6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌اگه جمهوری اسلامی نبود، الآن ما با همهی دنیا در صلح بودیم!
#شبهه
https://eitaa.com/ahlghalam
▪️۲۴ آبان ، سالروز رحلت علامه طباطبایی (ره): گاهی یک عصبانیت، بیست سال انسان را به عقب میاندازد.
▪️علامه طباطبائي (قدس سره) ميفرمودند: در مدرسه ايستاده بودم و متوجّه شدم کسی دست خود را روی شانۀ من گذاشت. برگشتم، مرحوم آیت الله آقاي قاضي (قدس سره) را دیدم. ایشان فرمودند: «فرزندم، اگر دنيا ميخواهي نماز شب بخوان، اگر آخرت ميخواهي نماز شب بخوان، اگر هم دنيا و هم آخرت را ميخواهي، نماز شب بخوان»
🌹شادی روحشان صلوات
https://eitaa.com/ahlghalam
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌠☫﷽☫🌠
🎥 استقبال شخص رئیسجمهور برزیل از اتباع برزیلی بازگردانده شده از نوار #غزه
🔸لولا دا سیلوا: من خشونتهای زیادی تا این سن دیدهام اما هرگز چنین خشونت وحشیانه و غیرانسانی علیه مردم بیگناه ندیده بودم.
🔸اسرائیل با کشتن زنان و کودکان بیگناه در حال اقدامهای تروریستی است. #طوفان_الاقصی
https://eitaa.com/ahlghalam
🎥 جنگ رسانهای صهیونیستها
❌ در این ویدیو یک پرستار میگوید حماس وسایل پزشکی را از بیمارستانها میرباید، با پیدا کردن صفحات اجتماعی این پرستار مشخص میشود که وی صهیونیست است😁
❌ جنگ نظامی و سیاسی رو باختن؛ الآن با دروغ و کلک وارد جنگ رسانهای شدن ✌️
https://eitaa.com/ahlghalam
🔴 غیررسمی _ خبرهای تایید نشده از هلاکت ژنرال آمریکایی توماس هارلی» در هولوکاست تانک که برای نیروهای اسرائیلی در غزه رخ داد.
ژنرال هرلی کارشناس ارشد وزارت دفاع ایالات متحده در زمینه جنگ چریکی در موسسه مطالعات استراتژیک نظامی است.
#طوفان_الاقصی
https://eitaa.com/ahlghalam
🔴زیاد النخاله: به اشغالگران اعلام کردیم که هرچقدر به مقاومت فشار بیاورید برای آزادی اسرایتان، هیچ فایده ای ندارد؛ باید شروط مارا بپذیرید
🔻در حال حاضر غیرنظامیان و نظامیان صهیونیست را جدا کردیم؛ و در مرحله اول اگر میخواهید غیرنظامیان را آزاد کنید باید زنان و کودکان ما را هم از بند اسارت رها کنید.
#اخبار_مقاومت_اسلامی
https://eitaa.com/ahlghalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 دزدیِ باستانی صهیونیستها!
موسی حقانی در برنامه «به افق فلسطین»: رژیم صهیونیستی در زمان پهلوی بیشترین اشیای باستانی را از ایران برد!
https://eitaa.com/ahlghalam
15.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 جاسوسی به روش یک قوم مظلوم و سرگردان!
⬅️ اسنادی محرمانه از چگونگی نفوذ و جریانسازی یهودیان در کشورهای مختلف...
https://eitaa.com/ahlghalam
🔴تصویر کمتر دیده شده از مقام معظم رهبری، سردار قاآنی و ادواردو انیلی
🌹۲۴ آبان ۱۴۰۰ بیست وسومین سالگرد شهادت مظلومانه دکتر "ادواردو (مهدی) آنیلی" به دست شبکه ترور صهیونیسم جهانی
♦️کسی که مالکیت کارخانجات بزرگ لامبورگینی، فراری، فیات ومالکیت باشگاه یوونتوس و.. را با محبت اهل بیت(ع) عوض کرد... روحش شاد و یادش گرامی🤲🤲🌺🌺🌺🌺
https://eitaa.com/ahlghalam
♦️«ادواردو آنیلی» و ثروتی که صهیونیستها بالا کشیدند/ شهیدی که دوست نداشت مازراتی بابایش را سوار شود
♦️۱۵ نوامبر سال ۲۰۰۰ میلادی «ادواردو آنیِلی» که آرزو نداشت «مازراتی» و «فراری» سوار شود در ایتالیا درگذشت و مقامات گفتند خودکشی کرده و خیلیها گفتند به قتل رسیده و مسلمانان گفتند به شهادت رسیده. ماجرا از چه قرار بود؟
«ادواردو آنیلی» آرزو نداشت مازراتی و فراری سوار شود چون همه مازراتیها و فراریها مال خودشان بود و اصلا خودشان میساختند؛ کارخانهاش را داشتند!
