هدایت شده از عصر زنان
#خبرنامه | #اختصاصی
🗞 پیش به سوی انتخابات یا التهابات؟!
📌 «آذر منصوری رئیس جبهه اصلاحات شد» خبری که طی چندروز گذشته در رأس اخبار رسانهها قرار گرفت. برای تحلیل چرایی این انتخاب باید قدری به عقب رفت و تحولات اخیر این جبهه را مورد مداقه قرار داد.
🔹 جبهه اصلاحات که در آستانهی انتخابات ۹۹ و به هدف هدایت انتخاباتی احزاب اصلاحات جایگزین شورای عالی سیاستگذاران اصلاحطلبان شد، با ریاست بهزاد نبوی کار خود را شروع کرد. بهزاد نبوی اما در اسفند ماه گذشته از سمت خود استعفا داد. اگرچه به گفتهی نبوی علت این استعفا ضعف جسمی بوده، اما شواهد امر نشان از چند پارگی و دریوزگی در درون جبهه اصلاحات دارد. بعد از انتخابات ۱۴۰۰ که کاندیدای مورد نظر بیش از نیمی از احزاب حاضر در جبهه اصلاحات که از حمایت خاتمی نیز برخوردار بود، نتوانست اعتماد مردم را به این جبهه جلب کند و میزان آرایی که به سبد این کاندید سرازیر شد خبر از یک شکست مفتضحانه برای جناح اصلاحات داشت، انتقاداتی را به سمت رئیس این جبهه روانه کرد. به گونهای که برخی خبر از مرگ اصلاحات داده و این ژنرال پیر را فاقد تواناییهای لازم سیاسی دانستند. همین امر سبب نقد تند برخی چهرههای رادیکال اصلاحات نسبت به عملکرد نبوی گردید. به عنوان مثال سعید حجاریان بعد از انتخابات ۱۴۰۰ نوشت: «اصلاحات صندوقمحور مُرد! اما قبل از تدفین شکوهمند باید به اتاق تشریح برده شود تا علت مرگ روشن شود. آیا مرگ به علت کهولت سن بوده است یا میتوان رد پای قاتل یا قاتلانی را پیدا کرد؟» اما به اذعان یکی دیگر از فعالان اصلاحطلب «محافلی که از بیرون جبهه اصلاحات تصمیم میگیرند، او را کنار زدند».
🔸 سید محمد خاتمی نیز در بیانیهی اخیر خود با بیان اینکه «اصلاح طلبی به شیوه و روال تجربه شده... اگر نگوییم ممتنع شده است دست کم به صخره ستبر بن بست برخورد کرده است و مردم هم حق دارند از آن مثل خود نظام حاکم نومید شوند.» به از دست رفتن وجههی اصلاحات در میان مردم و به بنبست رسیدن این جناح سیاسی اذعان کرد. از سوی دیگر آقای جوادی حصار سخنگوی حزب اعتماد ملی، پیش از انتخاب آذر منصوری، راهکار برون رفت اصلاحات از این بنبست سیاسی را، قرار گرفتن در کنار اکثریت مردمی دانست که معترض و منتقد وضع موجودند. مضاف بر این و با توجه به دو بیانیهی اخیر موسوی و خاتمی که پس از پایان یافتن آشوبها منتشر گردید و در آن به عبور از ساختارهای نظام و قانون اساسی اشاره شد، میتوان به این نکته دست یافت که اصلاحات که در عرصه سیاسی و تصاحب قدرت به بنبست رسیده است، در تلاش برای زنده نگهداشتن جو اغتشاش و رادیکال کردن فضای جامعه در فضای انتخاباتی است. از همین رو انتخاب یک زن در رأس این جبهه، خبر از آرایش جنگی جدیدی در جبههی اصلاحات در مقابل نظام میدهد. مؤید این نظر را میتوان در واکنش چهرههای مختلف اصلاحات در رابطه با این انتخاب مشاهده کرد که این انتخاب را متناسب با انتظارات و تحولات برآمده از جنبش زن زندگی آزادی، با همان اسم رمز مهسا امینی بیان کردهاند.
🔹 بنابراین با توجه به قراین موجود و جو به وجود آمده در کشور در جریانات پس از مرگ مهسا امینی و شبه جنبش زن زندگی آزادی، میتوان انتخاب آذر منصوری را به ریاست جبهه اصلاحات در آستانهی انتخابات مجلس دوازدهم، تنها تیر موجود در کمان اصلاحات برای دمیدن روحی تازه در پیکر بیجان این جناح سیاسی و خیز گرفتن به سمت ملتهب کردن فضای پیشاانتخاباتی دانست.
