هدایت شده از کانال اهل ولاء
💠 صلوات شعبانیه
صلوات ارزشمندی که مستحب است در ماه شعبان هر روز هنگام اذان ظهر و همچنین شب نیمۀ شعبان خوانده شود.
@ahlevela_channel
msh-10.mp3
399.2K
💎 تفکر: هر روز یک فراز از مناجات شعبانیه - ۱۰
🌸 اِلـهی كَيْفَ اَنْقَلِبُ مِنْ عِنْدِكَ بِالْخَيْبَةِ مَحْروماً، وَقَدْ كانَ حُسْنُ ظَنّی بِجُودِكَ اَنْ تَقْلِبَنی بِالنَّجاةِ مَرْحُوماً،
اِلـهی وَقَدْ اَفْنَيْتُ عُمْری فی شِرَّةِ السَّهْوِ عَنْكَ، وَاَبْلَيْتُ شَبابی فی سَكْرَةِ التَّباعُدِ مِنْكَ،
اِلـهی فَلَمْ اَسْتَيْقِظْ اَيّامَ اغْتِراری بِكَ، وَرُكُونی اِلي سَبيلِ سَخَطِكَ،
🌸 خدايا چگونه از بارگاهت با نوميدی و محروميت بازگردم، درحالی كه خوشگمانیام به بخشش و جودت اين بوده كه مرا نجات يافته و بخشيده باز میگردانی،
خدايا عمرم را در آزمندی غفلت از تو نابود ساختم، و جوانیام را در مستی دوری از تو پير نمودم.
خدايا در روزگار غرور نسبت به تو، بيدار نشدم و گاهِ تمايلم به سوی خشم تو، آگاه نگشتم.
#مناجات_شعبانیه
@ahlevela_channel
💠 منجیباوری در مذاهب و مسالک معنوی غیرآسمانی
▫️در مذاهب متعدّد هندی که کتابهای مقدّسشان منشأ آسمانی ندارد نیز جلوههای منجیباوری دیده میشود و پیروانشان در انتظار ظهور منجی به سر میبرند. ذیلاً به برخی از آنها اشاره میکنیم. بشارتهای این کتابها بسیار صریح و شگفت است.
▪️در كتاب «شاكمونی» كه از پيامبران هندوان است، میخوانيم:
پادشاهی و دولت دنیا به فرزند سیّد خلایق دو جهان، کَشِن {در زبان هندی (سانسکریت) «کَشِن» نام پيامبر اسلام صلّی الله علیه و آله وسلّم است} بزرگوار تمام شود و وی کسی باشد که بر کوههای مشرق و مغرب دنیا حکم براند و فرمان کند و بر ابرها سوار شود و فرشتگان کارکنان او باشند و جنّ و انس در خدمت او شوند و از سودان که زیر خط استواست تا ارض تِسعین که زیر قطب شمالی است و ماوراء بحار را صاحب شود و دین خدا یک دین شود و دین خدا زنده گردد و نام او ايستاده (قائم) باشد و خداشناس باشد.
▪️در يكي ديگر از كتب مقدّس هنديان به نام «ديد» آمده است:
پس از خرابی دنیا پادشاهی در آخرالزّمان پیدا شود که پیشوای خلایق باشد و نام او منصور باشد و تمام عالم را بگیرد و به دین خود آورد و همهکس را از مؤمن و کافر بشناسد و هرچه از خدا خواهد، برآید. {تعبیر «منصور» در مورد منجی آخرالزّمان همان است که در سخن امام محمّد باقرعلیه السّلام آمده است که فرمودند: اَلْقٰائِمُ مَنْصُورٌ بِالرُّعْبِ مُؤَيَّدٌ بِالنَّصْرِ: قائم منصور به رُعب (که خداوند در دل دشمنانش میافکند) و مؤیَّد به نصرت (و یاری الهی) است.}
▪️در كتاب «اسک» هندوها آمده است:
دور دنیا تمام شود به پادشاه عادلی در آخرالزّمان که پیشوای ملائکه و پریان و آدمیان باشد و حقّ و راستی با او باشد و آنچه در دریا و زمینها و کوهها پنهان باشد همه را به دست آورد و از آسمانها و زمین آنچه باشد خبر دهد و از او بزرگتر کسی به دنیا نيايد. {این مطابق همان روایاتی است که میفرمایند پس از ظهور همهی ذخایر آسمان و زمین خود را بر حضرت مهدی علیه السّلام عرضه میکنند و آشکار میشوند.}
▪️در كتاب «پاتيكل» از پيامبران بزرگ هنديان آمده است:
