eitaa logo
احکام شرعی (سید علی فریمانه)
1.9هزار دنبال‌کننده
5 عکس
26 ویدیو
0 فایل
سلام به کانال احکام شرعی خوش اومدید من سید علی فریمانه سابقه بیش از ۲۰ سال پاسخگوی مسائل شرعی در حرم مطهر امام رضا علیه السلام دارم اگه سوال شرعی داری اینجا از من بپرسید @ahkamshareiiii
مشاهده در ایتا
دانلود
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 خالد الملا مفتی اهل‌تسنن عراق: 🚨 حکام عرب و کسانی که هنوز در صف رژیم صهیونیستی هستند، این زن مسلمان ایرانی را ببینند و خجالت بکشند.
سلام علیکم وقت شما عزیزان بخیر. تمنا دارم به سوره حشر آیات ۱۱تا۱۴ را ملاحظه فرمایید گویا برای ما و زمان ما نازل شده. دشمنان مسلمین در ظاهر باهم متحدند ولی پشت پرده باهم نیستند و بهم خیانت می کنند. ولی مسلمانان اشد رهبة هستند. اما مسئله شرعی. اگر چیزی را بفروشیم و پول را تحویل بگیریم ولی کالا در دست فروشنده باشد دو صورت دارد اگر کالا را تحویل گرفت و نزد فروشنده امانت گذاشت اگر تلف شود و از بین برود در صورتی فروشنده ضامن است که در نگهداری کوتاهی کرده باشد. و الا ضامن نیست. اما اگر پول را به فروشنده داد ولی کالا را تحویل نگرفت و در همین بین کالا تلف شد خسارت بر عهده فروشنده است. تتمه اش انشاءالله فردا
سوره مبارکه انفال آیه ۷ وَإِذۡ يَعِدُكُمُ ٱللَّهُ إِحۡدَى ٱلطَّآئِفَتَيۡنِ أَنَّهَا لَكُمۡ وَتَوَدُّونَ أَنَّ غَيۡرَ ذَاتِ ٱلشَّوۡكَةِ تَكُونُ لَكُمۡ وَيُرِيدُ ٱللَّهُ أَن يُحِقَّ ٱلۡحَقَّ بِكَلِمَٰتِهِۦ وَيَقۡطَعَ دَابِرَ ٱلۡكَٰفِرِينَ و (به یاد آرید) هنگامی را که خداوند به شما وعده داد که یکی از دو گروه [= کاروان تجاری قریش، یا لشکر مسلح آنها] نصیب شما خواهد بود؛ و شما دوست می‌داشتید که کاروان (غیر مسلح) برای شما باشد (و بر آن پیروز شوید)؛ ولی خداوند می‌خواهد حق را با کلمات خود تقویت، و ریشه کافران را قطع کند؛ (از این رو شما را بر خلاف میلتان با لشکر قریش درگیر ساخت، و آن پیروزی بزرگ نصیبتان شد.) سلام علیکم وقت عزیزان بخیر و عافیت. آیه فوق را با دقت و توجه بیشتر ملاحظه کنید. مسلمانها در جنگ بدر دوست نداشتند جنگ بین آنها و مشرکین اتفاق بیفتد بلکه دوست داشتند کاروان تجارتی کفار قریش بدون جنگ نصیبشان بشود ولی خدا چیز دیگری را اراده کرده و آن درهم شکسته شدن هیمنه مشرکین . گویا خداوند اراده کرده هیمنه پوشالی آمریکا در هم شکسته شود لذا عقل را از آنها گرفته تا دست به چنین جنایتی بزنند تا در نهایت با ذلت از منطقه خارج شوند انشاءالله. ربنا افرغ علينا صبرا و ثبت اقدامنا وانصرنا علی القوم الکافرین. سوره بقره آیه ۲۵۰
سوره مبارکه بقره آیه ۲۵۰ وَلَمَّا بَرَزُواْ لِجَالُوتَ وَجُنُودِهِۦ قَالُواْ رَبَّنَآ أَفۡرِغۡ عَلَيۡنَا صَبۡرٗا وَثَبِّتۡ أَقۡدَامَنَا وَٱنصُرۡنَا عَلَى ٱلۡقَوۡمِ ٱلۡكَٰفِرِينَ و هنگامی که در برابر (*جالوت*) و سپاهیان او قرارگرفتند گفتند: «پروردگارا! پیمانه شکیبایی و استقامت را بر ما بریز! و قدمهای ما را ثابت بدار! و ما را بر جمعیّت کافران، پیروز بگردان!