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
نوشتهها
#خبرنامه | #اختصاصی 🗞 پیش به سوی انتخابات یا التهابات؟! 📌 «آذر منصوری رئیس جبهه اصلاحات شد» خبری
این مطلبی بود که چندی پیش و هنگام انتخاب آذر منصوری به ریاست جبههی اصلاحات نوشتم. انتخابی که داره رگههای خودش رو نشون میده تا با این دست کنشها خون تازهای به پیکرهی نیمه جان اصلاحات تزریق کنه تا شاید بتونه از نمد این جایزه کلاهی ببافه
امام حسین علیهالسلام:«قائم ما کسی است که خداوند امر او را در یک شب اصلاح و آماده خواهد نمود»
.
إِنَّهُمْ يَرَوْنَهُ بَعِيدًا وَنَرَاهُ قَرِيبًا
آنها آن روز را دور میبینند،و [ما] نزديكش مىبينيم
پینوشت: با شنیدن اخبار «طوفان الاقصی» تا این حد به وجد آمدیم با شنیدن خبر ظهور و ندای «انا المهدی..» چه حالی خواهیم داشت.
اللهم عجل لولیک الفرج
https://eitaa.com/maryamordouei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باز هم قوم بنیاسرائیل و سرگردانی در بیابان
یَتِیهُونَ فِى الْأَرْضِ فَلَا تَأْسَ عَلَى الْقَوْمِ الْفَسِقِینَ
در زمین سرگردان (و از مواهب مادّى ومعنوى آن سرزمین مقدّس، محروم) خواهند شد، پس بر این قوم تبهکار و فاسق، تأسّف مخور.
https://eitaa.com/maryamordouei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و اینگونه زن زندگی آزادی پا به فرار گذاشت.
در زمین نشانههایی است برای اهل خرد😊
https://eitaa.com/maryamordouei
إِن يَمسَسكُم قَرحٌ فَقَد مَسَّ القَومَ قَرحٌ مِثلُهُ ۚ وَتِلكَ الأَيّامُ نُداوِلُها بَينَ النّاسِ وَلِيَعلَمَ اللَّهُ الَّذينَ آمَنوا وَيَتَّخِذَ مِنكُم شُهَداءَ ۗ وَاللَّهُ لا يُحِبُّ الظّالِمينَ﴿۱۴۰﴾
اگر (در میدان احد،) به شما جراحتی رسید (و ضربهای وارد شد)، به آن جمعیّت نیز (در میدان بدر)، جراحتی همانند آن وارد گردید. و ما این روزها(ی پیروزی و شکست) را در میان مردم میگردانیم؛ (-و این خاصیّت زندگی دنیاست-) تا خدا، افرادی را که ایمان آوردهاند، بداند (و شناخته شوند)؛ و خداوند از میان شما، شاهدانی بگیرد. و خدا ظالمان را دوست نمیدارد.
آل عمران
https://eitaa.com/maryamordouei
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸استراتژی جنگ با صهیونیستها در قرآن : «وارد حصارشان بشوید!»🔸
قرآن در مورد یهودیانِ [دشمن پیامبر] میگوید:
لَا یُقَاتِلُونَکُمْ جَمِیعًا إِلَّا فِی قُرًى مُّحَصَّنَةٍ أَوْ مِن وَرَاءِ جُدُرٍ بَأْسُهُم بَیْنَهُمْ شَدِیدٌ تَحْسَبُهُمْ جَمِیعًا وَقُلُوبُهُمْ شَتَّىٰ ذَلِکَ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لَّا یَعْقِلُونَ
یعنی اینها «رودررو» نخواهند شد. باید «پشت سلاحهای سنگین» بنشینند و بجنگند. اینها باید «پشت سنگرها» باشند و فعالیت کنند. نمیتوانند رودررو بیایند؛ نمیتوانند از سنگر خودشان خارج شوند؛ باید پشت سنگر خود پنهان شوند تا فعال باشند؛ در «قُرًی مُحَصَّنَه». این را قرآن عیب و نقص یک جنگجو میداند. جنگجویی که تا «قُرًی مُحَصَّنَه» نباشد، پشت دیوار نباشد و قلعۀ سنگی نباشد نمیتواند بجنگد، دچار نقص است. قرآن این را علامت آسیبپذیری و #عامل_شکست میداند.
میگوید تو قلعۀ او را بشکن؛ تسلیم خواهد شد. #وارد_حصارش_بشو ! دستش را بالا میکند. زرهاش را از او بگیر، سلاح سنگینش را بگیر، تسلیم تو خواهد شد. او محال است «قتال» کند، مگر اینکه پشت دیوار باشد. تو دیوار او را خراب کن. این دیگر تسلیم توست.
