18.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چنین سربازان وطنپرستی
برای اعتلای نام ایران تلاش میکنند🇮🇷
❤️جهت سلامتی سربازان وطن صلوات❤️
#پایمردی
https://eitaa.com/ahlghalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خلیج فارس خانه ی ماست
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#حضرت_آقا
#خلیج_فارس
#امام_زمان
https://eitaa.com/ahlghalam
#تلنگر
🌷 #شهید_مطهری_ره :
«آنان ڪه #زیبایی اندیشه دارند، زیبایی تن را به نمایش نمیگذارند.»
👈 حجاب یعنی: هنر پوشاندن، نه پوشیدنی ڪه از نپوشیدن بدتر است!
👈 حجاب یعنی: دارای حریمی هستم ڪه هر ڪسی به آن راه ندارد.
👈 حجاب یعنی: زاده عصر جاهلیت نیستم (وَلَا تَبَرَّجُنَ تَبَرُّجَ الْجَاهِلِیَّة...۳۳ سوره احزاب)
👈 حجاب یعنی: لایڪ ارزشمند خدا، نه لایڪ بی ارزش بوالهوسان.
👈 حجاب یعنی: حاضر نیستم برای پر رنگ شدن، هزار رنگ شوم.
👈 حجاب یعنی: هر ڪسی لایق دیدن زیبایی های من نیست.
👈 حجاب یعنی: آزاد بودن از زندانی به نام: نظر دیگران!!
👈 حجاب یعنی: پوشاندن و نمایان نکردن تمام بدن، نه فقط سر!
👈 حجاب یعنی: بی نیازم از هر نگاهی جز نگاه خدا.
👈 حجاب یعنی: من انتخاب میڪنم ڪه تو چه ببینی.
👈 حجاب یعنی: زرهی در برابر چشمهای مریض.
👈 حجاب یعنی: یک پیله تا پروانه شدن.
👈 حجاب یعنی: احترام به حرمت های الهی.
👈حجاب یعنی: طعمه هوسرانی کسی نیستم.
👈حجاب یعنی: به جای شخص، شخصیت را دیدن.
👈حجاب یعنی: من یک انسانم نه یک وسیله.
👈حجاب یعنی:خون بهای شهیدان.
👈حجاب یعنی: حفاظت از زیبایی.
👈حجاب یعنی: حفاظت از امانت خدا.
👈حجاب یعنی: نماد هویت انسانی.
👈حجاب یعنی: صدفی بر گوهر وجود.
👈حجاب یعنی: محتاج جلب توجه نیستم.
👈حجاب یعنی: زن والاست نه کالا.
👈حجاب یعنی: اثبات تقدس زن.
👈حجاب یعنی: مراقبت از تقوا.
👈حجاب یعنی: اعتماد به نفس.
#حجاب
https://eitaa.com/ahlghalam
این رادار باند ایکس آمریکاست
گرانترین رادار دنیا
قیمت 500 میلیون دلار
به اندازه 83 تانک مرکاوا قیمت دارد
باارزش ترین و دقیق ترین سیستم راداری ساخته شده در دنیا
این رادار آنقدر دقیق است که میتواند در فاصله سه هزار کیلومتری ریز پرنده های بسیار کوچک را در ابعاد پنج سانتیمتر شناسایی کند
محل دقیق پرتاب موشک را از فصله 5000 کیلومتری به محض پرتاب مشخص میکند
یکی از علتهایی که ایران موشکها را از لانچر متحرک پرتاب کرد وجود این رادار بود
حالا بعد این همه تعریف ایرانی ها توانسته اند این غول راداری را در شب عملیات وعده ی صادق در صحرای نگب و در نزدیکی پایگاه نواتیم نابود کنند
نابودی این رادار آنقدر درد داشته است که آمریکایی ها را در شوک فرو برد
اول قدرت اطلاعاتی شناسایی این رادار که کاملا استتار بوده توسط قدرت اطلاعاتی ایران
دوم قدرت جنگال ایران
سوم کور کردن چشمی که رهبر تمام چشمها در شب عملیات وعده ی صادق بود
البته این بخش کوچکی از اتفاقات عملیات وعده ی صادق بود
لطفا منتشر کنید تا همگان بدانند بچه های ما چه شاهکاری کرده اند
#طوفان_الاحرار
#وعده_صادق
#انتقام_سخت
#غزه_مرز_اسلام
https://eitaa.com/ahlghalam
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امام خامنهای: مناطق نفوذ دشمن را شناسایی کنید.
https://eitaa.com/ahlghalam
گویا برای جناب آشنا خیلی سخت است که اتفاقات اینروزهای آمریکا را بدونِ مشابهت سازی و کاملا واضح محکوم کند وگرنه بعید است نداند که نه مثلا اعتراضات در ایران به نسل کشی در غزه بوده و نه در دانشگاههای آمریکا امروز کسی دست به تخریب اموال، حمله به پلیس و حتی دادنِ فحشهای رکیک میزند!
