🔴بزرگترین "معروف"
♦️امام خامنه ای:بزرگترین "معروف"، "دفاع" از این نظام است. این بزرگترین کاری است که باید انجام گیرد. عده ای برای مقابله با این نظام کمر بسته اند - چه از راه نظریه پردازی و چه از راه تبلیغات سیاسی و موذی گری های گوناگون - و در نظام خدشه وارد می کنند. مسأله آنها، انتقاد به نظام یا به مسئولان نظام نیست؛ از نظر آنها انتقاد، وسیله ای برای نابود کردن خود نظام است.
1380/6/15
@agidati_syasi_emamzade
🔴 وزیر جنگ آمریکا: در زمان و مکان مناسب به حمله علیه عین الاسد پاسخ میدهیم
♦️وزیر جنگ آمریکا اعلام کرد، کشورش در زمان و مکانی که خودش انتخاب خواهد کرد به حمله موشکی که اخیرا پایگاه عین الاسد در عراق را هدف قرار داد، پاسخ خواهد داد.
@agidati_syasi_emamzade
⭕️ ساعت خواب فرهنگی
◽️ ساعت خواب فرهنگی زمانی است که فرهنگ استراحتی با نگاه نفتی را بپذیریم و سیاستگذاری اجتماعی خودمان را در دامان بودجههای کم و زیاد گره بزنیم و گزارش کار را فدای خروجی نماییم و این ابتدای مسئله چگونگی پیوند زدن عرصه فرهنگ با اجتماع است که در آن گیر افتادیم.
◽️ بحران فرهنگی را از این واضحتر نمیتوانیم کنکاش کنیم که در سه پرده اساسی دیدیم:
1️⃣ پربینندهترین لایو اینستاگرامی تتلو یا دومیلیون کامنت اولین اتفاقی پرحاشیهای بود که شاید تکانی بر جان میانداخت اما سکوت کردیم.
2️⃣ لایو پرحاشیه یک نوجوان 14 ساله و صحبت درباره چگونگی خودارضایی هشدار جدیتری بود که واکنش اساسی نداشت.
3️⃣ حالا از تب و تاب «آقامون جنتلمنه» میگذشتیم که با انتشار یک کلیپ در فضای مجازی مواجهه شدیم که عملا بازیگر پورنوگرافی در یک ویدئو کلیپ، خواننده مورد علاقه بخشی از نوجوانان حضور مییابد و کمپین پرتعدادی که این اتفاق را پشتیبانی میکنند.
🔘 فضای بی بندوبار اینستاگرام بدون سیاستگذاری درست از سوی مسئولین امر سبب شده است که فحشا با سرعت بیشتری در دل جامعه ایرانی رسوخ کند و این ترکها ادامه فریادی است که مسیر را برای فروپاشی باز میکند.
🔘 حجم فروشی بلای جان وزارت ارتباطات شده که بدون نظارت اساسی اینستاگرام را رها کرده است تا این وزارتخانه درآمدهای خود را تامین کند و در مقابل کسی برای گسست فرهنگی و نسلی در دل جامعه صدایی بلند نکند.
@roshana_esf
🔺فاجعه در عالم هنر؛ از آغداشلو تا ساسی مانکن
✍️شهاب اسفندیاری
▫️این «ایده» که هنرمند باید «مطلقاً» آزاد باشد تا فارغ از «هر» محدودیتی به «آفرینش» هنری پرداخته و «خود»اش را بیان کند، سالها است در فضاهای هنری و روشنفکری ما پمپاژ میشود. اساساً هرگونه «مسئولیت» برای هنرمند نفی و حتی تمسخر میشود. این «ایده» از کجا آمده؟
▫️فجایع و رسواییهای اخیر، که البته هنرمند و روزنامهنگار و منتقد و مترجم را هم در بر میگیرد، بیش از آنکه ما را به لزوم نظارت نهادی، رگولاتوری سازمانی و اخلاق حرفهای رهنمون کند، باید لزوم شالودهشکنی افسانهی «هنرمند آزاد» را یادآور شود. آیا هنر اساساً میتواند «آزاد» باشد؟
▫️ویکتوریا الکساندر در کتاب «جامعهشناسی هنرها» با تکمیل نظریه «الماس فرهنگی» وندی گریزوولد و تأکید بر اهمیت «نظام توزیع»، در فرآیند تولید و مصرف هنر، افسانه «هنرمند آزاد» را شالودهشکنی کرده و نشان میدهد که چگونه «دروازهبانان» تعیین میکنند چه چیزی «هنر» بشود یا نشود.
