هدایت شده از سخن سدید
امام خامنه ای: "باید تربیت دینی فرزندان به عنوان نمونههایی از فرهنگ غنی اسلامی در میان مردم گسترش یابد.» (۱۳۸۷/۰۷/۲۲)
💎 دوره رایگان تربیت دینی 💎
🔰 ویژه والدین، طلاب، معلمان، فعالان فرهنگی و عموم علاقه مندان حوزه تعلیم و تربیت
🔹 مدرس: استاد علیرضا پناهیان
⏰ شروع دوره: از سه شنبه 9 آبان
🔻همراه با اعطای مدرک (بعد از ارسال خلاصه مطالب)
❣️شرایط شرکت در دوره رایگان:
➖بنر دوره را برای ده نفر از دوستانتون ارسال کنید
➖و ده تا صلوات برای سلامتی امام زمان(عج) و پیروزی جبهه مقاومت بفرستید
⭕️ نیازی به ثبت نام نیست ⭕️
📌دوره در کانال سخن سدید برگزار می شود
#دوره_رایگان
#تربیت_دینی
#تربیت_کودک
@sokhanesadid
سیر مطالعاتی جهت تربیت فرزند خواسته بودید، این دوره به نظرم میتونه کمکتون کنه
همینطور سری کتابهای «من دیگر ما» از آقای عباسی ولدی
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لابد بسیج لندن اینکار و کرده😅
#غزه
@maryamordouei
42.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰جشن شیطان
همزمانی که غزه زیر بمباران وحشیانهی شیاطین قرار گرفته، شاهد حضور برخی ایرانیان در مراسم جشن هالووین هستیم. همانهایی که زمان مرگ مهسا امینی به ما خرده میگرفتند که چرا شادی میکنید. کسانیکه آموزههای اصیل دین ناب اسلام را خرافه میدانند، حالا چند ده هزار دلار خرج میکنند تا از یک جشن خرافی جا نمانند. جشنی که ریشه در آیین مشرکانهی قومی به نام سلتها دارد که برخاسته از ادیان باستانی چند خدایی است. این قوم خرافهپرست معتقد بودند که در چنین عیدی مردگان از قبرها برخاسته و آزادانه بر روی زمین حرکت میکنند. سلتها برای گمراهی این ارواح سرگردان نقاب میزدند و لباسهایی مبدل میپوشیدند تا از این طریق مردگان را از شهر بیرون کنند. امروز این جشن با آن پیشینهی مشرکانه تبدیل به مراسمی شیطانی شده است که بسیاری از افراد بدون آگاهی نسبت به مبانی آن صرفا به علت ارادتی که به غرب و دستاوردهای آن دارند، با آغوش باز به استقبال این مراسم خرافی میروند.
بهترین و خلاصهترین تعریف از مبنای جشن هالووین را میتوان در کلمات آنتوان لاوی، رئیس کلیسای شیطانپرستی دید: «من از خانوادههای مسیحی تشکر میکنم که اجازه میدهند کودکانشان یک شب در سال برای شیطان جشن برپا کنند. به هالووین خوش آمدید!» جملاتی که لاوی در قرن بیستم به زبان آورده است. قرنی که در آن، غرب شیطانیِ مدعی ترقی توانسته با ولایت تکنیک چشمها را چنان محسور جلوههای بصری خود کند که اینگونه انسان را که قرار بود خلیفهی الهی روی زمین باشد اینچین ملیجک شیطان کرده و جهالت مدرن را با سحر تکونولوژی موجه جلوه دهد.
✍مریم اردویی
@maryamordouei
May 11
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این چند روز انواع و اقسام این نوع کلیپها رو دیدم، غیرمسلمانانی که از طریق قرآن خواندن بچههای فلسطینی نسبت به قرآن کنجکاو شدند و دارند در مورد اسلام تحقیق میکنند. یا افرادی که با سرود «سلام یا مهدی» را شنیدند ونسبت به اینکه امام مهدی عج چی کسی هست تا به سپاهش بپیوندند، تمایل پیدا کردند.
اینجا هم تعجب یه مسیحی رو میبینید که میگه توی رختخوابم داشتم قرآن میخوندم یه چیزی دیدم که نتونستم صبر کنم و بنظرم، نظر خیلی از غربی ها رو درمورد اسلام تغییر میده
میاد سوره آل عمران آیه ۵۲-۵۵ میخونه و اونجایی شوکه میشه که میفهمه اسلام به برگشت حضرت مسیح اعتقاد داره!
