💠دعاهای هر روز ماه مبارک رمضان💠
مستحب است بعد از هر نماز واجب در ماه رمضان این دعاها خوانده شود .
📿دعای «یا علی یا عظیم…»
📿دعای «اللهم ادخل علی اهل القبور السرور…»
التماس دعا🌹
@ahkam_sharei
هدایت شده از بصیرت افزایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺این فقط یک برنامه تلوزیونی نیست!
♨️یک اتفاق مهم است...
💠در میان هیاهوی پوچ این چند ساله یک نهضت مردمی گمنام و خوشنام با ضمیری روشن با هویت انقلاب اسلامی و بدون وابستگی به عناصر قدرت و ثروت با نام «باشگاه طنز انقلاب اسلامی» آرام و بادقت تمام شکل گرفت و به امر تخصصی طنز متعهد و با اخلاق پرداخت و در چند بخش با تربیت هنرمند در عرصه «شعر، کاریکاتور، استندآپ کمدی و...» طلوع کرده و حالا وقت آن است که با حمایت مردم و رسانه ملی اثبات کند انقلاب معطل چند سلبریتی پوچ نمی ماند.
💠 «سید خندان» کاری است از گروه اجتماعی #شبکه_دو به تهیهکنندگی محمدحسین بزرگی، سردبیری و اجرای محمدرضا شهبازی و کارگردانی احسان حسینی که هر شب ساعت ۲۱ روانه آنتن میشود. بازپخش این برنامه نیز روز بعد ساعات ۲:۲۰ بامداد، ۸:۵۵ صبح و ۱۴:۳۰ خواهد بود.
📣 #رسانه_باشید
بصیرت افزایی🇮🇷
📲 @basiratafzayi
#احکام_روزه
💬سوال
آیا مسافرت عمدی در ماه رمضان به قصد افطار و فرار از روزه گرفتن، جایز است؟ #آیت_الله_خامنه_ای
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✍پاسخ
مسافرت در ماه رمضان اشکال ندارد، و در صورت مسافرت، ولو اینکه برای فرار از روزه باشد، افطار بر او واجب است و بعداً باید آن را قضا کند.
📖منبع: اجوبه الاستفتائات آیت الله العظمی خامنه ای
-------------------------------------
لطفا نشردهنده احکام باشید…
💯بزرگترین کانال احکام👈 @ahkam_sharei
#احکام_روزه
💬سوال
آیا می توان روزه را بدون سحری گرفت؟ و آیا بوییدن عطر و بوی خوش روزه را باطل میکند؟
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✍پاسخ
گرفتن روزه بدون سحری اشکالی ندارد بلکه سحری جزو مستحبات بوده و بهتر است. و بوییدن عطر و بوی خوش نیز روزه را باطل نمی کند.
-------------------------------------
لطفا نشردهنده احکام باشید…
💯بزرگترین کانال احکام👈 @ahkam_sharei
🔻 کسی که میداند یا اطمینان دارد روزه برای او ضرر قابل توجّهی ندارد، هر چند پزشک بگوید ضرر دارد، یا کسی که یقین یا گمان دارد یا احتمال عقلایی میدهد که روزه برایش ضرر قابل توجًهی دارد، هر چند پزشک بگوید ضرر ندارد، وظیفهاش چیست؟
▫️تشخیص ضرر داشتن و یا ضرر نداشتن با خود مکلّف است.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻 اگر بیمار با علم و اعتقاد به ضرر، به امید عدم ضرر به قصد قربت روزه گرفت و بعد کشف شد که روزه برایش ضرر نداشته است، حکم روزهاش چیست؟
▫️آیات عظام امام، خوئی، وحید، تبریزی: روزهاش صحیح است.
▫️آیةالله بهحت: احتیاط واجب قضا کند.
