💢کتابهای خاطرات سه تن از محافظان همراه شهید سلیمانی در فرودگاه بغداد، از سوی انتشارات شهید کاظمی با تخفیف ویژه عرضه شد.
لینک خبر:
https://www.ibna.ir/fa/report/316671
#اهالی_کتاب
@ahaliketab
.
🔴از اعزام طلبه به دانشگاه مکگریل کانادا تا ایراد سخنرانی فلسفی در دانشگاه هامبورگ
.
📖 #ذوالشهادتین_امام
✍️ به قلم #محمدحسن_روزی_طلب
📚 به همت انتشارات شهید کاظمی
.
🦋❄🦋❄🦋❄🦋❄🦋❄
🔸جهت مشاهده و تهیه کتب با #تخفیف_ویژه از طریق زیر اقدام کنید👇
✅ سایت من و کتاب
manvaketab.ir
✅ سایت انتشارات شهیدکاظمی
nashreshahidkazemi.ir
✅ پیامک نام کتاب به سامانه
۳۰۰۰۱۴۱۴۴۱
✅ تلفن مرکز پخش:
۰۲۵۳۳۵۵۱۸۱۸
🍃 با ما همراه باشید...
📌 #انتشارات_شهید_کاظمی
🖇 شبکه بزرگ تولید و توزیع کتاب خوب در کشور
🆔 https://eitaa.com/nashreshahidkazemi
#اهالی_کتاب
@ahaliketab
🔷مراسم بزرگداشت شهید امیرحسین قربانی
شهید امیرحسین قربانی و ۱۷۵ شهید حادثه هواپیمای اکراین
✅به همراه رونمایی از کتاب تور تورنتو
🕰 شنبه ۲۲ دی ماه از ساعت ۱۲:۳۰ ظهر
📌سالن شهید منتظرقائم استانداری یزد
#اهالی_کتاب
@ahaliketab
هدایت شده از رویدادهای فرهنگی اجتماعی استان یزد
🔰اولین نشست مادرانه طوبی
🔹نشست ویژه مادران جوان (زیر چهل سال) دارای سه فرزند و بیشتر
📆پنچ شنبه 23 دی ماه ساعت 9 صبح
📌بلوار دانشجو، سالن شهید عباس پور
ثبت نام و اطلاعات بیشتر:
ارسال عدد 8 به 1000100072
#نشست_مادرانه
#نشست_طوبی
📢 همه اخبار و رویدادهای فرهنگی اجتماعی مهم استان یزد اینجاست👇
🇮🇷https://eitaa.com/Farhangyazd
#کتاب #جهاد_تبیین
📘 کتاب «جهاد تبیین» از بیانات امام خامنه ای رونمایی و منتشر شد
➕کتاب «جهاد تبیین» با بهرهگیری از بیانات مقام معظم رهبری توسط حجتالاسلام والمسلمین سعید صلح میرزایی در ۵ فصل و ۳۸۴ صفحه گردآوری و توسط انتشارات انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار آیت الله خامنه ای منتشر شده است.
@Farhangyazd
🔹#تبیین ، از مهمترین رویکردها و شیوههای حرکت انقلاب اسلامی بوده و به عقیدهی ایشان، کار انقلاب از اساس با تبیین، روشنگری، بیان منطقی، مستدل و دور از جنجال بود.
📌 آئین رونمایی از این کتاب عصر دیروز در تلار سوره حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شد.
گزارش #مراسم_رونمایی و آشنایی با کتاب در «حلقه وصل»👇
🔗https://zaya.io/2224q
📚 #خرید_آنلاین کتاب با تخفیف و به قیمت 49,500 تومان👇
🔗https://zaya.io/g1zij
#اهالی_کتاب
@ahaliketab
هدایت شده از اهالی کتاب
سلام
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
📚یه دوره جذاب برای نوجوان هایی که اهل مطالعه هستند.
✅200سال تاریخ گذشته ایران رو ما این دوره با هم شخم میزنیم😊
🔹 هم با بزرگان و دانشمندان قهرمان ها آشنا میشیم و هم با عوامل شکست ها و افرادی که به کشور خیانت کردن آشنا میشیم و درس عبرت میگیریم
🔹 قراره جواب شبهاتی رو که هر روز تو فضای مجازی و جامعه باهاش برخورد میکنیم رو بگیریم.
🔸 روش ما تو این دوره خواندن کتاب+دیدن فیلم مربوط به همان برهه تاریخی+توضیحات استاد دوره
🔻ثبت نام:از طریق ارسال مشخصات به شماره 09168684462
#اهالی_کتاب
#کتابخوانی
#نوجوان
@ahaliketab
🔹پاتوق کتاب یزد برگزار می کند:
➕جشن امضای کتاب تور تورنتو
(خاطرات دانشجوی شهید حادثه پرواز اوکراین، امیرحسین قربانی)
🔰با امضای نویسنده ی اثر: محمدعلی جعفری
(امضا به نام سفارش دهنده ثبت خواهد شد)
قیمت با اعمال ۱٠ درصد تخفیف: ۴۴ هزارتومان
برای سفارش به این آیدی ایتا پیام بدهید👇
@patoghyazd
@patoghyazd
💠توجه: سایر کتاب های نویسنده ی گرامی (سربلند، عروسی لاکچری، دل پلاس، جاده یوتیوب، عمار حلب، قصه دلبری، خانه مغایرت و...) نیز با ۱٠ درصد #تخفیف عرضه خواهد شد.