@haerishirazi
خداوند در آیهی 136 سوره نساء میفرماید: « يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا آمِنُوا بِاللَّهِ وَ رَسُولِهِ وَ الْكِتابِ الَّذِي نَزَّلَ عَلى رَسُولِهِ ...» به عبارتی خداوند در اين آيه شريفه به مومنان دستور داده تا با وجود ایمانی که دارند براى بار دوم ايمان بياورند. ..شرح این آیات و ارتباط آن را با توییتهای نفتالی(اینفلوئنسر معروف اسرائیلی و فعال رسانهای رژیم صهیونیستی) در ادامه بخوانید👇
https://eitaa.com/maryamordouei
توییتهای نفتالی اینفلوئنسر اسرائیلی سبب شد تا به سراغ آیهی ۱۳۶ سورهی نساء بروم. خداوند در این آیه میفرماید: «يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا آمِنُوا بِاللَّهِ وَ رَسُولِهِ وَ الْكِتابِ الَّذِي نَزَّلَ عَلى رَسُولِهِ ...» به عبارتی خداوند در اين آيه شريفه به مومنان دستور داده تا با وجود ایمانی که دارند براى بار دوم ايمان بياورند. علامه طباطبایی ایمان دوم را ایمان عمیق به تک تک جزئیات و مواردی میداند که در ادامهی آیه آورده شده است. یعنی اگر به خداوند ایمان دارید لازمهی آن این است که به پیامبرش هم باور داشته باشید و همچنین ایمان به کتابی که نازل کرده؛ کتابی که به وسیلهی آن «در بين مردم در آنچه اختلاف مىكنند حكم كنند و نيز در آن كتاب مبدأ و معاد و اصول شرايع و احكام را براى خلق بيان كند.» از نظر علامه اگر به تك تك اين جزئيات و تفاصيل ايمان نياوريد به ضلالتى بعيد گمراه شدهايد، براى اينكه «اين جزئيات معارفى هستند كه به يكديگر مرتبط و وابستهاند و هر يك مستلزم بقيه است.»
قابل تأملتر ادامهی تفسیر این آیه است که ایشان میفرماید: « ايمان به يكى از آن حقايق و معارف تمام نمىشود مگر با ايمان به همه آن معارف، بدون اينكه يكى از آنها استثناء شده و در نتيجه به بعضى از آنها ايمان بياورند و به بعضى ديگر كفر بورزند كه اگر چنين كنند در حقيقت به همه كفر ورزيدهاند، چيزى كه هست اگر علنى باشد، كافر و اگر باطنى باشد، منافق خواهند بود. يكى از مصاديق نفاق اين است كه مؤمنى كه اظهار ايمان مىكند روش و مسيرى را پيش بگيرد كه در آخر منتهى شود به رد بعضى از آن معارف و احكام، مثلا از مجتمع مؤمنينكنار بكشد و به طرف مجتمع كفار نزديك گردد و آنها را دوست خود بگيرد و خردهگيرىهايى كه آنان به دين و اهل ايمان دارند تصديق كند و يا اعتراض و استهزايى كه آنان نسبت به حق و اهل حق دارند بپذيرد و به همين جهت بوده كه خداى تعالى بعد از اين آيه متعرض حال منافقين شده و آنان را به عذاب اليم تهديد كرده است.»
هنگام نوشتن این مطالب صدها مصداق امروزی جلوی چشمم رژه رفتند که برای هر کدام میتوان یک منبر جداگانه رفت؛ از عرفانهای کاذب بدون مبنا و اصول تا شکرگزاریها و جریانهای مثبتاندیشی و موجهای زرد توسعهفردیهای امروزی، حجتیهایها تا برائتیهایی که فقط زبانشان به لعن علنی مقدسات مذاهب دیگر میچرخد تا جریانات مخالفت با حجاب و برخی عدالتخواهیهای سانتیمانتال که هیچ کدام راه به سعادت و عاقبتبخیری نمیبرند و در یک نگاه کلان تمامشان جریانات معارض با جریان اسلام ناب است که مصداق امروزی آن انقلاب اسلامی است. از همین آیات میخواهم کمک بگیرم و بگویم علت تمام ریزشها و بدبینیها و فاصله گرفتنها از انقلاب و ولایت در موج فتنهها دقیقا همین عدم تبدیل ایمان اجمالی به ایمان تفصیلی و عمیق است. انقلابی که خداوند بارها و بارها برای اثبات حقانیت آن معجزهها و آیات بیّن رو کرده است البته برای افرادی که هنوز چشم دلشان نابینا نشده است. پس ای انقلابیها منقلب شوید.
https://eitaa.com/maryamordouei
46.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا کشتن اسراییلیهای گوگولی درسته؟
#طوفان_الأقصى
#فلسطين
#غزه
#اسرائیل
🔻🔻🔻
@screenshotpersian | همراه شوید