بسمالله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
درگذشت پدر مهربان دانش پژوه حجت الاسلام دانشور - سطح 3 دوره 14 - بر اثر بیماری کرونا موجب تاثر فراوان گردید.
ضمن عرض تسلیت و ابراز همدردی با ایشان برای آن مرحوم رحمت واسعه الهی و برای خانواده و بستگان محترم شان صبر و اجر جزیل از درگاه خداوند متعال مسالت می نماییم.
از کلیه استادان و دانش پژوهان درخواست داریم تا برای خود آقای دانشور که الان بر اثر بیماری کرونا بستری است دعا کنند.
با تشکر
🌺 بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ 🌺
🗓 امروز سه شنبه:
1 مهرماه 1399
4 صفر 1442
22 (سبتمبر) 2020
🏴حدیث روز: چهار توصیه کلیدی از امام صادق(ع)🏴
🔻امام صادق علیهالسلام:
تَوَاصَلُوا وَ تَبَارُّوا وَ تَرَاحَمُوا وَ تَعَاطَفُوا
◻️ به هم پيونديد
◻️و به هم نيكى كنيد
◻️و به هم مهربان باشيد
◻️و براى هم دلسوزى كنيد.
📚 اصول كافى/ ترجمه كمرهاى، ج ۴، ص ۵۱۹
🏴پیامآور کربلا
❖ حضرت #زینب_کبری علیهاالسلام در دربار شام و در اوج قدرت امویان، در #مجلس_یزید، اینگونه وی را مورد خطاب قرار میدهد:🔻
«وَ لَئِنْ جَرَّتْ عَلَیَّ الدَّواهِی مُخاطَبَتَکَ، اِنِّی لاََسْتَصْغِرُ قَدْرَکَ، وَ اَسْتَعْظِمُ تَقْرِیعَکَ، وَ اَسْتَکْثِرُ تَوْبِیخَکَ، لکِنَّ العُیُونَ عَبْری، وَ الصُّدُورَ حَرّی، ...
فَكِدْ كَيْدَكَ وَ اسْعَ سَعْيَكَ وَ نَاصِبْ جُهْدَكَ فَوَ اللَّهِ لَا تَمْحُو ذِكْرَنَا وَ لَا تُمِيتُ وَحْيَنَا وَ لَا تُدْرِكُ أَمَدَنَا وَ لَا تَرْحَضُ عَنْكَ عَارَهَا وَ هَلْ رَأْيُكَ إِلَّا فَنَدٌ وَ أَيَّامُكَ إِلَّا عَدَدٌ وَ جَمْعُكَ إِلَّا بَدَدٌ يَوْمَ يُنَادِي الْمُنَادِي أَلا لَعْنَةُ اللَّهِ عَلَى الظَّالِمِينَ»
اگر مصیبتهای بزرگ روزگار، کارم را به اینجا کشانده که با تو سخن بگویم، ولی من به یقین، ارزش تو را کوچک و ناچیز، و سرزنش تو را بزرگ میشمارم و فراوان تو را توبیخ میکنم، ولی چه کنم که دیدهها گریان و سینهها سوزان است.
ای یزید! هر چه نیرنگ داری بهکار ببند و نهایت تلاشت را بکن و هر کوششی که داری به کار بگیر؛ امّا به خدا سوگند هرگز نمیتوانی نام و یاد ما را محو کنی و [چراغ] وحی ما را خاموش نمایی و به موقعیت و جایگاه ما آسیب برسانی!
هرگز لکّه ننگ این ستم، از تو پاک نخواهد شد. رای و نظرت سست و زمان دولت تو اندک است و جمعیت تو به پراکندگی خواهد انجامید در آن روز که منادی ندا دهد: «لعنت خدا بر ستمکاران باد».
#امام_حسین ع #ماه_صفر
📚مقتل الحسین مقرّم، ص 357 - 359؛ بحارالانوار، ج 45، ص 132 ـ 135
👉@zanjani_net
خراسان شمالی - حجتالاسلام آزموده گفت: حضور در میدان جنگ، تربیت رزمنده، حضور تبلیغی رزمی و پشتیبانی و تدارکات جنگ از عرصههای نقشآفرینی ائمه جمعه در دفاع مقدس است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، حجتالاسلام نعمتالله آزموده، مسؤول شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان، امروز در نشست اعضای ستاد نماز جمعه، ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، به تبیین نقش ائمه جمعه در دفاع مقدس پرداخت.
وی افزود: وقتی نقشهای مختلف در دفاع مقدس را مرور میکنیم میبینیم در هر منطقهای که پرچم اقامه جمعه برپا شد، ائمه جمعه در ارتباط با جنگ نقش پرچمداری و پیشتازی را داشتند.