▫️آیةالله سیستانی: اگر ضرری که به آن اعتقاد داشته موجب هلاکت با نقص عضو در اعتقادش میشده روزهاش باطل، وگرنه چنانچه رجاء گرفته باشد روزهاش صحیح است.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻 اگر شخص عقیدهاش این است که روزه برایش ضرر ندارد و بعد از مغرب بفهمد روزه برای او ضرر داشته حکم روزه اش چیست؟
▫️آیات عظام امام، وحید، زنجانی، نوری: باید قضای آن را بجا آورد.
▫️آیات عظام سیستانی، تبریزی، صافی، فاضل، مکارم: بنا بر احتیاط واجب باید قضای آن را بجا آورد.
#احکام
#ماه_رمضان #رمضان
@ahkam_sharei
﷽ #احکام_روزه
💬سوال
شخصی بخاطر بیماری که داره نتونسته چند ساله روزه بگیره و باتوجه به بیماریش نمیتونه قضاشو هم بگیره، باید بابت هر سال چقدر کفاره بده و اینکه توانایی مالی انچنانی هم نداره.
✍پاسخ
اگر به خاطر بیماری روزه نگرفته باشید و بیماری شما تا ماه رمضان بعدی ادامه داشته باشد، قضا هم واجب نمی باشد و برای هر روز 750گرم گندم یا آرد یا برنج به فقیر طعام بدهید. ولی اگر می توانسته اید قضا کنید و بدون عذر قضا نکرده باشید، روزه هایی را که از سال گذشته نگرفته اید، باید قضا کنید و برای هرروز 750گرم گندم یا آرد یا برنج به عنوان کفاره تاخیر به فقیر طعام بدهید.
کسی که توانایی پرداخت کفاره عمد ماه رمضان را ندارد، هرمقدار می تواند صدقه به فقرا بدهد و اگر از دادن صدقه هم عاجز است، هجده روز روزه بگيرد و اگر روزه هم نتوانست بگيرد استغفار كند و هر قدر بتواند روزه بگيرد و اگر اصلاً نمی تواند روزه بگيرد، اكتفا به استغفار نمايد اگر چه مثلاً يك مرتبه بگويد «استغفرالله».
-------------------------------------
لطفا نشردهنده احکام باشید…
💯بزرگترین کانال احکام👈 @ahkam_sharei
💠 بهار قرآن
✅ آگاه باشید که بهترین اعمال در شبها و روزهای ماه مبارک رمضان، خواندن قرآن است و باید آن را بسیار خواند، چه اینکه قرآن در این ماه نازل شده و در آثار اسلامی وارد شده که هرچیزی را بهاری است و بهار قرآن ماه رمضان است.
در ماههای دیگر یک ختم قرآن مستحب است و کمترینش ختم آن در شش روز است، ولی در ماه رمضان هر سه روز یک ختم قرآن مستحب است و اگر انسان بتواند روزی یک ختم قرآن انجام دهد، بسیار خوب است.
علاّمه مجلسی فرموده اند: در روایت است که بعضی از امامان (علیهم السلام) در این ماه چهل ختم قرآن میکردند و بلکه زیادتر و اگر ثواب هر ختم قرآنی را به روح مقدس یکی از چهارده معصوم (علیهم السلام) هدیه کند ثوابش دو چندان گردد؛ و از روایتی چنین برداشت میشود که پاداش چنین کسی آن است که در روز قیامت با آنان باشد.
📚 مفاتیح الجنان : اعمال ماه مبارک رمضان
📎 #رمضان
📎 #ماه_خدا
🆔 @ahkam_sharei
🔻 معنای نیّت قاطع و حکم آن چیست؟
🔸 «نیّت قاطع یعنی در بین روز قصد کند یکی از مبطلات روزه را عمدا انجام دهد» و حكم آن به شرح ذیل است:
🔹 در روزه مستحبّی:
▫️مشهور: مبطل است ولی اگر مجددا تا قبل از انتهاء وقت نیت کند روزهاش صحیح است.
▫️آیات عظام امام، فاضل: مبطل نیست.