▫️از سوی دیگر کار هنرمند مقید و مشروط به شرایط خود او هم هست. هم از نگاه دینی و هم در نظریههای روانشناسی و زبانشناسی، انسان به درجاتی در اسارت «نفس»، «روان» و «زبان» خود است. مرغ خیال در آسمان روح و روان امکان پرواز دارد. گفتمان هر انسان مقید به چارچوبهای زبان است.
▫️شهید سید مرتضی آوینی در مقالهی تفصیلی «منشور تجدید عهد هنر» با تحلیل و تبیینی بسیار عمیق و دقیق برخی تصورات رایج در باب «هنرمند آزاد» و «تخیل آزاد» را مورد نقد قرار داده است. او نشان میدهد که محل بحث اصلا میان «هنر متعهد» و «هنر غیر متعهد» نیست، چون هیچ هنری غیرمتعهد نیست.
▫️مسئله این است که هنر و هنرمند به چه چیزی متعهد است. همان مغالطهای که درباره «ایدئولوژی» به کار رفت و برخی اندیشه خود را «غیر ایدئولوژیک» وانمودند تا رقیب را با چماق «ایدئولوژی» بکوبند، در مورد «هنر متعهد» هم رخ داد. یک بازی زبانی رندانه و البته سیاسی.
▫️گویا این که صرفاً هنر متعهد به دین، ارزشها و آرمانها «هنر متعهد» است، اما هنر متعهد به پول و سرمایهداری، هنر متعهد به شهوت و لذت، و یا هنر متعهد به سایر مکاتب و گرایشهای فکری و سیاسی «هنر آزاد» است. هنر «غیر متعهد» است. به تعبیر آوینی اساساً انسان را از «تعهد» گریزی نیست.
@roshana_esf
آ سد مجاهد:
.
پاپ:ما سالها برای آرامش عراق دعا میکردیم!
عجب!
مگر به گفته شبه روشنفکران غربزده پلاس در مجاز آباد
دستهایی که کمک میکنند قابل احترام تر از لبانی که دعا میکنند نبود؟
آن موقعی که محمود رضا بیضایی بین دو عارضه که در تیررس مستقیم تک تیرانداز های داعش بود میدوید و یاد دخترش کوثر افتاد پاپ در واتیکان دعا میکرد!
آن موقعی که حسین همدانی با آن سن و سال از خانه و خانواده کنده بود در حوالی حلب گشت میدانی میداد و اسیر کمین داعش شد
پاپ دعا میکرد!
آن موقعی که خلبان های نیروی هوایی با صدها سورتی پرواز برای اهالی فوعه و الکفریا که ۴ سال در محاصرهداعش بودند،خود را به رودی از گلوله میزدند و برای آنان از آسمان غذا میفرستادند، پاپ دعا میکرد!
آن موقع که سربازان رهبر شیعیان جهان به دستور مستقیم او در گل و لای زمستان سوریه و عراق که سرمایش به استخوان میزند لول میخوردند تا شامات حفظ شود
آن زمان که سر عبدالله اسکندری را بریدند و سر نی کردند
محسن حججی را گرفتند و تکه تکه کردند،
رهبر کاتولیک های جهان در میزهای بزرگ چوب روسی در تالارهای بزرگ واتیکان زیر نور لوستر های عظیم جثه،با دیزاینی از سنگ های گرانبهای ایتالیایی برای آرامش عراق دعا میکرد!
