ramze-daemi-shodan-barakat-mahe-ramezan-840416.mp3
4.19M
💎 رمز دائمی شدن برکات ماه رمضان
▫️ماه رمضان تمرین میهمانِ خدا بودن است تا در تمام ماههای سال خود را میهمان خدا بدانیم و همۀ عمر در روزه باشیم ...
🎤 استاد مهدی طیّب
۸۴/۰۴/۱۶
#ماه_رمضان
@ahlevela_channel
4_5844859266132869618.mp3
6.65M
💎 دعای روز بیست و هفتم ماه مبارک رمضان
🔅 اللَّـهُمَّ ارْزُقْنی فيهِ فَضْلَ لَيْلَةِالْقَدْرِ، وَصَيِّرْ اُمُوری فيهِ مِنَ الْعُسْرِ اِلَی الْيُسْرِ، وَاقْبَلْ مَعاذيری، وَحُطَّ عَنّیِ الذَّنْبَ وَالْوِزْرَ، يا رَؤُفاً بِعِبادِهِ الصّالِحينَ.
🔅 خدایا در این روز فضیلت شب قدر را روزیام ساز، و کارهایم را از سختی به آسانی برگردان، و پوزشهایم را بپذیر، و گناه و بار گران را از گردهام بریز، ای مهربان به بندگان صالح.
« یا ذَالْجَلالِ وَالْاِکْرام »
🔅 ترتیل قرآن کریم - جزء بیست و هفتم
ahlevela.ir/tartil/tartil27.mp3
🔅 تحدیر قرآن کریم - جزء بیست و هفتم
ahlevela.ir/tahdir/Joze27.mp3
@ahlevela_channel
کانال اهل ولاء
💠#حديث ۳٤٩٠ بنا به نقل، رسول اكرم صلّی الله علیه و آله و سلّم فرمودند: ميهمان، روزى خود را مىآورد و
💠#حديث ۳٤٩١
بنا به نقل، امام محمّد باقر عليه السّلام فرمودند: از آداب مهمانی هر وقت که بر برادر دينی خود مهمان شديد هر جا که به شما تعارف کرد همانجا بنشينيد، زيرا صاحب خانه بهتر از افراد غريبه از اوضاع داخلی خود با خبر است.
🔅 اذا دَخَل اَحَدُكُم علي اَخيه في رَحْلِهِ فَليَقعُدْ حَيثُ يأَمُرُصاحِبُ الرَّحْلِ فَاِنّ صاحبَ الرَّحْلِ أَعرَفُ بِعَورَةِ بَيتِهِ مِن الدّاخِلِ عَلَيه.
بحارالانوار ، ج ٧٥، ص ٤٥١
@ahlevela_channel
☀️ از مهمان بابت آنچه در مهمانی خورده است، سؤال و مؤاخذه نمیکنند. مهمان نه در دنیا و نه در آخرت، حساب و کتاب ندارد. پس صلاح در مهمان شدن است که خیر دنیا و آخرت در آن است.
☀️ در مهمانی خدا وقتی صاحبخانه را شناختی، مشاهدهی جمال او سیرت میکند و دیگر از غذا میافتی؛ بدون غذا سیر و بدون ثروت غنی خواهی بود.
🔹مرحوم حاج میرزا اسماعیل دولابی🔹
📙 مصباح الهدی
تٱلیف استاد مهدی طیّب
@ahlevela_channel
4_5834499083460412769.mp3
12.06M
💎 وداع با ماه مبارک رمضان - بخش اوّل
🔅 شرح فرازهایی از دعای ۴۵ صحیفۀ سجّادیه
▫️در آخرین روزهای مبارک رمضان به سر میبریم، بساط این ضیافت در حال جمع شدن است و این موقعیت بسیار استثنائی از دسترس ما خارج میشود...
▫️در پایان هر فعالیتی باید به محاسبه و ارزیابی پرداخت، روزهای به محاسبه نشستن آنچه در ماه رمضان انجام دادهایم است....
🎤 استاد مهدی طیّب
۹۲/۰۵/۱۷
#ماه_رمضان
@ahlevela_channel
💠 موت اختیارى - ۳
💎 تفاوت موت با فوت
▪️همانطور که ملاحظه شد، موت غیر از فوت است. فوت به معنى پایان یافتن زندگى دنیوى و قبض روح شدن و مردن است، در حالى که موت معناى دیگرى دارد. آنچه سبب شده است بهتدریج واژهى موت به معناى مرگ و فوت بهکار رود این است که بیشتر انسانها قبل از اینکه زمان مرگ و فوت آنها فرا برسد و ملک الموت به زور آنها را از آغوش دنیایى که به آن دل بستهاند بیرون بکشد، به حکم نفس امّاره، حاضر نیستند دل از دنیا ببُرند؛ لذا موت آنها یعنى رهایى ایشان از اسارت دنیا و نفس امّاره، تنها هنگام فوت و مرگشان و آن هم با اضطرار و اجبار، واقع مىشود. به موت این گونه اشخاص، موت اضطرارى گفته مىشود.
