18.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینو همه ببینین هم مخالفین رهبری هم موافقین رهبری
مخالفین یکم خجالت بکشند و کمتر حرفهای بی پایه و اساس بگویند...
موافقین هم لطفا نشر حداکثری کنند🙏
https://eitaa.com/ahlghalam
فرمانده سپاه روح الله: اگر اقدام نظامی نمیکنند، جرات ندارند
ایسنا نوشت: فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: دشمن تنها در فضای مجازی احساس قدرت می کند و این اشکال به دلیل کم کاری ماست.
https://eitaa.com/ahlghalam
⭕ فرمانده نیروی هوایی آمریکا در خاورمیانه روز چهارشنبه نسبت به "رشد" روابط نظامی بین ایران و روسیه هشدار داد و گفت فناوری مشترک پهپادی بین مسکو و تهران موجب نگرانی شدید ما میشود.
♦️نگران نباشید بابا!!!اینا همش فتوشاپه!!!!
♦️مدتها خودتان و نوچه های کوته فکرتان همین رو گفتیید، پس از چی میترسید؟!!!
#غربیها_پرهیاهوی_توخالی
https://eitaa.com/ahlghalam
⭕️ تشریح جنگ سوم قره باغ-آرتساخ
نیرو های دفاعی آرتساخ بیش از ۲۰۰ کشته و زخمی دادند!
لازم به ذکر است کل نیرو ها ۵۰۰۰ نفر بودند!
درگیری عمدتاً هوایی و از راه دور بود!
پهپاد ها ، موشک ها و آتش توپخانه ها ۷۵ درصد نبرد را تشکیل میداد و نیرو زمینی شورشیان شمال غرب از ترس گسترش آمار تلفات شورشیان از درگیری زمینی تا حد ممکن اجتناب و صرفا برای جو روانی مناطقی که نیرو های روسیه آنها را تخلیه کرده بودند را اشغال میکردند !
بیش از ۷۸ درصد مهمات نیروی دفاعی آرتساخ استفاده شدند!
مهمات سنگین از جمله پهپادها، توپخانه و بخشی از تانک ها به ارتش روسیه تحویل داده شده بود که باعث وضعیت وخیم برای آرتساخ شد همچنین ۹ ماه محاصره وضعیت را وخیم تر کرده بود دیگر حتی غذا و دارو نیز وجود نداشت.
بمباران مناطق غیرنظامی نیز باعث کاهش روحیه نیرو ها شده بود.
حملات در تمامی جهات آغاز شده بود و این برای یک ارتش ۵ هزار نفره بسیار سنگین بود.
انهدام زرادخانه های آرتساخ نیز وضعیت را وخیم تر کرد.
وجود ستون پنجم ها به وضوح حس میشد.
نبود تسلیحات مقابله با پهپاد ها دو سال پیش به ارمنستان گزارش شد اما پانشینیان با تعویق انداختن آن تا محاصره آرتساخ وضعیت را وخیم تر کرد!
قوای حداقل ۶۰ هزار نفری باکو و مستشاران ترکیه و اسرائیل در کل ۲۴ ساعت همکاری میکردند.
https://eitaa.com/ahlghalam
کشت موز گلخانه ای در بوشهر
بوشهر- ایرنا- مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: ۲طرح پایلوت موز از ارقام ازمان (پابلند) و کاواندیش (پاکوتاه) در دو شهرستان این استان به صورت پایلوت کشت شده بود که با مدیریت فنی به مرحله برداشت با عملکرد بالا رسیده اند.
https://eitaa.com/ahlghalam
اجازه کوچکترین تغییر در ژئوپولتیک منطقه را نمیدهیم/ جمهوری آذربایجان و ارمنستان مشکل خود را با گفتوگو حلکنند
رئیسجمهور در نشست مطبوعاتی با رسانههای خارجی و آمریکایی:
🔹 تنش بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان اصلا پذیرفته نیست، موضوع میتواند با گفتوگو حل شود
🔹بارها اعلام کردهایم که تنش بین همسایگان میتواند با وساطت سایر همسایگان به خصوص همسایه قدرتمندی مثل ایران حلوفصل شود
🔹جمهوری اسلامی ایران تا کنون بین دو کشور واسطهگریکرده و پیامهای خود را به هر دوطرف رسانده است
🔹نسبت به وضعیت مرزی و ژئوپولتیک منطقه حساس هستیم و به هیچ عنوان اجازه کوچکترین تغییر در ژئوپولتیک منطقه را نمیدهیم
https://eitaa.com/ahlghalam
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🔘🔘واکاوی رویکرد ترکیبی ایران در مواجهه با تنشزایی جمهوری آذربایجان🔘🔘
🔘 در روزهای گذشته بار دیگر شاهد تشدید تحرکات تنشزای جمهوری آذربایجان در منطقه قفقاز جنوبی و اوج گیری این گمانه زنی که احتمالا باکو قصد دارد، جنگی تازه را علیه ارمنستان به راه بیندازد، بوده ایم.
🔘در این راستا، تصاویر و ویدئوهای مختلفی از گسیل شدن سیل قابل توجهی از ادوات زرهی و نظامی ارتش جمهوری آذربایجان به سمت مناطق مرزی با ارمنستان منتشر شده و البته که ارمنستان نیز به واسطه برگزاری یک رزمایش مشترک با آمریکا و همچنین تقویت خطوط مرزی خود سعی کرده به تهدیدات باکو پاسخ دهد.
🔘با این همه، نکته مهم در قالب معادله مذکور، نوعِ واکنش ایران به عنوان یک بازیگر موثر منطقه ای نسبت به تنشزایی های کنونی جمهوری آذربایجان در قفقاز جنوبی است. در این رابطه، تهران عملا رویکردی ترکیبی را در پیش گرفته و سعی داشته پالس های معناداری را به طرف های منطقه ای و فرامنطقه ای ارسال کند.
🔘در این راستا، به طور خاص می توان به سه پرده از کنشگری فعال ایران در مواجهه با بحران امنیتی جدید در قفقازجنوبی اشاره کرد.
🔘🔘یک: تشدید رایزنی های سیاسی و دیپلماتیک با جمهوری آذربایجان و ارمنستان
در روزهای گذشته شاهد آن بوده ایم که ایران طیف متنوعی از ارتباطات سیاسی و دیپلماتیک را با مقام های ارمنستانی و مخصوصا مقام های جمهوری آذربایجان در دستورکار قرار داده است.
🔘در این راستا یک هیات بلندپایه نظامی نیز از کشورمان عازم باکو شده اند و رایزنی های مبسوطی را با مقام های جمهوری آذربایجان داشته اند. در این چهارچوب، تهران سعی کرده ضمن اعلام تعهد خود به صلح در منطقه و همچنین اعلام آمادگی اش جهت کنشگری فعال برای کاهش سطح تنش ها میان باکو-ایروان، از ابزارهای نرمِ قدرت جهت پایان دادن به بحران در قفقاز جنوبی استفاده کند. این رویکرد تهران از دو جنبه مهم، بسیار منطقی به نظر می رسد:
🔘اولا، در حوزه روابط میان کشورها در عرصه روابط بین الملل، تا جای ممکن باید از ابزار مذاکره و تعامل جهت حل مشکلات و بحران ها استفاده کرد و اینکه از همان آغازِ کار از ابزارهای قدرت سخت استفاده شود، چندان منطقی و معقول به نظر نمی رسد.
🔘 مساله ای که ایران در تمامیت خود به آن متعهد بوده و تشدید رایزنی های دیپلماتیک و نظامی ایران در روزهای گذشته به ویژه با جمهوری آذربایجان نیز نمودی عینی از همین مساله بوده است.
🔘دوم اینکه رایزنی های سیاسی و گفتگو، می توانند تا حد زیادی سوتفاهم ها را رفع و در صورت بهانه جویی های یک دولت، اهرم های بهانه جویی آن را تا جای ممکن تضعیف کنند.
🔘در واقع، مذاکره و گفتگو می تواند به اقدامات احتمالی سخت ایران در آینده که در واکنش به اقدامات جمهوری آذربایجان انجام خواهند شد، مشروعیت بیشتری ببخشند و البته که چالش های جدی را برای باکو از حیث پیشبرد دستورکارهای مطلوبش ایجاد کنند.
🔘🔘دو: تاکید بر خط قرمزهای منطقی ایران
مقام های ارشد کشورمان در مدت اخیر بارها و بارها بر خط قرمزهای ایران در قالب تحولات مرتبط با حوزه قفقازجنوبی تاکید داشته اند. در این رابطه به طور خاص به این نکته اشاره شده که ایران تغییر در مرزهای ژئوپلیتیکی منطقه را به هیج عنوان نمی پذیرد.
🔘 مساله ای که مسوولان نظامی و سیاسی کشورمان بارها آن را تکرار کرده اند و سعی داشته اند تا جای ممکن نسبت به این موضوع و تبعات آن هشدار دهند.
🔘با این حال، باید توجه داشت که در پسِ این قبیل موضع گیری های مقام های کشورمان، یک منطق قابل دفاع نیز نهفته است و آن حراست از منافع ملی مشروع ایران است.