📚پاتوق کتاب یزد
📌یزد، بلوار شهید صدوقی، جنب بستنی بابا علی (میدان شهید باهنر به سمت باغ ملی) 37332950-035
#کتاب
#محمدعلی_جعفری
#اهالی_کتاب
@ahaliketab
چاپید شاه!
کتاب مستند روایی چاپید شاه به دوران حکومت پهلوی اول و دوم می پردازد. در این کتاب ارزشمندکه با عکس های مستند و تصویرسازیی های جذاب همراه است ، تمام اتفاقات آن دوران روایت می شود . یکی از ویژگی های مهم کتاب نثر روان، جذاب و شیرین است که مخاطب را به با خود همراه می کند . یکی دیگر از نکات برجسته کتاب، اینفوگرافیهای انتهای فصل ها است که نکات مهم و کلیدی هر فصل را به صورت خلاصه توضیح می دهد.
#اهالی_کتاب
@ahaliketab
برشی از کتاب چاپید شاه:
رژیم پهلوی در ایران با روی کار آمدن رضاخان از سوی انگلیسیها تأسیس و استقرار یافت. ضاشاه، روحیه خشن و استبدادی داشت. او با اینکه در ابتدا سعی میکرد، این روحیه استبدادی را آشکار نسازد؛ اما پس از مدتی با تقویت بیش از اندازه ارتش، کنترل مجلس و از بین بردن نهادها و شخصیتهای مستقل، روحیه مستبدانه خویش را آشکار ساخت.
ارتش او، ابزار سرکوب مخالفان و بسط قدرت شاهی بود.
او با اعمال دیکتاتوری تقریباً هر کاری که میخواست انجام میداد. نمایندگان مجلس با دخالت و انتخاب او به مجلس راه مییافتند. هنگامی که شاه، طرح یا لایحهای را مد نظر داشت تصویب میشد و زمانی که مخالف بود آن طرح یا لایحه رد میشد.
اسناد تاریخی به جا مانده از دوران رضاخان نشان از عملکرد فاجعهآمیز او در تأمین ابتداییترین لوازم رفاهی دارد. به طوری که در این دوران زندگی اقشار کمدر آمد جامعه به شدت در حال فروپاشی بود. در طول دوران حکومت رضاخان، مسئله کمبود و گرانی نان یکی از مهمترین مشکلات مردم محسوب میشد. عدم پرداخت به موقع حقوق کارگران، کمبود درآمد، گرانی و… از دیگر مسائل و مشکلات مردم در این دوران بود.
در اثنای جنگ جهانی دوم حکومت رضاشاه با حملهی متفقین فروپاشید و پسرش محمدرضا به پادشاهی انتخاب شد. استقرار حکومت محمدرضا نیز همانند پدرش با کودتا صورت گرفت و سرتاسر دوران حکمرانی وی به همراهی با ایالات متحده، فشار به مردم و فساد اقتصادی، سیاسی و اداری گذشت تا اینکه در نهایت انقلاب اسلامی، نقطهی پایانی بر این روند گذاشت. شناخت ماهیت رژیم پهلوی نیازمند مطالعه نظاممند و شناخت شخصیت رضاخان و محمد رضای پهلوی است.
1.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 بگذارید آمارهای بین المللی دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی ایران و نظام را روایت کنند. این کار در کتاب «صعود چهل ساله» رقم میخورد.
🔸خرید مستقیم کتاب از:
https://ketabresan.net/w/GvMRv
#اهالی_کتاب
@ahaliketab
امام على عليه السلام:
العِلمُ أصلُ كُلِّ خَيرٍ، الجَهلُ أصلُ كُلِّ شَرٍّ
دانايى، ريشه هر خوبى است؛ نادانى ريشه هر بدى است
📚غررالحكم حدیث818 و819
#اهالی_کتاب
@ahaliketab
4.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍شهید حاج قاسم سلیمانی:
حسین سرلشگر نبود، حسین سرتیپ نبود، حسین حکم مسئولیت نداشت. حسین را کسی نیامد بر لشگر معرفی کند. حسین، خود معرّف لشگر بود. اینقدر حجم تبعیت و اطاعت نسبت به او وجود داشته باشد. حسین یک عارف بود. حسین وقتی حرف میزد، اول به خودش جسارت میکرد بعد حرف میزد، خودش را کوچک میکرد. حسین بنیانگذار بود.
#اهالی_کتاب
@ahaliketab