▪️امّا پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله و سلّم، انسانها را دعوت و ترغیب کردند که پیش از آنکه به اضطرار به موت نایل شوند، با اختیار خود به موت دست یابند. آن حضرت مىفرمایند: موتوا قَبلَ اَن تَموتوا: پیش از آنکه (به قهر و اجبار) به موت نایل شوید، (با اختیار) تن به موت دهید.
ادامه دارد....
📕 کتاب شراب طهور
تألیف استاد مهدی طیّب
#موت_اختیاری
@ahlevela_channel
💠 دعای شب بیست و هشتم ماه مبارک رمضان
يَا خازِنَ اللَّيْلِ فِى الْهَواءِ، وَخازِنَ النُّورِ فِى السَّماءِ، وَمَانِعَ السَّماءِ أَنْ تَقَعَ عَلَى الْأَرْضِ إِلّا بِإِذْنِهِ وَحابِسَهُما أَنْ تَزُولا، يَا عَلِيمُ يَا عَظِيمُ يَا غَفُورُ يَا دائِمُ يَا اللّٰهُ يَا وارِثُ يَا باعِثَ مَنْ فِى الْقُبُورِ، يَا اللّٰهُ يَا اللّٰهُ يَا اللّٰهُ، لَكَ الْأَسْماءُ الْحُسْنىٰ، وَالْأَمْثالُ الْعُلْيا، وَالْكِبْرِياءُ وَالْآلاءُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّىَ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ، وَأَنْ تَجْعَلَ اسْمِى فِى هٰذِهِ اللَّيْلَةِ فِى السُّعَداءِ، وَرُوحِى مَعَ الشُّهَداءِ، وَ إِحْسانِى فِى عِلِّيِّينَ، وَ إِساءَتِى مَغْفُورَةً، وَأَنْ تَهَبَ لِى يَقِيناً تُباشِرُ بِهِ قَلْبِى، وَ إِيماناً يُذْهِبُ الشَّكَّ عَنِّى، وَتُرْضِيَنِى بِما قَسَمْتَ لِى، وَآتِنا فِى الدُّنْيا حَسَنَةً، وَفِى الْآخِرَةِ حَسَنَةً، وَقِنا عَذابَ النَّارِ الْحَرِيقِ، وَارْزُقْنِى فِيها ذِكْرَكَ وَشُكْرَكَ، وَالرَّغْبَةَ إِلَيْكَ وَالْإِنابَةَ وَالتَّوْبَةَ وَالتَّوْفِيقَ لِما وَفَّقْتَ لَهُ مُحَمَّداً وَآلَ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْهِ وَعَلَيْهِمْ.
ای خزانهدار تاریکی در فضا و قراردهندۀ روشنایی در آسمان و بازدارندۀ آسمان از اینکه بر زمین افتد، مگر به اجازه او و نگاه دارندۀ آسمان و زمین، از اینکه از میان برداشته شوند، ای دانا، ای بزرگ، ای آمرزنده، ای جاودانه، ای خدا، ای وارث، ای برانگیزندۀ مردگان در قبرها، ای خدا، ای خدا، ای خدا، نامهای نیکوتر و نمونههای برتر و بزرگمنشی و نعمتها ویژۀ توست، از تو میخواهم که بر محمّد و خاندان محمّد درود فرستی و قرار دهی در امشب نامم را از سعادتمندان و روحم را با شهیدان و نیکوکاریام را در بلندمرتبهترین درجۀ بهشت و گناهانم را آمرزیده و اینکه به من یقینی ببخشی که قلبم آن را لمس کند و ایمانی که شک مرا از میان بردارد و خشنودی به آنچه که نصیب من کردی و در دنیا و در آخرت نیکی به ما عطا کن و ما را از عذاب آتش سوزان حفظ کن و در این شب ذکر و شکر خویش و شوق بهسوی خودت و بازگشت و توبه را روزیام کن و به آنچه محمّد و خاندان محمّد (درود خدا بر او و ایشان) را بر آن موفق کردی، توفیقم ده.
