فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه میخوای رای بدی چه نمیخوای، این فیلم رو کامل و با دقت و حوصله ببین
جواب همه شبهات رو داده ،منطقی و مستدل
یه نکته هم من اضافه کنم و اونم اینکه این نظام باید بمونه تا پسر فاطمه عج بیاد و امروز رأی من و تو عیار ما رو در اینکه چقدر دلبستهی آخرین فرزند علی علیهالسلام هستیم مشخص میکنه. این انقلاب راه خودش رو میره، مراقب باشیم ما یه وقت از قطار حق پیاده نشیم. یمنیها ثابت کردند که یاران باوفایی هستند و خدا فرموده که میتونه جایگزین کنه اگر...
@maryamordouei
هدایت شده از عصر زنان
#نفحات_یار | #تاملات
🔻مراجعه به تصویر
♦️چه نشستهاید که زن ایرانی سپر انداخته است!
🔹حضور دفنوازان زن ایرانی بین دو نیمهی بازی ایران و هنگ کنگ در ورزشگاه قطر واکنشهای متفاوتی به دنبال داشت. از انتقاد به مسوولان وزارت ورزش کشور گرفته که انتقاد بجا و درستی بود تا نگرانی از تخریب چهرهی زن ایرانی در عرصهی بینالملل که این هم دغدغهی درستی بود. اما اگر بخواهیم قدری عمیقتر این موضوع را واکاوی کرده و مورد مداقه قرار دهیم باید چنین جسارت و هنجارشکنی را ذیل این جملهی رهبر انقلاب تفسیر کنیم: «زن با شرف و با استعداد ایرانی یکی از بزرگترین ضربهها را به تمدن غرب زده، اینها دلشان پر است.» در واقع این بازنمایی غلط از چهرهی زن جوان ایرانی در عرصهی بینالملل را باید به مثابه خنجر کین دشمن به چهرهی زن عفیف ایرانی قلمداد کنیم.
🔸برای درک بهتر فضای تحلیل باید قدری به عقب برگردیم. بعد از اغتشاشات 1401 دشمن با وجود برنامهریزیهای سنگین و دلارپاشیهای نجومی نتوانست محصول دلخواهش را برداشت کند. از سویی در بحبوحهی قائلهی زن زندگی آزادی بود که کنگرهی زنان تأثیرگذار با تمام ضعفها و قوتهایی که داشت برگزار شد و اگر بخواهیم منصف باشیم توانست چهرهی واقعی زن مسلمان ایرانی را تا حدی به بخشی از دنیا مخابره کند. دنیایی که در سیطرهی امپریالیسم رسانههای خارجی و به مدد سیاهنماییهای فیلمسازان داخلی از زنان ایرانی جز چهرهای مخدوش، تحت ستم و منفعل و غیرعامل حتی نسبت به سرنوشت خود ندیده است.
🔹حالا بیایید تا لنز دوربین را بازتر کرده و لانگ شاتی از صحنهای که در آن قرار گرفتهایم مشاهده کنیم. 117 روز از طوفان الاقصی گذشته و یگانه چهرهای که از زنان مقاومت در جهان در حال مخابره است، چهرهی زنان فلسطینی است. زنانی که نه تنها ایستادگی و مقاومتشان، بلکه نوع تربیت فرزندانشان دنیا را مات و مبهوت کرده است. از رهگذر بازتاب چنین چهرهای از زن است که میبینیم اقبال زنان بسیاری از غرب و شرق عالم به دین اسلام و مطالعهی قرآن افزایش یافته و چنین زنی تبدیل به یک الگوی جهانی شده است. اما این زن، الگوی خود را از کجا اخذ کرده است که امروز او را به زن خط مقدم نبرد با تمدن شیطانی غرب و دنیای مدرن بدل کرده که رژیم اشغالگر صهیونیستی نماد تام این تمدن است؟ بله زن باشرف و با استعداد ایرانی پیشقراول این میدان بوده و هست.
🔸همان زنی که درست در زمانی که رژیم منحوس پهلوی با برگزاری جشنهای بیغیرتی و بیعفتی چون جشن هنر شیراز و در اوج انقلاب جنسی غرب، به ولی زمانش دست بیعت داد و با پشتیبانی از ولایت فقیه حتی رهبری حرکت مردان را نیز عهدهدار شد. همان زنی که در مقابل معادلات جهانی نظام سلطه ایستاد و با دست رد زدن به دو الگوی زن غربی و شرقی چهرهی سومی از زن به دنیا ارائه کرد که از چنان معنویت و عقلانیتی برخوردار بود که توانست مسیر تاریخ را با تبعیت از روح خدا تغییر دهد و با قدم گذاردن در صحنهی مبارزه بین زن، سیاست و دیانت پیوند برقرار کند.