🔹 در روزه واجب غیر معیّن:
▫️مشهور: مبطل است ولی اگر مجددا تا قبل از ظهر نیت کند روزهاش صحیح است.
▫️آیات عظام امام، فاضل: مبطل نیست.
🔹 در روزه واجب معیّن [مانند روزه ماه مبارک رمضان]:
▫️آیات عظام امام، فاضل: مبطل نیست.
▫️آیات عظام سیستانی، رهبری: مبطل است و اگر دوباره نیت روزه کند احتیاط واجب آن است که روزه را تمام کند و بعداً قضای آن را بجا آورد.
▫️آیات عظام وحید، خوئی، بهجت، صافی، نوری: مبطل است.
▫️آیةالله مکارم شیرازی: اگر التفات به مبطل بودنش داشته باشد مبطل است.
#احکام
#ماه_رمضان #رمضان
@ahkam_sharei
🔸 تشخیص ضرر داشتن روزه
✅ تشخیص تأثیر روزه در ایجاد بیماری یا تشدید آن و عدم قدرت بر روزه یا ضرر داشتن روزه بر عهده مکلف است. پس اگر پزشک بگوید: روزه ضرر دارد ولی گفته او موجب اطمینان یا ترس از ضرر نشود یا مکلف با تجربه دریافته باشد که روزه ضرر ندارد، باید روزه بگیرد، همچنین اگر پزشک بگوید: روزه ضرر ندارد ولی خودش بداند روزه برایش ضرر دارد یا خوف ضرر عقلایی داشته باشد، نباید روزه بگیرد و روزه بر او حرام است.
🔺 رساله نماز و روزه، مسأله ۷۹۴
🆔 @ahkam_sharei
امام رضا عليه السلام:
حسنات در ماه رمضان، پذيرفته اند و گناهان در آن، آمرزيده. هر كس در ماه رمضان، يك آيه از كتاب خداوند عزّوجلّ قرائت کند، مثل كسى است كه در غير آن، ختم قرآن كرده باشد و هر كس در اين ماه، به صورت برادر مؤمنش بخندد، خدا را در قيامت، ديدار نخواهد كرد، مگر آن كه در چهره او خواهد خنديد و به بهشت، مژدهاش خواهد داد . و هر كس در آن، مؤمنى را يارى كند، خداوند، او را بر گذشتن از صراط، در آن روز كه قدمها بر آن مىلغزد، يارى خواهد كرد، و هر كس در آن، خشم خود را نگه دارد، خداوند نيز روز قيامت، خشمش را از او نگه خواهد داشت، و هر كس در آن، ستمديدهاى را يارى كند، خداوند، او را در دنيا در برابر كسى كه با وى دشمنى مىنمايد، يارى مىكند و روز قيامت نيز هنگام حساب و ميزان، يارىاش مىنمايد. ماه رمضان، ماه بركت است؛ ماه رحمت، ماه آمرزش، ماه توبه و بازگشت به سوى خدا. هر كه در ماه رمضان آمرزيده نشود، پس در چه ماهى آمرزيده گردد؟!
فضائل الأشهرالثلاثة صفحه97
طاعات و عبادات تون قبول
التماس دعا 🌺
🆔 @ahkam_sharei
#احکام_روزه
💬سوال
اگر کسی سحر بیدار نشد و سحری نخورد می تواند روزه خود را بخورد یا روزه نگیرید یا می تواند ادامه دهد؟؟
اگر بدون سحری ضعف کند چطور؟
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✍پاسخ
باید روزه را بگیرد هر چند سحری نخورده باشد.
و در هروقت از روز ضعف غیرقابل تحمل داشت (اگر خوف مرگ داشته باشد) ، فقط به مقداری که از مرگ رهایی پیدا کند می تواند آب یا غذا بخورد و باید مابقی روز را امساک کند و بعد از ماه مبارک قضای آن را بگیرد.