#مراقبات_ماه_رمضان
@ahlevela_channel
4_5839122688769000159.mp3
9.31M
💎 روزهای پایانی ماه رمضان و محاسبۀ نفس
▪️در این ماه به این بزرگی و عظمت که عطای خاصّ خدا به امّت پیامبر خاتم صلّی الله علیه و آله و سلّم است چه کردیم؟ چقدر از اهداف این ماه محقّق شد؟
🎤 استاد مهدی طیّب
۸۵/۰۷/۲۷
#ماه_رمضان
@ahlevela_channel
🌿 مراقبات شب آخر ماه مبارک رمضان
▫️شب بسيار مباركى است و براى اين شب چند عمل وارد شده است:
🔅 اوّل: غسل.
🔅 دوم: زيارت امام حسين عليه السّلام.
🔅 سوم: خواندن سوره هاى «انعام» و «كهف» و «يس» و گفتن صد مرتبه:
▪️ أسْتَغْفِرُ اللهَ وَ أَتُوبُ إِلَيْهِ
🔅 چهارم: اين دعا را كه شيخ كلينى از امام صادق عليه السّلام روايت كرده بخواند:
▪️ اللَّهُمَّ هَذَا شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِي أَنْزَلْتَ فِيهِ الْقُرْآنَ وَ قَدْ تَصَرَّمَ وَ أَعُوذُ بِوَجْهِكَ الْكَرِيمِ يَا رَبِّ أَنْ يَطْلُعَ الْفَجْرُ مِنْ لَيْلَتِی هَذِهِ أَوْ يَتَصَرَّمَ شَهْرُ رَمَضَانَ وَ لَكَ قِبَلِی تَبِعَةٌ أَوْ ذَنْبٌ تُرِيدُ أَنْ تُعَذِّبَنِی بِهِ يَوْمَ أَلْقَاكَ
▫️ خدايا اين است ماه رمضان، كه قرآن را در آن نازل كردى، اينک در حال گذشتن است، و من به ذات كريمانهات پناه میآورم از اينكه سپيدۀ اين شب طلوع كند، يا ماه رمضان بگذرد، و نزد تو برايم نتيجۀ كار ناشايست يا گناهى باشد كه بخواهى مرا به سبب آن، روزى كه ملاقاتت كنم عذاب نمايى.
🔅 پنجم: بخواند:
▪️یا مُدَبّرَ الاُموُرِ، یا باعِثَ مَن فی القُبُور، یا مُجری البُحُور، یا مُلَیَّن الحَدیدِ لِداوُد، صَل عَلی مُحَّمد وَافعَل بی کَذا وَ کَذا (به جاى «كذا و كذا» حاجات خود را بخواهد)
🔅 ششم: ماه رمضان را با دعاهاى وداع، وداع گويد: دعاهايى كه شيخ كلينى و شيخ صدوق و شيخ مفيد و شيخ طوسى، و سيّد ابن طاووس نقل كردهاند و شايد بهترين آنها دعاى چهل و پنجم صحيفۀ كامله باشد.
▫️سيّد بن طاووس از امام صادق عليه السّلام روايت كرده كه هر كس در شب آخر ماه رمضان، آن ماه شريف را وداع گفته و بگويد:
▪️ اللَّهُمَّ لا تَجْعَلْهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنْ صِيَامِی لِشَهْرِ رَمَضَانَ وَ أَعُوذُ بِكَ أَنْ يَطْلُعَ فَجْرُ هَذِهِ اللَّيْلَةِ إِلا وَ قَدْ غَفَرْتَ لِی
▫️ خدايا اين ماه را آخرين بار روزهام در ماه رمضان قرار مده، و به تو پناه میآورم از اينكه سپيدۀ اين شب سر زند، مگر اينكه مرا آمرزيده باشى.
پيش از آنكه سپيده بر آيد، حق تعالى او را بيامرزد، و توبه و بازگشت نصيب وى كند.
▫️ سيّد بن طاووس و شيخ صدوق از جابر بن عبدالله انصارى روايت كردهاند كه در جمعۀ آخر ماه رمضان خدمت رسول خدا صلى الله عليه و آله و سلّم رسيدم، چون نظر آن حضرت بر من افتاد، فرمودند: اى جابر اين آخرين جمعه از ماه رمضان است، پس آن را وداع كن و بگو:
▪️اللَّهُمَّ لا تَجْعَلْهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنْ صِيَامِنَا إِيَّاهُ فَإِنْ جَعَلْتَهُ فَاجْعَلْنِی مَرْحُوما وَ لا تَجْعَلْنِی مَحْرُوما
▫️خدايا اين ماه را آخرين بار روزهداری ما قرار مده، و اگر قرار دادى پس مرا رحمت شده قرار بده و محروم از رحمت قرار مده.
