چند نفر این فتوا رو برام فرستادید، واقعا ممنونم از دغدغهمندی شما بزرگواران و عدم بیتفاوتیتون نسبت به تصمیم بنده
واقعیتش من به این جو حاکم معترض هستم و سعی کردم اعتراضم رو نشون بدم. تصمیمم از سر هیجان نبود و واقعا حالم از این فضا بد بود و هست، اما خب حکم آقاست و ما کی باشیم در مقابل این حکم چون و چرا کنیم.
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
سیاستمدار تراز انقلاب اسلامی.mp3
14.68M
📢 بشنوید
🔶🔹 شاخصهای سیاستمدار تراز انقلاب اسلامی از منظر امام خامنهای
💢 محورهای موضوعی
1️⃣ معنای لغوی اصلح چیست؟
2️⃣ شاخصهای فرد اصلح از منظر امام خامنهای؛
3️⃣ ارجحیت تعهد بر تخصص در نگاه امام خامنهای؛
4️⃣ سیزده صفت اصلی سیاستمدار تراز انقلاب اسلامی؛
5️⃣ بیست و چهار محوری که سیاستمدار، در جایگاه مسئولیت باید رعایت کند؛
6️⃣ شرایط اقتضایی رئیسجمهور در دولت چهاردهم جمهوری اسلامی؛
7️⃣ کسی که انتخاب میکنیم، باید در سه شأن کلان راهبردی، توان مدیریت استراتژیک داشته باشد:
- رئیس دولت
- رئیس جمهور
- رئیس شوراهای عالی کشور
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
نوشتهها
📢 بشنوید 🔶🔹 شاخصهای سیاستمدار تراز انقلاب اسلامی از منظر امام خامنهای 💢 محورهای موضوعی 1️⃣ مع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نوشتهها
📢 بشنوید 🔶🔹 شاخصهای سیاستمدار تراز انقلاب اسلامی از منظر امام خامنهای 💢 محورهای موضوعی 1️⃣ مع
یکی از مولفههایی که از منظر حضرت آقا یک مسوول باید دارا باشه، متعهد بودن هست، تعهدی که مقدم بر تخصص باشه. این نگاه ایشون کاملا یک نگاه قرآنی و برگرفته از کلام وحی هست که دست رد به تفکر تکنوکراسی میزند. در سوره یوسف, آیه ۵۵ داریم که حضرت یوسف علیه السلام برای پذیرش مسوولیت اجرایی مصر اینگونه میگه:«قالَ اجْعَلْني عَلى خَزائِنِ الْأَرْضِ إِنِّي حَفيظٌ عَليمٌ [55]
[يوسف] گفت: «مرا سرپرست خزاين سرزمين [مصر] قرارده، كه من نگاهبانى آگاهم».»
دو ویژگی که در آیه برای پذیرش این مسوولیت بیان شده حفیظ و علیم بودن هست که حفیظ مقدم بر علیم ذکر شده؛ حفیظ همان معنای متعهد بودن رو داره و علیم به معنای متخصص بودن.
از آنجایی که حضرت آقا کاملا با ادبیات قرآنی مسائل را فهم و تبیین میکنند و حد بسیار بالایی بر کلام وحی اشراف دارند و حکمرانی ایشون منطبق بر فهم قرآنی است، رییس جمهوری هم که چنین فهمی از قرآن و مبانی اسلام داشته باشه خیلی میتونه در پیشبرد کشور به سمت قله مؤثر باشه و همین ویژگی هماهنگی بسیار زیادی بین ولی و رییسجمهور ایجاد میکنه، یکی از ویژگیهای شهید رییسی رحمهالله علیه هم دقیقا همین فهم قرآنی بود.
@aghletarif
نوشتهها
یکی از مولفههایی که از منظر حضرت آقا یک مسوول باید دارا باشه، متعهد بودن هست، تعهدی که مقدم بر تخصص
مستند این نوشته
هم تقوا و طهارت مسئولان لازم است، هم کارشناسی و کاربلدی مسئولان لازم است؛ تعهّد و تخصّص در کنار هم. ببینید، اینها دوگانههایی است که کسانی در اوّل انقلاب یا پیش از انقلاب سعی میکردند که اینها را در مقابل هم قرار بدهند، امام این دوگانهها را هماهنگ کرد، همساز کرد، در کنار هم قرار داد. اینها خصوصیّات مکتب امام است.
بیانات رهبر انقلاب در ۱۴ خرداد ۱۴۰۱
@aghletarif
اینم تأیید نکتهای که عرض شد در رابطه با اهمیت فهم قرآنی داشتن، چون نظامی که بر مبنای قرآن شکل گرفته نیازمند اینه که مسوولانش هم چنین فهمی داشته باشند :
«اگر بخواهیم زیربنای مکتب مبارزهی امام را و انقلاب امام را در یک جمله عرض بکنیم، باید بگوییم زیربنای همهی فعّالیّتهای ایشان «قیام لله» بود؛ هدف، قیام لله [بود]؛ همان که در یادداشت معروفشان در دوران جوانی در دفتر مرحوم وزیری یزدی(۵) (رحمة الله علیه) نوشتهاند: قُل اِنَّمآ اَعِظُکُم بِواحِدَةٍ اَن تَقوموا لِلّهِ مَثنَی وَ فُرادَی؛(۶) قیام لله، که این قیامِ لله ریشهی قرآنی بسیار مستحکمی دارد.»