سلام علیکم وقت شما خوبان بخیر. به آیات ۲۴۹تا۲۵۲مراجعه کنیم وعده های خدا باورمان بیاد . کم من فئة قلیلة غلبت فئة كثيرة باذن الله و الله مع الصابرين. سوره مبارکه بقره آیه ۲۵۰ وَلَمَّا بَرَزُواْ لِجَالُوتَ وَجُنُودِهِۦ قَالُواْ رَبَّنَآ أَفۡرِغۡ عَلَيۡنَا صَبۡرٗا وَثَبِّتۡ أَقۡدَامَنَا وَٱنصُرۡنَا عَلَى ٱلۡقَوۡمِ ٱلۡكَٰفِرِينَ و هنگامی که در برابر (*جالوت*) و سپاهیان او قرارگرفتند گفتند: «پروردگارا! پیمانه شکیبایی و استقامت را بر ما بریز! و قدمهای ما را ثابت بدار! و ما را بر جمعیّت کافران، پیروز بگردان!
سوره مبارکه بقره آیه ۲۵۱ فَهَزَمُوهُم بِإِذۡنِ ٱللَّهِ وَقَتَلَ دَاوُۥدُ جَالُوتَ وَءَاتَىٰهُ ٱللَّهُ ٱلۡمُلۡكَ وَٱلۡحِكۡمَةَ وَعَلَّمَهُۥ مِمَّا يَشَآءُۗ وَلَوۡلَا دَفۡعُ ٱللَّهِ ٱلنَّاسَ بَعۡضَهُم بِبَعۡضٖ لَّفَسَدَتِ ٱلۡأَرۡضُ وَلَٰكِنَّ ٱللَّهَ ذُو فَضۡلٍ عَلَى ٱلۡعَٰلَمِينَ سپس به فرمان خدا، آنها سپاه دشمن را به هزیمت واداشتند. و «داوود» (نوجوان نیرومند و شجاعی که در لشکر «طالوت» بود)، «جالوت» را کشت؛ و خداوند، حکومت و دانش را به او بخشید؛ و از آنچه می‌خواست به او تعلیم داد. و اگر خداوند، بعضی از مردم را به وسیله بعضی دیگر دفع نمی‌کرد، زمین را فساد فرامی‌گرفت، ولی خداوند نسبت به جهانیان، لطف و احسان دارد.
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مقام معظم رهبری: 🔴دیگه خسته شدیم از بس در باب مذاکره گفتیم. چرا نمیفهمن یه عده ؟ ✳️ یا قائم آل محمد(عج) 🇵🇸🇮🇷🇵🇸🇮🇷🇵🇸🇮🇷 🌺🦚🦋🦋🦚🌺 🏈🥎⚽️🏀⚾️🏈
امام صادق (ع) فرمودند : إِنَّ مِنْ أَكْبَرِ السِّحْرِ النَّمِيمَةَ يُفَرَّقُ بِهَا بَيْنَ الْمُتَحَابَّيْنِ وَ يُجْلَبُ الْعَدَاوَةُ عَلَى الْمُتَصَافِيَيْنِ وَ يُسْفَكُ بِهَا الدِّمَاءُ وَ يُهْدَمُ بِهَا الدُّورُ وَ يُكْشَفُ بِهَا السُّتُورُ وَ النَّمَّامُ أَشَرُّ مَنْ وَ طِئَ الْأَرْضَ بِقَدَمٍ از بزرگ‏ترين جادو، سخن‏چينى است؛ زيرا با سخن‏چينى، ميان دوستان جدايى مى ‏افتد، دوستان يكدل با هم دشمن مى ‏شوند، به واسطه آن خون‏ها ريخته مى ‏شود، خانه‏ ها ويران مى‏ گردد و پرده‏ ها دريده مى ‏شود. سخن ‏چين، بدترين كسى است كه روى زمين راه مى ‏رود.