🔹 با این دو مقدمه به شروع بحث برمیگردیم. به ضربهای که زن عفیف ایرانی به غرب زده، به آینهای که برای زنان جهان از اثرگذاری زن ساخته و به تصویر سومی از زن که نظام لیبرال سرمایهداری را به خاک سیاه نشانده است؛ نظامی که نفعش در ابژه کردن زن است. پس حالا که ایران محور مقاومت است و زنانش الگوی زنان مسلمان، باید ورق را برگرداند و دخترکان مطرب را بجای زنان مقاوم به عنوان الگوی زنان ایرانی به دنیا مخابره کرد و این پیام را به زنان عالم داد که برای چه میجنگید که زن ایرانی سپر انداخته است. اینها همه از اتاق فکر سازمانهای جهانی برخاسته که زن را زینتالمجالس مردان میخواهند و ملعبهی دست هوسبازان. همانهایی که زورشان به مسوولان جمهوری اسلامی چربید و پای زنان ایرانی را به سکوی تماشای فوتبال مردان کشاند.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصرزنان
🌐 |@asrezanan_ir|
اگر زنها به انقلاب نپیوسته بودند!؟
رهبر معظم انقلاب:
اگر زنها به انقلاب نپیوسته بودند، انقلاب پیروز نمیشد، جوانها از خانه برای پیوستن به صفوف انقلاب بیرون نمیآمدند، مادرهایشان نمیگذاشتند. مادرهایشان حداقل آنها را تشویق نمیکردند. اگر زنها دل در گرو انقلاب نداشتند، مردها اینجور آزادانه در صفوف انقلاب جانفشانی نمیکردند.
@maryamordouei
هدایت شده از اندیشکده زوج
گزارشی از یک پژوهش درباره حجاب
اندیشکده زوج
براساس پژوهش اخیر اندیشکده زوج که با روش تحلیل ثانویه (Secondary Analysis) روی تمام تحقیقات دو دهه اخیر درباره حجاب صورت گرفت، با عنایت به مقایسه روند تغییرات نگرشی مردم نسبت به ابعاد مختلف مساله حجاب، یافتههای پژوهشهای ملی در سال 1402 به شدت معنادار هستند. برخی از آنها را مرور میکنیم:
✳️ باور به اینکه حجاب حکم واجب خداست و برای بانوان لازم است که در فضای جامعه آن را رعایت کنند و این حکم آثار مثبت متعددی برای جامعه به همراه دارد و عدم رعایت آن دارای پیامدها و تبعات منفی برای خود فرد و جامعه است، کماکان اکثریت مطلق نظرات را به خود اختصاص داده است.
✳️ حدود 60 درصد مردم، وضعیت حجاب و پوشش در جامعه را نامناسب و نگرانکننده توصیف کرده و اعلام کردهاند با روند فعلی وضعیت حجاب در آینده بدتر و نگرانکنندهتر خواهد شد.
✳️ مخالفتهای قاطع و حدود 70 درصدی مردم با گشت ارشاد در تحقیقات سال 1401 به 50 درصد کاهش یافته و درصد موافقان مداخله نیروی انتظامی در این وضعیت افزایش پیدا کرده است.
✳️ نظر مردم درباره این جمله که «قانون حجاب اجباری باید لغو شود» از حدود 60 درصد در سالهای گذشته به حدود 33 درصد در سال 1402 کاهش یافته و درصد مخالفان این گزاره حدود 20 درصد افزایش یافته است.
✳️ به نظر میرسد در سال 1402 با توجه به فروکش شدن التهابات سال گذشته و افزایش برهنگیها و وضعیت نامناسب پوشش بخشی از بانوان جامعه، مردم نسبت به آزادی و اختیاری بودن پوشش کمی تردید کردهاند.
به کانال اندیشکده زوج در ایتا بپیوندید:
https://eitaa.com/zoujtt
هدایت شده از تک رنگ
29.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آرامید_جون
تقدیم میکند:
جنگ ستاره!
