فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مناجات عرفانی حضرت امام خمینی(ره) برای ورود به #ماه_مبارک_رمضان
@zananegiii
۲ فروردین ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند خطی در رابطه با این سکانس از فیلم «برادران لیلا» که برنده جایزه در جشنواره فیلم کن شده نوشتم که در ادامه میخوانید
@aghletarif
۴ فروردین ۱۴۰۲
نوشتهها
چند خطی در رابطه با این سکانس از فیلم «برادران لیلا» که برنده جایزه در جشنواره فیلم کن شده نوشتم که
گویی فیلم «برادران لیلا» با همین یک سکانس قصد دارد راهی که غرب در چندین دهه طی کرده است را یک شبه و با عریانترین شکل ممکن طی کند. گمان نمیکنم حتی رادیکالترین فمنیستها که با نظریهی پدرسالاری نقطهی آغازین مبارزهی خود را کانون خانواده و به ویژه پدر قرار دادند، اینچنین عریان، جرأت به تصویر کشیدن نظریهپردازیهای خود را داشته باشند. «پدر» نه تنها در فرهنگ ایرانی و اسلامی جایگاهی ویژه داشته و دارد، بلکه حتی در غرب نیز تا چندین دهه پیش از چنین جایگاهی برخوردار بوده است تا جاییکه رسانهها نقشی اساسی در تحکیم این جایگاه داشتند.
به عنوان مثال شبکه تلویزیونی سی بی اس، در سـال 1954 با پخش برنامهي «پدر بهتـر از همـه مـیدانـد»، بر نقش شگفت انگیز و موثر پدر در خانواده تأکیـد میکرد. اما به مرور زمان و با شروع فعالیت مخرب فمنیستها خصوصا رادیکال فمنیسم در اواخر قرن بیستم این جایگاه تضعیف شد و اثرات مخرب چنین تضعیفی خیلی زود خودش را در جامعهی غربی نشان داد. تاثیر این فعالیتها تا فیلمهای سینمایی و سریالها هم کشیده شد به گونهای که پدران افرادی لاابالی، گمراه و بد ذات نمایش داده شدند.
بت اوستین که یک منتقد سینمایی است، سینماي مدرن را تحت سیطره کودکانی میداند که هادي والدین خود هستند. او متقد است هالیوود جایگـاه والـدین مـدبر،رئـوف، قابل اتکا و آرام دیروز را به افرادي غیرمتعادل و ناآرام داده است که محتاج یک برنامـه دوازده مرحلهاي یا یک کودك دوازده ساله هستند تا وضعیت خانوادگی پایـدار آنهـا را زنـده نمایـد.
در کتاب «جنگ علیه والدین» که به همین مسئله در غرب پرداخته، نوشته: «تا چندی پیش پدران همواره عنصری اساسی در خانواده به شمار میرفتند. به گفته دیوید بلانکن هورن که یک تحلیلگر اجتماعی است در پایان سده بیستم، خانواده فاقد پدر در ایالات متحده، نشان از انحرافی اساسی از تقریبا تمام تاریخ و تجربیات بشر دارد.» از دست رفتن این پایگاه و ستون خانوادگی مهم در آمریکا تبعاتی چون افزایش انحراف و جرایم فرزندان و وقوع مشکلات اجتماعی چون برقراری روابط نامشروع قبل از ازدواج خصوصا در بین دختران و ۲ برابر شدن آمادگی ترک تحصیل را در بین فرزندان به دنبال داشته است.
به تعبیر رهبر انقلاب وقتی اروپا خواست مدرنیته را به این منطقه بیاورد فاضلابهای آن را آورد. حالا یک بار دیگر غرب با اعطای جایزه به این فیلم، آن را مجرای ورود فاضلابی دیگر به ایران کرده است.
