اللهاکبر از این کامنتها و سنت غربالگری
ببینید این یکی چی گفته:
من یک آتئیستم، بلد نیستم دعا کنم. اما به نظرم این فقدان باور خیلی غلطه. امروز من به مردم فلسطین و ایمان راسخی که دارند، باور دارم. این نزدیکترین چیزی است که من تا به حال با آن خدا رو باور کردهام.
#بیداری_قلبها
@maryamordouei
تصمیم دارم گاهی این دست کامنت ها رو اینجا به اشتراک بذارم، فلذا براش هشتک زدم که راحتتر در دسترس باشه👇
#بیداری_قلبها
اینا افکار عمومی جهانه
هدایت شده از دوره رایگان روایت خلقت
معیار پیروزی جبهه ایمان، تعداد کشتهها یا موشکها نیست؛
معیار، تعداد قلبهاییه که آگاه و بیدار میشن.
#فلسطین_آزاد_خواهد_شد
وقتی فرهنگ مقاومت را در مدارس به موزه فرستادیم و دشمنشناسی را از کتب درسی حذف کردیم، کار به جایی میرسد که امروز دختر دانشآموز تفاوتی بین اسرائیل و جمهوری اسلامی قائل نیست و از دختر غربی حامی مقاومت ده به صفر عقب است.
فتأمل
@maryamordouei
دوست عزیزی این پیام رو فرستادند
اول از اینکه دغدغهمند هستید خدا بهتون اجر بده، پیشنهادی که دارم اینه سعی کنید از هر دو جنبه مسئلهی فلسطین رو باز کنید همه عقیدتی و هم از نظر انسانی با توجه دادن به حمایتهای جهانی.
به عنوان مثال میتونید مستند راشل کوری رو براشون پخش کنید، من یک پاور برای ارائه آماده کردم تمایل داشتید آیدیتون رو برام بفرستید بهتون بدم
معلمان عزیز شما خیلی میتونید در این زمینه به بالا بردن سطح آگاهی دانشآموزان کمک کنید، این خودش مبارزه با اسراییل هست، همیشه جنگ نظامی نیست. الان با توجه قرار گرفتن در جنگ شناختی که اذهان میدان جنگ شده، راه مقابله جهاد تبیینه
✅ حکمت الهی قتل کودکان چیست؟
✳️ حمید پارسانیا
در فص موسوی کتاب «فصوص الحکم»، ابنعربی در مورد حکمت قتل کودکان توسط فرعون و نسبت آن با جامعۀ بنی اسرائیل بحث میکند. همانطور که میدانیم فرعون با خبر میشود که فرزندی خواهد آمد که قدرت او را متزلزل میکند. او هم برای جلوگیری از به دنیا آمدن موسی (ع)، فرزندان بنیاسرائیل را قتلعام میکند. اینجا سوالی که به وجود میآید این است که اگر عالم صحنۀ حکمت الهی است آیا این حادثه و قتل کودکان از باب تصادف است؟ زمانی هست که ما در سطح خرد مساله را نگاه میکنیم و فقط اراده، قدرت و اقتدار فرعون و ظلمی که انجام میدهد را ملاحظه میکنیم اما اگر در عالم همه جنود و کارگزار الهی هستند و از یک منظر الهی به مساله نگاه کنیم خود این امر هم در طرح حکیمانه الهی و نظام احسن نقشی ایفا نمیکند؟
ابنعربی در این فص و در توضیح این مطلب - به تعبیر بنده- بیان میکند که این «اخذ عزیز مقتدر» است که با دست خود فرعون دارد او را به نابودی میکشد و با همان ظلمی که دارد انجام میدهد، امت موسی (ع) در حال شکل گیری است. چون این کودکان که به تعبیری «حدیث العهد بالرّب» هستند و به واسطه حدیثالعهد بودن به پروردگار و قربی که به خداوند دارند، پدر، مادر و بزرگان را به تسخیر خود درمیآورند و جامعه را به خدمت خود میگیرند. ضرورت این به خدمت درآوردن این است که عُلّوی در کار باشد و این علّو را کودکان به خاطر نزدیکی به خداوند دارند و همین موضوع باعث میشود که در دیگران اثر بگذارند و آنها را به تسخیر خود درآورند. اگر کسی پدر و مادر را از خواب بیدار کند، خودشان ناراحت میشوند و تحملش را ندارند اما تا از فرزند سرفهای سر میزند یا ناآرام میشود با همه وجود از خواب برمیخیزند و در خدمت کودک قرار میگیرند. این در واقع منزلتی است که خداوند به کودک داده است که اینگونه میتواند مادر و پیرامون را تسخیر کند.