حالا چی نشناختیش؟
بیاید بگید ببینم چی میدونید ازش؟👀
#آرامید
🪴@takrang1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طلاب اگر برای انتخابات کار نکنند نزد خدا مسئولند
امام خمینی (ره)
@maryamordouei
هدایت شده از سوادینو - سوادرسانه ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مهم
🔷️۲۴ساعته که یه ویدیو (ویدیوی بالایی) تو مجازی با بازدید میلیونی در حال انتشاره با این عنوان: «تو فرودگاه به مناسبت دهه فجر به مردم شاخه گل دادن اما هیچکس گل رو ازشون نمیگیره»
اولاً ویدیوی بالا قدیمیه
ثانیاً این افراد تو ویدیوی بالا به استقبال خدمه پرواز اومدن، اما برای اینکه مسافرا معطل نشن ، اول صبر میکنن مسافرا پیاده بشن و بعدش که خدمه پیاده میشن گلها به خدمه داده میشه. (که این قسمت از ویدیو کات شده!)
ثالثاً ویدیوهای استقبال از مردم تو فرودگاههای مختلف موجوده (ویدیوی پایینی) که نشون میده همه مردم شاخهگل رو میگیرن!
#خبر_جعلی
@savadeeno
هدایت شده از عصر زنان
#یادداشت | #اختصاصی
🔻مراجعه به تصویر
♦️اقتدار مردان را دریابیم
🔹امروز که در عصر رسانه به سر میبریم و اذهان به امتداد شبکههای اجتماعی تبدیل شده یا محصور تبلیغات رسانهای هستند و یا در حال الگوگیری از سریالهای شبکهی خانگی و فیلمهای سینمایی، شاهد فرهنگسازی غلط در راستای تضعیف جایگاه مرد و پدر در خانواده و همچنین بازنمایی نادرستی از چهرهی مردان هستیم. به عنوان مثال مدتی قبل تبلیغی از رسانهی ملی پخش شد که در آن زن با لحن طلبکارانه در مقابل پسر بزرگ خانواده به همسرش میگفت: «نمیشد یخچال بزرگتر بخری؟» مرد که با ایما و اشاره تلاش میکرد به زن بفهماند رعایت حالش را مقابل فرزندش بکند، میگفت: «میدونی که پول نداریم!» زن با حالتی متکبرانه پاسخ میداد: «این شد دلیل؟» این سیاستهای تبلیغی سرمایهسالارانه علاوه بر اینکه مروج مصرفگراییاند، ذبحکنندهی اخلاق و مدارای زنانه در محیط خانواده هستند که در نهایت منجر به درهم شکستن اقتدار مردانه میشوند. چنین راهبردی با آموزههای دینی ما نیز کاملا در تضاد است. امیرالمؤمنین علی علیهالسلام در وصف حضرت فاطمه(س) فرمودند: «خدا میداند که فاطمه در تمام مدت زندگی ....برای خود از من چیزی نخواست، مبادا که من نتوانم آن را فراهم کنم و شرمنده شوم..» بر مبنای این سیره زن و مرد میبایست در شرایط سخت زندگی حامی یکدیگر باشند. زن بیش از توان مرد توقع نداشته باشد.
🔸چندی پیش نیز به منظور معرفی یک جعبه بیسکوییت، پیامی بازرگانی از رسانهی ملی پخش شد که در آن شاهد بازنمایی چهرهای حیوانی از مردان بودیم. دراین تبلیغ، مردی همچون خرس گرسنه با شکستن در وارد خانه میشد، با رفتاری درنده خویانه غذا میخورد. در پارهای از تبلیغات نیز شاهد جابجایی نقش زن و مرد در خانواده هستیم؛ زن شاغل و مرد خانهدار. این در حالی است که بر طبق آیهی «الرجال قوامون علی النساء» و به فرمودهی رهبر انقلاب: «مرد باید برود کار کند. معیشتِ خانواده به عهدهی اوست.» ایشان در جای دیگری میفرمایند: «بعضی از مسلکهای غلط که مخصوص زنها هم نیست ـ مردها هم گاهی همان مسلکها را دنبال میکنند ـ دنبال این هستند که بگویند: نه! بیاییم اجناس این ترازو (نقشهای زن و مرد) را جابهجا کنیم. گاهی اتفاق میافتد مرد در خانه نقش زن را پیدا میکند. زن حاکم مطلق میشود و به مرد دستور میدهد این کار را بکن، آن کار را نکن. مرد هم دست بسته تسلیم است. خب چنین مردی دیگر نمیتواند تکیهگاه زن باشد. زن یک تکیه گاه خوب را دوست میدارد.»