سیا داعش را تجهیز میکرد پاپ دعا میکرد!
موصل سقوط میکرد پاپ دعا میکرد!
حا_ج قا_سم دولا دولا تو سنگر ها میدوید،
با پاره های تنش عراق و حفظ کرد
پاپ دعا میکرد
همین پاپ آمده بود پیش فیدل کاسترو، کاسترو گفته بود چرا علیه نظام سلطه کاری نمیکنید؟
گفته بود ما سیاسی نیستیم!
سیاسی نیستم نداریم،
یا با نظام سلطه ای!
یا علیه نظام سلطه
چیزی اونن وسط مسطا نیست،
پاپ و واتیکان نمونه بارز ،عینی و مجسمه دیانت منهای سیاست است!
بروید در کنگره ها و حجره های حوزه یا حرم یا واتیکان به زهد و تقوا و معارف الهی بپردازید
نماز بخوانید، هزار رکعت
اما به حزب الله لبنان کاری نداشته باشید!
سید حسن هم برود آخرتش را آباد کند،چکار دارد یهود چه خوابی برای بشر دیده
دعا کنید ،استغفار، ذکر خدا مثل استاندار خوزستان!
به ما چه در یمن کودکان از گرسنگی میمیرند!
برایشان دعا کنید!
شرمنده،خمینی قیام کرد که دیگر اینجوری سوارمان نشید
ما دعا نمیکنیم!
ما فرمانده های نیرو قدس و میفرستیم آموزش ساخت پهپاد،موشک بالستیک،موسک کروز ،بزنن خوار و مادر آرامکو رو بیارن جلو چشماش
عبادت ما کروزه،قیامه،سجیله!
عابد و زاهد و عارف ما چمران و صیاد و آوینیه!
ما با مسلسل ذکر میگیم،
سمت جمرات سنگ نمیزنیم
تو عین الاسد بالستیک میزنیم
اینجوری عبادت میکنیم
با زدن منافع ایالات متحده در سرتاسر جهان
قربت الی الله!
@mojahedin_samen
زنانِ ایرانی در آخرالزمان به کجا میروند؟!
اگر به فعالیت های جدید آرایشگاههای زنانه دقت کنید فضای اسفناک این محیط ها رو نمیتونید تحمل کنید.
خدمات کاشت ناخن و مژه ولیفتینگ ها که با چسب انجام میشه، اپیلاسیونهای بکینی و.. پرسینگ ها و... که به سرعت نور در حال افزایشه.
مدیر اسبق شبکه ی فارسی وان میگه برای نابودی خانواده باید 👌اول مادر خانواده رو به لجن کشید.
آرایشگاههای ما الان دارن بین زن و طهارت و عبادت فاصله میندازن .
دارن تو زمین دشمن بازی میکنن و البته کاسبی خوبی هم دارن.
چی به سر ِغسل های حیض و جنابت و استحاضه و نفاس این خانم های ناخن کاشته میاد؟
اگر نطفه ای در حالتی که غسل جنابت و حیض به گردنشون هست بسته بشه چی به سرِ اون بچه میاد؟
تکلیف نمازهای قضا شده چی میشه؟
این واقعا درده..
.اینکه آرایشگاها تند تند با پکیج های آف خورده و تخفیفات زیاد این خدمات رو میدن و افراد بعضاً متشرع گول فتوا های ساختگی رو میخورن و ...
خودم توی یک آرایشگاه کتابچه ای دیدم که نظر همه مراجع درباره کاشت ناخن را بلامانع زده بود. هیچ اسمی از گردآورنده فتواها و حتی اسم و آدرس چاپخونه روش نبود. اون کتابو به ناخن کارها میدن تا به مشتری های ناآگاه و سطحی نگر نشون بدن و اونا هم به راحتی فریب میخورن.
