17K
#سوال۱۵۵۹۷
ایا فرش دست بافتی که بر اثر ادرار بچه نجس شده وقابل شستن نیست چون افت قیمت میکنه ایا در هنگام فروش لازمه که به خریدار گفته شود که نجس شده ؟ واگه نگیم ایا گناهی مرتکب شدیم ؟
#فروش
#فرش
#اعلام_نجاست
📚کانال_احکام_استاد_زارع
@ahkam_ostad_zaree
•┈••✾🍃🌼🌸🌼🍃✾••┈•
51K
#سوال۱۵۵۹۸
عروس هلندی پیدا کردم میشه رهاش کنم بره؟
#پرندگان_پیداشده
📚کانال_احکام_استاد_زارع
@ahkam_ostad_zaree
•┈••✾🍃🌼🌸🌼🍃✾••┈•
27.3K
#سوال۱۵۵۹۹
خانمی که در طول زندگی دوره ای استطاعت مالی و جسمی داشته است که به حج مشرف شود ولی به جهت بدهی یا مشکلات بدهی همسر به او کمک کرده و حتی یکبار فیش حج خود و همسرش هم فروخته شده برای پرداخت بدهی های همسر، ایشان در آخر عمر از پا افتاده شده و استطاعت جسمی و مالی نیز نداشته و خرج زندگی اش نیز توسط اولادش تامین شده اکنون یک فیش حج تمتع ار ایشان باقی مانده است تکلیف وراث در این موضوع چیست ؟
#حج
#عدم_توانایی_جسمی
📚کانال_احکام_استاد_زارع
@ahkam_ostad_zaree
•┈••✾🍃🌼🌸🌼🍃✾••┈•
🔶حدیث روز
پیامبر صلى الله عليه و آله میفرمایند: كانَ إبراهيمُ أبي غَيورا و أنا أغيَرُ مِنهُ و أرغَمَ اللّه ُ أنفَ مَن لا يَغارُ مِن المؤمنينَ
پدرم ابراهيم #باغيرت بود و من با غيرتتر از اويم و خداوند بينى مؤمنى را كه غيرت ندارد، به خاك میمالد!
📚بحار الأنوار، ج ۱۰۰، ص ۲۴۸
📚کانال_احکام_استاد_زارع
@ahkam_ostad_zaree
•┈••✾🍃🌼🌸🌼🍃✾••┈•