🔹در سینمای خانگی اوضاع بدتر از این است. مردان یا عموما هوسبازند یا طماع. فیلم برادران لیلا که در عریانترین شکل ممکن با ارائهی تصویری به غایت چرک از مفهوم پدر و بیعرضگی برادر، حمایت و قوامیت مردانه را به بدترین شکل ممکن لگدمال کرد. در حالیکه جایگاه پدر در نظام الهی، با مفهوم مقدس «ولایت» عجین گشته است. در کتاب اهل بیتیها در رابطه با جایگاه پدر میخوانیم: «پدر در نظام تکوینی خانواده، واسطهی رساندن رزق خدای سبحان به بندگان خودش میشود؛ از این رو در نظام تشریع خانواده، به او ولایت دادهاند و اهل خانواده را نسبت به پدر واجبالنفقه قرار دادهاند. همین پدر در خانواده مظهر اسمای الهی است؛ به گونهای که مظهر خالقیت، قدرت، متانت، رازقیت و ...در نزد فرزندان است.» غفلت در بازنمایی چهرهی مرد در رسانه را حتی در تدوین لایحهی ارتقاء امنیت زنان نیز شاهدیم. در مادهی 10 این لایحه که سازمان صدا و سیما در راستاي آگاهی بخشی و ارتقاي فرهنگ عمومی مکلف به اموری چند گانه شده، آمده: «تهیه، تنظیم و اجراي شاخصهاي عملیاتی در راستاي حفظ منزلت زنان و مادران و تکریم و حفظ امنیت آنها و تحکیم خانواده و ترویج نقش موثر زن در خانواده سالم به تفکیک در رسانه ملی و شبکه خانگی و نظارت بر آنها» اما هیچ تکلیفی متوجه این سازمان در جهت ترویج نقش موثر مرد در خانواده نشده است. حفظ اقتدار مرد، یکی از عوامل افزایش امنیت زنان است. همانطوری که زن به محبت نیاز دارد تا بتواند روحیهی شادابش را حفظ کند، مرد نیز نیازمند اقتدار است.
🔹در سال 1954 شبکه تلویزیونی سی بی اس آمریکا، در برنامهي «پدر بهتر از همه میداند»، بر نقش موثر پدر در خانواده تأکیـد میکرد. به مرور زمان و با شروع فعالیت مخرب فمنیستها خصوصا رادیکالها، این جایگاه تضعیف شد و اثرات مخرب آن در جامعهی غربی نمود یافت که تبعاتی چون افزایش انحراف و جرایم فرزندان را به دنبال داشته است.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصرزنان
🌐 |@asrezanan_ir|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر دینِ حق با رفاه طلبی و خانه نشینی حفظ میشد ،امام حسین که از ما عاقل تر بود خون خود را به پای آن نمی ریخت...
#شهید_آوینی
@maryamordouei
هدایت شده از مهدیه شادمانی
در سالهای اخیر به دلیل در انحصار بودن تولید این پانسمان توسط سوئد و تحریمهای ظالمانه آمریکا تعداد زیادی از کودکان مبتلا به EB جان خود را از دست می دادند.
شاید خانواده کودکان پروانه ای بیش از دیگران متوجه اهمیت این دستاورد دانشمندان جوان ایرانی باشند چون دیگر برای زنده ماندن کودکانشان روزشماری نمی کنند.
@drshadmani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ذوبوا فی الامام الخامنهای
در امام خامنهای ذوب شوید.
سید هاشم الحیدری
@maryamordouei
رهبر انقلاب:
انقلاب، ادامهی بعثت پیغمبر بود، جمهوری اسلامی ادامهی بعثت پیغمبر است. ۱۳۹۸/۰۱/۱۴
جبههی مقابل بعثت، جبههی جاهلیّت است. جاهلیّت را یک امر مربوط به یک مقطع تاریخیِ مشخّص و معیّنی نباید دانست؛ جاهلیّت ادامه دارد، همچنانکه بعثت ادامه دارد. ۱۳۹۵/۰۲/۱۶
پینوشت: از این دو مقدمه این نتیجه گرفته میشه: جبههی مقابل جمهوری اسلامی، جبههی جاهلیت است.
@maryamordouei
هدایت شده از تا انتهای افق
جمهوری اسلامی توقعات و انتظارات را بالا برد و گاهی زیادی بالا برد!
سالهاست بحث این است که جمهوری اسلامی گفته بوده که آب و برق را هم مجانی خواهد کرد و خیلی ها فریاد فریاد که دیدید نشد.
در حالی که هم این حرف از ریشه شایعه بوده و برگرفته از کلامی از دولت موقت بوده و هم اینکه اصلا حرف معقولی نیست هرکه بگوید...
