هدایت شده از خبرگزاری حوزه
✍️ آیت الله اعرافی در واکنش به شهادت شهید فخری زاده:
❗️ مسئولان امنیتی در نهایت دقت و سرعت با عوامل شهادت شهید فخری زاده برخورد قاطع کنند
◻️این جنایت ددمنشانه و اقدام تروریستی کوردلانه که در هفته بسیج و سالگرد شهادت دانشمند فرزانه شهید شهریاری (ره) توسط عناصر خودفروخته تروریستی صورت گرفت بار دیگر ترس و وحشت دشمنان جمهوری اسلامی ایران را از پیشرفت های اعجاب برانگیز دفاعی کشور به جهانیان ثابت کرد.
◻️ اینجانب بنام حوزههای علمیه شهادت و عروج ملکوتی این دانشمند ارشد و مدیر جهادی را به مقام معظم رهبری و فرماندهی کل نیروهای مسلح مدظله العالی، ملت رشید و شهیدپرور کشور و خانواده ارجمند، دوستان، آشنایان و همکاران ایشان تسلیت و تبریک عرض می کنم و از درگاه خداوند متعال برای آن شهید عزیز رضوان و غفران الهی و برای خانواده ایشان صبوری و شکیبایی و اجر جزیل مسئلت می نمایم.
◻️مؤکدا از مسئولان امنیتی کشور می خواهم که در نهایت دقت و سرعت نسبت به شناسایی و برخورد قاطع با عوامل و محرکان این جنایت فجیع اقدام نمایند.
متن کامل پیام:
https://hawzahnews.com/x9VmS
@HawzahNews| خبرگزاریحوزه
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🔻رهبر انقلاب در پیامی بمناسبت شهادت دانشمند برجسته آقای محسن فخریزاده تأکید کردند:
✍️ لزوم مجازات قطعی عاملان و آمران جنایت و پیگیری تلاش علمی و فنی شهید
متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
دانشمند برجسته و ممتاز هستهای و دفاعی کشور جناب آقای محسن فخریزاده به دست مزدوران جنایتکار و شقاوتپیشه به شهادت رسید.
این عنصر علمی کمنظیر جان عزیز و گرانبها را بهخاطر تلاشهای علمی بزرگ و ماندگار خود، در راه خدا مبذول داشت و مقام والای شهادت، پاداش الهی اوست.
دو موضوع مهم را همهی دستاندرکاران باید به جِدّ در دستور کار قرار دهند،
نخست #پیگیریاینجنایت و مجازات قطعی عاملان و آمران آن
و دیگر #پیگیریتلاشعلمی و فنی شهید در همهی بخشهائی که وی بدانها اشتغال داشت.
اینجانب به خاندان مکرم او و به جامعهی علمی کشور و به همکاران و شاگردان او در بخشهای گوناگون، شهادت او را تبریک و فقدان او را تسلیت میگویم و علو درجات او را از خداوند مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۸ آذر ۱۳۹۹
@HawzahNews| خبرگزاریحوزه
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
🗓 امروز شنبه:
8 آذر ماه 1399
12 ربیع الثانی 1442
28 (نوامر) 2020
#حدیث_روز: دو توصیه کلیدی
#امام_عسکری علیه السلام:
إیّاکَ و الإذاعَةَ و طَلَبَ الرِّئاسَةِ ، فَإنَّهُما یَدعُوانِ إلَی الهَلَکَةِ .
⚠️ از افشای اسرار و ریاست طلبی بپرهیز که این دو [آدمی را] به هلاکت می کشانند.
📚 تحف العقول، ص ۴۸۷
💠 روغنِ ريخته!