امام صادق (ع) فرمودند : إِنَّ مِنْ أَكْبَرِ السِّحْرِ النَّمِيمَةَ يُفَرَّقُ بِهَا بَيْنَ الْمُتَحَابَّيْنِ وَ يُجْلَبُ الْعَدَاوَةُ عَلَى الْمُتَصَافِيَيْنِ وَ يُسْفَكُ بِهَا الدِّمَاءُ وَ يُهْدَمُ بِهَا الدُّورُ وَ يُكْشَفُ بِهَا السُّتُورُ وَ النَّمَّامُ أَشَرُّ مَنْ وَ طِئَ الْأَرْضَ بِقَدَمٍ از بزرگ‏ترين جادو، سخن‏چينى است؛ زيرا با سخن‏چينى، ميان دوستان جدايى مى ‏افتد، دوستان يكدل با هم دشمن مى ‏شوند، به واسطه آن خون‏ها ريخته مى ‏شود، خانه‏ ها ويران مى‏ گردد و پرده‏ ها دريده مى ‏شود. سخن ‏چين، بدترين كسى است كه روى زمين راه مى ‏رود.
ه فرمود: «... وَ إنَّ أبغَضَکُم إلَى اللّه المَشَّاءُونَ بِالنَّمِیمَةِ بَینَ الاَحِبَّةِ المُفَرِّقُونَ بَینَ الاَحزَابِ المُلتَمِسُونَ لِلبُرَاءِ العَثَراتِ.» «... دشمن‌ترین شما نزد خدا کسانى هستند که براى سخن چینى بین دوستان کوشش می‌کنند و جمعیّت‌هاى متشکّل را پراکنده می‌سازند و کارشان تفرقه افکنى میان انجمن‌ها و عیب‌جویى از پاکان و نیکان است. عذاب قبر عَذَابُ‏ الْقَبْرِ مِنَ‏ النَّمِیمَةِ وَ الْغِیبَةِ وَ الْکَذِبِ‏.» «عذاب قبر به خاطر سخن چینى و غیبت و دروغ است.»
سلام عليكم با عرض تسايت ايام. یکی از مسايلی که مورد نیاز و ابتلا می باشد نذر است. نذر یعنی خود را ملتزم و متعهد می کنم امری که انجام آن مرضی خدا است انجام دهم یا امری که ترک آن مرضی خدا است ترک کنم. مثلاً نذر می کند که اگر خدا حاجتش را برآورد نمازهایش را اول وقت بخواند. یا نذر می کند که اگر خدا مشکلش را بر طرف کند از دروغ گفتن و غیبت کردن دست بر دارد . تتمه اش فردا انشاءالله https://eitaa.com/ahkamesh2
امیر مؤمنان(ع) فرمود: «شِرَارُکُمُ‏ الْمَشَّاءُونَ‏ بِالنَّمِیمَةِ الْمُفَرِّقُونَ‏ بَیْنَ الْأَحِبَّةِ الْمُبْتَغُونَ لِلْبُرَآءِ الْمَعَایِب‏.» «بدترین شما کسانى هستند که سخن چینى می‌کنند و میان دوستان جدایى می‌افکنند و دنبال عیوب افراد پاکدامن می‌روند.» این احادیثی که ارسال می شود احادیث کاربردی است منتقل کنید به افراد گاهی افرادی پیدا می شوند که غافلند از پستی خبرکشی و بهم اندازی و بنده هم که ارسال می کنم از باب این که کلمات ائمه علیهم السلام را منتقل کرده باشم و خدای ناخواسته منظورم شخص خاصی نیست