الان در دنیا در توسعهیافتهترین کشورها بجهت اقتصادی که قرنی از انقلابهاشون گذشته، هزینه انرژی بالاترین هزینه هاست. اما با این وجود باز جمهوری اسلامی هزینه های انرژی را بسیار پایین نگه داشته که در زمستان همه با لباس نازک و راحتی در خانه میچرخند و اگر باز هم گرمشان شود بخاری و شوفاژ را کم نمی کنند پنجره را باز می کنند...
یا در تابستان در هر اتاق یک کولرگازی کار گذاشته اند چون هزینه برق و گاز هزینهای نمیشود که در این خصوص صرفهجویی کنند. و این در حالی است که ایرانیان خارجنشین فقط درک میکنند وقتی زمستان میشود سیستم گرمایشی اتاقهای دیگر را قطع میکنند و فقط یک فضا را گرم نگه میدارند. چون هزینه سنگینی متحمل نشوند.
طبق تجربه ام چه در هلند چه در فرانسه یعنی کشورهایی که باید غرق نعمت باشند، هزینههای انرژی بسیار گران بود. و اصلا از این بریز به پاش ها نبود. خوب خاطرم هست در دانشگاه با کاپشن و دستکش باید سر کلاس مینشستم و در خانه سیستم گرمایشی تا ماه زمستان اصلا از مرکز روشن نمیشد!
در تمام این مدت هم کسی نمیآمد بگوید چرا رایگان نمی کنید؟ مگر شما کشور توسعهیافته نیستید به زعم خودتون. اینهمه استعمار کشورها و اینهمه جنگ و اینهمه فروش کالا به کشورهای دیگر بعد انقلاب صنعتی چرا هزینههای انرژی را صفر نکرده؟ این چه حکومتی است!
اعتراض مردم فرانسه با عنوان جلیقهزردها که خودم از نزدیک شاهدش بودم که چقدر شیشههای مغازههای را خرد کرده بودند یا سطل زباله و عابربانکها را به آتش کشیده بودند، این بوده که تو رو خدا بیش از این مالیات بر همه چیز را بیشتر نکنید. همهٔ خانواده داریم کار میکنیم باز نمی توانیم دخل و خرج را هماهنگ کنیم!
یا در هلند همین یکسال اخیر همه چیز دو تا سه برابر گران شده و ۵۵ درصد حقوق افراد برای مالیات کسر میشه و میگویند همینه که هست و انتظار از این بیشتر گران شدن هم داشته باشید.
اینگونه است که در هلند غالب مردم نه چون ماشین ندارند، چون هزینه بنزین و شارژ برق ندارند، در سرما و برف و باران که تصورش برای ما باورنکردنی است زیر برف و باران با دوچرخه به مدرسه و دانشگاه و سر کار میروند.
جمهوری اسلامی که متشکل از عموم مردم مومن و متعهد است، داشت مدینه فاضله برای ایران میساخت که الگوی جدید حکومتداری شود و نظم نوین جهانی را به نمایش بگذارد که
غربیها این را فهمیدند و ظالمانهترین تحریمها را اعمال کردند که تازه مردم فریادشان بلند شود این بود ادعای شما برای آب و برق مجانی؟؟
الان در اوج گرانی هنوز هزینه های ایران به پای اروپا با همان درآمد خودشان نمیرسد. با اینکه زن، مرد و فرزند از سن دبیرستان، سر کار میروند. چون صرفا پدر نمی تواند تامین کننده هزینههای زندگی یک خانواده و حتی تک همسرش باشد.
اما در ایران همچنان بسیار بسیار بسیار خانوادهها هستند که فقط مرد در آن شاغل است و با همین گرانی تامین کننده نیاز پایه خانواده هست. و تازه خانوادههایی هستند که فاجعهای در جمهوری اسلامی میدانند که زن هم مجبور شود کار کند که خرج خانواده در بیاید. آن هم نه فرزندان. فقط زن.
بعد هم در بسیاری موارد مشخص میشود که هدف از کار کردن زن نه برطرف کردن نیاز اولیه خانواده که بالا بردن امکان خرج کردن راحت برای تشریفات زندگی شخصی و خانوادگی اش است.
از خرید انواع لازم بهداشتی و آرایشی تا پوشاک و دکوریهای جورواجور و زر و زیور...
هرکس یک تامل و مطالعه ساده در خصوص ۲۰ خانواده اطراف خود در ایران داشته باشد. به صحت و درستی این نکات پی میبرد.
همچنین اگر دنبال کننده ۲۰ خانواده در خارج از ایران باشد. هر نقطه جهان که صادقانه از هزینههای زندگی و سبک حکومت داری آن کشورها بگویند عالی میشود.