-------------------------------------
لطفا نشردهنده احکام باشید…
کانال احکام و اخلاق شرعی 👈 @ahkam_sharei
#احکام_روزه
💬سوال
آیا خلط جزو خبائث بوده و فرو بردن آن در صورتیکه به فضای دهان برسد حرام است؟ اگر پاسخ مثبت است، آیا با فرو بردن عمدی خلطی که در حال روزه به دهان آمده (از باب اینکه با حرام افطار کردهایم) کفاره جمع بر ما واجب میشود؟
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✍پاسخ
1. فرو بردن اخلاط سر و سینه، تا به فضاى دهان نرسیده اشکال ندارد، ولى اگر داخل فضاى دهان شود، نباید آن را فرو برد. البته برخی مراجع [ #آیت_الله_سیستانی] احتیاط مستحب را در فرو نبردن آن دانستهاند.
2. اگر شخص روزهدار، خلطی را که داخل فضاى دهان شده عمداً ببلعد، روزهاش باطل است، ولی از آنجایى که جهل به حکم شرعى داشته است، کفاره ندارد.
با این حال، برخی فقها [سیستانی] روزهی چنین شخصی را باطل نشمرده و برخی دیگر [ #آیت_الله_نوری_همدانی]، علاوه بر قضا، کفاره جمع را(بنابر احتیاط) واجب دانستهاند.
🔹ضمائم:
پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:[1]
- حضرت آیت الله العظمی خامنهای (مد ظله العالی):
فرو بردن اخلاط سر و سینه تا به فضاى دهان نرسیده اشکال ندارد ولى اگر داخل فضاى دهان شود، احتیاط واجب آن است که آن را فرو نبرد و اگر سهواً یا بىاختیار فرو رود، اشکال ندارد و اگر داخل فضاى دهان شده و عمداً بلعیده شده، روزه باطل است و از آنجایى که جهل به حکم شرعى داشتهاید، کفاره ندارد.
- حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مدظله العالی):
در فرض سوال خوردن آن جزء خبائث است اما موجب کفاره جمع نمیشود.
- حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مدظله العالی):
فرو بردن اخلاط سر و سینه، تا به فضاى دهان نرسیده اشکال ندارد، ولى اگر داخل فضاى دهان شود، احتیاط مستحب آن است که آن را فرو نبرند.
- حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی(مدظله العالی):
بنابر احتیاط از فرو بردن آن خودداری شود و کفاره جمع در فرض سوال مبنی بر احتیاط است.
پی نوشت:
[1]. استفتا از دفاتر آیات عظام: خامنهای، سیستانی، مکارم شیرازی، نوری همدانی (مد ظلهم العالی) توسط سایت اسلام کوئست.
-------------------------------------
لطفا نشردهنده احکام باشید…
کانال احکام و اخلاق شرعی 👈 @ahkam_sharei
#احکام_نماز_جمعه
🔺سؤال
اگر کسی بعد از نماز جمعه، نماز ظهر را احتیاطاً بخواند ولی امام جمعه آن را نخواند، آیا میتوان نماز عصر را به آن امام جمعه اقتدا کرد؟ در صورتی که اقتدا کرده باشد، باید آن نمازهایش را قضا کند؟
✅پاسخ
کسی که نماز جمعه را خوانده لزومی ندارد نماز ظهر را بخواند، ولى خواندن آن بعد از نماز جمعه از باب احتیاط، اشکال ندارد. در هر حال کسی که نماز ظهر را هم خوانده است، اگر در نماز عصر به امامی اقتدا کند که نماز ظهر را نخوانده، نمازش بر اساس نظر برخی فقها صحیح است، ولی برخی دیگر[1] معتقدند احتیاط آن است که به امامی که نماز ظهر را نخوانده اقتدا نکند.