بیانات در ۱۴ خرداد ۱۴۰۱
@aghletarif
هدایت شده از لفظ قلم | زهرا محسنیفر
🔴نگاههای لیلیپوتی و یک دنیا فرصت
#سعید_جلیلی جبران عقبماندگیهای چندصدساله را در کوتاهمدت امکانپذیر میداند و این، دستمایهی استهزاء دوست و دشمن شده است!
🔸مگر نه این است که برای جبران عقبافتادگیهای تلنبار شده، به «جهش» نیاز داریم؟ این تعبیر و باور مقام معظم رهبری است که در شعارهای سال نیز به تواتر منعکس شده است. انگارهی جهش، یک ذهنیت تخیلی نیست و مابهازای بیرونی هم دارد. اگر در شرق و غرب عالم سربچرخانیم، تجربههای زیستهای را در این فضا مییابیم. اصلاحات اقتصادی ماهاتیر محمد در مالزی از نمونههای آن است. رشد اقتصادی سالیانه ۱۰ درصد، حفظ طولانیمدت تورم تکرقمی، افزایش ۱۰ برابری تولید ناخالص داخلی و صادرات از جمله دستاوردهای اصلاحاتی است که مالزی را به صورت جهشی از کشوری فقیر به کشوری صنعتی تبدیل کرد. حتی چین نیز با اتخاذ استراتژی «جهش فناورانه» به قدرت صنعتی جهان تبدیل شد. این کشور طی سه دهه گذشته پیشرفت اقتصادی شگفتانگیزی داشته است. مقایسه روندهای جهانی رشد اقتصادی نشان میدهد که قرن جدید، قرن آسیا خواهد بود.
🔸 این نوشته در مقام مقایسه ایران با مالزی و چین یا الگوبرداری از مدل توسعهی کشورهای آسیایی نیست، اما میخواهد به این نکته توجه دهد که تجربهی بشری امکان تحقق جهش را نه روی کاغذ بلکه در میدان عمل اثبات کرده است. و اگر چنین است، چرا ایران باید استثنا باشد؟ چرا صحبت از جهش اقتصادی در ایران باید به سخره گرفته شود؟ آیا اینکه «به قلهها نزدیک شدهایم» نیز خیالپردازی است؟
🔸آنچه در کلام سعید جلیلی آمده بیش از آنکه نوعی تشریح «برنامه و اقدام» باشد، از جنس برجسته کردن و یادآوری «ظرفیتها و فرصتها» است. فرصتهایی که دیگران استفاده کرده و به رشد جهشی رسیدهاند و ما نیز میتوانیم از آنها بهره ببریم. کجای این تذکر درست از جنس جادو و جنبل و توهین به فهم جامعه است؟ نمونههای موفق جهانی به کنار، چرا به شواهد امکان جهش در کشور خودمان توجه نداریم؟ شواهدی که ردپای برنامهها و مشاورههای جلیلی در آن دیده میشود. مگر رشد صادرات نفت ایران طی سه سال اخیر جهش ۱۰ برابری نداشته است؟ مگر طی یک سال از غنای ۲۰ درصد به غنیسازی ۶۰ درصد اورانیوم نرسیدهایم؟ مگر بازار دانشبنیانهای کشور سیر جهشی قابل ملاحظهای پیدا نکرده است؟ آیا با تحولات اخیر غرب آسیا و دست برتر ایران در منطقه، ما در پنجرهی فرصت برای بهرهبرداری و جهش در رشد کشور قرار نگرفتهایم؟ و مثالهای عدیدهی دیگر که اینجا مجال پرداختن به آن نیست.
🔺آنکه از امکان تداوم این جهشها و تعمیم آن به سایر حوزهها میگوید، آیا دچار «سادهسازی حکمرانی» شده است؟! اعتقاد به امکان جهش از جنس اعتقاد به «ما میتوانیم» است که مورد تأکید امامین انقلاب و راز خیزش مردم و پیشرفتهای شگرف جمهوری اسلامی بوده است. آیا چنین دیدگاهی خطرناک است یا نگاهی که جهش را خیالی و دستنیافتنی نشان داده و مردم را محکوم به پذیرش وضعیت موجود و احیاناً انسداد و بنبست میداند؟ نگاههای لیلیپوتی ما را کوتوله نشان میدهد، در حالی که برای گالیور شدن در دنیا چیزی کم نداریم.