من سعی کردم تو هر گروه یا کانال آرایشگاهی عضو هستم این نکته رو تذکر بدم.
بعضی جاها با این سوال که آیا این خدمات نماز داره یا نه، سعی کردم به چالش بکشونم شون.
خیلی هاش از همون فتوای ساختگی استفاده کردن.گفتن مراجع گفتن به صورت جبیره وضو بگیرید
و من هم فتوای درست همون مرجع رو براشون فرستادم: بنا براحتیاط واجب هر طور شده باید مانع برداشته شود و اگر اصلا امکان نداشته باشد باید تا وقتی که برداشتن مانع ممکن شود وضو جبیره انجام شود و بعد از برداشتن مانع تمامی نمازهای این مدت قضا شود.
یکی دو تای دیگه هم پیامهام رو پاک کردن
این کار حرامه و مصداق تعاونوا علی الإثم و العدوان هست و پول این خدمات هم به گفته ی مراجع حرامه.
از آرایشگاهها غافل نشید.
تا میشه تو دیوار و گروهها اونا به چالش بکشید.
فتوای درست مراجع رو تو گروهها پخش کنید و خلاصه سکوت نکنید که اون دنیا در برابر خدا مسئول نباشیم ....
امر به معروف باید همه جا باشه ...💥💥💥💥💥💥💥💥
@agidati_syasi_emamzade
🌹 ﴾ ﷽ ﴿ 🌹
🔴 # *ساده_باشید*
💠 زن و شوهرهایی که برای مهمان، #ساده میگیرند، مهماندوست باقی میمانند.
💠 وقتی مهمان #سادگی و راحت بودن صاحبخانه را مشاهده میکند در رفت و آمدهای بعدی احساس #تکلُّف نمیکند.
💠 با این روش، به مهمان با زبان غیر مستقیم میگویید که اگر ما #مهمان شما شدیم خودتان را به سختی نیندازید.
💠 این #سادگی باعث بیشتر شدن #روابط و صله رحم میشود.
💠 گاه به صاحبخانه زنگ بزنید و بگویید ما غذای #ساده درست کردهایم و میآوریم آنجا تا دور هم میل کنیم.
💠 مهمانیها را برای یکدیگر #سخت نکنیم.
@agidati_syasi_emamzade
🔴 والدین کُرهای چگونه بر روی رفتار فرزندشان در فضای مجازی نظارت میکنند؟
🔹در سال ۲۰۱۵ دولت کره جنوبی نرم افزاری به نام «کلانتر هوشمند» را برای حفاظت از کودکان و نوجوانان در مقابل آسیبهای مجازی و محتوای غیراخلاقی و خطرناک منتشر کرد. نصب این نرم افزار بر روی همه گوشیها و تبلتهای کودکان و نوجوانان (تا سن ۱۹ سال) توسط شرکتها اجباری بود.