این هتک حرمت پدر در حالی به تصویر کشیده شده که پدر در نظام الهی، با مفهوم مقدس «ولایت» عجین گشته است. در کتاب اهل بیتیها در رابطه با جایگاه پدر میخوانیم: «پدر در نظام تکوینی خانواده، واسطهی رساندن رزق خدای سبحان به بندگان خودش میشود؛ از این رو در نظام تشریع خانواده، به او ولایت دادهاند و اهل خانواده را نسبت به پدر واجبالنفقه قرار دادهاند. همین پدر در خانواده مظهر اسمای الهی است؛ به گونهای که مظهر خالقیت، قدرت، متانت، رازقیت و ...در نزد فرزندان است.» از همین رو محبت انسان به والدین راه محبت و رسیدن به خداوند است. بنابراین میتوان گفت این سکانس از فیلم فقط شوریدن در برابر پدر نیست که شوریدن بر علیه نظام ولایی خداوندی است.
✍مریم اردویی
@aghletarif
۴ فروردین ۱۴۰۲
نوشتهها
چند خطی در رابطه با این سکانس از فیلم «برادران لیلا» که برنده جایزه در جشنواره فیلم کن شده نوشتم که
یک نکته دیگه
حتی این دیالوگی که داره در این سکانس میگه کلی میشه ازش برداشت سیاسی کرد
یک پدر پیر و بیعرضه که فقط به فکر خودشه
خانوادهش دچار مشکلات اقتصادین
با تصمیماتش باعث بدبختی اونها شده و اجازه نداده اونها سر و سامون بگیرن، برای نشوندن این پیرمرد خودخواه سر جاش، دختر خانواده باید قیام کنه و بخوابونه زیر گوش پدر
۴ فروردین ۱۴۰۲
در اهمیت جایگاه پدر در خانواده لازم دیدم این روایت رو نقل کنم:
در یکی از جنگهای پیامبر صلیالله علیه و آله ، پدر یکی از اصحاب مقابل پیامبر و در لشکر کفر قرار داشته، وقتی به میدان میاد و مبارز میطلبه، پسر اون مرد برای مبارزه از پیامبر صلیالله علیه وآله اذن میدان میخواد، ولی پیامبر صلیالله علیه و آله اجازه نمیدن و میفرمایند تو نرو صبر کن یه نفر دیگه اینکار رو به عهده بگیره.
۴ فروردین ۱۴۰۲
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زنان مارا آگاه کنید! نه اینکه ناراحت بشید
حجت الاسلام رضوانی
https://eitaa.com/zananegiii
۵ فروردین ۱۴۰۲
یه حبه قند:
حرم، حریم، حرمت، محرَم
در تعالیم دینی ریشه یابی لغوی؛ در بسیاری از موارد می تواند موجب رفع سوءتفاهمات یا روشن شدن حقایق شود. مثلا در منطق دینی مرد و زن غریبه نسبت به هم اصطلاحا نامحرم نامیده می شوند و دین برای این نسبت؛ حدودی تعیین کرده است. این مرز گذاری را می توان با سوءظن تحلیل کرد و برای آن بافته های موهوم ردیف کرد از بدبینی اسلام نسبت به امر جنسی تا متضاد دیدن مرد و زن یا منزوی خواهی زن و...
اما حکمت این فاصله گذاری را می شود تا حد زیادی از خود لغت و ریشه یابی آن متوجه شد. نامحرم با واژه هایی چون حرام، حرمت، محرّم، حرم و حریم هم ریشه است.
وقتی میگوییم فلان مکان،حرم است«مثل مسجدالحرام» یا نام روزهایی را«محرًم الحرام» می گذاریم بدین معناست که این مکانها یا زمانها از منظر الهی دارای احترامی ویژه است که باید آن را حفظ کرد برهمین مبنا وقتی می گوییم فردی نامحرم است یعنی دارای حریمی است که باید محترم شمرده شود نه اینکه او شرّ و شیطانی است و باید از او دور شد!