#انتخابات
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
یک نمونه از جهشهایی که در دو دهه اخیر تجربه کردیم در فناوری نانو بود که از رتبه ۵۷ جهان بنا بر اعلام پایگاه استت نانو؛ به رتبه چهارم جهان در فناوری نانو رسیدیم ، خیلی راه داریم تا به جامعه خودباوری را تزریق کنیم. اینم سندش👇
https://www.irna.ir/news/85065118/%D8%B5%D8%B9%D9%88%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D9%87-%DB%B5%DB%B7-%D8%A8%D9%87-%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%87-%DB%B4-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86-%D9%86%D8%A7%D9%86%D9%88-%D9%88%D9%82%D8%AA%DB%8C-%D8%AA%D9%84%D8%A7%D8%B4-%D9%85%D8%B1%D8%B2%D9%87%D8%A7%DB%8C
34.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
معرفی سلولهای بنیادی و پیشرفت ایران در این زمینه
نکات: توضیح سلول های بنیادی و کاربرد آن
رتبه ایران در منطقه و جهان در زمینه این علم
دستاورد های ایران:
تاسیس اولین پارک علم و فناوری تخصصی سلول های بنیادی
استفاده از سلولهای بنیادی برای ترمیم ضایعات قرنیه چشم
تاسیس نخستین بانک خصوصی خون بند ناف نوزدان
تولد نخستین حیوان شبیه سازی شده منطقه غرب آسیا به نام رویانا
تولد دو گوساله و سه بزغاله شبیه سازی شده
نمونهی بعدی پیشرفت چشمگیر در زمینهی سلولهای بنیادی و کسب رتبه اول منطقه غرب آسیا
اینها اگر جهش نیست پس اسمش چیه؟
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 رهبر انقلاب: احتیاج به خیزش علمی داریم / از حدود سال ۱۳۸۰ یک جهش علمی را شروع کردیم اما در دهه نود افت پیدا کرد
✏️ رهبر انقلاب هماکنون در دیدار مدالآوران علمی:
کشور ما از حدود سال ۱۳۸۰ یک حرکت علمی را، یک جهش علمی را شروع کرد. البته از دهه شصت کار علمی میشد، اما از حدود سال ۱۳۸۰ یک تحریک عمومیای انجام گرفت در محیط اساتید، در محیط دانشجویان. یک حرکت علمی خوبی بوجود آمد به طوری که آمارهای جهانی نشان میداد که ما در رتبه سرعت پیشرفت علمی چندین برابر متوسط جهانی داریم پیشرفت میکنیم.
✏️ البته من همان وقت هم بارها گفتم، سرعت پیشرفت نکته بسیار خوبی است، نکته مهمی است اما نکته اصلی نیست، برای خاطر اینکه خود پیشرفت باید اتفاق بیفتد ما چون عقب ماندگی داشتیم تازه میرسیم به وسط راه، جلو نمیرسیم. ما باید به خط جلو، به خط مقدم برسیم. ما این چند سال آخر دهه نود، یک مقداری افت پیدا کردیم.
✏️ اینجا یک آماری به من دادند، جزئی است اما حکایت از یک مسئله مهمتری دارد. میگویند ما در سالهای ۹۷ تا ۱۴۰۰ در مسابقات جهانی، المپیادهای جهانی جمعاً ۲۶ مدال طلا داشتیم در حالی که در ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ُ، ۳۰ نشان طلا داریم یعنی در دو سال بیشتر از آن چهار سال داریم.
✏️ بنابراین یک حرکتی باز در این دو سه ساله پیدا شده منتها این حرکت کافی نیست ما احتیاج داریم به یک خیزش علمی. شماها در این زمینه میتوانید واقعاً کار کنید، مؤثر باشید. ۱۴۰۳/۰۳/۲۶
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 رهبر انقلاب: برای انتخاب خوب ببینید چه کسی توانایی کار در جهت ملاکهای انقلاب را دارد / هرچه میتوانید در محیطهای دانشجویی، کاری و خانوادگی برای افزایش مشارکت در انتخابات تلاش کنید
✏️ رهبر انقلاب امروز در دیدار مدالآوران علمی:
انتخابات خب خیلی مهم است و در درجهی اول هم مشارکت مهم است که شما هرچه میتوانید تلاش کنید؛ چه در محیطهای دانشجویی، چه در محیطهای کاری، چه در محیطهای خانوادگی و اینها، تلاش کنید که مشارکت افزایش پیدا کند.
✏️ بعد هم نگاه کنید ببینید چه کسی به ملاکهای انقلاب نزدیکتر است، و توانایی کار در جهت ملاکهای انقلاب دارد. این را اگر ملاحظه کنید، شاید بتوانید مثلاً یک انتخاب خوبی را داشته باشید.
✏️ امیدوارم انشاءالله خداوند متعال آنچه که صلاح این کشور و صلاح این ملت است، آن را به آسانی و بیدغدغه پیش بیاورد. ۱۴۰۳/۰۳/۲۶
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.khamenei.ir