این مطلب را داشته باشید تا از مکالماتم با دو خانم ایرانی ساکن خارج بنویسم. ان شالله
✍ثبت مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 در هلند، فرانسه و ایران
@ninfrance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر در کنار اردوهای راهیان نور، اردوهای روایت پیشرفت در کشور هم به شکل یک رویهی ثابت دربیاید که جوانان و نوجوانان را به تماشای دستاوردهای این چهل و چند سال بنشاند، به یقین میتواند خیلی اثرگذارتر از هر کار فرهنگی دیگری عمل کند و موجهای رسانههای دشمن را بی اثر سازد. متاسفانه به دلیل ضعف رسانهای در بازتاب دستاوردها و اقتدار کشور خیلی از همین دختران هیچ ذهنیت و اطلاعی از وضعیت کنونی کشور ندارند. کافی است مدتی در دبیرستانهای دخترانه چرخی بزنید و پای صحبتهای آنها بنشینید.
چند روز پیش بود توفیقی حاصل شد و چند ساعتی را در یکی از هنرستانهای دخترانه حاضر شدم. کمتر حرف زدم و اجازه دادم بیشتر آنها صحبت کنند. تمام ذهن و فکرشان تبدیل شده بود به انباشتی از تحلیلهای زرد و دروغین شبکههای معاند، ناامیدی در کلامشان موج میزد. چنان تصور خیالی و غیرواقعی از پهلوی در ذهن برخیشان شکل گرفته بود که او را پادشاهی قدرتمند تصور میکردند، تا جایی که حتی رییس سازمان اوپک بوده و قیمتگذاری نفت زیر نظر او انجام میگرفته.
اینها را گفتم که بدانیم خلأ مباحث سیاسی و تاریخی در مدارس چه فاجعهای رقم زده. ادامه را اینجا بخوانید.
@maryamordouei
🔰پیشرفتها را روایت کنید
اگر در کنار اردوهای راهیان نور، اردوهای روایت پیشرفت در کشور هم به شکل یک رویهی ثابت دربیاید که جوانان و نوجوانان را به تماشای دستاوردهای این چهل و چند سال بنشاند، به یقین میتواند خیلی اثرگذارتر از هر کار فرهنگی دیگری عمل کند و موجهای رسانههای دشمن را بی اثر سازد. متاسفانه به دلیل ضعف رسانهای در بازتاب دستاوردها و اقتدار کشور خیلی از همین دختران هیچ ذهنیت و اطلاعی از وضعیت کنونی کشور ندارند. کافی است مدتی در دبیرستانهای دخترانه چرخی بزنید و پای صحبتهای آنها بنشینید.
چند روز پیش بود توفیقی حاصل شد و چند ساعتی را در یکی از هنرستانهای دخترانه حاضر شدم. کمتر حرف زدم و اجازه دادم بیشتر آنها صحبت کنند. تمام ذهن و فکرشان تبدیل شده بود به انباشتی از تحلیلهای زرد و دروغین شبکههای معاند، ناامیدی در کلامشان موج میزد. چنان تصور خیالی و غیرواقعی از پهلوی در ذهن برخیشان شکل گرفته بود که او را پادشاهی قدرتمند تصور میکردند، تا جایی که حتی رییس سازمان اوپک بوده و قیمتگذاری نفت زیر نظر او انجام میگرفته.
اینها را گفتم که بدانیم خلأ مباحث سیاسی و تاریخی در مدارس چه فاجعهای رقم زده. اردیبهشت و مهر ماه گذشته، با همراهی دوستانم نمایشگاهی را برگزار کردیم و غرفه به غرفه دستاوردها را روایت کردیم. نمایشگاه ویژه مدارس دخترانه بود. سهم من از روایت، غرفه امنیت بود. تمام تلاشم در این غرفه جا انداختن معنای امنیت با شرح شرایطی بود که کشور در آن قرار گرفته، از بیان انواع مخاطرات امنیتی گرفته تا شرایط امنیتی که دیگر کشورها از منطقه تا اروپا و آمریکا با آن مواجهه هستند با ارائهی مستندات تصویری. شاید تعجب کنید اگر بگویم بسیاری از این اطلاعات را هیچ کدام از آن دانشآموزان نداشتند، حتی معلمهایشان. تمام این دختران پر شر و شور موقع روایت سراپاگوش بودند و حتی برخی یادداشت برمیداشتند. ما فقط قطرهای از دریای اقتدارمان را روایت میکردیم، اما همین قطره، دنیای آنها را متحول میکرد. کاش این نسل را دریابیم.