🔸این نرم افزار لیستی از سایتها و کلمات را «فیلتر» میکرد (مثلا خودکشی ، بارداری و فرار از خانه و ...). پدر و مادر میتوانستند از طریق آن هر لحظه بچه را چک کنند (مکان، جستجوها، تماسها و پیامکها و نرم افزارهای نصب شده) و حتی در کنترل گوشی دخالت کنند مثلا یک نرم افزار را حذف کنند
🔹بدون این نرم افزار گوشی کار نمیکرد. این کار دولت مخالفانی هم داشت. مخالفان میگفتند کودکان و نوجوانان حق دارند حریم خصوصی داشته باشند و باید به مرور مثل دنیای واقعی در معرض خوب و بد دنیای مجازی هم قرار بگیرند و محدودیتها را پدر و مادر تصمیم بگیرند نه دولت
🔸از اولین باگهای این قانون این بود که فقط بر روی گوشیهای اندروید تولید کره قابل اجرا بود نه آیفون. مشکل دیگر که به مرور خودش را نشان داد بحث امنیت اطلاعات بود. این نرم افزار با حفرههای امنیتی میتوانست تبدیل به یک نرم افزار جاسوسی و سو استفاده از اطلاعات کودکان تبدیل شود
🔹چند ماه بعد با لو رفتن حفره امنیتی خطرناک، دولت از این قانون اجباری کوتاه اومد اما همچنان از استفاده والدین از نرم افزارهای حفاظت والدین حمایت میکند
🔸میگویند دو دلیل اصلی باعث اجرای این طرح شد: وجود همان فرهنگ سنتی خانواده مسلط (به سبک کرهای) و فرمانبری از پدر و مادر در بخش زیادی از جامعه و همچنین فرهنگ مقبولیت نسبی دولتی که در نقش پدر سخت گیر اما خیرخواه جامعه کره (یادگار دوران دیکتاتوری نظامی). البته مطمئن نیستم
🔹قانونی در کره است که برای ساعات بازی آنلاین محدودیت تعیین میکند و اگر سرویسها در آن ساعات به کاربران زیر ۱۹ سال سرویس بدهند مجازات میشوند و حتی ممکن است کلا از دسترس خارج شوند.
@agidati_syasi_emamzade
🟣 *تعامل با نوجوانان:*
🛑دوره نوجوانی، مرحلهای از رشد فیزیکی و روانی است که همراه با تغییرات جسمی، اجتماعی و روانشناختی می باشد.
✳️ نوجوانان برای این که بتوانند جایگاه خود را در جامعه و خانواده اثبات نماید ، رفتار و نقش خاصی اتخاذ میکنند.
🔸عوامل مختلفی از جمله فرهنگی ، اجتماعی، اقتصادی و خانوادگی نقش مهمی در سوگیری رفتاری او دارند .. اغلب نوجوانان در این دوره با خانواده، جامعه و بستگان دچار چالش و تقابل هستند.
🔸 در این دوران آنان سعی دارند دوستانی را برگزینند که حتی ممکن است مورد پذیرش والدین از لحاظ پوششی ظاهری لباس ،مو و...نباشند و یا به مقایسه خانواده خود با سایر خانواده ها بپردازند.
لذا ضروریست ابتدا پدر و مادرها راهکارهایی به کار ببرند که اعتماد به نفس جوانان را افزایش دهند و حتما خانواده باید روش برخورد های خود را با نوجوان تغییر دهند .
لذا ضروریست پدر و مادر در کنار بالا بردن اعتماد به نفس نوجوان مواردی را رعایت نمایند از جمله:
🌻با نوجوانان محترمانه برخورد داشته باشند .
🌻نوجوانان را تحسین کنید .
🌻تا جایی که ممکن است انتقاد نکنید .
🌻به او کمک کنید که مهارت دوستی را یاد بگیرد.
🌻او را در انجام فعالیت های فوق برنامه تشویق کنید .
🌻 به نوجوانان بیاموزید بعضی چیزها واقعا مهم نیستند «رقابت ،شبیه بازیگران و...»
🌻به او بیاموزید روی توانایی هایش تمرکز داشته باشد .
🌻 به او.بیاموزید روحیه قوی داشته باشند .
🌻 حامی نوجوان خود باشید
@agidati_syasi_emamzade
تواضع امام در مقابل همسر
🔆خانم را به شکلی در خانه آزاد میگذاشتند و احترام می کردند که روزی که خانم میهمان خصوصی داشت، از او اجازه می گرفتند و می پرسیدند:
🔆(( امروز می توانم به این قسمت بیایم و غذا بخورم؟)) ((یا می توانم بیایم و داخل حیاط قدم بزنم؟))
زندگی به سبک روح الله ص21
@agidati_syasi_emamzade
✊#روز_فاتح_خیبر
🌹ذوالفقارش كه میچرخید
میگشود از سپاه دشمن بند
🌹میل اگر داشت با در خیبر
قلعه راهم زجای خود میكَند
@agidati_syasi_emamzade