کودکانی که حدیث العهد هستند وقتی که به مقتل برده میشوند نفس دارند و از بین نمیروند. ظلمی که به اینها میشود و انتقام و قصاصی که نسبت به این خون میشود باعث انباشت میشود. این کودکان با روحانیتی که دارند در یک حقیقت روحانی برتر اجتماع پیدا میکنند که همان تشکیل امت موسی است. همین مساله در سنت الهی عمل میکند و در نهایت فرعون را از بین میبرد.
امروز حوادثی که در غزه رخ میدهد و قتلعام کودکان بیگناه رخ میدهد کافی است که سنت الهی عمل کند و دست انتقام الهی با متن همین ظلم دارد قدرت و قوت میگیرد تا گریبان ظالم با آن گرفته شود. کسانی که به قتل میرسند کلمه توحید را بر زبان میآورند و ربّ خود را فرا میخوانند. فقط این کودکان نیستند که به مقتل برده میشوند و سنت خدا با آنها عمل میکند. این مقاومت و استقامت و توجه و عنایتی که به خداوند دارند و این ظلمی که به حیثیت الهی اینها میشود، مسبب تکوین امت اسلامی است که در حال رخ دادن است.
گاهی حوادث را در ظرف مسائل طبیعی و دنیوی میبینیم و قواعد و سنن را در این افق در نظر میگیریم اما نظام عالم یک نظامی است که روابط دنیوی ظاهر اوست و ارتباطات وجودی در سطح عمیقتری شکل میگیرد و هویت امت و جامعه فقط در این روابط نیست بلکه در سطح معانی و حقایقی است که وجود دارد. بنابراین اگر مرگی اینجا وجود دارد فقط در نسبت این بدن هست و حقیقت اینها از بین نمیرود: «و لا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون.» ارتباط وجودی انسانها در حوزه معنایی و روحانی آنهاست پس قاعدتاً این ارواح حاضر هستند و وجود دارند و خود بخشی از سنت الهی است که به دست خود ظالم عمل میکند تا انشاالله انتقام مظلوم گرفته شود.
#استاد_پارسانیا
⭕️ @parsania_net
اخبار نبرد غزه را که دنبال میکنید از کنار اظهارات فرماندهان و مسئولین جنگ به راحتی عبور نکنید ، فشار جنگ بر روی اسرائیل را از سخن گالانت ، وزیر جنگ این رژیم منحوس تشخیص بدهید که گفته : "جنگی طولانی در پیش داریم که طی آن یا اسرائیل باقی میماند یا حماس. ارتش در همه جبههها آماده بوده اما هیچ علاقهای به گسترش دامنه جنگ نداریم".
پ.ن : حتما که شما حرامی ها باقی نخواهید ماند.
گذشت دوران غرور و سرمستی تان در جنگ ۱۹۶۷ و غلبه ۶ روزه تان بر ۶ کشور عربی.
گذشت روزهای مخفی مذاکرات کَمپ دیوید و تعارف ذلت بار سران چند کشور عربی به شما که بفرمایید روی سر ما جای دارید.
گذشت روزهایی که جنایت در روستای "کَفَر قاسم" و قتل عام زنان و کودکان روستایی صدای اعتراض و خشم خروشانی نداشت.