ضمائم:
پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:[2]
حضرت آیت الله العظمی خامنهای (مد ظله العالی):
نماز جمعه مجزى از نماز ظهر است، ولى خواندن آن بعد از نماز جمعه از باب احتیاط اشکال ندارد و اقتدا در نماز عصر روز جمعه به غیر امام جمعه اشکال ندارد، ولى هرگاه بخواهد با مراعات احتیاط در خواندن نماز ظهر پس از خواندن نماز جمعه نماز عصر را به جماعت بخواند، احتیاط کامل این است که به کسى اقتدا نماید که نماز ظهر را احتیاطاً بعد از نماز جمعه خوانده است.
حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی):
اشکال ندارد.
حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی):
1. اگر امام نماز ظهر را نخوانده باشد اقتداء به او رجاء اشکال ندارد ولی احتیاط آن است که بعداً نماز عصر را خودش هم به نحو فرادی بخواند.
2. چنانچه جاهل به مسئله بوده و در نمازش رکوع و یا سجود را به جهت تبعیت از امام زیاد نکرده باشد اعاده نماز لازم نیست.
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):
اشکال ندارد و نماز جمعه کفایت از نماز ظهر می کند.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی(مد ظله العالی):
مانعی ندارد هر چند احوط آن است که ظهرین را مجدداً اعاده کند.
[1]. آیات عظام خامنهای صافی گلپایگانی، نوری همدانی.
[2]. استفتا از دفاتر آیات عظام: خامنهای، سیستانی، مکارم شیرازی، صافی گلپایگانی، نوری همدانی (مد ظلهم العالی)
منبع: اسلام کوئست
__
🔃جهت فراگیری احکام، لطفا نشر دهید...
کانال احکام "به روز" شرعی👇
@ahkam_sharei
برخی چیزهایی که روزه را باطل نمی کند:
1. ترش کردن معده
2. ماسک خانگی برای شفافیت پوست
3. سرمه کشیدن به چشم
4. آهنگ گوش کردن
5. وسایل آرایشی
6. اسپری تنگی نفس
7. واکسن کرونا
8. حجامت کردن
9. پماد، کرم و ...
10. بو کردن عطر، غذا و سبزیجات و ...
11. قهر بودن
📚 توضیح المسائل مراجع م 1572
📎 #احکام_نموداری
📎 #ماه_رمضان
📎 #احکام_روزه
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📿کانال احکام و اخلاق شرعی👇
💠 @ahkam_sharei
لطفاً منتشر کنید...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 روزه مشاغل سخت
❓آیا میشه بهخاطر اینکه کارمون سخته، روزه نگیریم؟
📎 #ماه_رمضان
📎 #احکام_روزه
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📿کانال احکام و اخلاق شرعی👇
💠 @ahkam_sharei
لطفاً منتشر کنید...
💠 استفاده از شیاف برای روزه دار
آیا استفاده از شیاف دارویی در هنگام روزه موجب بطلان روزه میشود ؟
🔺🔺🔺🔺
✴️ آیت الله خامنه ای: استفاده از آن داروها به روزه ضرر نمىرساند. استعمال شيافهايى كه براى معالجه است اشكال ندارد و موجب بطلان روزه نمىشود.
✴️ آيت الله سيستانى : اشكال ندارد و موجب بطلان روزه نمىشود.
✴️ آیت الله وحید خراسانی : استعمال شیاف و بو کردن گیاهان معطر برای روزه دار مکروه است
✴️ آیت الله مکارم شیرازی : نقيه (اماله كردن) با مايعات روزه را باطل مى كند هر چند براى معالجه بيمارى و از روى ناچارى باشد، ولى استعمال شيافها براى معالجه اشكال ندارد و احتياط واجب آن است كه از استعمال شيافهايى كه براى تغذيه است خوددارى شود.
✅ نکته : اماله كردن كه مبطل روزه است آنست كه دواى روان يا آب مثلاً از طريق مقعد داخل شكم شود
➖➖➖➖➖
🔺 استفتاء از سایت مراجع عظام
📎 #ماه_مبارک_رمضان
📎 #رمضان_مهدوی
📎 #احکام_روزه
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📿کانال احکام و اخلاق شرعی👇
💠 @ahkam_sharei
لطفاً منتشر کنید...
