایت نادرست سیاسی از این ظرفیت نیرومند بهرهبرداری کند. دلیل دیگر بر این مدعی کلام وحی است. فرمان خداوند به پیامبر در خصوص بیعت ایشان با زنان، حاکی از ترغیب ایشان به توجه به مسائل سیاسی اجتماعی و حضور درمناسبات اجتماعی است. آنجایی که خداوند در آیه 12 سوره ممتحنه خطاب به پیامبر (ص) میفرماید: «یا أَیهَا النَّبِی إِذَا جَاءک الْمُوْمِنَاتُ یا أَیهَا النَّبِی إِذَا جَاءک الْمُوْمِنَاتُ یبَایعْنَک عَلَی أَن لَّا یشْرِکنَ بِاللَّهِ شَیئًا وَلَا یسْرِقْنَ وَلَا یزْنِینَ وَلَا یقْتُلْنَ أَوْلَادَهُنَّ وَلَا یأْتِینَ بِبُهْتَانٍ یفْتَرِینَهُ بَینَ أَیدِیهِنَّ وَأَرْجُلِهِنَّ وَلَا یعْصِینَک فِی مَعْرُوفٍ فَبَایعْهُنَّ وَاسْتَغْفِرْ لَهُنَّ اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَّحِیمٌ» علامه طباطبایی در تفسیر این آیه معتقد است که اگرچه برخی از این شرایط بین زن و مرد مشترک است اما برخی دیگر ارتباطش با زنان بیشتر است مانند: سرقت نکردن از شوهران، زنا نکردن، سقط جنین نکردن، نسبت ندادن فرزند دیگری به همسر و عدم سرپیچی در امور معروف. نکتهی ظریفی که علامه در رابطه با عبارت «لا یعصینک فی معروف» ذکر میکنند این نکته است: « در اين جمله فرموده تو را معصيت نكنند، و نفرموده خدا را معصيت نكنند.....اين بدان جهت بوده كه بفهماند آنچه رسول خدا (ص) در مجتمع اسلامى سنت و مرسوم مىكند، براى جامعه اسلامى عملى معروف و پسنديده مىشود، و مخالفت با آن در حقيقت تخلف از سنت اجتماعى و بىاعتبار كردن آن است.»
🔸همین نکته قوامبخش اهمیت مشارکت سیاسی زنان در جامعه است. بنابراین زنانی میتوانند به درستی از ولی جامعه تبعیت کنند که آگاه به مسائل روز و تحلیلگر در عرصهی سیاست باشند. اگر بخواهیم فرازهای این آیه را طبق شرایط روز جامعه تحلیل کنیم در خواهیم یافت تمام تعهداتی که خداوند در این آیه از زنان خواسته، جنبش زن زندگی آزادی و مکتب فمنیسم تلاش دارد زنان را بر خلاف آن راهبری کند. بنابراین زنگ هشداری که در وهلهی اول خانواده و بعد نظام آموزش و پرورش و معاونت امور زنان را باید به خط کند، توجه به تربیت سیاسی دختران از همان دوران نوجوانی است. دغدغهای که سالها پیش در کلام رهبر انقلاب نیز آمده است: «عملا تحلیل سیاسی در زنان ما ضعیف است و این را باید عمق داد. باید به آنها قدرت تحلیل داد.»
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصرزنان
🌐 |@asrezanan_ir|
۲۳ بهمن ۱۴۰۲
نوشتهها
#یادداشت | #اختصاصی 🔻مراجعه به تصویر ♦️دختر باید سیاسی باشد 🔹ممکن است شما هم این جملهی نادر ابرا
مشکل عمدهای که امروز آموزش و پرورش باهاش درگیره، سکولار کردن آموزشه
۲۳ بهمن ۱۴۰۲
هدایت شده از سِرّ نهان| صغری عاشوری
«حبیبِ حَبّابهها»
حبابه زنی بود که افتخار درک محضر ۶ امام را داشت و محضر امام حسین (ع) را نیز درک کرده بود. در ایامی که مردمان فوج فوج به طمع زرق و برق اموال بیت المال مسلمین به سمت و سوی معاویه میرفتند، حبابه که زنی فعال در عرصه سیاست بود خود را به کررات به محضر امام حسین (ع) میرساند و خود را مفتخرانه «کنت زوّاره للحسین... من پیوسته زائر حسین بودم» معرفی میکرد. او خود را شیفته امام حسین(ع) میخواند و شجاعت و صدق عشقش به امام حسین (ع) در احادیث رسیده از امام صادق (ع) آمده است.
حبابه میگوید؛ روزی به دلیل بیماری نتوانست به محضر امام حسین (ع) وارد شود. امام وقتی متوجه نبودن حبابه و کسالتش میشوند به اتفاق یاران به ملاقاتش میروند و با دعایشان کسالت حبابها مرتفع میشود.
امام خطاب به حبابه میفرمایند؛ «ای حبابه، ما و شیعیان ما با فطرت پاک آفریده شدیم درحالی که سایر مردم از آن محروم اند.»