چون مدّت روز تمام شود دنیای کهنه نو شود و زنده گردد و صاحب مُلک تازه پیدا شود از فرزندان دو پیشوای جهان كه یکی ناموس آخرالزّمان و دیگری صدّیق اکبر، یعنی وصیّ بزرگتر وی که پَشَن {به زبان سانسكريت «پَشَن» نام حضرت علی علیه السّلام است} نام دارد و نام آن صاحبملک تازه، راهنما (هادی يا مهدی) است؛ به حقّ پادشاه شود و خلیفه ی رام{ به زبان سانسكريت «رام» بهمعنی خداست؛ خلیفهی رام یعنی خلیفةالله.} باشد و حکم براند و او را معجزهی بسیار باشد. هرکه بر او پناه برد و دین پدران او اختیار کند، سرخ روی باشد در نزد رام (نزد خدا آبرو دارد) و دولت او بسیار کشیده شود و عمر او از فرزندان ناموس اکبر بیشتر باشد (عمر طولانی امام زمان ارواحنافداه) و آخر دنیا به او تمام شود و از ساحل دریای محیط و جزایر سراندیب و قبر آدم و جبالالقمر تا شمال هیکل زهره تا سیفالبحر و اقیانوس را مسخّر گرداند و بتخانهی سومنات را خراب کند و جگرنات {به زبان سانسكريت «جگرنات» نام بتی است كه هندوها آن را مظهر خدا میدانند.} به فرمان او به سخن آید و به خاک افتد؛ پس آن را بشکند و به دریای اعظم اندازد و هر بتی كه در هرجا باشد، بشکند. {مطابق روایات اسلامی حضرت مهدیارواحنافداه ریشهی کفر را از جهان برمیکنند.}
▪️در كتاب «جوک» هنديان آمده است: سرانجام دنيا به كسي برمیگردد كه خدا را دوست دارد و از بندگان خاصّ او باشد و نام او فرخنده و خجسته باشد.
▪️در کتاب «اوپانشاد» آمده است: «کالکی» مظهر دهم ویشنو، در انقضای کلّی یا عصر آهن سوار اسب سفیدی در حالیکه شمشیر برهنه درخشانی به صورت ستاره دنبالهدار در دست دارد، ظاهر میشود و شریران را تماماً هلاک میسازد و خلقت را از نو تجدید و پاکی را رجعت خواهد داد.
▪️فرق و مذاهب گوناگون هندیان و پيروان آيين هندو منتظر آمدن «دهمين آواتار ويشنو» هستند. در كتب متعدّد ايشان نظير مهابهاراتا، پورانهها و ... بشارت ظهور دهمين آواتار ويشنو وجود دارد كه او خواهد آمد و دنيا را سرشار از عدل و داد خواهد نمود.
▪️در کتاب«ریک ودای» برهمانیها آمده است: ویشنو در میان مردم ظاهر میگردد... او از همهکس قویتر و نیرومندتر است... در یک دست (ویشنو) شمشیری بهمانند ستارهی دنبالهدار و در دست دیگر انگشتری درخشنده دارد. هنگام ظهور وی خورشید و ماه تاریک میشوند و زمین خواهد لرزید.
▪️پيروان آيين بودا نيز منتظر ظهور «بودای پنجم» هستند و معتقدند كه او با ظهور خود دنيا را سرشار از معنويّت و صلح و صفا و زیبایی میکند.
📔 جانِ جهان
تألیف استاد مهدی طیّب
#منجیباوری - ۳
@ahlevela_channel
🎋🌺🍃🎉🌺🍃🎉
🌺🍃🎉🌺
🍃🌺
🎉
🌺
💠 یازدهم شعبان میلاد حضرت علی اکبر علیه السّلام و روز جوان
🌷 چقدر شایسته و زیباست كه این روز را روز جوان نام نهادهاند. اميدواریم حضرت علی اكبر الگویی براى همه باشند؛ هم كسانی كه از نظر سنی جوان هستند و هم كسانی كه دل و روحشان جوان است.
🌷 اهل دل، هرگز پير نمیشوند. شاید پيكرشان فرسوده، موهایشان سفيد و قدّشان خميده شود؛ امّا این به معنى پير شدن نيست و طراوت و شادابى جوانی هميشه در روح و جان آنهاست.
🌷 مزاحى را كه پيغمبر با آن پيرزن كردند، به خاطر دارید. او خدمت حضرت رسول آمد و پرسيد (قریب به این مضمون) :
🌷 آیا منِ پيرزن وارد بهشت میشوم؟ حضرت فرمود: پيرزنها را در بهشت راه نمیدهند و پيرها در بهشت راه ندارند! بندۀ خدا خيلى ناراحت و غصهدار شد. بعد حضرت فرمودند:
جوان میشوى و داخل بهشت میروى؛ نه اینكه .... .