❇️ روزه کارگران در شرایط سخت
💠 * سوال: اینجانب کارگر شاغل در شرایط بسیار بد آب و هوایی (گرمای 45 درجه) و کار سنگینم که روزه گرفتن برایم بسیار مشکل است؛ به طوری که کارم را تحت تأثیر قرار می دهد و ممکن است به اخراجم منجر شود؛ تکلیف من چیست؟
💠 پاسخ :
✍🏼 اگر مرخصی و اشتغال موقت به شغل دیگری که با روزه گرفتن منافاتی ندارد و یا مسافرت در ابتدای هر روز برای شما امکان ندارد، باید روزه بگیرید و اگر در بین روز، روزه برای شما ضرر یا مشقت زیاد داشته باشد، افطار برای شما جایز است و بعدا [1] باید آن را قضا کنید؛ ولی در غیر این صورت، ترک آن به جهت برخی عذرها جایز نیست. [2]
---------
[1]. یعنی تا ماه رمضان سال آینده فرصت دارید که آن روزه ها را قضا کنید.
[2]. کتاب «آموزش مصور احکام» مطابق با فتاوای آیت الله العظمی خامنه ای، احکام عبادات، بخش روزه، ص 355.
➖➖➖➖➖
📎 #احکام_روزه
📎 #ماه_رمضان
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📿کانال احکام و اخلاق شرعی👇
💠 @ahkam_sharei
لطفاً منتشر کنید...
#احکام_روزه
💬سوال
اگر کسي روزه دارد و بخواهد بعد از ظهر بعد از خواندن نماز به جایي که طولانيست برود و تا قبل سحر برگردد ايا روزه اش باطل است؟؟
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✍پاسخ
روزه اش صحیح است
اگر تا فردا قبل از اذان ظهر به وطن برگردد و کاری که روزه را باطل میکند انجام نداده باشد، روزه فردایش هم صحیح است.
-------------------------------------
لطفا نشردهنده احکام باشید…
کانال احکام و اخلاق شرعی 👈 @ahkam_sharei
#احکام_روزه
💬سوال
فردی که قصد روزه گرفتن ندارد چه مجازات و عقوبتی برای او در نظر گرفته می شود؟
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✍پاسخ
کسی که در ماه مبارک رمضان روزه بر او واجب است (همه شرایط را دارا است) به صرف اینکه قصد روزه گرفتن ندارد یا قصد دارد که روزه نگیرد، از نظر اسلام مجازات و عقوبتی ندارد مگر این که این قصد خود را عملی کند و عملاً روزه واجب خود را ترک کند، یا روزه خود را باطل نماید که در آن صورت برای هر روز که عمداً روزه واجب خود را ترک کرده است باید علاوه بر یک روز روزه قضاء، کفاره نیز بپردازد. کفاره ترک عمدی یا افطار روزه واجب رمضان یکی از سه مورد زیر است: 1- شصت روز روزه (که سی و یک روز آن باید پی در پی باشد.) 2-آزاد کردن یک برده (در این زمان این مورد منتفی است زیرا برده و بنده ای نیست.) 3-برای هر روز شصت فقیر را غذا بدهد و سیر کند و اگر توانایی انجام هیچ یک را ندارد تنها باید در پیشگاه خداوند استغفار کند. [1]
[1] توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج1، ص: 928،مسأله 1660
-------------------------------------
لطفا نشردهنده احکام باشید…
💯بزرگترین کانال احکام👈 @ahkam_sharei
#احکام_روزه
🔸 روزه و خونریزی دهان
⁉️ من روز قبل دندان پُر کردم، امروز که روزهام، کمی خون ریزی دارد؛ آیا فرو بردن آب دهان در این حالت (که با خون دندان مخلوط است) جایز است؟ روزهام چه حکمی دارد؟
✅ خونی که از لثه می آید تا زمانی که عمدا فرو نبردهاید، روزه باطل نمیشود، اما اگر در آب دهان مُسْتَهْلَک شود (یعنی در آب دهان از بین برود) محکوم به طهارت است و بلعیدن آن اشکال ندارد و روزه را باطل نمی کند.