حجتالاسلام آزموده گفت: درواقع از حضور در میدان جنگ تا تربیت و آموزش نیروهای رزمنده تا حضور تبلیغی رزمی و تا پشتیبانی و تدارکات جنگ همه و همه عرصههای نقشآفرینی ائمه جمعه در دوران دفاع مقدس بود.
وی با اشاره به ائمه جمعه حاضر در خطّ مقدم جنگ، افزود: در طول جنگ هشتساله، امامان جمعه فراوانی بودند که از همان ابتدای جنگ در جبهه حضور یافتند که این گروه از امامان جمعه به دو دسته تقسیم میشوند.
حجتالاسلام آزموده ادامه داد: گروه نخست ائمه جمعهای هستند که در شهرهای خط مقدم، حضور داشتند که در این گروه نام امامان جمعهای مانند مرحوم حجتالاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نوری امامجمعه رزمنده خرمشهر، مرحوم حجتالاسلام عسکری امامجمعه رزمنده گیلان غرب و... به چشم میخورد.
مرکز تخصصی حدیث حوزه
خراسان شمالی - حجتالاسلام آزموده گفت: حضور در میدان جنگ، تربیت رزمنده، حضور تبلیغی رزمی و پشتیبانی
وی با بیان اینکه گروه دیگر ائمه جمعهای بودند که از شهرهای دیگر به جبهه آمدند و بهعنوان رزمنده مشغول خدمت شدند، تصریح کرد: در بین امامان جمعه شهرها اسامی زیادی به چشم میخورد؛ اما سرسلسله این امامان جمعه، شخصیت بیبدیل رهبر حکیم انقلاب اسلامی است که از روزهای اول جنگ در جبهه جنوب حاضر شد و مدت 9 ماه نقشی بینظیر و ماندگار را در هدایت جنگ بر عهده داشت.
حجتالاسلام آزموده افزود: در این ماهها ایشان عصر جمعه به جبهه میرفتند و دوباره برای نماز جمعه برمیگشتند، بهگونهای که خطبههای جمعه ایشان در فاصله مهرماه 59 تا خرداد 60 پایگاه اصلی گزارش و تحلیل درباره دفاع مقدس است و مطالبی ناب و دستنخورده را دارد.
وی اضافه کرد: نقش ایشان در آزادی سوسنگرد و شکست حصر آبادان و در مقابله با کارشکنیهای بنیصدر و حوادث دیگر آن روزها خواندنی است که بحمدالله خاطرات و یادداشتهای ایشان از آن روزها موجود است و امیدواریم هرچه زودتر منتشر شود.
به نام خدا
قابل توجه دانش پژوهان سطح 3 دوره 15
درس مبانی شناخت حدیث استاد کاظمی مجازی برگزار می گردد.
#حضرت_رقیه «سلاماللهعلیها»
این مصیبتها که برای این دختر، خوانده میشود؛ در برابر مصیبتهایی که بر سر او آمد، نَمی در برابر دریاست!
از ویرانه به خاک سپردنِ او، بر همه عالم معلوم شد که رقیه «سلام الله علیها» گنج سید الشهدا «سلام الله علیه» است.
آیت الله العظمی وحید خراسانی
۱۳۹۸/۶/۱۱
@ayatollah_wahid
به نام خدا
قابل توجه دانش پژوهان سطح 3 دوره 13
درس فقه الحدیث تاریخی استاد محرمی از هفته آینده دوشنبه ها و به صورت دو جلسه ای و حضوری برگزار می گردد.
به نام خدا
قابل توجه دانش پژوهان سطح 2 دوره 17 و 18
دروس جوامع حدیثی شیعه1- استاد حاجی زاده جلسه اول و دوم
آشنایی با نهج البلاغه استاد محمودی جلسه اول و دوم
تاریخ حدیث استاد تقوی جلسه اول و دوم
سطح 3 دوره 12و 13 و 14
سمینار1 استاد فرهمندیان جلسه اول
دیدگاههای حدیث پژوهی معاصر استاد درویشی جلسه 1 و 2 و 3
روایات تفسیری استاد شاه علی زاده 1و2و3
متون تخصصی استاد امینائی 1 جلسه
مبانی نقد حدیث استاد مسجدی جلسه 1و2
فقه الحدیث تاریخی استاد محرمی جلسه 1و2
سمینار1 استاد حیدری فطرت 1 جلسه
مبانی جرح و تعدیل استاد حیدری فطرت 1 جلسه
روش تدریس استاد خادمی 1 جلسه
حوزه ها و مکاتب حدیثی استاد جدیدی نژاد جلسه 1و2
فقه الحدیث اخلاقی استاد خدامیان جلسه 1 و 2
در سامانه نجاح بارگذاری شد شنیدن صوت و تقریر آن به منزله حضور در کلاس می باشد.