✍ مهدی قاسم زاده
#ناآشنا_به_دین
https://eitaa.com/ahlghalam
❌انقدر بیانصاف نباشید نسبت به انصارالله یمن، کلی زحمت کشیدن که شما بگید سقوط کرده؟
خیر... منهدم شده جــــــانم (:
#بازی_با_کلمات
#عملیات_روانی
#اقتدارِ_جبهه_مقاومت
https://eitaa.com/ahlghalam
14.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حمایت #فائزه_هاشمی از بیحجابی و نظر مرحوم رفسنجانی درباره آثار لقمههای حرام.....
#لقمه_حرامهای_پرادعا
#یارِ_بهائیان
https://eitaa.com/ahlghalam
آیا راه پیشرفت، غربی شدن است؟
✍سید یاسر جبرائیلی
بخش اول
چرا گروهی از کشورها از نظر اقتصادی پیشرفت کرده اند و گروهی دیگر عقب ماندهاند؟ پاسخ به این پرسش همواره یکی از دغدغه های اصلی سیاستمداران و اقتصاددانان در کشورهای در حال پیشرفت است. چه، تعیین سیاستهایی که برای پیشرفت اقتصادی انتخاب می شوند، در گرو نوع پاسخی است که به چرایی پیشرفت دیگران و عقب ماندگی خود میدهند.
پاسخهایی که اقتصاددانان و سیاستمداران لیبرال در ایران به پرسش درباره عقب ماندگی و پیشرفت دادهاند را میتوان به سه دسته تقسیم کرد.
دسته نخست، کسانی هستند که معتقدند پیشرفت اقتصادی نیازمند یک استعداد و توانایی ذاتی است که مردم ایران فاقد آن بوده اند و درواقع، دلایل فرهنگی و نژادی را عامل پیشرفت یا عقب ماندگی میدانند. سپهبد علی رزم آرا که از مخالفان ملی شدن صنعت نفت ایران بود خطاب به نمایندگان مجلس که پیگیر این مسئله بودند گفت: «ما لیاقت لولهنگسازی هم نداریم. ۵۰ سال است که آن را میسازیم ولی ترقی نکرده ایم. ما چطور میتوانیم خودمان صنعت نفتمان را اداره کنیم؟». اکبر ترکان نیز در اظهارات مشابهی میگوید: «بدون تعارف بگویم آیا در فناوری الکترونیک و یا برق و یا صنایع دیگر امکان رقابت را با محصولات کشورهای دیگر داریم؟ بگذارید با خود روراست باشیم، ما به جز پخت آبگوشت بزباش و قورمه سبزی در هیچ تکنولوژی صنعتی نسبت به جهان برتری نداریم».
گروه دیگر که در واقع مفروض گروه نخست را در ریشه های فرهنگی و نژادی پذیرفته است، اتخاذ روش و منش غربی را برای پیشرفت اقتصادی ضروری میداند. سید حسن تقی زاده از روشنفکران عصر مشروطه میگوید: «تنها راه پیشرفت ما این است که از فرق سر تا ناخن پا یکسره فرنگی شویم. من بودم که اولین بار بمب تسلیم به اروپایی را در جامعه ایران منفجر کردم». سید محمد خاتمی نیز نگاه مشابهی دارد: «توسعه به معنای امروزش میوه یا شاخ و برگ تمدن جدید است. اگر آن تمدن آمده، توسعه هم خواهد آمد و به این معنا سخن کسانی که میگویند ابتدا باید خرد غربی را پذیرفت تا توسعه بیاید، سخن بیراهی نیست و این سخن را کامل کنم که علاوه بر خرد و بینش غرب باید منش غربی متناسب با این بینش را نیز پذیرفت».