پ.ن؛ حبیب حبابهها؛ در شلوغی دنیا و آخرت ما را هم به خاطر داشته باش و دستگیرمان باش.
*******************
برگرفته از کتاب بانوان محدث شیعه، سیده طیبه موسوی اصل، ص۲۱۳
🌱نویسنده: صغری عاشوری
✅ @serranahan
۲۳ بهمن ۱۴۰۲
22.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سایهٔ معشوق اگر افتاد بر عاشق چه شد؟
ما به او محتاج بودیم، او به ما مشتاق بود 😭
اگر نبینی ضرر کردی، شک نکن
@maryamordouei
۲۴ بهمن ۱۴۰۲
دلم میخواست نقد مفصل بنویسم، اما دیگه حوصله نقد نوشتن ندارم چون احساس میکنم فایدهای ندارد.
این همه بروز جلوهگرانه با حرکات موزون توسط دختران زیبا و جوان جلوی اینهمه نامحرم اونم در برنامهای به اسم اهل بیت و در حضور مداحان مرد چه لزومی داره؟
روابط محرم و نامحرم تعریفش در دین چیه ؟
کاش اسم برنامه حسینیه معلی نبود. کاش اسم اهل بیت علیهمالسلام وسط نبود. کاش یک طرف قضیه مداحان نبودند و چندین کاش دیگه.
از طرف دیگه حرکت دیشب آقای قطری برام خیلی جای تعجب داشت. آیا به این دلیل که ایشون نذار قطریه و چون برنامه مذهبیه و اون خانمهای جوان ناشنوا بودند جواز اینه که ایشون برای اونها قلب بفرسته؟
آیا مرزهای محرم و نامحرم اینجوری راحت قابل جابجاییه؟ من که نمیفهمم. کسانی که فقه بلدند
لطفا به من بگن آیا این ابراز دوست داشتن یک مرد نامحرم به دختران جوان جایزه؟
داریم چه بر سر جماعت مذهبی و انقلابی میاریم. به والله این خیانت خیلی سنگینتره. اون از رقص (یزله) مردان مقابل زنان نامحرم و همراهی مداحان با اونها، که به فتوای رهبری رقص محلی مردان هم بنابر احتیاط واجب حرامه.
اینم از دسته گل دیشب.
گاهی فکر میکنم شاید من سختگیرم.
معتقدم الان زندگی برای خدا خیلی سختتر از شهادت برای خداست.
@aghletarif
۲۵ بهمن ۱۴۰۲
سلام و عرض ادب
ممنون که میخونید و نقد میکنید.
اینها یک عده خانم جوان و زیبا بودند که با حرکات دست یک سرود رو اجرا میکردند با پوششی بسیار جذاب
که خودش جای بحث داره که اصلا لازمه چنین گروهی بیاد مقابل نامحرم چنین اجرایی داشته باشه ؟
بحث بعدی من بر سر رعایت شأن این برنامه که مسمی به «حسینیه معلی» است و به نام اهل بیت علیهمالسلام و با حضور مداحان شاخص انقلابی
نگرانی بعدی من استحالهی فرهنگی جماعت انقلابی است.
ما باید خیلی نسبت به برنامههای شیطان حساس باشیم.
کلیت برنامه، خیلی خوبه ولی در این سری متاسفانه شاهدیم که یه بیراهه و انحرافاتی به وجود اومده
@maryamordouei
۲۵ بهمن ۱۴۰۲
خواستم مطلب امشب رو از کانال بردارم
اما دیدم چیزی که باعث شد نقد کنم اهمیت و شان مجلسی بود که به اسم اهل بیت علیهم السلام برگزار شده و برنامه ای که با نام حسینیه معلی ساخته شده
پس شأنش اجل از اینه که برخی اتفاقات درش رقم بخوره
برای همین تمام برچسبها رو به جون میخرم.
۲۵ بهمن ۱۴۰۲
در روايتى كه از امام صادق(عليه السلام) در كتاب «اثبات الهداة» نقل شده، چنين مى خوانيم:
«اذا خرج القائم يقوم بامر جديد، و كتاب جديد، و سنّة جديد و قضاء جديد»؛ (هنگامى كه قائم خروج كند امر تازه، و روش تازه و داورى تازه اى با خود مى آورد).
روشن است كه تازگى اين برنامه ها و روشها و داوريها نه به خاطر آن است كه مذهب جديدى با خود مى آورد، بلكه آنچنان اسلام را از ميان انبوه خرافات و تحريف ها و تفسيرهاى نادرست و تلقّى هاى غلط بيرون مىآورد كه بنائى كاملا نو و جديد جلوه مىكند. همچنين تازگى كتاب نه مفهوم آن است كه يك كتاب آسمانى جديد بر او نازل مىشود چرا كه امام قائم است و حافظ دين، نه پيامبر و آورنده آئين و كتاب جديد؛ بلكه قرآن اصيل فراموش شده را چنان از زواياى تحريفهاى معنوى، و تفسيرهاى نادرست بيرون مىكشد كه مىتوان نام كتاب جديد بر آن گذاشت.