❖ مرحوم آیتاللهالعظمی حاج سید احمد زنجانی در کتاب «#الکلام_یجر_الکلام» مینویسد:
📝...خداوند روزىده، نظر به حكمت بالغهاى كه در نظم اين عالم به كار برده، بعضى را غنى و بعضى را فقير قرار داده. و قوت فقرا را در اموال اغنيا قرار داده. اگر اغنيا، قوت آنها را مطابق قانون اسلام دادند، خداوند بركات خود را بر اموال آنها عطاء مىفرمايد؛ و اما اگر ندادند، قطع بركت از اموال آنها مىكند؛ چنانكه از حضرت رسول «صلیاللهعلیه وآله» نقل شده كه «وقتى كه زكات منع گرديد، زمين نيز بركات خود را منع مىكند.»
ولى آنهایی كه منع زكات مىكنند، منع بركات را حالى نمىشوند. در حالتى كه خودشان در منع بركات غوطه مىخورند. مثلاً ايران، سرزمين غلّه است ولى اهالى، مع ذلك در غالب سنوات، گرفتار گرانى و كمىِ نان مىشوند! و همه هم گناه اين را به گردن خارجىها مىگذارند و مىگويند آنها غلّه را حمل به خارجه مىنمايند و اين گرانى در اثر آن است. بلى، گرانى غلّه فرضاً در اثر حمل به خارجه است، اما كاه كه به خارجه حمل نمىشود؛ آن چرا گران شده؟! خارجىها گندم اين مزارع را بردند، اما کاهَش را كه نبردند! كاه چرا گران مىشود؟ پس معلوم مىشود كه زمين، بركات خود را منع كرده، اين است كه زراعت، هم از دانه و هم از كاه، كم به عمل مىآيد. اعانت(کمک) مردم به فقرا منحصر شده به نانِ زنگ زده و ميوۀ پلاسيده و لباس مندرس!
❖ــــــــــــــ❖
يكى از مسألهگوهاى قم از يكى از علما نقل كرد كه يكى از پيغمبرها عرض كرد بارالها! من مىخواهم ذخيرۀ تو را تماشا كنم! از مصدر جلال الهى به ملائكه مأمورينِ ذخيره، امر شد كه درِ ذخيرۀ الهى را باز كرده، به او نشان بدهند.
وقتى كه درِ ذخيره باز شد، پيغمبر نظر كرد و ديد هر چه در اين جا هست از اجناس كهنه و پژمرده و پوسيده و پلاسيده است! مثلاً كفش كهنه، پيراهن پاره، کلاه پوسيده، پوستينِ پشم ريخته، جامۀ تاروپود از هم رفته، گوشت گنديده، نان زنگ زده، تهديگ سوخته و ميوۀ پلاسيده! خلاصه، جنس موجودى ذخيره، همه از اين پوسيده و ژوليده و از هم رفته است.
عرض كرد خدايا! اين چه ذخيره اى است؟! خطاب رسيد اينها اجناسى است كه بندگان من در راه من دادهاند! و من آنها را براى آنها ذخيره كردهام!
بلى، عطاياى مردم، نوعاً از قبيل «روغن ريخته وقف حضرت عبّاس (علیه السلام) است»! فقرا هم خورشِ گرسنگى را دارند! و هر چه به آنها مىدهند، با خورشِ گرسنگى مىخورند.
خلاصه، ارباب ثروت، اسم حقوق فقرا و مستمندان را نوعاً از دفاتر خود ساقط نموده، اين است كه زمين، بركات خود را منع نموده، يعنى نماء و زيادى خود را.
#زکات #برکت
👇
@Zanjani_net
💠امروز #ضد_انقلاب کسی است که آن کاری که مشغول هست، در آن کار سستی کند، در آن کار بیکاری کند یا وادار کند اشخاصی را که آنها کم کاری کنند، از زیر بار، شانه خالی کنند که این ضربهای است به کشور خودشان.