دفتر آموزش
با تشکر
🔳 آراء و رفتارهای آقای سیدکمال حیدری در بوته نقد عضو جامعه مدرسین قرار گرفت
🔹به گزارش خبرگزاری حوزه، آیتالله علیدوست عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، در سخنانی به نقد آراء و رفتارهای جناب آقای «سیدکمال حیدری» پرداخته است که تقدیم میشود.
◽️جناب آقای سید کمال حیدری از فضلای معاصر قم، انسانی پرکار و مصمم، که دارای شبکه گستردهای از سایت، کانال، موسسه علمی و شاگردان متعدد می باشند.
یکی از فعالیت های ایشان، همکاری و فعالیت سابق وی در «شبکه الکوثر» بود که معارف شیعی را تبیین و به نقد وهابیت می پرداخت.
از چند سال قبل (تقریبا تیر ماه ۹۲ تاکنون) اما، فایلهای صوتی-تصویری (کلیپهای) متعددی از اظهارات ایشان در موضوعات مختلف دینی و فقهی منتشر میشود که بیانگر اتخاذ رویکرد و مبنایی جدید در حوزه تفکر و رفتار او است. در واقع ایشان از آن زمان تاکنون وارد فاز و فضایی جدید شده و تاکنون نیز این رویه ادامه داشته است.
از جمله اولین اظهار نظرهایی که بر اساس مبنای جدید، توسط ایشان انجام شده، موردی است که در ماه رمضان سال ۱۳۹۲ از شبکه الکوثر پخش شد. مطابق آنچه از اسناد و مدارک مربوط به آن برنامه در رسانهها وجود دارد، ایشان معتقد است که بسیاری از میراث روایی شیعه، از کعب الاحبارها، یهودیان، نصرانیها و مجوسیها به ما رسیده است.
از جمله آخرین اظهار نظرهای ایشان نیز، موردی است که اواخر تیرماه امسال (۱۳۹۹) تحت عنوان «چالشهای پیشروی دین و مدرنیته در مواجه با ویروس کرونا» به بیان مطالبی پرداخته است.
ادامه:👇
https://hawzahnews.com/x9Qfg
@HawzahNews| خبرگزاریحوزه
☑️ مرحوم آیتالله احمدی میانجی: معتقدم خدا نسبت به حوزه قم نظر خاصی دارد
□ آیتالله احمدی میانجی از روحانیون مبارز و انقلابی، عضو جامعه مدرسین و استاد اخلاق حوزه علمیه قم بود که در شهریور ۱۳۷۹ به ملکوت اعلی پیوست.
🔻به بهانه تجلیل رهبر انقلاب از آیتالله احمدی میانجی در تقریظ بر «مربعهای قرمز»:
▫️روایت آیتالله احمدی میانجی از اوضاع حوزه علمیه بعد از رحلت آیتالله بروجردی و ارتحال امام
◽️رهبر معظم انقلاب اسلامی در تقریظی بر کتاب تازه منتشر شدهی «مربعهای قرمز»، از مرحوم آیتالله علی احمدی میانجی یاد کرده و از شهرت آن استاد اخلاق به «علم و تقوا و ورع» نوشتند. آیتالله احمدی میانجی از روحانیون مبارز و انقلابی، عضو جامعه مدرسین و استاد اخلاق حوزه علمیه قم بود که در شهریور ۱۳۷۹ به ملکوت اعلی پیوست. آن مرحوم در دوران حیات، خاطرات خود را در مرکز اسناد انقلاب اسلامی به ثبت رساند.
🔹ایشان در بخشی از یادمانهای خود، با اشاره به روزهای پس از رحلت آیتالله بروجردی میگوید: «...تصور میکردیم اگر آقای بروجردی به رحمت خدا برود، وضع حوزه قم ناگوار میشود. زمانیکه ایشان مرحوم شد، همه به نجف چشم دوختند. در نجف، آقای حکیم، آقای خویی و... بودند و در قم هم آقای گلپایگانی و شریعتمداری حضور داشتند. رسالهی امام خمینی هنوز پخش نشده بود... حتی شاه تلگراف تسلیت فوت ایشان [آیتالله بروجردی] را به نجف مخابره کرد و به قم اعتنا نکرد؛ یعنی اینکه در قم خبری نیست. امام خمینی اعتراض کردند و اکنون میبینید که به لطف خدا طلبهها در حوزهی قم به ۳۰، ۳۵ هزار تن رسیدهاند. معتقدم که خدا نسبت به حوزهی قم نظر خاصی دارد. حتی بعد از رحلت امام، همه نگران بودند که عاقبت حوزه چگونه میشود؟ اما خدا رحیم است و با روی کار آمدن آقای خامنهای نهتنها آب از آب تکان نخورد؛ بلکه حوزه شکوه و عظمت بیشتری پیدا کرد...»
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه