مراقب باشید
تاکتیک دوقطبیسازی انتخابات اینبار شایعه زنانه مردانه کردن پیادهرو نیست.
شایعه قطع اینترنت و «کرهشمالیسازی ایران» است.
نمادهای خاص «آزادیهای اجتماعی و سیاسی» اینبار ورزشگاه رفتن زنان و رفع حصر نیست. رفع حصر اینترنت است.
مراقب باشید تا نامحبوبترین رییس جمهور نظام، اینبار با شعار «رفع حصر اینترنت» باز «گازانبری» تان نکند.
مراقب سادهلوحان و متحجرانتان باشید که سه دهه با حمله به آزادیهای فردی و با ترساندن جوانان جامعه در زمین رفسنجانیستها توپ زدند.
مراقب باشید.
هرگونه بحث «حصر اینترنت» و هرگونه دامن زدن به ترس مردم از بسته ماندن اینترنت مقدمه سازی و پاس گل به عربدهکشان مطالبهی ساختگی «رفع حصر اینترنت» در بهمن ماه امسال خواهد بود. مراقب نفوذیتان هم باشید که به اسم ضرورت امنیتی چنین بحثی را دامن نزنند.
مراقب باشید. مهمترین ابزار روحانی و اصلاحطلبانی که او را به قدرت رساندند برای پیروزی در انتخابات نود و دو و نود و چهار و نود و شش، سیاست وحشت بودهاست. ترساندن مردم از «جناحی که اگر بیاید ایران را کره شمالی میکند»، «جناحی که اگر بیاید همه جا را تفیکیک جنسیتی میکند»، «جناحی که نمادش علم الهدی است و اگر بیاید مثل مشهد کنسرتها را در همه جای ایران تعطیل خواهد کرد»، «جناحی که اگر بیاید گشت ارشاد را چندبرابر میکند». و جامعه جوان و نوگرا شدهی ایرانی هم از راست ودروغ این حرفها یکسان ترسیده. و جوانان مناطقی که هرگز پولی برای کنسرت نداشتند هم برای دفاع از آزادیهای فردیشان پشت سر این غربگرایان به میدان آمدند و حتی اگر ساکن اسلامشهر و جنوب تهران بودند برخلاف منافع طبقاتی و اقتصادی خودشان برای این سیاستمداران ولنجک و الهیه و فرمانیه رای جمع کردند.
مراقب باشید. رفسنجانیستها و اصلاحطلبان که سه دهه تنها راه حلشان برای مسائل ایران تنش زدایی و رابطه با غرب، ادغام در بازارهای جهانی، ارزانسازی نیروی کار ایرانی و آزادسازی قیمتها و تعدیل بوده اینبار با رمز «رفع حصر از اینترنت» میخواهند نمایندگان بورژوازی غربگرا و فرادستان را به قدرت برسانند.
اگر از فرودستان و بازندگان این سه دههاید اید مراقب باشید.
و اگر طرفدار انقلاب و نظام هستید هم مراقب باشید. چرا که بیشتر شدن نابرابری اقتصادی، دیگر امنیت نظام را به خطر میاندازد.
✍️علی علیزاده
به کانال علی علیزاده در ایتا بپیوندید👇
🆔 @Jedaaal
✅ @jedaaal
بسیاری از شرکتکنندگان در تظاهرات دیروز، دستنوشتههای اعتراضی همراه داشتند. اما خبرگزاریهای رسمی هیچکدام را نشان ندادند و صداسیما حتی سی ثانیه به یکی از این تظاهرکنندگان مجال آنتن نداد. این یعنی نجیبانهترین اعتراضکهای حتی وفادارترین طرفداران نظام جایی در عرصه بازنمایی رسمی ندارند.
سانسور اعتراض حتی طرفداران نظام، هم ظلم به این طرفداران است هم خودزنی. تصاویر ملت یکدست «همیشه در صحنه» با آهنگهای حماسی پسزمینه، قرار است به بقیه جامعه چه پیامی القا کند؟ مسلما این شبهه در ذهن بخش منتقدتر جامعه مجال مییابد که تظاهرکنندگانی که اعتراضی به وضعیت موجود ندارند یا منفعت یا اجباری برای حضورشان در چنین تظاهراتی دارند.
پانوشت: بعضی از کامنتها ادعا میکنند متن بالا یکسویه است و تلویزیون و به ویژه بیست وسی اعتراض داشتن مردم را هم پوشش داد. من پوشش بیست و سی را کامل نگاه کردم. جوابم این است که بین اینکه مصاحبه شوندهها در میان دکلمههای احساسیشان کلیگویی کنند و بگویند «ما هم اعتراض داریم ولی تا پای جان آمادهایم» ولی یک کلمه از محتوای اعتراضشان نگویند با یک پلاکارد و دست نوشتهی «مسئولینی که خلاف واقع گفتهاند باید محاکمه شوند» یا هر سوال و اعتراض مشخص دیگر، زمین تا آسمان فاصله هست.
به کانال علی علیزاده در ایتا بپیوندید👇
🆔 @Jedaaal
✅ @jedaaal
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عمیقا مدافع سیاستهای استعمارستیز و امپریالیسمستیز و استقلالخواهانهی آقای خامنهای هستم. شخصا هم به خاطر دفاع از این سیاستها و از نام او در حد خود هزینه دادهام. هرچند در برابر هزینهای که دیگران با جان دادند یک شوخی است. اطرافیان بارها توصیه کردند از این سیاستها دفاع کن اما اسمی از شخص آقای خامنهای نبر. اما بردهام و میبرم چون میدانم در پیشبرد سیاستهای امپریالیسم ستیز، گاه تا چه حد تنها بوده.
اما برایم این سوال جدی است که چه شد آقای خامنهای پذیرفت از سال شصت و هشت به بعد سیاستهای اقتصادی طرفدار مستضعفین به حاشیه برود و نظام تغییر فرماسیون اقتصادی بدهد؟ چه شد آقای خامنهای با همان صلابتی که مقابل رفسنجانیسم در سیاست خارجی ایستاد در برابر رفسنجانیسم در اقتصاد نایستاد؟ چه شد که آقای خامنهای مقابل پروژهی نفوذ در عرصه فرهنگ ایستاد اما مقابل نئولیبرالیسم و مصرفگرایی که قویترین اشکال نفوذ غرب در جامعه ما بود کمتر موضع گرفت؟ چه شد که آقای خامنهای با اجرای اصل چهل و چهار در سال هشتاد و پنج، خصوصی سازی را باب کرد که پایانش کارخانههای نیمه تعطیل و کارگران حقوق نگرفته بود.
امیدوارم کسانی که رابطهشان با آقای خامنهای ولایی و درون دینی است رنجیده نشوند. و امیدوارم متعصبان حمله نکنند. و امیدوارم آنها هم که نفرت و بغضشان به آقای خامنهای ایدئولوژیک و متعصبانه است و دردشان مقاومت ایران است لاشخوروار برای سواستفاده از این نوشته بالا به پرواز درنیایند.
من و بسیاری مثل من رابطهمان با آقای خامنهای رابطهای عقلی و سیاسی و عملگرایانه است. معتقدیم باید از او دفاع کرد چرا که سیاستهای دفاعی او حافظ ایران و مانع فروپاشی این کشور در سه دهه گذشته بوده. معتقدیم سیاستهای او دلیل شکست آمریکا در عراق و خروج نظامی آمریکا از منطقه و فراهم آمدن بنیان استقلال و امنیت برای همه مردم این منطقه بوده. و برای ما که از چنین منظری کنار آقای خامنهای ایستادهایم سوالات درباره تغییر مواضع اقتصادی ایشان پیش و پس از رهبریاش سوالهایی جدی است که پاسخ دادنشان برای طرح هرگونه سیاست عدالت خواهانه در آینده ضروری است.
آیا این تغییر لحن و تغییر سیاست به خاطر تغییرات اقتصاد در عرصه جهانی بوده؟ آیا به خاطر اقتضایات سیاسی و حفظ و بقای نظام در طوفان جهانی شدن بوده؟ آیا این بوده که ایشان نمیتوانسته همزمان در سیاست خارجی و اقتصاد داخلی بجنگد؟ پاسخ به این سوالات هرچه باشد برای قدم بعدی انقلاب و تحقق همان عدالتی که ایشان خود سال گذشته در قالب گام دوم طرح کرد ضروری است.
به کانال علی علیزاده در ایتا بپیوندید👇
✅ @Jedaaal
✅ @jedaaal
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیست و یک آبان در دانشگاه علامه طباطبایی سخنرانی کردم. درباره جنگ اقتصادی-روانی-رسانهای. همان جنگ هیبریدی. براساس اتفاقات منطقه و تجربیات میدانی از حضور اخیرم در عراق. سه روز بعد از سخنرانیم، متاسفانه آتش حمله هیبریدی بعدی به ایران کشید. حالا شاهد بودم تکنیکهایی که در سخنرانی توضیح داده بودم، چگونه باز علیه ایران بکار میرفت و پدافند ضعیف رسانهای چگونه به مردم ایران آسیب میزد. کارنامهی صداسیما و کلیت پدافند رسانهای ایران در آبان نود و هشت وحشتناک بود. و وحشتناکتر اینکه بسیاری از ناکارآمدیها در دیماه نود و شش عیان شده بود. ولی این دو سال هیج تلاشی برای رفعشان نشدهبود.
در میانه تماشای کلافه کنندهی سنگرهای خالی رسانهای، دو دانشجوی جوان دانشگاه علامه ویدیوی فرستادند از حرفهایم در این دانشگاه که در نگاه من کیفیتی بهتر از ویدیوهای رسمی سازمانها و نهادهایی دارد که صدها میلیارد بودجه به اسم جنگ نرم میگیرند. کاری خودجوش و آتش باختیار که محرکش ایمان و اراده بود و نه پول و دستور اداری.
دعوت میکنم ببینید و به دیگران هم معرفی کنید.
به کانال علی علیزاده در ایتا بپیوندید👇
✅ @Jedaaal
✅ @jedaaal
روز چهارشنبه در قالب پستی تلگرامی چند پرسش درباره سیاستهای اقتصادی رهبری مطرح کردم.
این پرسشها تا حدی بحث برانگیز شد. همانطور که قابل پیشبینی بود عدهای مثل همیشه چماق تکفیر برداشتند و پرسشهای مرا تلاشی برای شبههسازی عامدانه آنهم در «برههای حساس» دانستند که احتمالا طراحی اتاق فکرهای نفوذ برای ضربه به رهبری و نظام بوده. اما به جز این متحجران که صراحتا واکنشهای اندیشهستیز و سرکوبگرانهشان، در قالب دوستان نادان، ضربهای به اعتبار رهبری است که خود بارها و بارها مشوق کرسیهای آزاداندیشی و نقد از خود بوده، خوشحالم که نوشتهی کوتاهم بحثهایی را در میان گروههای دیگر دامن زد. در این چند روز متون بسیاری از به ویژه جوانان انقلابی با گرایش عدالتخواه درباره سمت و سوی کلان اقتصادی نظام در چند دهه گذشته دریافت کردم که بعضی از آنها را به تدریج نشر خواهم داد. معتقدم در این برهه حساس و اتفاقا به دلیل ضرورت بسیج عمومی علیه جنگ اقتصادی-روانی-رسانهای یا همان جنگ ترکیبی و هیبریدی امپریالیسم ما باید درباره عدالت گفتگویی عمومی کنیم. همانطور که در دو سال و نیم گذشته بارها و بارها تکرار کردهام مردم مقابل دشمن خواهند ایستاد به شرطی که احساس کنند سفرههایشان یکسان کوچک شده.
آنچه در لینک زیر میخوانید اولین این نوشتهها از آقای سجاد صفار هرندی است. متن ایشان انگشت روی نقاط مهمی گذاشته. ایشان معتقد است آقای خامنهای حتی در دهه شصت هم مخالف دخالت دولت در امور اقتصادی بود و استراتژی تولید ملی ثروت را شرط لازم مقاومت برابر امپریالیسم میداند و معتقد است بخش خصوصی خلاقیت و توان بیشتری برای تولید این ثروت دارد. صفارهرندی همچنین میگوید اقای خامنهای نه در مقام یک روشنفکر منتقد که در مقام اداره عملی یک کشور بوده و سرمایه داری واقعیت موجود امر،وز جهان است و ما مجبور به تن دادن به ان بودهایم.