این حرمت، هم برای مردان و هم زنان به ویژه زن و مرد مومن، صادق است یعنی این طور نیست که فقط زن و مرد نسبت به هم حریم داشته باشند و نامحرم باشند بلکه بین خود مردان و زنان نیز مرزهای شرعی و اخلاقی موضوعیت دارد مثلا دو مرد یا دو زن نمی توانند به هر قسمتی از بدن یکدیگر نگاه کنند هرچند بدون قصد جنسی باشد، همچنین انسان شرعا اجازه نگاه جنسی به هیچ محرم و نامحرمی را جز همسر ندارد یعنی افراد در دایره این حدود نسبت به هم نامحرم اند.
پس #انسان و حریم #جنسی و #جنسیتی او محترم است و اقتضائات متفاوت جنسی و جنسیتی زنان و مردان نسبت به هم موجب می شود که حریم های مختلفی برای حفظ این حرمت، میان ایشان تعریف شوداما جنس و #جنسیت زن در این حوزه حامل گوهرها و مزیت های ویژه ای است و به تبع آن دارای حریم وحرمتی متفاوت است که توجه به حفظ آن ضروری تر و شکستن آن مخرب تر است.این مطلب فراتر از پوشش شرعی است.
خلاصه آنکه در منطق دین؛ زن، #عفت و #عزت او حرم است و کسی جز محارم به حریم این حرم راه ندارند آن هم در حد و حدودش. تنها همسر است که به همه این حریم راه دارد شرط ورود کامل به این حریم، رعایت #حرمت، پذیرش #مسئولیت و تعهد به #مراقبت از آن است(#غیرت)
پاسداشت حرمت این حرم، هم بر دوش مردان است و هم خود زن چون حرمت این حرم اولا وبالذات، حق الله است نه حق فردی زن. اساسا مالک اولیه بدن ما و همه زیبایی هایش خداست(یا مالک رقّی) و شکستن حریم و حرمت جسم و متعلقات آن، بالذات حق هیچ کسی نیست و انسان امانت دار این حرم است. تلک حدود الله فلا تقربوها
✍️دکتر سید یاسر طاهررحیمی
https://eitaa.com/zananegiii
۷ فروردین ۱۴۰۲
نوشتهها
یه حبه قند: حرم، حریم، حرمت، محرَم در تعالیم دینی ریشه یابی لغوی؛ در بسیاری از موارد می تواند موجب ر
حیفم اومد این متن رو شما هم نخونید
۷ فروردین ۱۴۰۲
۷ فروردین ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اون روز نزدیکه انشاءالله
۷ فروردین ۱۴۰۲
7.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
منتظر ظهور دجال نباشید، دجال خیلی وقته که ظهور کرده
🍃🌹🍃
👤حجتالاسلام عالی
https://eitaa.com/zananegiii
۷ فروردین ۱۴۰۲
نبرد آخر با شیطان و پیروزی مومنین از ایران_1.mp3
31.68M
عاجزانه خواهش می کنم گوش کنید
سخنرانی شیخ قمی
موصوع: نبرد آخر الزمان 🏁
👈موج بعدی فتنه، برای اردیبهشت، برنامهریزی شده است!
(بعد از تعطیلات عید و پایان رمضان)
🔺شروع گرما
🔺بیحجابی و بیبندوباریهای برنامهریزی شده
🔺برانگیختهشدن غیرت قشر مذهبی
🔺کشتهسازی از دختران بیحجاب
🔺درگیریهای مسلحانه مذهبیها و...
🔺کشتارهای گسترده
🔺و غیره...
👈راهحل خنثیسازی...
جلسه در جمع نخبگان رشتههای فنی کشور انجام شد.
تاریخ شنبه 1401/12/06 تهران
⚠️بسیارمهم‼️‼️‼️
#جهاد_ تبیین
انتشار با شما
https://eitaa.com/joinchat/23527424Cc6ba52ee21
۹ فروردین ۱۴۰۲