در سطحی دیگر اقتصاددانان لیبرال قرار دارند که پیروی از اصول اقتصاد بازار، عدم اعمال مدیریت دولت بر اقتصاد و ادغام در نظم اقتصادی تحت مدیریت غرب را برای پیشرفت اقتصادی ضروری می دانند. مسعود نیلی میگوید: «یا باید تفکر مکانیزم بازار و منطق رقابت آزاد را بپذیریم یا اقتصاد دولتی و روشن است که رشد اقتصادی و رفاه عمومی در اقتصاد دولتی قابل دسترسی نیست». محمد طبیبیان درباره ادغام در اقتصاد بینالملل و آزادسازی تجاری میگوید: «توسعه تجارت جهانی دستاوردی است که هم به نفع کشورهای صنعتی بزرگ و هم به نفع کشورهای در حال توسعه است. یعنی تضاد منافعی در کار نیست. هرچه تجارت جهانی گسترده تر میشود مسئله اشتغال و سطح درآمدهای کشورهای جهان سوم بالاتر میرود بنابراین عضویت در سازمان تجارت جهانی در نهایت به نفع کشورهای جهان سوم خواهد بود. موسی غنی نژاد نیز رویکرد مشابهی را تجویز میکند: «فلسفه وجود سازمان تجارت جهانی این است که تمامی موانع مبادلاتی که در دنیا وجود دارد برداشته شود. چون مبادله همیشه به نفع همه طرفین است و از سوی دیگر روابط سیاسی کشورها و صلح نیز تقویت میشود. ارزشها دارند جهانی میشوند. تا زمانی که مجموعه ارزشهای پارادایم ما با سیستم جهانی و اقتصاد مدرن همخوانی نداشته باشد، ممکن است جهانی شدن را به صورت یک واقعیت بپذیریم اما جذب نخواهیم کرد. یعنی منافعی که از آن سود میبریم شاید محدودتر و متزلزل تر باشد».
.
بخش دوم
تفکر لیبرال در ایران هرگاه به قدرت رسیده است، رویکرد اقتصاد بازار و تجارت آزاد را به عنوان بخشی از «تلاش برای غربی شدن» دنبال کرده و اصول بازار آزاد را سرلوحه برنامه ها و سیاستهای خود قرار داده است. در دوره سازندگی که اولین دولت پس از پایان جنگ تحمیلی است، ریل گذاری اقتصاد کشور بر پایه اصول اقتصاد بازار انجام شد و توصیههای صندوق بین المللی پول و بانک جهانی در قالب سیاستهای تعدیل ساختاری در ایران به اجرا درآمد. دولتهای پس از سازندگی نیز یا به دلیل همسویی فکری و یا به دلیل جبر ساختاری نهادینه شده در دوره سازندگی کم و بیش همان سیاستها را ادامه دادند. در دولت یازدهم لیبرالیسم و اصول اقتصاد بازار وارد ادبیات مقامات دولتی شد و اگر تا پیش از آن اتخاذ رویکردهای لیبرال یک تابو محسوب میشد، در این دوره آن تابو شکسته شد. برای نمونه عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی دولت های یازدهم و دوازدهم که تصریح میکرد «لیبرالیسم برای توسعه به میدان آمده است»، پس از خروج دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا از موافقتنامه هسته ای موسوم به برجام، به این دلیل که در شرایط تحریم پیاده کردن اصول اقتصاد بازار نیست، استعفا کرد.
حجت الاسلام حسن روحانی رئیس دولتهای یازدهم و دوازدهم نیز در پیروی از اصول اقتصاد بازار به اندازهای راه افراط را پیمود که حتی در توسعه زیر ساختهای کشور نیز از دولت مسئولیتزدایی کرد و این امور را بر عهده بخش خصوصی دانست: «اصولاً احداث فرودگاه، کشیدن خط آهن، ساخت مسکن یا احداث اتوبان به عهده دولت نیست، بلکه دولت موظف به بهبود شرایط سرمایه گذاری و فضای کسب و کار و ارتقای روابط کشور با دولتهای خارجی است تا امکانات لازم برای سرمایه گذاری بخش خصوصی را فراهم آورد.
از عصر مشروطه تاکنون تفکر لیبرال به دلیل نگاه غلطی که به غرب دارد یک مانع اصلی در برابر پیشرفت ملت ایران بوده است. لیبرالیسم ایرانی به جای تأمل در تجارب غرب ،همواره یا در پی تقلید از مظاهر تمدن غرب بوده، یا از توصیههای غربی پیروی کرده است. در حالی که گفتمان انقلاب اسلامی دقیقاً در نقطه مقابل این رویکرد قرار دارد. آیت الله خامنهای درباره نسبتی که باید با غرب برقرار شود میفرمایند: «برای پیشرفت علمی از همه تواناییهای غربیها استفاده کنید و از شاگردی کردن و یادگرفتن هرگز پرهیز نکنید، زیرا ما از شاگردی کردن ننگمان نمی آید بلکه از همیشه شاگرد ماندن ننگمان می آید. هیچگاه به برنامه ها و توصیه های غربیها اعتماد نکنید».
در کتاب «دولت و بازار» نشان دادهام که اولا اقتصاد بازار و مشخصاً رویکرد تجاری برخاسته از آن یعنی تجارت آزاد، دارای انحرافات اساسی در مبانی انسان شناختی است و نقصهای فراوان منطقی دارد. ثانیاً کشورهای پیشرفته امروزی که پرچمدار اقتصاد بازار هستند، تنها در ادواری به این شعار پایبندی نشان دادهاند که همسو با منافعشان بوده و هرگاه اقتصاد بازار را در تعارض با منافع خود دیدهاند، بدون تعارف آن را کنار گذاشتهاند. ثالثاً رویکرد اقتصاد بازار و برنامهها و توصیه های غرب به ملل در حال پیشرفت یا عقب مانده بر مبنای این رویکرد، طرحی هوشمندانه برای تداوم استعمار است.
https://eitaa.com/ahlghalam
🔴 گنج پنهان لیبرالیسم در ایران؟!
🔹مجله #تجارت_فردا تصاویر تعدادی از اساتید اقتصاد را از #مسعود_نیلی گرفته تا #موسی_غنینژاد، لیست کرده که چرا از دانش آنها استفاده نمیشود!
جهت اطلاع مینویسم که سیاست ها و برنامه های اقتصادی اجرا شده در سه دهه اخیر در جمهوری اسلامی دقیقا نسخه های تجویز شده توسط همین افراد بوده است . دولت های مختلف از اصولگرا تا اصلاحطلب همه تابع نسخه های این گنج پنهان بودند. همین حالا هم طبق نسخه های همین افراد سیاست های اقتصادی کشور در دولت رئیسی تنظیم و اجرا میشود مثل حذف یارانه ها و جهانی سازی قیمت ها و شناور سازی نرخ ارز ، خصوصی سازی های بی رویه صنایع مادر و.....
اینها همان سرمایه های پنهان لیبرال سرمایه داری صهیونیسم جهانی در ایران هستند. سالهاست به اسم صاحبان علم اقتصاد، نظام آموزش عالی و نظامات کارشناسی کشور را قبضه کرده اند و اجازه هیچگونه تحقیق و پژوهش یا تجویز نسخه های غیر لیبرالی در حوزه حکمرانی اقتصادی را به هیچکس نمیدهند...
جنگ امروز حزبالله دقیقا باید جنگ با همین گنج های پنهان لیبرال سرمایه داری در داخل کشور باشد.
https://eitaa.com/ahlghalam
با موجوداتی هموطن هستیم که:
● مخالف اعدام یک نفر هستند و همزمان از قاتل ٣۴ هزار نفر حمایت میکنند!
● «آریایی» ترین انسانهای چند هزار سال اخیر هستند اما همزمان از حمله اسرائیل به ایران دفاع میکنند.
● «وطن پرست» هستند اما با تجزیه طلبان ائتلاف میکنند.
● «دموکراسی خواه» هستند اما آزادی را در پسر دیکتاتور سابق ایران میجویند.
● «مبارز» و «کنشگر» هستند اما حاضر نیستند برای براندازی جمهوری اسلامی، به ایران بازگردند!
● بدنبال پست و مقام در فردای براندازی هستند، اما نمیخواهند برای آن هزینهای پرداخت کنند!
● «الگو مبارزه» شان گاندی و ماندلا است، اما برای مجیدرضا رهنورد و نوید افکاری، دست و هورا میکشند!
#هُرهُری_مذهبان
https://eitaa.com/ahlghalam