توصیه میکنم این متن را بخوانید. از دیگر دوستان هم دعوت میکنم به این بحثها بپیوندند.
https://telegra.ph/پرسش-از-پرسش-گفتگویی-با-علی-علیزاده-12-07
به کانال علی علیزاده در ایتا بپیوندید👇
✅ @Jedaaal
✅ @jedaaal
هدایت شده از پاسخ به شبهات فجازی
🔹 اصغر فرهادی به فرانسه مالیات میدهد اما به ایران نه!
فیلم «همه میدانند» ساخته اصغر فرهادی، محصول مشترک اسپانیا، فرانسه و ایتالیا است که فروش جهانی آن تا رقم ۱۸ میلیون دلار بوده است. البته این فیلم با بودجه ۱۲ میلیون دلار ساخته شده است و میتوان گفت جزء آثار ضررده سینمای جهان بوده است.
با وجود اینکه رقم قرارداد اصغر فرهادی برای این فیلم اعلام نشده، اما قطعا فرهادی همانطور که از پرداخت مالیات در ایران معاف است در کشوری همچون فرانسه اینگونه نیست و باید تا ۶۰ درصد درآمد شخصیاش را برای مالیات بپردازد. این نکته درمورد کشوری همچون اسپانیا هم صدق میکند. ۵۶ درصد از درآمد شخصی افراد مشمول دریافت مالیات خواهد بود. این نکته درمورد سایر بازیگرانی که در کشورهای غیر از ایران فعالیت میکنند نیز صدق میکند. مثلا پیمان معادی که این روزها جزء بازیگران پردرآمد سینمای ایران است هم در سالهای اخیر در فیلمهای هالیوودی همچون «۶ Underground» بازی کرده است و واضح است که از معافیت مالیاتی در آمریکا برخوردار نیست. مالیات بر درآمد شخصی در آمریکا حدود ۴۰ درصد است.
🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
بریتانیا پای صندوق رای است.
🔸یکسو دلقکی ملیگرا ایستاده. پوپولیستی حامی منافع بانکها و سرمایه داران و اشراف. اشرافی که خود از آنها برآمده. با ذهنی استعماری که قهرمانش چرچیل است و بیرودروایسی برای روزهای امپراطوری که انگلیس جهان را غارت میکرد ابراز دلتنگی میکند. ترامپی انگلیسی که هر روز با یک سوتی جدید رسانهها را سرگرم میکند.
🔹در سوی دیگر عدالتخواهی با چهل سال سابقه روشن مبارزه علیه تبعیض در داخل و مبارزه علیه سلطه و امپریالیسم. با سابقه دفاع از جنبش ضد اپارتاید در افریقای جنوبی. دفاع از حقوق فلسطینیها. مقابله با حمله به عراق و افغانستان، مقابله با تحریم علیه ایران. مقابله با مسلمان ستیزی در انگلیس. مقابله با پولی شدن دانشگاهها. مقابله با حقوق نابرابر زنان در انگلیس.
🔸 جرمی کوربینی که در چهار سال گذشته به بازی رسانه تن نداد و گفت میخواهد سیاستها، ارزشها و اصولش مرکز توجه باشد نه شخص خودش. و در این انتخابات هم به جای رفتن به حاشیهها تمرکزش را گذاشت روی بهبود معیشت طبقات متوسط و محرومان و مبارزه با نئولیبرالی شدن سیستم آموزشی و سیستم خدمات درمانی.
حالا در این انگلیس که آزادی بیان و آزادی تجمع هم مطلق وجود دارد و چهارصد فرهنگ دموکراسی دارند و سیصد سال از اولین انتخاباتشان میگذرد حدس میزنید همان فقرا و طبقات متوسط به چه کسی رای میدهند؟
🔹نظر سنجیها میگوید محافظه کاران به رهبری بوریس جانسون صاحب اکثریت میشوند. شکست کوربین دلایل متعدد دارد. مهمترینش اینکه کوربین برغم بسیج صدها هزار جوان در قالب جنبش اجتماعی مومنتوم، نتوانست از سد سانسور امپراطوریهای رسانهای سرمایهداران بگذرد. کوربین به رسانههایی باخت که دفاع او از مظلومان فلسطین را یهودستیزی تصویر کردند و به خورد افکار عمومی انگلیس دادند و سه سال تمام او را با اتهام دروغین یهودستیزی فلج کردند. اتهامی که بهانهشان بود برای حذف کسی که به سیستم قدرت متعلق نبود و میتوانست منافع طبقات حاکم را به صورت جدی به خطر بیاندازد.
🔸بسیاری که خود را انقلابی مینامند در این چند سال به من حمله کردهاند و گفتهاند چون در لندن حکومت انگلیس را نقد میکنم و دستگیر نمیشوم پس نفوذی انگلیس هستم. این توهم بیمارگونه محصول رواج سخیفترین شکل غربستیزی در ایران امروز است. محصول سالها دروغگویی درباره غرب توسط رسانههای به ظاهر انقلابی.
خیر! من میتوانم همین الان جلوی کاخ ملکه بروم و با بدترین فحشها شخص ملکه را خطابش کنم و اتفاقی هم نیفتد و پلیس هم از کنار من بگذرد. میتوانم جلوی پارلمان هم بروم و به نخست وزیر فحش بدهم یا پلاکاردی بگیرم و هولوکاست را زیر سوال ببرم.
🔹هرکس صورت و فرم ازادی بیان را در غرب با جایی مثل ایران مقایسه کند و بگوید هر دو کشور یکسان از عدم ازادی بیان رنج میبرند یا نادان است یا دروغگو. در انگلیس قاضی مقیسه و قاضی صلواتی وجود ندارد، روزنامهای بسته نمیشود و آزادی حقوقی و شکلی وجود دارد. در ایران نه. مساله اما چیز دیگری است.
🔸مساله اینست که در غرب آزادی بیان شما به هیچ نمیارزد. به هیچ. میتوانید جلوی پارلمان و کاخ ملکه و کاخ سفید آنقدر داد بزنید تا گلویتان خسته و زیر پایتان علف سبز شود. نه شما نه فریادتان به هیچ نمیارزید.
🔹 در غرب برای شنیده شدن فریادتان نیازمند بلندگوها و رسانههایی هستید که هزینه اولیه هرکدام چند میلیارد دلار است. باید به بلندگوی یکی از جناحهای سرمایه وصل باشید. به بیبیسی به سیانان به فاکس. در غرب تودهها، مستضعفان و بیقدرتان بواسطه خود رسانهها سرکوب میشوند نه دادگاه انقلاب و امنیتیها. همهمه و نویز تولید شده توسط رسانه اغنیا مانع اصلی شنیدن فریاد مردم است.