🌷 كسی كه وارد بهشت میشود؛ وارد فضاى عشق و محبّت میشود. بهشت تجسّم یک دل عاشق و فضاى اهل محبّت و شهر اهل دل است. كسی كه اهل دل و اهل محبّت شد، نه پير میشود و نه میميرد. به قول شاعر:
هرگز نميرد آنكه دلش زنده شد به عشق
ثبت است بر جریدۀ عالم دوام ما
🌷 بنابراین اگر ميلاد حضرت علی اكبر علیه السّلام را روز جوان نام نهادهاند و ایشان را هم الگو و مقتداى جوان معرّفی كردهاند؛ به این معنا نيست كه اشخاصی مانند من، كه پير شدهایم، بگویيم: ما نمیتوانيم حضرت علی اكبر علیه السّلام را الهام بخش خودمان قرار دهيم.
🌷 انشاءالله اگر دلمان دل جوانى باشد؛ كه كسی كه به علی اكبرِ امام حسين علیهماالسّلام دل بسته است، هميشه دلش جوان است؛ طبيعتاً همواره حضرت علی اكبر علیه السّلام برای ما یک الگوى الهام بخش است.
🌷 اميدوارم خداوند توفيق دهد از عرفان عجيب حضرت علی اكبر علیه السّلام که فوقالعاده است؛ بهره بگيریم.
استاد مهدی طیّب
۸۸/۰۵/۰۸
@ahlevela_channel
کانال اهل ولاء
💠#حديث ۳٤٤٧ بنا به نقل، امام مهدی عليه السّلام فرمودند: هر یک از شما باید کاری کند که با آن به محبّت
💠#حديث ۳٤٤٨
بنا به نقل، امام مهدی عليه السّلام فرمودند: براى تعجيل در فرج بسيار دعا كنيد، که در فرج من فرج شما نيز هست.
🔅 أكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجيلِ الفَرَجِ فَإنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.
كمال الدّين، ص ٤٨٥
@ahlevela_channel
✔️ امام زمان عجّل الله تعالی فرجه اگر دست بر سر ما بکشند، علم و حلم را به درون ما میریزند.
🔻عارف بالله مرحوم حاج اسماعیل دولابی🔻
🔸زمین ظهور حضرت ولیِّ عصر عجّل الله تعالی فرجه غیر از زمین دنیاست: یَومَ تبدّلُ الاَرضَ غَیرَ الاَرضِ: روزی که زمین به زمین دیگری مبدّل میشود.
🔸حضرت حجّت علیه السّلام پس از ظهور میفرماید: یا اَهلَ العالَمِ مَن اَرَادَ اَن یَنظُرَ اِلى آدَمَ، نُوحٍ، اِبراهیمَ، مُوسی، عیسی، مُحمَّدٍ، عَلیٍّ، حَسَنٍ، فَلیَنظُر اِلَی: ای اهل عالم هر کس میخواهد به آدم و نوح و ابراهیم و موسی و عیسی و محمّد و علی و حسن نظر کند، پس به من بنگرد. تا کسی حقبین نشود، یعنی حضرت را نبیند، وارد قیامت نمیشود.
🔸هر وقت حاجتی داشتی، برای حضرت ولیِّ عصر عجّل الله تعالی فرجه عریضه بنویس و بده به آب نهرهای جاری یا به نسیم صبا و باد صبحدم؛ آن را به حضرت میرسانند.
🔸در همهی زمانها سیصد و سیزده نفر ابدال وجود دارند که اصحاب امام زمان عجّل الله تعالی فرجه هستند و میخهای خیمهی زمینند. اَلمُؤمنُ کَالجَبَلِ الرّاسِخِ: مؤمن مانند کوه استوار است. وَ الجِبالَ اَوتاداً: و خداوند کوهها را میخهای زمین قرار داد.
🔸امام زمان عجّل الله تعالی فرجه اگر دست بر سر ما بکشند، علم و حلم را به درون ما میریزند.
🔺مصباح الهدی - تألیف استاد مهدی طیّب🔺
#امام_زمان_عجل_الله_تعالی_فرجه
@ahlevela_channel
هدایت شده از کانال اهل ولاء
💠 صلوات شعبانیه
صلوات ارزشمندی که مستحب است در ماه شعبان هر روز هنگام اذان ظهر و همچنین شب نیمۀ شعبان خوانده شود.