چیزی که من رو غصهدار میکنه اینه که بخشی از نوجوانان و جوانان کشورمون هنوز نسبت به قرآن و اهل بیت علیهمالسلام و حوادث غزه آگاهی درستی ندارند و تازه باید برای عدهایشون خدا را اثبات کنیم.
کاش بیشتر حواسمون به این قشر راهگم کرده باشه.
@maryamordouei
خونهای مظلومان غزه قطعا زمینهساز نابودی باطل و ظهور حق خواهد بود.
در دعای ندبه میخوانیم:«أَیْنَ الطَّالِبُ بِذُحُولِ الْأَنْبِیَاءِ وَ أَبْنَاءِ الْأَنْبِیَاءِ أَیْنَ الطَّالِبُ بِدَمِ الْمَقْتُولِ بِكَرْبَلاءَ؛»
کجاست طالب خونهای به ناحق ریخته شدهی انبیاء..
بنیاسرائیل قومی بودند که در یک روز هفتاد پیامبر را به شهادت رساندند، دیر نیست زمان انتقام انشاءالله.
@maryamordouei
21.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهید آوینی ۱۴۰۲
با هوش مصنوعی!
ببینید و ببینانید
@maryamordouei
این پیام رو یکی از دوستان عزیزم فرستادند، با اجازهشون در کانال قرار دادم، چون به شدت این آسیب داره جامعه و خصوصا زنانمون رو تهدید میکنه و به وفور شاهد جذب شدن افراد از مذهبی تا کمتر مذهبی به این گروهها هستم، در ادامه یک مقالهای رو که در نقد این شکرگزاریها نوشتم در کانال قرار میدم اگر دوستانی تمایل داشتند که بیشتر با این آسیب اعتقادی آشنا بشن، مطالعه کنند
هدایت شده از نوشتهها
🔰همه چیز زیر سر خودت است!
جایگزینی روانشناسی به جای اخلاق در کتب خودیاری
این روزها وقتی رو به روی ویترین برخی کتابفروشیها میایستم یا از کنار یک کتابفروشی سیار که گوشه یک مکان عمومی بساط کرده است عبور میکنم، عمده کتابهایی که خودنمایی میکنند کتابهایی با عناوینی جذاب هستند که همهشان قرار است آدمها را موفق، پولدار و خوشبخت کنند. برخی از این کتابها روایت زندگی مردان پیر و ثروتمندی است که از مسیر پولدار شدنشان میگویند و تلاش دارند بگویند «سنگفرش هر خیابان از طلاست» یا با ارائه آموزهها و دستورالعملهای یک مرد پولدار که به موفقیت رسیده از فواید پنج صبح بیدار شدن میگویند و بر آموزه و ضربالمثل قدیمی «سحرخیز باش تا کامروا شوی.» کتاب شرحی نوشتهاند و به خلقالله میفروشند. گاهی هم کتاب را یک زن ثروتمند نوشته تا به دختر امروز بگوید تو با تمام نقصهایی که داری «خودت باش». تمام این کتابها را اگر بخواهیم ذیل یک موضوع جای دهیم، آن موضوع، «روانشناسی زرد» و «خودیاری» است. نشر، گسترش و اقبال به چنین کتابهایی از ظهور انسان روانشناختی در عصر حاضر خبر میدهد که موج آن از غرب به کشور ما هم رسیده است؛ موجی که به تعبیر ویلیام گاردنر نویسنده کتاب «جنگ علیه خانواده»، معلول ظهور نسبیتگرایی اخلاقی بهصورت نظام اعتقادی است.