🔸در غرب آزادی بیان بزرگترین دشمن آزادی بیان است.
به کانال علی علیزاده در ایتا بپیوندید👇
✅ @Jedaaal
✅ @jedaaal
بودجه بدون سانسور
🔹هرسال این موقعها بحث بودجه بالا میگیرد. اصلاحطلبان بودجه نهادهای مذهبی نزدیک به اصولگرایان را زیر ذرهبین میبرند و اصولگرا بودجه نهادهای نزدیک به اصلاحطلبان را. این بحثها یک هفتهای داغ است و بعد خاموش میشود. کسی هم تا سال بعد نمیپرسد اینهمه پول کشوری هشتاد و دو میلیونی کجا رفت و چه شد؟
🔸بحث بر سر نهادهای وابسته به اصولگرایان و اصلاحطلبان و معافیت مالی سلبریتیها مهم است. اما در مقابل کل بودجه عمومی که سال آینده حدود پانصد هزار میلیارد تومن است تقریبا هیچ به شمار میرود. کسانی دارند حاشیه را بر متن سوار میکنند. کسانی دارند آدرس اشتباه میدهند. کسانی با بزرگ کردن جامعه المصطفی یا فلان سلبریتی دارند ما را دنبال نخود سیاه میفرستند.
🔹بودجه اما چیزی نیست جز بیتالمال. یعنی پول خود مردم. پول خود شما. چرا میزان آگاهی و حساسیت ایرانیان از دخل و خرج سالانهشان اینقدر پایین است؟
🔸از اولین جلسه شورای مجلس ملی صد و سیزده سال میگذرد و از اولین جلسه مجلس شورای اسلامی سی و نه سال و شش ماه. مجلس چقدر روی این بودجه حرف میزند و بحث میکند و جامعه چقدر از این بحثها با خبر میشود؟ مگر این یکی از مهمترین وظایف سالانهی مجلس نیست؟ آیا شکل تصویب فعلی بودجه در قد و قامت ملت رشید ایران است؟
🔹زمانی بود که نفت بود و میفروختیم و میخوردیم. حالا آمریکا با قلدری جلوی فروش این نفت را گرفته. چارهای نیست جز اینکه حساب هر یک تومن را داشته باشیم و بپرسیم هر یک تومن کجا خرج شده و چرا؟ و این یعنی مشارکت ملی در تصویب و اصلاح لایحه بودجه و همچنین نظارت مردمی بر اجرای این بودجه.
🔸وقتی دشمنی آمریکا اقتصادی است مرگ بر آمریکای واقعی گفتن در سامان دادن اقتصاد است. در مو را از ماست کشیدن. در مقاومتی کردن اقتصاد.
🔹برای کمکی کوچک در حد خود قرار گفتگویی لایو در اینستاگرام را گذاشتهایم درباره بودجه. شنبه بیست و سه آذر ساعت ده شب به وقت ایران. دعوت میکنم با هشتگهای که در زیر میآید شما هم به این گفتگو بپیوندید. و دعوت میکنم شما هم این گفتگو را در محل کار و تحصیل و میان دوستان و خانوادهتان راه بیاندازید. میزان توسعهیافتگی ما به عنوان یک جامعه متناسب با شفافیت بودجه ما و درک ما از چند و چون این بودجه است. این پولها پول شماست. با چشمهایتان باید از نحوه خرج شدنش مراقبت کنید. آگاهی از بودجه همچنین قدم مهمی در مقابله با فساد است.
منتظرتان هستیم.
ادرس لایو در لینک اینستاگرام.
https://www.instagram.com/p/B6Bh3x1B3MQ
به کانال علی علیزاده در ایتا بپیوندید👇
✅ @Jedaaal
✅ @jedaaal
🔴دروغگویی تاجزاده درباره فرزندان رهبرانقلاب
🔻شایعه جانشینی آقا مجتبی را ۸۸ هم انتشار وسیع دادند تا زمینه بدبینی و التهاب جامعه فراهم شود. هرچند ۸۸ دلقکی مثل علیرضا نوریزاده منبع بود و VOA و اینبار ژنرالها خود آستین بالا زدهاند.
اصلاحطلبان از گذشته درس نمیگیرند؟ خطر چنین تهمت دروغ و یاوهای را برای امنیت ملی نفهمیدهاند؟
🔻هرکس کوچکترین آشنایی با کارنامه سیساله رهبری آقای خامنهای - کسی که حضور سادهی سیاسی/اجتماعی/اقتصادی فرزندانش را ممنوع کرده- میداند چنین شایعهای تا چه حد یاوه است. اینکه تاجزاده لیبرال به مواضع رهبری نقد دارد یک چیز است. بیانصافی چیز دیگر. و ماجراجویی در جنگ روانی هم چیز دیگر
علی علیزادهAliz
به کانال علی علیزاده در ایتا بپیوندید👇
✅ @Jedaaal
✅ @jedaaal
34.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخش اول گفتگوی اینستاگرامی علی علیزاده و وحید اشتری. شنبه بیست و سوم آذر. سوالاتی درباره بودجه و مالیاتها از اصلاحطلبان، از صداوسیما و از مدیران نهادها. این ویدیو برای تماشا کردن و افسوس خوردن نیست. برای همراه کردن به منظور ایجاد تغییری مشخص است. معتقدیم شفافیت بودجه میتواند بافت سیاسی جامعه را بهصورت جدی عوض کند. اما برای تبدیل مطالبه شفافیت بودجه سال آینده به مطالبهای فراجناحی و ملی یکی دو هفته بیشتر وقت نداریم.
به کانال علی علیزاده در ایتا بپیوندید👇
✅ @Jedaaal
✅ @jedaaal
فارغ از اینکه گرایش سیاسیتان اصلاح طلب است یا اصولگرا یا هیچکدام و اصلا مخالف نظامید، فارغ از اینکه با بسیج دانشجویی موافقید یا مخالفید، توصیه میکنم این نامه جوانان بسیج دانشجویی دانشگاه تهران و سی و چهار دانشگاه دیگر را بخوانید و به دست دیگران برسانید. به جد معتقدم لایحه بودجه۹۹ تمام فشار تحریم را روی دهکهای پایینی و میانی میندازد.
معتقدم بودجه۹۹ محرومین را از فقر به فلاکت میبرد. طبقات متوسط را نحیف، تعداد ابرمیلیاردرها را دوبرابر و اختلاف طبقاتی را بیشتر و کشور را مستعد آبان۹۸ بعدی میکند و به امید ایجاد فشار برای مذاکره مستقیم با غرب امنیت همه ایرانیان را به خطر میندازد. وقت اندک است.
نباید گذاشت کمیسیون تلفقیق فردا صبح بودجه۹۹ را تصویب کند. نباید گذاشت اعضای کمیسیون تلفیق با دولت بر سر معیشت و امنیت ۸۵میلیون ایرانی معامله کنتد.
به کانال علی علیزاده در ایتا بپیوندید👇
✅ @Jedaaal
✅ @jedaaal
سلطنت طلبی با خون مزدوری
سلطنتطلبی براساس ادعای اصالت خون بنا شده. در سلطنت فرزند شاه خود را وارث و سزاوار حکومت میداند و ادعای جانشینی میکند چرا که میگوید خون و ژن برتر خانوادهی من خودش را به تاریخ و به ملت اثبات کرده. میگوید تاج باید بر سر من باشد چون پدر من یا برادر من یا پدربزرگ من یا جد بزرگ من جنگجویی سلحشور بوده که با اراده و شجاعت ملتی را متحد کرده یا از یوغ خارجی ازاد کرده و از اشغال نجات داده و کشور را مقتدر کرده.
از این منظر، از زمان مادها تا امروز تنها خانواده و سلسلهای که نمیتواند چنینن ادعایی کند خانوادهی پهلوی است.
بدون استثنا تکتک سرسلسلههای ایران، اگرچه شاید ضدمردمی یا خونریز یا خشن بودهاند اما جای بحث نیست که حداقل نوابغ نظامی و فرماندهانی سلحشور و شجاع بودند که خود جلوتر از سربازانشان جنگیدهاند و جان خود را در خط مقدم گذاشتهاند. که اصلا جور دیگری نمیشد کشوری با اندازههای جغرافیایی و موقعیت سوق الجیشی ایران را حفظ کرد.از کورش تا ارشک و تیرداد تا اردشیر بابکان گرفته تا اسماعیل صفوی و نادرشاه افشار هیچ کس حکومت تاسیس نکرده مگر برایش مردانه جنگیده باشد. حتی آقا محمدخان موسس سلسلهی قاجار که اخته بودنش را برای تحقیرش به کار میبرند، در خط مقدم ایستاد و جنگید و با جنگهایش ایران از هم پاشیده را متحد کرد و سرزمینهای شمالی ایران را بازپس گرفت و روسیه را مجبور به فرار کرد.
پدربزرگ رضا پهلوی، رضا خان میرپنج، بدون شک اولین و اخرین سرسلسلهای در تاریخ دو هزار و پانصد سالهی ایران بود که توسط اجنبیها و به دستور لندن منصوب شد و به دستور لندن هم به تبعید فرستاده شد. رضا خان تنها سرسلسلهی تاریخ دو هزار و پانصدسالهی این کشور بود که جز مردم ایران هیچ فردی را نکشت و هیچ جنگی با هیچ کشور خارجی نکرد و وقتی امپراطوری انگلیس دستور داد برود ارتشش حتی بیست و چهار ساعت هم مقاومت نکرد و رفت.
حرف این است که اگر در قرن بیست و یکم دنبال تخیل و تخدیر سیاسی میگردید و از روی استیصال به نوعی از حکمرانی در ذهنتان رو اوردهاید که مثل پرورش دام و اسبداری برپایه ژن خوب و خون خوب بنیان شده، یعنی سلطنت طلبی، حداقل بگردید خونی پیدا کنید که برای ایران یک ساعت شمشیر یا تفنگ به دست گرفته و جنگیدهباشد.
به کانال علی علیزاده در ایتا بپیوندید👇
✅ @Jedaaal
✅ @jedaaal
چرا احیای عدالت در ایران امروز دشوار است؟
احیای عدالت اجتماعی و مبارزه علیه تبعیضهای اقتصادی در ایران امروز بسیار دشوار است. در سه دهه گذشته در ایران عملا یک جامعه سلسلهمراتبی -یک کاست طبقاتی- بازتولید و تثبیت شده. از زایشگاه تا مهدکودک و مدرسه تا خانه سالمندان و قبر، طبقات از یکدیگر تفکیک میشوند تا کت و عبا و حتی کفن اشراف و فرزندانشان از برخورد با کت و عبا و کفن فقرا و مردم عادی آلوده نشود.
مسلما طبقات برخوردار آنچه به دست آوردهاند را پس نخواهند داد. اما دشواری اصلی عدالتخواهی جای دیگری است. در اینجاست که عامه مردم، و حتی طبقات پایینی به «فرم» و اصل این جامعه طبقاتی دیگر اعتراض ندارند. فقط میگویند چرا ما و خانوادهمان در طبقات بالاتر این ساختمان نیستیم. ما با جامعهای طرفیم که فقرایش به ثروتمندان و سلبریتیهایش نمیگویند از کجا آوردهای. بلکه با حسرت و احترام به آنها نگاه میکنند و آنها را الگوی موفقیت و پیشرفت میدانند.
رفسنجانیسم، مثل تاچریسم در انگلیس و ریگانیسم در آمریکا و نئولیبرالیسم در نقاط دیگر جهان، موفق شده نه فقط مخالفانش که حتی کارگران و مستضعفان و محرومان جامعه، و به عبارتی حتی قربانیانش را با خود همراه و همفکر و همدست کند.
به هر گروه حمله کنید طرفدارانشان فریاد میزنند زحمت کشیدند و «حق» شان است. از دارایی سلبریتیها، دکترها، وکلا، تاجران بپرسید عدهای میگویند زحمت کشیدند و حقشان است. بپرسید «ایران مال»ها و فلان استارتآپهای هزار میلیاردی از کجا آمدند، عدهای میگویند زحمت کشیدند و حقشان است. برخلاف سالهای بعد از انقلاب که ثروت فراوان نشانهی طاغوت بود، امروز کمتر کسی اصل جامعهای که یک نفر میلیونها برابر دیگران دارد را زیر سوال میبرد.
این «طبیعی شدن جامعه به شدت طبقاتی» دلیل وجود آقازادهها و رانتخواران مذهبی و تکنوکراتهای سکولاری است که نه فقط عذاب وجدان یا نگرانی از قضاوت جامعه درباره منبع ثروتشان ندارند بلکه با قلدری به ژن خوب (ترجمه همان طبقه خوب) شان مینازند و تهدید به مهاجرت و بردن ثروتشان از این کشور میکنند.
دقت کنید که جامعه فقط وقتی از «قلدری طبقاتی» دردش میگیرد که به شکلی عیان با ساختار سیاسی گره خورده باشد. قلدری پسر محمدرضا عارف یا آیتالله نورمفیدی نماینده ولی فقیه و برادرزاده فلان امام جمعه و خواهرزاده فلان سردار و وزیر توی ذوق جامعه میزند و به حق باعث انزجار میشود ولی قلدری طبقاتی جراح برجساز کراواتی یا فوتبالیست و سلبریتی که ظاهری اپوزیسیون دارد با نفرت جامعه روبرو نمیشود. در حالیکه دومی هم با شبکه قدرت سیاسی و رانتی پیوند دارد. حقوق نجومی فلان مدیر دولتی و نهادی به حق باعث عصبانیت جامعه میشود ولی درامد ماهی یک میلیارد تکنوکرات بخش خصوصی یا تاجری که به شکلی بخشی از همان نظام اقتصادی و سیاسی است نه. این نشان میدهد که اصل «جامعه به شدت طبقاتی» در ایران دیگر محل سوال و شک نیست.
این فرایند طبیعیشدن «حق» محصول تزریق سه دهه ایدئولوژی کاذب توسط رفسنجانیسم از یک سو و فرهنگی و غیراقتصادی شدن امر سیاسی در چند دهه گذشته از سوی دیگر است. فرایند «طبیعی شدن حق میلیونها برابر بیشتر داشتن»، مهمترین ابزار مشروعکنندهی غارت و سهمخواهی و رانتخواری در ایران امروز است. رفسنجانیسم برای تزریق این ایدئولوژی کاذب دو بال دیگر هم داشت: اصلاحطلبی و اصولگرایی. اولی فضای سیاسی را با ارزشهای فرهنگی لیبرال و دومی با ارزشهای فرهنگی سنتگرایانه اشباع کردند. و با غیراقتصادی کردن سیاست، فرایند انباشت سرمایه و تثبیت طبقاتی دهه هفتاد و هشتاد و نود را پنهان و مخفی کردند.
به دعواهای عرصه عمومی دهه هفتاد نگاه کنید: دوچرخه سواری زنان هزاران صفحه روزنامه اصلاحطلبان/اصولگرایان را اشغال میکند در حالیکه هیچ فردی در هیچ یک از دو جناح فریاد نمیزند مدارس غیرانتفاعی نهادینهکردن «تفکیک طبقاتی» در پایینترین سن و متضاد با روح انقلابی است که میخواست امت بسازد. هیچکس نگفت از درون مدارس غیرانتفاعی که حس تعلق به طبقه برتر را به کودک میدهد باکری و همت و حججی بیرون نمیآید هیچ، حتی یک پزشک مسئول و غیرسوداگر هم بیرون نمیآید.
بگذارید اینگونه خلاصه کنیم: از اوایل دهه هفتاد گروهی با فریاد «وای آزادی» و گروهی با فریاد «وای شریعت» بازتولید جامعه طبقاتی و اشراف قبل از انقلاب را در ذهن مردم به حاشیه بردند و فرعی کردند. به عبارتی این دو گروه آنقدر درباره تفکیک جنسیتی پیادهروها و استادیومها و میزان مجاز موی سر زنان بر سر هم فریاد زدند و جامعه هم با این دعوا همراهی کرد که مردم ندیدند سرتاسر خیابانها/مدارس/دانشگاهها/بیمارستانها و حتی قبرستانها «تفکیک طبقاتی» شدهاند. و بازندگان آنها بودند که بیشتر از همه برای انقلاب هزینه داده بودند.
به کانال علی علیزاده در ایتا بپیوندید👇
✅ @Jedaaal
✅ @jedaaal
تحقیر تاریخی آمریکا صفحه اول همه روزنامههای این کشور را پر کرده.
زلزلهای خبری دقیقا شب سال نو.
اگر فرماندهان حشد سالها برای انتخاب زمان این حمله طراحی و فکر میکردند، هرگز بهتر از شب سال نو نصیبشان نمیشد.
آمریکا سیلی از این محکم تر در سالهای اخیر نخورده بود.
صراحتا آمریکا هرچه این سه ماه، بواسطه قدرت رسانهای و نرم خودش و ضعفها ما در جنگ نرم، در عراق کاشته بود به باد رفت.
و امشب دیگر «مرگ بر آمریکا» جمله کیهان و فارس و یا شعار چند نفر در نمازجمعهای در ایران نیست.
جمله اول فاکسنیوز - پربینندهترین تلویزیون کابلی آمریکا - و نیویورک تایمز پرخوانندهترین روزنامه جهان است به نقل از تظاهر کنندگان عراقی.
ترامپ و پمپئو و دستگاه سیاست خارجی آمریکا، عزادارترین افراد عید سال نو امشب هستند.
به کانال علی علیزاده در ایتا بپیوندید👇
✅ @Jedaaal
✅ @jedaaal
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه تحقیری! چه تحقیری! بزرگترین ابرقدرت تاریخ باشی، چهار هزار میلیارد دلار خرج اشغال عراق کرده باشی، دهها رسانهات از صبح تا شب ایران را مقصر نشان دهد، آنوقت وسط بغداد سفارتت را آتش بزنند و پوزهات را خاک بمالند. آنهم نه در شب تاریک، با نقاب و ترسیده. بلکه روز روشن با صورتهای عیان و مفتخر.
به کانال علی علیزاده در ایتا بپیوندید👇
✅ @Jedaaal
✅ @jedaaal
چند توییت درباره حمله به سفارت آمریکا
سفارتی که امروز معترضان واردش شدند، آتش زدند، با تحقیر ابهتش را شکستند سفارتی معمولی نبود. کنسول کوچک ایران زیر تحریم در نجف نبود.
بزرگترین ساختمان سفارتی جهان بود.چهل و دو هکتار. اندازه کشور واتیکان.
هزینه ساختش هفتصد و سی و شش میلیون دلار بود.