🔘توجه داشته باشیم که جمهوری آذربایجان در وضعیت کنونی در تنش زایی های خود علیه ارمنستان و به صورت ضمنی علیه ایران، تحت تاثیر تحریکات رژیم اشغالگر قدس، انگلستان، ترکیه و ناتو است
🔘 که هر کدام از این بازیگران، اهدافی را در سر دارند که شاید نقطه اشتراک تمامی آن ها، تضعیف اهرم های قدرت منطقه ای و بین المللی ایران است. در این فضا، واکنش منطقی ایران تقابل با دستورکارهای نامشروع طرف های ذکر شده است.
🔘در عین حال، باید توجه داشت که ایران این نکته را نیز روشن کرده که ادعاهای به اصطلاح تاریخی باکو در مورد تملک سرزمین های گسترده از ارمنستان، چندان منطقی نیستند
🔘کما اینکه اگر بحث ادعاهای تاریخی مطرح باشد، ایران(در زمان قاجار) به عنوان کشوری که کشورهای کنونی منطقه قفقاز جنوبی را در قالب قراردادهایی به اجاره بلند مدت روسیه درآورده، از همه بازیگران منطقه ای در این عرصه مدعی تر است(کما اینکه دوره زمانی اجاره مذکور نیز به پایان رسیده است).
🔘در عین حال، ایران این مساله را نیز برای باکو روشن کرده که اقدامات تتش زای آن در قفقاز جنوبی و تلاشهایش جهت ایجاد دالان تورانی، جدای از اینکه حامل تهدیدات و مخاطرات سیاسی و امنیتی برای ایران است، در عین حال، بر منافع درآمدی و مراودات اقتصادی کشورمان از مجرای راه های ارتباطی منطقه نیز تاثیرگذاری بدی دارد.
🔘 توجه به این مساله در کنار نامشروع بودن ادعاهای ارضی جمهوری آذربایجان علیه ارمنستان، ایران را در اتخاذ رویکردهای تقابلی در برابر باکو مصمم تر می کند.
🔘مجموع این مسائل تداعی کننده یک واقعیت هستند: ایران در پسِ موضع قاطع خود در رابطه با بحران آفرینیهای جمهوری آذربایجان در منطقه قفقاز جنوبی، منطقی استوار و مستدل دارد و از آن قویا حمایت می کند.
🔘 البته که ایران این نکته را نیز روشن کرده که در مورد منازعات ارمنستان و جمهوری آذربایجان، بر اساس آنچه برخی سعی در تبلیغ و ترویج آن دارند، حامی صد درصدی ارمنستان نیست و مثلا تهران اخیرا در مورد برگزاری رزمایش مشترک میان ارمنستان و آمریکا به ایروان هشدارهایی را داده بود. در این فضا، ایران سعی دارد تا در مقام یک میانجی گر فعال و بی طرف، به تقویت صلح و ثبات در منطقه کمک کند.
🔘🔘سه: ایران و تاکید بر اهرم قدرت سخت در مواجهه با تحرکات نامشروع
در نهایت باید گفت که ایران به صورت ضمنی و آشکار به تمامی طرف های درگیر در بحران کنونی قفقاز جنوبی هشدار داده که در صورت به خطر افتادن منافع کشورمان و پیاده سازی نیت هایی جهت تغییر مرزهای ژئوپلیتیک منطقه هیچ تردیدی به خود جهت حراست از منافعش و برخورد با خاطیان راه نمی دهد و البته که این رویکرد ایرن کاملا متکی به منطق مستدل این کشور در مواجهه با صورت مساله بحران مذکور است.
🔘در واقع، ایران با این رویکرد خود این پیام را می رساند که صبر تهران نیز بی انتها نیست و در صورت لزوم، ایران آماده تقابل با نیت های شوم در مجاورت مرزهای خود است.
جهان نیوز
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
https://eitaa.com/ahlghalam
7.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نمایندۀ رژیم صهیونیستی که قصد اخلال در سخنرانی رئیسی را داشت، بعد از اخراج از صحن سازمان ملل کجا رفت؟
https://eitaa.com/ahlghalam
هموطن بیحجابم! از تو متنفر نیستم.
امروز که وسط پاساژ ما راه میرفتی و چشم مردهای هوسران را به خود جلب کرده بودی که هیچ کدامشان تو را «باشرافت» نمیدانند، فقط دلم برایت سوخت.
چطور ساده دلانه در ذهنت فرو کردند با برداشتن روسری و لخت کردن سر و گردنت، به آزادی رسیدی! به حقوق زنانگی ات رسیدی.
از اینکه چطور تو را فریب دادند که آنچه «حقوق مردها» است، یعنی: لخت دیدن زنها.. را در ذهن تو به عنوان «حقوق زنها» قالب کردند.
من فقط دلم برایت سوخت که چطور از این همه حق،
حق آرامش،
حق امنیت،
حق محیط پاک،
حق مترو و اتوبوس امن،
حق خانواده سالم و..
فقط «حق لخت شدن» را به عنوان «حقوق زن» به تو چپاندند.