@maryamordoei
۲۶ بهمن ۱۴۰۲
۲۶ بهمن ۱۴۰۲
هدایت شده از علیرضا زادبر
#پیشنهاد
سال گذشته سلسله مطالبی برای اولیا دانش آموزان منتشر کردم با این عنوان: چرا در مدارس ما #بلوغ_سیاسی و #تکلیف_سیاسی دانش آموز برای مدرسه و خود والدین اهمیت ندارد. از فردا ثبت نام دوره ای آغاز میشود که مستقیما برای دانش آموز مفید نیست بلکه اولیا باید در آن مشارکت داشته باشند.دوره تاریخ سیاسی معاصر و سواد سیاسی
پیشنهاد ویژه من مشارکت مادران است. این مباحث را با روشهایی که ما ارائه میکنیم بصورت غیرمستقیم به دانش آموزان ارائه کنند. فرد نباید از ابتدای دانشگاه در برابر این سیل شبهات قرار گیرد. از الان بفکر بلوغ سیاسی او باشید.
از فردا جمعه ساعت ۱۶
با ارسال پیام به آیدی ثبت نام در تلگرام و ایتا
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory
۲۶ بهمن ۱۴۰۲
33.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آقای مطیعی در برنامه شب گذشته، توضیحاتی در رابطه با نقدها ارائه کردند. نکاتی را در این رابطه میگم و دیگه این بحث رو تمام میکنم توضیحات آقای مطیعی تا حدی قابل قبول بود اینکه ما الگوی شادی حلال نداریم
و اینکه برخی از اتفاقات رخ داده در برنامه در شأن هیئت و حسینیه به معنای مرسومش نبوده و متناسب با فضای رسانه ای هست. ولی خب میشد برخی از این اتفاقات رو بهتر مدیریت کرد. چون یه وجه مسئله همین فضای رسانه و سبک زندگی است. به هر حال به قول خودشون تجربهی اول بوده.
اما نقدها به جای خودش باقیه و معتقدم درست بوده و نباید ما نقد رو منکوب کنیم و با برچسب افراطی متحجر و امثالهم دهان منتقدان رو ببندیم آقای مطیعی هم گفتند همیشه در شادیها این دغدغهی گذر از مرزهای حلال و حرام وجود داشته و داره و نقدها دقیقا ناظر به همین مهم بود.
یک بار دیگه هم میگم کلیت،برنامه برنامهی خوبیه که جای اون در رسانه خالی بود.
اما اگر حواسمون نباشه ممکنه تحت تأثیر فضای سنگین رسانهای از مرزها گذر کنیم با آرزوی موفقیت و سربلندی برای تمام عوامل برنامه حسینیه معلی
ان شاءالله با توفیقات امام زمان عج بتونند بیش از پیش در چارچوب شرع قدم بردارند و الگوی درست شادی رو به جامعه ارائه بدن
@maryamordouei
۲۷ بهمن ۱۴۰۲
یک سوالی رو بزرگواران پرسیدند در رابطه با تحصیلات و برخی اطلاعات در رابطه با حقیر
چون دیدم این حق مخاطبه که این رو بدونه، خواستم یه کوچولو در موردش بگم
مریم اردویی هستم
اهل و ساکن یزد
دیپلمم ریاضی بود و چون فضای دانشگاه رو دوست نداشتم، دانشگاه نرفتم.
چند سالی بعد از دیپلم، از تحصیل فاصله گرفتم البته مشغول یادگیری زبان بودم اون چند سال
بعد از مدتی تصمیم گرفتم ادامه تحصیل بدم. چون دغدغه فرهنگ رو داشتم با لطف خداوند و عنایت امام زمان عج طلبه شدم.
سطح دو رو تموم کردم و الان سطح ۳ رشته مطالعات اسلامی زنان جامعه الزهرای قم در حال تحصیلم
دستاورد خاصی هم ندارم😊
و الان اینجا در خدمت شما بزرگواران هستم.
۲۷ بهمن ۱۴۰۲
14.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 مردم عزیز ما باید جهانی بیندیشند...
⚡️ کشور ما و ملّت ما در شرایط مداخله در نظم جدید جهانی قرار دارد. ما باید از این حقیقت گفتوگو کنیم و مردم را برای این آینده آماده کنیم.
⚡️ مردم عزیز ما باید جهانی بیندیشند و بدانند مشارکت در انتخابات، علاوه بر مسائل داخلی، بهشدت در حوادث فراملی اثرگذار است. اگر مشارکت مردم در انتخابات بالا باشد، وضعیت منطقه دگرگون میشود.
آحاد مردم باید احساس کنند که تکتک آراء آنها، در تغییر موازنۀ قدرت به نفع اسلام اثرگذار است.
و راه اصلاح امور داخلی هم، همین عرصۀ حضور در انتخابات است.
#استاد_میرباقری
#جهاد_تبیین
☑️ @mirbaqeri_ir
۲۸ بهمن ۱۴۰۲