تا همین اواخر دارای شانزده هزار کارمند.
فهمیدی چرا میگوییم امروز آمریکا سیلی خورد؟
تجدیدنظرطلبان سالهاست از سیزده آبان پشیمانند. لیبرالها علت همه مصائب را اشغال سفارت میدانند.
اما سیزده آبان نه فقط ترس ایرانیان را از شکست ناپذیری ارباب سابقشان ریخت بلکه به جهان هم جرات داد. یقینا اگر همینه آمریکا در آبانماه پنجاه و هشت در تهران نمیشکست چنین سیلی محکمی به آمریکا در بغداد در دیماه نود و هشت غیرقابل تصور بود.
بزرگترین کابوس و ترومای روح جمعی آمریکا اشغال سفارتش در تهران است. چنان بزرگ که باعث سقوط جیمی کارتر شد. کابوسی که برخلاف پرل هاربر و یازده سپتامبر هرگز تخیله و انتقام عینی و مشخص و فوری هم در قالب حمله به افغانستان و ژاپن نداشت. ترامپ هرگز گمان نمیکرد حشد شعبی دقیقا انگشت انتقامش را روی حساسترین نقطه روح آمریکا بگذارد. حالا اگر ترامپ به حشد پاسخ ندهد مثل کارتر باعث تحقیر آمریکا شده و اگر جواب بدهد در زمین رزمندگانی بازی کرده که اگرچه در چند ماه پیش در جنگ نرم گوشه رینگ افتاده بودند اما اساتید بدون ترس جنگ سخت و آماده پرداخت هزینههایش هستند. ترامپ اگر چنین واکنشی را پیش بینی میکرد هرگز به حشد حمله نمیکرد.
آقای رییس جمهور!
شرایط جنگی به این میگویند که بیست و چهار ساعت بعد از حمله آمریکا و تهدید و خط و نشان کشیدنهای ترامپ و پمپئو چنان سیلی محکمی به ترامپ بزنی که باورش برایش سخت باشد.
نه اینکه دو سال معیشت اولیه هشتاد و پنج میلیون ایرانی و نان شبشان را هم به امید واهی گرفتن یک عکس با ترامپ گره بزنی.
به کانال علی علیزاده در ایتا بپیوندید👇
✅ @Jedaaal
✅ @jedaaal
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیبیسی فارسی، ناآرامیهای همراه تخریب توسط فرودستان خشمگین در لندن و پاریس را «شورش» و «اغتشاش» میخواند ولی اگر این ناآرامیها با تخریبهای دهها برابر در ایران و ونزوئلا و روسیه رخ دهد آن را «اعتراض» مینامد.
صداسیما هم آتش زدن اماکن عمومی در پاریس را اعتراض مینامد و در ایران «تروریسم» و «اغتشاش».
استاندارد دوگانه و ریاکارانه تهوعآور و انزجار برانگیز است و باید محکوم شود. چه توسط بیبیسی فارسی و چه توسط صداسیما.
ولی سوال مهمتر این است: هدف صداسیما از تشویق آتش زدن ماشین در پاریس دقیقا در روزهایی که همین رسانه فیلم سنگ پرتاب کردن در خیابانهای ایران را تروریسم حمایت شده توسط سعودی نامیده چیست؟ آیا معاونت سیاسی صداسیما قصد و عمدی در عصبانی و تحریک کردن افکار عمومی ایران دارد؟ وقتی صداسیما عملا هیچ همدلی با فرودستان طی حوادث آبانماه نداشته، آیا حداقل خرد ابزاری حکم نمیکند که مدتی روی شورشهای فرودستان در کشورهای مخالف و رقیب مانور داده نشود؟ چه بخواهیم چه نخواهیم صداسیما ویترین نظام است و بخشی از جامعه این رفتار دوگانه و ریاکارانه را به پای کلیت نظام و به پای لج کردن نظام با مردم میگذارد.
علی علیزاده
به کانال علی علیزاده در ایتا بپیوندید👇
✅ @Jedaaal
✅ @jedaaal
هدایت شده از پاسخ به شبهات فجازی
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور اطلاعیهای اخبار مربوط به شهادت سردار سرلشکر قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تایید کرد.
🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
روزی ما هم سفر میکنیم. از بصره و بغداد و موصل و کرکوک تا دمشق و حلب. و از لاذقیه و طرطوس و طرابلس تا بیتالمقدس و حیفا و غزه و از آنجا به جده و عدن و صنعا و قطیف. و از تهران و اصفهان و مشهد تا مزار شریف و کابل جان و کوههای زیبای هندوکش. بدون نگرانی از مرزها و بدون ترس از ناامنی و بدون خوف از تروریستهای پرورش یافته در آزمایشگاهها و اتاقفکرهای امپراطوری و بدون شقهشقه شدن و تفرقهای که حاصل استعمار است. و آنروز، که کار تو به پایان رسیده، تو همچنان سردار مایی. که کودکان از آوار درآمدهی سوری و عراقی و لبنانی را عزیزتر از کودکان خودت در آغوش گرفتی و برای آزاد کردن موصل و ابوکمال همانطور جنگیدی که برای آزاد کردن خوزستان و کردستان و به ما آموختی همه ما بخشی از یک بدن واحدیم. و آنروز تصویر چشمهایت و آن لبخند معصومانه عجیبت و بغضت که هر لحظه انگار منتظر بود بشکند، و آن همه شکنندگی که هیچ قرابتی با مقتدرترین فرمانده جنگی معاصر این منطقه نداشت، همه با ما خواهد بود. که تو نام دیگر «مقاومت» در این منطقهای. زیباترین سردار.
به کانال علی علیزاده در ایتا بپیوندید👇
✅ @Jedaaal
✅ @jedaaal
یک فرد را میتوانند ترور کنند. یک گروهان را میتوانند با خمپاره نابود کنند. یک گردان را میتوانند با بمب. اما ایده را نه. آرمان را نه. ایده امواج نامرئی است که نه قلعههای سنگی قدما و نه دیوارهای بتنی معاصر و نه شمشیرهای باستان و نه پهپادهای مدرن نمیتوانند مهارش کنند. ایده منتشر میشود. بی اجازه و بخشنامهای. و عبور میکند. بدون گذرنامهای. از هر مرز و هر مانعی. و عمیقترین بخشهای ذهن و جان انسانهایی فرسخها دورتر یا قرنها دیرتر را فعال میکند. حقیقتجویی و سلطهستیزی و عدالت خواهی شان را. و آنها را به «سربازان حقیقت» بدل میکند. مثل آن ایدهای که هزار و سیصد و هشتاد سال پیش منتشر شد. و هرگز نایستاده. و هر روز دارد بیشتر منتشر میشود.