▫️زيرا كه هر كه اين دعا را در اين روز بخواند به يكى از دو خصلت نيكو ظفر مىيابد؛ يا به رسيدن ماه رمضان آينده يا به آمرزش خدا و رحمت بىانتها.
🔅هفتم: سيّد بن طاووس و كفعمى از حضرت رسول صلّى الله عليه و آله و سلّم روايت كردهاند كه فرمودند: هر كه در شب آخر ماه رمضان، ده ركعت نماز و هر دو رکعت به یک سلام بخواند و در هر ركعت:
▪️سوره «حمد» ۱ بار
▪️سوره «توحید» ۱۰ بار
و در هر يك از ركوع و سجود ده مرتبه بگويد:
▪️سبْحَانَ اللهِ وَ الْحَمْدُ لِلهِ وَ لا إِلَهَ إِلا اللهُ وَ اللَّهُ أَكْبَرُ
▪️و هنگامی كه از ده ركعت فراغت يافت هزار مرتبه استغفار كند.
و پس از استغفار سر به سجده گذارد و در حال سجده بگويد:
▪️ يا حَيُّ يَا قَيُّومُ يَا ذَا الْجَلالِ وَ الْإِكْرَامِ يَا رَحْمَانَ الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ وَ رَحِيمَهُمَا يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ يَا إِلَهَ الْأَوَّلِينَ وَ الْآخِرِينَ اغْفِرْ لَنَا ذُنُوبَنَا وَ تَقَبَّلْ مِنَّا صَلاتَنَا وَ صِيَامَنَا وَ قِيَامَنَا
▫️سوگند به كسی كه مرا به راستى به پيامبرى مبعوث كرد، كه جبرئيل مرا از اسرافيل خبر داد و اسرافيل از پروردگار خود، كه سر از سجده برنداشته، خدا او را بيامرزد، و ماه رمضان را از او قبول كند، و از او درگذرد.
▫️و اين نماز در شب عيد فطر هم روايت شده است، ولى در اين روايت آمده است كه تسبيحات اربعه را در ركوع و سجود به جاى ذكر ركوع و سجود بخواند، و به جای «اغفر لنا ذنوبنا» تا آخر بگويد:
▪️اغْفِرْ لِی ذُنُوبِی وَ تَقَبَّلْ صَوْمِی وَ صَلاتِی وَ قِيَامِی
▫️گناهم را بیامرز، و روزه و نماز و شب زنده داریام را بپذیر
#مراقبات_ماه_رمضان
@ahlevela_channel
4_5842420708256252541.mp3
6.54M
💎 دعای روز بیست و هشتم ماه مبارک رمضان
🔅 اَللَّهُمَّ وَفِّرْ حَظّی فيهِ مِنَ النَّوافِلِ، وَاَكْرِمْنی فيهِ بِاِحْضارِ الْمَسآئِلِ، وَقَرِّبْ فيهِ وَسيلَتی اِلَيْکَ مِنْ بَيْنِ الْوَسآئِلِ، يا مَنْ لا يَشْغَلُهُ اِلْحاحُ الْمُلِحّينَ.
🔅 خدایا بهرهام را در این روز از مستحبّات فراوان کن، و مرا با تحقّق درخواستها اکرام فرما، و از میان وسایل وسیلهام را به سویت نزدیک کن، ای که پافشاری اصرار ورزان مشغولش نسازد.
« یا قاضِیَ الْحاجات »
🔅 ترتیل قرآن کریم - جزء بیست و هشتم
ahlevela.ir/tartil/tartil28.mp3
🔅 تحدیر قرآن کریم - جزء بیست و هشتم
ahlevela.ir/tahdir/Joze28.mp3
@ahlevela_channel
کانال اهل ولاء
💠#حديث ۳٤٩١ بنا به نقل، امام محمّد باقر عليه السّلام فرمودند: از آداب مهمانی هر وقت که بر برادر دينی
💠#حديث ۳٤٩٢
بنا به نقل، امام صادق عليه السّلام فرمودند: کمال سخاوت و جوانمردی در آن است که میزبان آنچه از وسائل پذیرایی در اختیار دارد از مهمان خود دریغ ننماید.
🔅 إنَّ الجَوادَ كُلَّ الجوادِ مَنْ بَذَلَ ما عِندَهُ.
بحارالانوار، ج ٧٥، ص ٦٥٥
@ahlevela_channel