نهمآوریل ۱۹۴۸ گذشت، روزی که با نیروهای تروریستی آرگون و اشترین با آن جنایت وحشتناک در روستای " دیریاسین" ، دو روز تمام از کشته ها پشته ها ساختید و در کمال خونسردی روی جنسیت جنین داخل شکم مادران شرط بندی کردید و صدایی از هیچ رسانه و فریادی از هیچ حنجره ای بیرون نیامد.
گذشت روزهایی که برای سرگرمی ، ۵۵ زن و مرد فلسطینی را در روستای الطیره ، در حالیکه روزه دار بودند و طلب آب کردند با بنزین زنده زنده سوزاندید و این جنایت در تاریکی آرشیوها ماند.
گذشت روزهایی که همدستی تان با فالانژیست ها برای قتل عام بیش از ۴۰۰۰ آواره فلسطینی در اردوگاه آواره گان در " صبرا و شتیلا " منتقمی نداشت.
گذشت روزهای تیرکمان و پرتاب سنگ و ایستادن جلوی تانک با دست های خالی.
گذشت روزهای عربده کشی و لات بازی توی کوچه های خلوت سازمان ملل.
گذشت روزهایی که به دولتهای بدبخت و ملت های ساده القاء میکردید ارتش شکست ناپذیر جهانید و گنبد دروغین آهنین را نشانشان میدادید و حال اعتراف میکنید در موازنه قدرت تنها با باریکه غزه چنان به برابری رسیدید که بودن و نبودنتان را پنجاه پنجاه فرض می کنید.
گذشت و میگذرد و نجاست اسرائیل نخواهد ماند چون نه فقط حماس بلکه دنیا هیچ علاقه ای به تحمل وجود نحستان ندارد.
@amirsajjad33
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | بیتفاوتی جایز نیست!
✏️ رهبر انقلاب: در قضیّهی غزّه، این [وظیفهی] واکنش بر دوش همهی ما وجود دارد؛ باید واکنش نشان بدهیم؛ عدّهای گرسنهاند، عدّهای زیر بمبارانند، عدّهای دارند صدتا صدتا به شهادت میرسند. در این جبههبندیهای متعدّدی که وجود دارد در سطح جهان، در سطح کشور، عالِم ــ چه عالِم دانشگاه، چه عالِم حوزه ــ باید اوّلاً تلاش کند حق را بشناسد، حق مشخّص بشود، در کنار حق بِایستد؛ بیتفاوتی، نگاه کردنِ بیتفاوت، برای عالِم و دانشمند جایز نیست. ۱۴۰۲/۰۷/۲۵
📥 سایت | آپارات
هدایت شده از سخن سدید
امام خامنه ای: "باید تربیت دینی فرزندان به عنوان نمونههایی از فرهنگ غنی اسلامی در میان مردم گسترش یابد.» (۱۳۸۷/۰۷/۲۲)
💎 دوره رایگان تربیت دینی 💎
🔰 ویژه والدین، طلاب، معلمان، فعالان فرهنگی و عموم علاقه مندان حوزه تعلیم و تربیت
🔹 مدرس: استاد علیرضا پناهیان
⏰ شروع دوره: از سه شنبه 9 آبان
🔻همراه با اعطای مدرک (بعد از ارسال خلاصه مطالب)
❣️شرایط شرکت در دوره رایگان:
➖بنر دوره را برای ده نفر از دوستانتون ارسال کنید
➖و ده تا صلوات برای سلامتی امام زمان(عج) و پیروزی جبهه مقاومت بفرستید
⭕️ نیازی به ثبت نام نیست ⭕️
📌دوره در کانال سخن سدید برگزار می شود
#دوره_رایگان
#تربیت_دینی
#تربیت_کودک
@sokhanesadid
سیر مطالعاتی جهت تربیت فرزند خواسته بودید، این دوره به نظرم میتونه کمکتون کنه
همینطور سری کتابهای «من دیگر ما» از آقای عباسی ولدی