به کانال علی علیزاده در ایتا بپیوندید👇
✅ @Jedaaal
✅ @jedaaal
چند توییت درباره شهادت زیباترین سردار تاریخ معاصر
ایمن الظواهری سالها سعی کرد [عزیزترین سردار را ترور کند. نتوانست.
ابوبکر بغدادی سالها سعی کرد عزیزترین سردار را ترور کند. نتوانست.
اما ترامپ کار ایمن الظواهری و ابوبکر بغدادی را تمام کرد.
براستی که آمریکا بزرگترین تروریست تاریخ است.
نگذارید رسانههای اجنبی و ماموران جنگ روانی دشمن با بحث جنگ و صلح فضا را منحرف کنند. ترامپ علیه ایران حرکتی جنگی نکرده که بحث جنگ جایی داشته باشد. نه! به هیچ وجه! ترامپ مثل یک بزدل و ترسو از پشت «ترور» کرده. مثل فرقه رجوی، القاعده، داعش. و تروریست البته باید تنبیه شود و خواهد شد
آنها که تعیین تکلیف میکنند که ایران باید پاسخی همسطح و فوری به آمریکا بدهد، عرصه آزادی عمل و خلاقیت را بر تصمیمگیران تنگ و امکان غافلگیری را سلب و عملا در زمین دشمن بازی میکنند. ایران انتقام سختی میگیرد. شک نکنید. اما کجا و چه زمانش را فرماندهان نظامی تعیین میکنند نه من و شما!
اینستاگرام هرگونه پست مربوط به مهمترین سردار نظامی تاریخ معاصرمان را که به صورت مظلومانه ترور شده، بلافاصله حذف میکند. آمریکاییها اول خودش را ترور کردند و حالا اسمش را. تف به بیخردی سیاستگذاران ارتباطاتی که تصمیم گرفتند شبکه آمریکایی اینستاگرام پلتفرم اصلی ۸۵میلیون ایرانی باشد
انتشار تصاویر دلخراش منتصب به سردار سلیمانی پس از شهادت، بازی در زمین دشمن است. سردار سلیمانی شمایل و آیکون و نماد بصری مقاومت است. و چهره و تصویرش سرمایه مقاومت و از سلاحهای مستضعفان این منطقه علیه اشغالگران. نگذارید این تصویر چیزی باشد که دشمن طراحی کرده.
توییتر علی علیزاده
به کانال علی علیزاده در ایتا بپیوندید👇
✅ @Jedaaal
✅ @jedaaal
اگر آمریکاییها پریشب بدن سردار ما را حذف و ترور کردند، شبکه آمریکایی ینستاگرام هم از دیروز اسم و یاد عزیزترین سردار ما را حذف و ترور کردهاست.
و آقای آذری جهرمی!
شما مسئول مستقیم تبدیل اینستاگرام به پلتفرم اصلی هشتاد و پنج میلیون ایرانی هستید.
آقای آذری جهرمی!
سردار ما برای امنیت ما تا مدیترانه جنگید.
و شما از صندلی راحت دفتر شیکتان نه فقط نتوانستید از امنیت مجازی ما دفاع کنید که آن را جدا به خطر انداختید.
عزیزترین سردار ما آمریکا را از منطقه بیرون کرد.
و شما آمریکا را به گوشیهای تلفن هر ایرانی، یعنی خصوصیترین اندرونی های عصر جدید، برگرداندید. شما آمریکا را بخشی جدایی ناپذیر از زندگی روزمره ایرانیان کردید.
آقای آذری جهرمی!
مردم ایران سی و شش ساعت است نمیتوانند حتی اسم عزیزترین سردار تاریخ معاصرشان را در اینستاگرام بیاورند. نمیتوانند با گذاشتن یک عکس برای محبوبترین سردار ملیشان در فضای مجازی حتی اشک بریزند و عزاداری کنند.
این میزان «تحقیر » حق ملت شریفی که چهل سال جنگیده نیست.
خوابید؟ یا عمدی در کار است؟
اقای آذری جهرمی!
روزی که اینستاگرام را بعنوان پلتفرم اصلی هشتاد و پنج میلیون نفر به ملت ایران تحمیل کردید نمیدانستید حذفیترین و سرکوبگرانهترین سیاستها را نسبت به نیروهای نظامی ملی ایران و متحدان منطقهای اش دارد؟ نمیدانستید حتی اجازه انتشار عکس یک شهید را نمیدهد؟ و نمیدانستید همین شبکه اجتماعی همزمان روادارترین سیاستها را نسبت به سرهنگهای حقوقبگیر جنگ رسانهای غرب دارد و هتک حرمت مقدسات و تشویق به تروریسم خیابانی و خشونت خیابانی توسط آنها را نه فقط هرگز حذف نمیکند بلکه به صورت رسمی آنها را تبلیغ میکند؟ برای مثال آیا از دعوت شخصی مسیح علینژاد به دفتر مرکزی اینستاگرام در کالیفرنیا با خبر نبودید؟
آقای آذری جهرمی!
تا دیر نشده کاری کنید. و گرنه شما هم در حذف اسم حاج قاسم از فضای مجازی همدست آنهایید.
علی علیزاده
به کانال علی علیزاده در ایتا بپیوندید👇
✅ @Jedaaal
✅ @jedaaal
عکسی از سال هزار و سیصد و هفتاد و دو. دو سردار شهید. دو شیر منطقه. دو غول مبارزه با استعمار و اشغال و امپریالیسم. عزیز افغانستان و عزیز ایران. احمد شاه مسعود شیر دره پنجشیر و قاسم سلیمانی. اولی روز دهم سپتامبر دوهزار و یک قربانی تروریسم القاعده و بنلادن شد و دومی بعد از نوزده سال مبارزه دیگر و شکست دادن القاعده و فرزندش داعش، قربانی تروریسم آمریکا و رییس جمهورش دونالد ترامپ شد. علی علیزاده
به کانال علی علیزاده در ایتا بپیوندید👇
✅ @Jedaaal
✅ @jedaaal