@aghletarif
نوشتهها
اگر در کنار اردوهای راهیان نور، اردوهای روایت پیشرفت در کشور هم به شکل یک رویهی ثابت دربیاید که جوا
صحبت های این دختر خانم رو شنیدید؟ آنچیزی که باعث شد نظرش در مورد سبک پوشش عوض بشه درک اقتدار مردانی بود که برای امنیت زحمت می کشند
اقتدار مردانه یکی از مؤلفههای اثرگذار چه در خانواده و چه در جامعه است که این اقتدار سبب حفاظت از عفت و حیا میکشه
نوشتهها
#یادداشت | #اختصاصی 🔻مراجعه به تصویر ♦️اقتدار مردان را دریابیم 🔹امروز که در عصر رسانه به سر میبر
این یادداشت رو خوندید؟ اگر خونده باشید الان بهتر متوجه خیانتی خواهید شد که رسانه داره با شکستن اقتدار مردان رقم میزنه که در نهایت سبب بر هم زدن امنیت و عفاف زنان میشه
هدایت شده از عصر زنان
#یادداشت | #اختصاصی
🔻مراجعه به تصویر
♦️جهاد فمنیستی
🔹احتمالا صحبتهای آقای شیخ طادی را شنیدهاید. فارغ از مغالطهآمیز بودن این صحبتها، باید دید ریشهی چنین تفکراتی در کجاست؟ موج دوم فمنیسم زمانی به وقوع پیوست که دنیا شاهد حاکمیت آمریکا بر نظام جهانی سرمایهداری و بسط و گسترش سرمایهداری سازمان یافته بود. ویل دورانت در کتاب لذت فلسفه مینویسد: «کارخانهداران که به فکر سود بیشتر خود بودند و اخلاقیات برایشان بیاهمیت بود، زنان را که کارگران ارزانتری بودند بر مردان سرکش سنگین قیمت ترجیح میدادند و آنان را هنگام استفاده از دستگاههای خطرناک به استفاده از لباسهای تنگ و کوتاه وادار می کردند. بدین ترتیب در جامعه صنعتی زن نیز صنعتی شد و مردانی که طالب حذف شرم و حیا بودند به بهانه آزادی زن و در واقع برای سوءاستفاده بیشتر از او، زنان را به عرصه فحشا کشاندند. این برهنگی اجباری زنان در کنار رواج فرهنگ مصرفگرایی، سرمایهداران را ترغیب کرد که از جذابیتهای جسمی زنان بعنوان وسیلهی لذت و سرگرمی برای کسب سود بیشتر و تجارت خود استفاده کنند.» اینگونه بود که زن به ابژهای برای دامن زدن به مصرف بیشتر تبدیل شد.
🔸چرایی ابژه شدن زن برای نظام سرمایهداری فارغ از جذابیتهای تنانهی زن را باید در دیدگاه فیلسوفان غربی به زن جستجو کرد که به صورت گسترده در سنت فلسفی غرب وجود دارد. فلسفهای که اصالت را به جنس مرد داده و همواره زنان را به منزلهی موجود درجه دوم، فروتر و طفیلی قلمداد کرده و او را به مثابه حیوانی میداند که برای خدمت به مرد آفریده شده است. به عنوان مثال پولس در رسالهی خود به قرنتیان میگوید: «مرد به جهت زن آفریده نشده، بلکه زن برای مرد.» از آکویناس فیلسوف مسیحی که معتقد بود مرد آغاز و سرانجام زن است، نیز این جمله نقل شده: «زن حیوانی است که نه استوار است نه ثابت قدم» با صنعتی شدن غرب و نیاز سرمایهداری به کارگر ارزان این نگاه با شعار حمایت از حقوق زن، او را به استخدام سرمایهسالاران درآورد. با بالا گرفتن کار رسانه و نیاز به تبلیغات بیشتر، زن تغییر کاربری داد و کالایی شد برای ترغیب مشتری. اما اینبار جاذبههای جنسی زن در جامعهای که با شتاب به سمت انقلاب جنسی پیش میرفت، ابزار پولسازی سرمایهداران شد.
🔹مکتب فمنیست که در چنین بستری و بر مبنای چنین فلسفهای شکل گرفته بود به اسم دفاع از حقوق تا جایی پیش رفت که شعار آزادی جنسی سر داد و آزادی زنان برای هرگونه رابطهی جنسی را از الزامات غلبه بر پدرسالاری دانست.(شولامیث فایراستون، فمنیست رادیکال آمریکایی) فمنیست مزورانه به زنان گفت هیچگونه تفاوتی بین زنان و مردان وجود ندارد. بر مبنای چنین بینشی حجاب سمبل استبداد مذهبی شد و به صراحت اعلام گردید «ما فقط مخالف حجاب اجباری نیستیم، مخالف حجاب اسلامی هستیم.»(آذر ماجدی، سخنرانی در بنیاد آزادی و اندیشه بیان) به عبارتی درگفتمان فمنیستی آنچه اساسیترین جهاد زنانه قلمداد میگردد، برداشتن حجاب است.( عصرا نومانی، روزنامهنگار هندی-آمریکایی).