هموطن بیحجابم،
شاید خیلی از مردها به تو نگویند. اما من میگویم. در دل تمام مردها، زن بیحجاب، هرگز «زن نجیب» نیست، «زن قابل احترام» نیست. «زن باحیا» نیست.
حتی اگر هزار سال بگذرد، این طبیعت ما مردهاست.
در چشم ما زن بیحجاب، «زن ارزان» است، «زن مفت و بی ارزش» است که فقط ابزار جنسی است و بس. آنقدر بی ارزش که بجای مغزش باید موها و بدنش را نشان دهد تا جلب توجه کند. در نظر مردها، زن فقط و فقط بخاطر «حیا» و «پاکی» اش، بخاطر آن لبخند خجولش، جذابیت حقیقی دارد. نه بخاطر برهنه بودنش.
❌ امروز که روسری برداشتی، شاید ندانی آخرش چه میشود.
اما بنشین و ببین، روزی که شوهرت به همین ارزانی که تو را در اختیار دیگران میگذارد، زنهای دیگر را هم به حریم تو بیاورد!
هموطن بیحجابم! اگر امروز طلاق و خیانت و اعتیاد و بزهکاری ۱۰ از ۱۰۰ است، بنشین و ببین، نتیجه «آزادی» یا درست تر بگویم آنچه به اسم «آزادی در ذهنت فرو کرده اند»
چند سال دیگر در ایرانِ نجیب من بیرون خواهد زد. روزی خواهد آمد که آمار هولناک طلاق و خیانت و اعتیاد و قتل های خانگی به همان آمریکا و انگلیس خواهد رسید.
(هر 2 ثانیه تجاوز به یک زن و… ) آن وقت دیگر برگشت به جامعه سالم، جامعه امن و خانواده محور محال است.
بنشین و ببین، دروغ مضحک «بیحجابی عادی میشود» چطور باعث عادی شدن تجاوز و خیانت و زن بازی ها خواهد شد. آخر این راه، همین است و بس.
اما هموطن باحجاب من! ممنونم از فداکاری ات برای حفظ خانواده ایرانی. ممنونم که با زحمت، خود را می پوشانی تا چشم من، تا قلب من و آرامش همسر من حفظ شود. ممنونم که در روزگار بی ناموس ها، هنوز حیا و شرف و پاکی در وجودتان هست. سر تعظیم در برابر انسانیت و پاکیزگی ات فرود میآورم، ای خواهر باحیای من.
📚برگرفته از کتاب سيزده چهارده (حجاب و حیا در آینه حکایات تاريخي و تجربه نزديک به مرگ)، نشر شهید ابراهیم هادی
https://eitaa.com/ahlghalam
زن زندگی آزادی در دنیا
🔰 قسمت دوم #فیلیپین
🖋 قدرتهای استعماری دنیا در طول تاریخ، بارها از بهانه #نجات_زنان برای توجیه #استعمار کشورهای دیگر استفاده کردند. یکی از این کشورها #فیلیپین است که آمریکاییها برای تداوم حضور استعماری خود در این کشور، از بهانه نجات زنان استفاده کردند.
🖋آمریکایی ها که اکنون در دنیا به بهانه #پوشش_زنان و #حجاب، در دیگر کشورهای دنیا مداخله میکنند، روزگاری در اوایل 1900 میلادی برای اقناع افکار عمومی کشور خودشان و دیگر کشورهای دنیا، بهانه دخالت در فلیپین را #پوشش_کم زنان فیلیپینی اعلام کردند و با انتشار تصاویری #برهنه، زنان فیلیپینی را #منحرف و بیش از حد #جنسی نشان دادند.
🖋 آمریکایی ها، فیلیپینیها را #وحشی و #نامتمدن معرفی میکردند که مانند کودکی نیازمند مراقبت هستند، رئیس جمهور مککینلی بیان کرد: «وظیفه ما به عنوان نگهبان این است آنها را به بلوغ برسانیم».
🖋 در همین راستا، آمریکاییها، زنانی را برای #آموزش_پوشش به زنان فلیپینی استخدام کردند و برای مثال در آموزش و پرورش فلیپین ورود کرده و #پوشش_اجباری برای دانشآموزان قرار دادند.
🖋 اینگونه بود که آمریکا با استفاده از ابزار تبلیغاتی توانست افکار عمومی دنیا را جهت تداوم استعمار فیلیپین اقناع کنند به بهانه #نجات_زنان
فیلیپین در حال حاضر به یکی از مراکز #صنعت_سکس در دنیا تبدیل شده است، و بیشترین ظلم به زنان و دختران آنجا اتفاق میافتد.
📚 منتظر کتاب #ناگفته_های_صورتی باشید...
https://eitaa.com/ahlghalam