#هیچ_چیز_تازه_نیست
حوادث اخیر، برای کسانی که یا سنشان به حوادث سالهای نخست انقلاب قد نمیدهد یا تاریخ آن دوران را مطالعه نکردهاند، شگفتیهایی داشت. برخیها گمان کردند حوادث تازهای در حال روی دادن است که هیچ گاه سابقه نداشته. همین، باعث شد برخیها (چه خودی چه در طرف مقابل) گمان کنند شاید این بار واقعا خبر تازهای شده باشد. اما در واقع هیچ چیز تازه نبود. نه تنها مشابه آنچه این روزها شاهدش بودیم قبلا واقع شده بود، بلکه سطح و شدت وقایع پیشین بسیار هم بالاتر از چیزی بود که این بار دیدیم. حتی میشد گفت آنچه امسال روی داد در مقابل حوادث سالهای دهۀ 60، شبیه بازی آتاری (نه حتی ایکسباکس) در مقابل جنگ جهانی به حساب میآمد!
در یک رشته مطلب، به مرور، نمونههای مختلفی را با استناد به مدارک همان روزها ذکر خواهم کرد تا مشخص شود «هیچ چیز تازه نیست».
زنان چادری در «تظاهرات مادران» مجاهدین خلق در اردیبهشت 60
#هیچ_چیز_تازه_نیست 1
سیر حوادث و اغتشاشاتی که مجاهدین خلق پیش از رویارویی مسلحانه با جمهوری اسلامی به وجود آوردند، و درگیریهای متعدد آنها با مردم و نیروهای خط امام، داستانی پربرگ و خواندنی است.
یکی از اغتشاشاتی که مجاهدین در سال 60 رقم زدند (و هنوز به آن میبالند) تجمع شورشگرانهای بود که با حضور مادران و خواهران نیروهای مجاهدین، و البته حضور پررنگ میلیشیا (شبهنظامیان رسمی سازمان مجاهدین) برگزار شد. اغتشاش روز هفتم اردیبهشت 60، بعدها از سوی سازمان به نام «تظاهرات مادران» معروف شد.
این تجمع بیش از هر چیز در اعتراض به کشته شدن چند تن از نیروهای میلیشای مجاهدین (خصوصا زنان میلیشیا) در درگیری با مردم و نیروهای امنیتی در گیلان و مازندران برگزار میشد.[1] یکی از شعارهایی که تجمعکنندگان سر میدادند این بود: «مازندران و گیلان، خونین سرای ایران.»[2]
این تجمع هم مثل تمامی تجمعهای دیگر سازمان در آن دوره به دلیل ماهیت خشن و ساختارشکنانهاش، به درگیری کشیده شد. خصوصا شبهنظامیان میلیشیا در آن حضور مستقیم داشتند. میلیشیا شبهنظامیان سازمان بودند و حتی خود سازمان هم مسلح بودن آنها را نفی نمیکرد، بلکه آموزشهای نظامی و مسلح بودن آنان را افتخار خود میدانست. دو تن از نیروهای همین میلیشیا در این اغتشاش کشته شدند.
فاطمه رضایی (از نیروهای قدیمی و ردهبالای سازمان) در همین خصوص میگوید: «سرانجام روز ۷ اردیبهشت ۱۳۶۰ زمان این کار فرا رسید ... این تظاهرات بدون اطلاع قبلی آغاز شد. مادران و خانواده های مجاهد خلق و میلیشیاهای دلیر دهان به دهان یکدیگر را خبر کردند و در میدان فلسطین گرد آمدند. با شروع تظاهرات وضع تهران دگرگون شد ... رژیم هم از همانجا شروع کرد به تهاجم وحشیانه ... دو میلیشیای مجاهد خلق به نامهای ودود پیراهنی و خلیل اجاقی در این تهاجم بیرحمانه به شهادت رسیدند.» [3]
جالب است که سازمان با وجود اذعان به کشته شدن دو تن از نیروهای شبهنظامی خود، این تجمع اغتشاشگرانه را «راهپیمایی مسالمتآمیز مردم» میخواند [4] این در حالی است که فردای همان روز، تصاویر آتشهایی که نیروهای آنها در سطح شهر روشن کرده و حملاتی که به نیروهای حزباللهی انجام داده بودند منتشر شد. [5] و شاهدان عینی روایت کتک زدن نیروهای امنیتی و مردم و حتی شلیک مستقیم از سوی میلیشیا به نیروهای امنیتی و مردم را روایت کردند [6]
ابعادی در این حادثه وجود دارد که نشان میدهد «هیچ چیز تازه نیست»:
اول، شعارهای این تجمع است که میخواستند نشان دهند «قیامی سراسری» علیه کل حاکمیت در همۀ مناطق رخ داده و یکپارچگی نیروهای مخالف نظام در حدی است که در تهران به نفع گیلان و مازندران شعار میدهند.