🔹اما امروزه چنین نگاهی به زن صدای اعتراض اندیشمندان غربی را نیز درآورده است و بر وجوب حیا و حجاب برای زنان صحه گذاردهاند. وندی شلیت نویسندهی آمریکایی در کتاب «بازگشت به عفاف» خود مینویسد: «در گذشته مردانی که به دنبال روابط جنسی راحت و دست یافتنی بودند، معمولا به سراغ زنان روسپی میرفتند، اما امروزه انتظار دارند که بتوانند با همهی زنان همانند روسپیان رفتار نمایند، تنها تفاوت این است که هزینهای هم نمیکنند.» سوزان اف. هاردینگ در نقد انقلاب جنسی میگوید: «انقلاب جنسی، زنها را از قید عفت خلاص کرد ولی مفهوم قابل احترام بودن نادیده گرفته شد.» جودیت میل خبرنگار نیویورک تایمز در مقالهی «زنان در آغوش اسلام، امنیتی تازه مییابند» با تأکید بر اینکه حضور زنان، به همراه حجاب در اجتماع سبب کاهش مزاحمت برای آنان میشود، آورده است: «پوشش حجاب، برای زن این امکان را فراهم ساخته که در شهرهای شلوغ بتواند به راحتی فعالیت کند و از مزاحمت مردان جوان در امان بماند. پیام غیرقابل تردید این لباس به اطرافیان این است که : این زن نجیب است، به او کار نداشته باشید.»
🔸 مگی نویسندهی مقالهی «هنر عفت» نیز مینویسد: « به آسانی نمیتوان کاری کرد که مردها به عقاید و ارزشهای شما توجه کنند، اما اگر اجازه ندهید ظاهر شما را زیاد ببینند، مجبور میشوند توجه خود را به باطن شما معطوف کنند.» اینها تنها چندین نمونه از نظرات اندیشمندان و نویسندگان غربی در موج بازگشت به عفافی بود که در غرب شکل گرفته است. موجی که سبب شد تا در سال 2017 یک سوم بودجهی فدرال برای برنامههای آموزش سلامت جنسی نوجوانان، به آموزش خویشتنداری اختصاص یابد و در سال 2021 به 100 میلیون دلار افزایش یابد.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصرزنان
🌐 |@asrezanan_ir|
هفته پیش برادرم رفته بود تهران برای خرید لوازم کارش
. یه سر میرن شهر ری، بازار شاه عبدالعظیم
که اتفاقی به این مغازه قهوه فروشی برمیخورند.
یه آقای حدود چهل ساله فروشنده بوده از این داش مشدی ها
در و دیوار مغازهاش از تصویر حضرت آقا تا شهدای دفاع مقدس و مدافع حرم نصب کرده بوده.
داداشم بهش میگه دمت گرم مشدی که پای اعتقادات وایسادی، اونم تو این زمونه.
میگه اینقدر بابت همین عکسها فحش خوردم از مشتری و همچراغ حتی فحش ناموس.
بهم میگن واسه چی عکس این کودک کش رو زدی سر در مغازه ات!!!!
میگه حتی برای شهدای کرمان بنر تسلیت زدم و باز فحش خوردم.
ولی پای عقیدهام وایسادم،
سید علی تاج سرماست
راستی! ما چقدر حاضریم پای عقیدهمون وایسیم و بابتش هزینه بدیم؟ بهش فکر کنیم.
@maryamordouei
منتقدین عزیز
ناراضیان به حق از عملکرد مسوولان
یک چیز رو بدونید، این دنیا با بالا و پایینش و کم و زیادش میگذره
ولی اجازه ندیم این دلخوریها، ما رو از لذتهای عمیقی چون همین تکبیر گفتنهای در امنیت، راهپیمایی با آرامش خاطر و حق لذتبخش رأی دادن محروم کنه.
انقلاب به حقی شده و ما باید مراقبش باشیم، قرار نیست با قهر کردن چیزی درست بشه، فقط کافیه صحنه رو دقیق ببینیم.
اگر دقیق دیدیم حتی «زهر مار» هم برامون دلچسب میشه
یاعلی✋