#امام_خمینی
📚صحیفه نور، جلد ١١،صفحه ١٧٩
👥کانال صحیفه نور امام خمینی(ره)
@Sahifeh_noor
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
به نام خدا
قابل توجه دانش پژوهان ارجمند
سطح 2 دوره 17 و 18
سطح3 دوره 12 و 13 و 14 و 15
منطق فهم حدیث درس استاد شاه حسینی جلسه 11 و 12
شبهه شناسی و پاسخ به آن استاد طبسی جلسه 12 و 13 و 14
قرائت درک متون 1 استاد حسینی باقرآبادی جلسه 10 و 11
مبانی شناخت حدیث استاد کاظمی جلسه 3 و 4
جوامع حدیثی استاد حاجی زاده جلسه 10
اختلاف و تعارض حدیث استاد مسجدی جلسه 10 و 11 و 12
فقه الحدیث اخلاقی استاد خدامیان جلسه 9 و 10
مصطلحات الحدیث استاد جدیدی نژاد جلسه 11
حوزه ها و مکاتیب حدیثی استاد جدیدی نژاد جلسه 11
منطق فهم متن استاد رازی زاده جلسه 10 و 11
فلسفه اسلامی استاد موسوی جلسه 11 و 12
درایه الحدیث استاد تقوی جلسه 11 و 12 و 13
در سامانه نجاح بارگذاری شد شنیدن صوت و تقریر آن به منزله حضور در کلاس می باشد.
دفتر آموزش
با تشکر
May 11
هدایت شده از کانال درس های استاد محمود احمدی میانجی
کانال درس های استاد محمود احمدی میانجی
فایل های صوتی دروس استاد احمدی میانجی
https://eitaa.com/darsiy
⭕️ مینویسم این حروف را و حال آن که گرسنه هستم...
💠 مرحوم حضرت آیتالله سیّد شهابالدّین مرعشی نجفی بر نسخهای خطّی از کتاب "فوائد بحرالعلوم" نوشتهاند:
🔸کتاب فوائد سیّدمهدی نجفی را خریدم به پولی که از سه ماه نماز استیجاری به دست آورده بودم. و منِ محزون، شهابالدّین حسینی مرعشی نجفی هستم.
🔹و این حروف را در حالی که گرسنه هستم مینویسم! زیرا یک روز و شب است که به دلیل نداشتن وجه، چیزی نخوردهام! و امیدوارم به برکت اجداد طاهرینم علیهمصلواتالله بر این سختی و گرفتاری بتوانم صبر نمایم.
✍🏻 نوشته شد به تاریخ ۱۳۴۱، در مدرسه قوام - نجف أشرف
🆔 @Rejal_science
🔰 دین ، ضمانت سعادت بشر
تعبد به دین زمانی ضامن سعادت بشر است که از جانب پروردگار حکیم و بوسیله پیامبر معصوم از هر گونه خطا و اشتباه ، به انسان برسد و اگر قرار شد فکر ناقص و محدود بشر ، خصوصا قدرتمندان و هواپرستان در آن دخالت نموده چیزهایی را کم یا زیاد نماید ، نه فقط انسان را به کمال و رستگاری نخواهد رساند ، بلکه باعث گمراهی او نیز خواهد شد.
👌پس پیامبر ، دوازده امام که آنها نیز معصومند ، معالم دین را که به ترتیب از پیامبر بر ایشان القا شده ، به مردم می رسانند.
❌ یکی از اساسی ترین اختلافات مکتب اهل بیت و مکتب اهل سنت ، این است که مکتب اهل بیت معتقد است مدرک احکام الهی و دین آسمانی ، تنها قرآن و سنت پیامبر است.
پیامبری که جز حق نمی گوید و فراموشی و اشتباه ندارد و از هر گونه گناه و لغزش مصون است :
📖 « و ما ینطق عن الهوی - ان هو وحی یوحی»
⚠️ اما مکتب اهل سنت ، در کنار قرآن و سنت پیامبر ، سیره ی خلفا ، خصوصا شیخین (ابوبکر و عمر) را نیز به عنوان مدرک احکام می پذیرد. حتی در مواردی که خلیفه برخلاف حکم صریح خدا و پیامبر حکم نمود و به اصطلاح در مقابل نص اجتهاد کرد ، اطاعت از او را واجب می شمارند.
📚نقش ائمه در احیای دین ج۲ ص ۴۱۵
🔵 مطالب درباره علامه عسکری🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695