دوم، دست گذاشتن روی زنان کشته شده است (دستکم این تفاوت بین ماجرای اخیر با آن سالها وجود دارد که در آن زمان، حقیقتا دو تن از زنان مسلح میلیشیا در درگیری مسلحانه با نیروهای امنیتی کشته شده بودند و مثل قضایای اخیر، همه چیز از اساس دروغ نبود.)
سوم، (چنان که اشاره شد) «تظاهرات مردمی» خواندن تجمعی کاملا سازماندهی شده و با حضور گستردۀ شبهنظامیان سازمان (و دیگر سازمانهای مخالف نظام از قبیل پیکار) [7] است.
چهارم، نکتهای است که میخواهم دقیقتر بر آن انگشت بگذارم. حضور برخی زنان چادری در آشوبهای اخیر، باعث شد عدهای گمان کنند وضع نظام چنان خراب شده که حتی چادریها هم در اغتشاشات ضدنظام شرکت میکنند! اما این هم تازه نبود. در همان اغتشاش موسوم تظاهرات مادران، نه فقط زنان مانتویی (با حجاب مرسوم مجاهدین) بلکه زنان چادری هم حضور داشتند. علاوه بر تصاویر آنان که در نشریۀ مجاهد هم منتشر شد، حمید داوودآبادی (از شاهدان عینی حوادث آن روزها) در خاطراتش مینویسد: «مجاهدین به بهانههای گوناگون به اصطلاح مادران و خواهران قربانیان و کشتگان خود را در خیابانها راه میانداختنمد. پیرزنهایی که اصلا به سختی راه میرفتند و یا دختران جوانی که در بینشان تعدادی چادری هم دیده میشد در حالی که پوسترهای رجوی و بنیصدر را در دست داشتند در خیابانها تظاهرات میکردند و شعارهای تندی علیه نظام میدادند.» [8]
در آلبوم پایین، میتوانید تصاویر برخی از مدارک ذکرشده در متن را ببینید:
پینوشتها:
1- مجاهد (نشرۀ رسمی سازمان مجاهدین خلق)، شمارۀ 118، 10 اردیبهشت 60، صفحۀ 1.
2- همان، صفحۀ 3.
3- خرداد ۱۳۶۰ به روایت مجاهدین خلق، بیبیسی فارسی، به نقل از کتاب «۳۰ خرداد به روایت شاهدان»، منتشرشده در وبسایت رسمی مجاهدین خلق.
4- مجاهد، شمارۀ 118، صفحۀ 1.
5-روزنامۀ جمهوری اسلامی، شمارۀ 547، 8 اردیبهشت 1360، صفحۀ 1.
6- همان، صفحۀ 8.
7- همان.
8- چادر وحدت، حمید داوودآبادی، نشر یا زهرا، چاپ اول، صفحۀ 375.
@vahid_khazab
📍اقتدار، گمشده حکمرانی در جمهوری اسلامی!