او میگوید: وقتی چنین نسبیتگرایی اخلاقی در قالب یک نظام اعتقادی در جامعه غربی ظهور یافت، روانشناسی جایگزین اصول اخلاقی شد که این گسست اخلاقی دارای دو پیامد قطعی بود. از یک سو کنار گذاشتن اصول اخلاقی در ازای روانشناسی، نیاز انسان را به معنویت پایان نداد، بلکه این نیاز به شدت افزایش یافت و از سوی دیگر، این نیاز سبب ظهور مدعیانی به نام درمانگران با نرخهای بسیار بالا شد تا مجموعهای حیرتآور از درمانهای گوناگون از رواندرمانی تا تصوف شرقی را به فروش برسانند. ظهور چنین شرایطی که معلول زندگی در جهان شبکهای و سرمایهزده امروزی است در کنار اشاعه مبانی اندیشهای جنبش فمینیسم، بیشتر از دیگران زنان و دختران را تحت تأثیر قرار داده است. خلأ معنوی که جهان مدرن با آن روبهرو است و بیشتر از بقیه جنس زن را تحت تأثیر قرار داده است، سبب شده تا سرمایهداران از این نیاز به سود خود بهره جسته و زن را که به گفته شهید مطهری معنویتر و مذهبیتر است، بازیچه امیال سرمایهسالارانه خود کنند. در چنین بازار مکارهای است که مفهوم دینی کمال با مفهوم دنیایی موفقیت جایگزین شده و تب خرید کتب انگیزشی بهعنوان یک پاسخ انحرافی به یک نیاز فطری بالا گرفته است.
دختران جوان و نوجوانی که بهترین سالهای عمرشان را میتوانند صرف تکمیل و تعالی مکارم اخلاقی کنند، آن را پای حرفهای تقلبی مشتی افراد سرمایهدار هزینه میکنند که بدون در نظر گرفتن تفاوتهای فردی برای همه یک نسخه کلی میپیچند. البته با دستفرمان برخی از این کتابها ممکن است فرد در خوشبینانهترین حالت به صلح با خود و نقصهایشان برسد که پذیرش خود اگر پله تعالی انسان نشود و تبدیل به مجالی برای کنار آمدن با ضعفها و نقصهای اخلاقی گردد، ره به ترکستان است. دخترانی که نقششان به فرموده رهبر انقلاب «حساسترین، ظریفترین، ماندگارترین و مؤثرترین نقشها در حرکت تاریخ انسان و در سیر بشریت به سوی کمال است....و گناه بزرگ تمدن مادی، تضعیف و گاهی به فراموشی سپردن این نقش است.»
فارغ از آسیب معنوی، پیش فرض غالب و البته غلط این کتابها که «فقط خود تو مسئول مشکلات خودت هستی!» فرد را به این نتیجه میرساند که نه جامعه نقشی در مشکلات او دارد و نه او مسئولیتی در قبال مشکلات جامعه دارد. وقتی چنین تفکری مبتنی بر فرهنگ فردگرای غربی در ذهن زنان و دختران جوان جامعه ایرانی شکل بگیرد که افق آرمانیاش تمدنسازی اسلامی است، میتواند نیمی از جمعیت فعال و تأثیرگذار را به انفعال در برابر اصلاح ساختارهای فرهنگی جامعه بکشاند. نیمی که به تعبیر رهبر انقلاب «تأثیر این نیم وقتی بخواهند در سرنوشت دخالت کنند، بیش از تأثیر نیمی از کل جمعیت در سرنوشت است.» معنای این جمله را با این فرمایش امام خمینی(ره) که «بانوان، رهبر نهضت ما هستند، ما دنباله آنها هستیم....صلاح و فساد یک جامعه از صلاح و فساد زنان در آن جامعه سرچشمه میگیرد» بهتر میتوان درک کرد. بنابراین در یک جمله میتوان گفت ترویج این کتابها در خدمت تداوم حیات نظام طبقاتی سرمایهداری است که بیشترین ظلم را در حق انسانیت و پس از آن در حق زنان روا داشته است.
✍مریم اردویی
@maryamordouei
نوشتهها
🔰همه چیز زیر سر خودت است! جایگزینی روانشناسی به جای اخلاق در کتب خودیاری این روزها وقتی رو به روی و
این یادداشت هم مدتی قبل در نقد روانشناسی زرد و کتب موفقیت که چند سالی است باب شده، نوشتم.
خانمها به دلیل معنویتر و مذهبیتر بودن بیشتر درگیر این معنویت کاذب نوین شدند
همین دیشب با خانمی که به شدت از کتاب «باشگاه پنج صبحیها» دفاع میکرد، صحبت کردم. اینقدر مجذوب این کتاب بیمحتوا شده بود و میگفت به همه این کتاب رو معرفی میکنم.