@ahlevela_channel
msh-11.mp3
352.1K
💎 تفکر: هر روز یک فراز از مناجات شعبانیه - ۱۱
🌸 اِلـهی وَاَنـَا عَبْدُكَ وَابْنُ عَبْدِكَ، قائِمٌ بَيْنَ يَدَيْكَ، مُتَوَسِّلٌ بِكَرَمِكَ اِلَيْكَ،
اِلـهی اَنـَا عَبْدٌ اَتَنَصَّلُ اِلَيْكَ مِمَّا كُنْتُ اُواجِهُكَ بِهِ مِنْ قِلَّةِ اسْتِحْيائی مِنْ نَظَرِكَ، وَاَطْلُبُ الْعَفْوَ مِنْكَ اِذِ الْعَفْوُ نَعْتٌ لِكَرَمِكَ،
🌸 خدايا! من بندۀ تو و فرزند بندۀ توام، در برابرت ايستادهام، به كرمت به حضرت تو متوسّلم.
خدايا! بندهای هستم كه به درگاهت، از آنچه كه با آن با تو روبرو بودهام، به جهت کمیِ حيايم، برائت میجويم و از تو درخواست گذشت میكنم، زيرا گذشت صفتی درخور كرم توست.
#مناجات_شعبانیه
@ahlevela_channel
zendeg-shakhsiyate-hazrate-aliakbar-92033.mp3
7.12M
💎 شمّهای از زندگی و شخصیت حضرت علی اکبر علیه السّلام
🌸 شبیهترین مردم از نظر خلقت، منش و منطق به رسول الله صلّی الله علیه و آله و سلّم .....
۹۲/۰۳/۳۰
#مناسبات_ماه_شعبان
@ahlevela_channel
برجلوه و اجلال محمّد صلوات
برچهره و تمثال محمّد صلوات
دیدند چو رخسار علی اکبر را
گفتند که بر آل محمّد صلوات
🌸🌺🌼
@ahlevela_channel
💠 منجیباوری در ادیان آسمانی قبل از اسلام
بشارت ظهور یک منجی که تمام رنجها و سختیها را از بین ببرد و جهان را از عدل و داد سرشار کند، مختصّ اسلام و کتاب آسمانی قرآن نیست. ادیان آسمانی دیگر نیز از ظهور یک منجی برای برپاداشتن قسط و داد خبر دادهاند. اعتقاد به یک نجاتبخش در پایان تاریخ در همهی ادیان آسمانی وجود دارد.
در کتابهای ادیان بزرگ الهی مثل تورات و انجیل و نیز کتب و رسالات ملحق به آنها، در عین تغییراتی که دست بشر در آنها ایجاد کرده، هنوز نشانههای اعتقاد به منجی آخرالزّمان آشکار است.
در اندیشهی الهی و در حوزهی باورها و اعتقادات ادیان آسمانی، بعد از اصل وجود خدای متعال و باور به معاد و جهانِ پس از مرگ و اعتقاد به نبوّت و نیاز انسان به پیامبران آسمانی، مسألهی باور به منجی آخرالزّمان به عنوان چهارمین اصل، مورد اتّفاق است.
همان طور که هیچ دین آسمانی بدون آموزههای خداشناسی وجود ندارد؛ هیچ آیین الهییی بدون سخن گفتن از معاد مطرح نیست و هیچ مکتب آسمانییی بدون بحث نبوّت وجود ندارد؛ هیچیک از ادیان الهی را که امروز در جهان پیروانی دارند نمیتوان یافت که باور به مسئلهی منجی آخرالزّمان در آن مطرح نباشد.
بین ادیان آسمانی گر چه در سایر اعتقادات ممکن است اختلاف وجود داشته باشد؛ امّا در این چهار اصل که اشاره شد، اتّفاق نظر وجود دارد.
همهی ادیان رایج در بین بشر امروز که ریشهی آسمانی دارند؛ ولو در گذر زمان از یک سو دست تحریف متون مقدّس آنها را از اصالت و خلوص خود خارج کرده باشد و از سوی دیگر رشد ظرفیت درک معارف در بشر و رشد ظرفیت انسان در زمینهی التزامِ به قواعد، انسانها را نیازمندِ دین کاملتری کرده باشد و لذا پس از آنها، دین و کتاب آسمانی دیگری آمده باشد؛ علیرغم این دو نکته؛ بحث منجی آخرالزّمان همراه بحثهای توحید، معاد و نبوّت، در متون مقدّس آن ادیان با صراحت و روشنی به چشم میخورد.
به چند نمونه از این موارد اشاره میکنیم تا روشن شود از منجی آخرالزّمان چه تصوّری در ادیان دیگر وجود دارد و این تصوّر تا چه اندازه بر عقائد اسلامی منطبق است...
ادامه دارد....
📔 جانِ جهان
تألیف استاد مهدی طیّب
#منجیباوری - ۴
@ahlevela_channel