🔹امروز فوری ترین نیاز حکمرانی در جمهوری اسلامی، اقتدار است. سالهاست که به دلایل متعددی از جمله مدیران پیر و #محافظه_کار، تضعیف هدفمند مجموعه های امنیتی و انتظامی کشور توسط اصلاحطلبان، بی خاصیت شدن دستگاه قضایی و.. از حاکمیت به شدت #اقتدار_زدایی شده است.
🔸عمق فاجعه تا آنجا رسیده که قانون شکنان در روز روشن همچون سگهای ولگرد به پلیس حمله می کنند اما مأمور قانون حتی جرأت دفاع از خود را ندارد!
🔻و این یک خطر بزرگ و فاجعه_ملی است.
نمی دانم چه اتفاقی باید بیفتد تا پیرمردهای محافظهکار حاکم بر برخی دستگاه های نظام که برخی شان 44 سال است که مدیر و مسئول هستند، تکانی بخورند!
رهبرمعظم انقلاب چقدر دقیق فرمودند "محافظه کاری قتلگاه انقلاب است"./ناصحی
#تسلیت_ایران
⚠️🚨 مساله فهمیدن اصل ماجرا نیست
❗مساله ما فهمیدن یا نفهمیدن نیست
بالاخره خواهند فهمید!
👈 آنانی که این روزها یا نفهمیدند و یا فهمیدند و خودشان را به خواب و سکوت زدند بالاخره خواهند فهمید.
💠 انسان، اگر انسان باشد بالاخره خواهد فهمید این صحنه آرایی و پشت صحنه را...
.
.
⚠️ اما به بهای سنگین! ⚠️
✅مساله ما "دیر فهمیدن" است
هر چه بیشتر بگذرد، آینده بیشتر مشخص می سازد چه بر سر ایران میخواستند بیاوردند و آوردند!
🔺اما یک عده طبق معمول "دیر خواهند فهمید" هزینه دیر فهمیدن جاری شدن خ.و.ن مردم بی گناه است! 😔
📌تمام کسانیکه در این ایام با بیان و کلام و رفتارشان مقدمات ناامنی را فراهم ساختند، زیرساخت و نیروهای تامین امنیت را زیرسوال بردند، تضعیف کردند تا به اهداف سیاسی شان برسند در این جنایت شریکند!
🔸هنوز در خیال خام
مطالبه عدالت هستند!
🔹هنوز نمی بینند آنچه برای ایران در خواب دیده اند.
📢از خواب بیدار شوید تا با لگد دشمن بیدار نشده اید
.
.
.
✅ مسلما رسانه های مخالف ایران این خط خبری را طی خواهند گرفت که شاهچراغ کار خودشان بود برای مظلوم نمایی و انحراف اذهان
🚫 آماده این نظرات کارشناسی باشید.
🌺 عزّت نفس
مفضّل با فشار سخت زندگی روبرو شده بود، فقر و تنگ دستی، داشتن قرض و مخارج سنگین زندگی او را آزار می داد، در محضر امام صادق (ع) لب به شکایت گشود و بیچارگی های خود را مو به مو تشریح کرد.
🍃 "فلان مبلغ قرض دارم، فلان مشکل دارم، متحیّرم چه کنم و...."خلاصه در آخر کلامش از امام صادق(ع) در خواست دعا کرد . امام (ع) به کنیزش دستور دادند یک کیسه اشرفی که منصور برای وی فرستاده بود بیاورند.
🍃 بعد این کیسه را در اختیار مفضّل قرار می دهد، مفضّل رو به امام(ع) خطاب کرده می گوید: "آقا مقصودم آنچه در حضور شما گفتم دعا بود.
✨ حضرت می فرمایند :"بسیار خوب دعا هم می کنم، امّا این را بدان؛ هرگز سختی های خود را برای مردم تشریح نکن اولین اثرش این است که وانمود می شود تو در میدان زندگی زمین خورده ای و از روزگار شکست یافته ای، در نظر ها کوچک می شوی و شخصیّت و احترامت از میان می رود ✨
📚 شهید مطهری، داستان راستان ص17
🍃🍃🍃✨✨✨🍃🍃🍃
♥️ #امام_علی علیهالسلام فرمودند:
🍃 اطمینان به هر کس قبل از آزمودن او نشانۀ کم خِردی است.