#آیت_الله_خامنه_ای
🆔 @ahkam_sharei
💢 روزۀ افراد سالخورده
✍🏻 پاسخ:
پیرمرد و پیرزنی كه گرفتن روزه برایشان مشقت دارد، گرفتن روزه بر آنان واجب نیست و باید برای هر روز یک مد طعام(مانند گندم، جو، برنج) به فقیر فدیه بدهند و اگر اصلاً توانايى روزه گرفتن ندارند، بنابر احتیاط باید فدیه بدهند
❇️ در هر دو صورت چنانچه پس از ماه رمضان بتوانند روزه بگیرند، بنابر احتیاط مستحب قضای روزهها را بگیرند.
🔺 رساله نماز و روزه آیت الله خامنه ای، مسأله 958
📎 #احکام_روزه
📎 #رمضان_مهدوی
📎 #ماه_رمضان
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📿کانال احکام و اخلاق شرعی👇
💠 @ahkam_sharei
لطفاً منتشر کنید...
#احادیث معصومین
✅ پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله:
رمضان، رمضان نامیده شد، زیرا گناهان را می سوزاند...
📖میزان الحکمه،ح۷۴۴۱
✅امام صادق علیه السلام:
به خدا قسم روزه رمضان، درِ توبه ای از جانب خداست که به روی خلق گشوده است.
📖من لایحضره الفقیه،ج۲،ص۴۱۴
🆔 @ahkam_sharei
⏳ ♨️ویژه | نرم افزار آنلاین محاسبه سن تکلیف
✨براي اولين بار امكان محاسبه «سن تكليف پسران و دختران و سن شرعي يائسگي بانوان
💥بصورت آنلاين و اختصاصي همراه با ...
1️⃣ سن دقیق شما 🌟
2️⃣محاسبه تاریخ تولد شما به قمری، تاریخ تولد به میلادی* 👈روز تولد شما
3️⃣* تاریخ رسیدن به سن شرعی ( سن تکلیف پسران)* از سن شرعی شما میگذرد (پسران)
4️⃣*تاریخ رسیدن به سن شرعی (سن تکلیف دختران)* از سن شرعی شما میگذرد (دختران)
5️⃣سن شرعي يائسگي بانوان،
6️⃣سن دقيق شما * سن به ماه* سن به هفته* سن به روز*سن به ساعت*سن به دقیقه* سن به ثانيه ...
📲 با #نشر_حداکثری این پیام در گروهها و کانالها، این نرم افزار رایگان رو به دوستان خود معرفی کنید.
🔻برای استفاده از این نرم افزار لینک زیر را کلیک کنید:
https://hadana.ir/age/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📿کانال احکام و اخلاق شرعی👇
💠 @ahkam_sharei
لطفاً منتشر کنید...
#احکام_روزه
💬سوال
در هنگام ماه مبارک رمضان،اگر شخصی بعد از اذان صبح، جنب شود، آیا باید فورا غسل انجام دهد، یا میتواند چند ساعت به تاخیر بیندازد؟ حکم روزه آن روز چیست؟ آیت الله خامنه ای
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✍پاسخ
اگر روزه دار در روز محتلم شود (در خواب بوده و عمدی نباشد)، واجب نيست فوراً غسل كند و روزه نیز صحیح می باشد و برای نماز باید غسل انجام دهد. (و اگر به هر دلیلی غسل نکند ، برای اینکه روزه روز بعدش صحیح باشد، باید تا قبل از اذان صبح روز بعد غسل انجام دهد)
-------------------------------------
لطفا نشردهنده احکام باشید…
💯بزرگترین کانال احکام👈 @ahkam_sharei