📖 گزیده غررالحکم و دررالکلم، حدیث1980
🌺تأملی در نهج البلاغه :🌺
🍂 حکمت ٩١:
إِنَّ هَذِهِ الْقُلُوبَ تَمَلُّ كَمَا تَمَلُّ الاَْبْدَانُ، فَابْتَغُوا لَهَا طَرَائِفَ الْحِكَمِ
⚡️ ترجمه :
اين قلب ها همچون بدن ها ملول و افسرده مى شوند، بنابراين براى رفع ملالت آنها لطائف حكمت آميز را انتخاب كنيد.
🔴 روح انسان نیز مانند جسم، گاهی دچار خستگی شده و نیاز به استراحت و آرامش دارد.
آرامش آن از طرق مختلفى تأمين مى شود:
گاه با رفتن به دامان طبيعت و ديدن مناظر زيبا، گاه به وسيله شنيدن طنزهاى پرمعنا، گاه گفت و گوهاى دوستانه با رفقاى مورد علاقه و گاه مطالعه تاريخ پيشينيان.
ولى از همه مهم تر، سخنان زيباى حكمت آميز است كه گاه در قالب شعر و گاه نثر ادا مى شود كه هم چيزى بر دانش انسان مى افزايد و هم براى انسان شادى مى آفريند و در نتیجه بازدهی کار انسان را بیشتر می کند.
#نهج_البلاغه
🌺 سبک زندگی قرآنی :🌺
🍂 مراقب باشید دنبال چه کسانی حرکت می کنید! 🌺
🔸يَقُولُونَ يا لَيْتَنا أَطَعْنَا اللّهَ وَ أَطَعْنَا الرَّسُولاَ وَقَالُوا رَبَّنَا إِنَّا أَطَعْنَا سَادَتَنَا وَكُبَرَاءنَا فَأَضَلُّونَا السَّبِيلَا
(احزاب/۶۶ و ۶٧)
⚡️ترجمه :
جهنمیان می گویند: کاش از خدا و رسول اطاعت می کردیم.
و گويند: پروردگارا! همانا ما سران و بزرگانمان را اطاعت كرديم، پس آنان ما را از راه به در بردند.
🔴 کسانی که در دنیا، کورکورانه از افرادی که برخلاف راه خدا هستند، تبعیت می کنند، در آخرت می فهمند که چه اشتباهی کرده اند و بنابراین گرفتار پشیمانی عظیمی می شوند.
⭐️تنها اطاعت و پیروی از خدا و رسول و کسانی که در این مسیرند، نجات بخش است.
#سبک_زندگی_قرآنی
پیغمبر گفته بود هرکی عمار یاسر رو بکشه، آشوبگره.🔴
عمار تو جنگ صفین توسط سپاه معاویه کشته شد.
بعد معاویه دید اوضاعش خیط شده، گفت "کار خود علی بود که آوردش تو جنگ"
از "کار خودشونه" ها تعجب نکنین.
استراتژی پوسیده معاویه و عمروعاص هاس...
#معاویه_عمروعاص_زمانه ات را بشناس
🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
آقای مهدی نصیری!
💢شما که از عصر حیرت به عصر پنجه کشی به صورت مظلوم نظام هجرت کردید
در یک ماه گذشته تا توانستید هر تحریف و تفسیر به رأی از هر آیه و روایت کردید تا نظام اسلامی را مقصر ضعفهای به بارآمده از اصلاحطلبان جلوه دهید
🔻با شکستن مرزهای وقاحت چندین بار مدعی شدید آتش زدن قرآن و مسجد و... کار خود نیروهای نظام است!
〽️با همین دست فرمون برید، توهم می زنید امام حسین را یاران خودش کشتند و...
🔻تحریف و تحلیل بافی ای از فاجعه حرم احمدبن موسی ندارید؟!
همین را می خواستید ؟!
#متحیرین_باغی
#شاهچراغ