ادواردو تنها پسر و وارث «جیانی آنیلی» بود که مالک شرکت سرمایهگذاری «اکسور» بود که این شرکت مالک کارخانههای خودروسازی فیات و فراری و مازراتی و آلفا رومئو و لانچیا و ایویکو بود و مالک شرکتهای بزرگ و معروف در صنعت ساختمانسازی و راهسازی و بالگردسازی و طراحی مد و لباس بود و البته چند کارخانه بزرگ تولید قطعات صنعتی و چند بانک خصوصی و چند شرکت تولید لوازم پزشکی و... هم داشت.
خلاصه وضعیتی بود که ادواردو به عنوان وارث این امپراتوری مالی، میلیاردر نبود؛ بلکه سوپرمولتی میلیاردر بود؛ درآمد سالانه خانواده آنیلی که «خانواده سلطنتی» ایتالیا لقب دارد در سال ۲۰۰۰ حدود ۶۰ تا ۸۰ میلیارد دلار برآورد میشود.
ادواردو از جوانی دنبال ادبیات و مذهب و عرفان و حقیقت بود و معلوم است که خیلی زود هم مسلمان شد؛ «در نیویورک که بودم یک روز در کتابخانه... چشمم افتاد به قرآن. کنجکاو شدم که ببینم در قرآن چه چیزی آمدهاست. آن را برداشتم و شروع کردم به ورقزدن و آیاتش را به انگلیسی خواندم. احساس کردم که این کلمات، کلمات نورانی است و نمیتواند گفته بشر باشد. خیلی تحت تأثیر قرار گرفتم، آن را امانت گرفتم و بیشتر مطالعه کردم و احساس کردم که آن را میفهمم و قبول دارم» بعد هم خیلی زود شیعه شد و نامش شد مهدی.
ادواردو در ایران چه میکرد؟
ادواردو چند بار به ایران آمد و خب جاهایی هم رفت؛ رفت به دیدار امام خمینی (ره) و پیشانیاش را امام (ره) بوسیدند و با آیتالله خامنهای هم دیدار کرد و به زیارت امام رضا (ع) هم رفت. نماز جمعه هم رفت؛ سال ۱۳۶۰ بود. ادواردو انقلاب ایران را ستایش میکرد و پر از شور و احساس بود و پس از دیدار با امام (ره) نوشت: «به نام خدای بخشنده مهربان. یک شهروند از ایتالیا امروز به دیدار امامخمینی آمد. او برای ادای احترام به جمهوری اسلامی و شیعیان آمده است. او از بابت آنچه که انقلاب در پیشرفت هدف به نام خدا روی زمین در این عصر انجام داده از رهبر انقلاب تشکر کرد.»
از قضای روزگار!
معلوم است ادواردو با ظلم، هر جایی که اتفاق میافتاد و با صهونیستها سر سازش نداشت و از حقوق فلسطینیها دفاع میکرد و از اسلام و تشیع دفاع میکرد. برخی اطرافیانش هم به او هشدار میدادند که مراقب صهیونیستها باشد، ولی ادواردو چشمش را به روی حقیقتی که دیده بود، نمیبست. اینطوری شد که وقتی رسانهها خبر دادند که پیکرش زیر یک پل پیدا شده و علت درگذشتش خودکشی و سقوط از ارتفاع ۸۰ متری بوده، خیلیها باور نکردند. بهویژه آنکه خواهرزاده ادواردو که وارث و مدیر اموال و ثروت خانواده آنیلی شده بود «جان الکان» بود که یهودی بود و از قضای روزگار پدر و پدربزرگش از صهیونیستهای فعال و مشهور دوران بودند!
پس از درگذشت ادواردو، روزنامهها و رسانههایی بودند که موارد مشکوک درباره درگذشت ادواردو را بررسی کردند و آخرش معلوم نشد محافظان ادواردو کجا بودند و چرا هیچکسی او را در مسیر خانهاش تا پل محل سقوط ندیده بود و چرا هیچکسی او را پیش از سقوط یا حین سقوط ندیده بود و چرا پیکرش را با دقت کالبدشکافی نکردند و سریع دفن کردند.
اینطوری بود که مسلمانان و شیعیان و خیلیها که چشمشان باز بود و هست، میدانند که توطئه صهیونستها در کار است و ادواردو بهخاطر مذهب و عقایدش شهید شد.
تنها هدف و اسطوره در این زمانه
در پایان بهعنوان حسنختام سخنانی از ادواردو را بخوانیم تا معلوم شود چه فکرهایی در سرش بوده و چه حال و هوایی داشته پیش از شهادت: «زمانی که ما در آن زندگی میکنیم دوران افول ارزشهاست؛ تنها هدف و اسطوره، پول جمعکردن است. پولپرستی بسیار بدتر از موادمخدر است. ما همه از رواج موادمخدر در میان جوانان نگرانیم، ولی متوجه نیستیم که در حال ورود به دنیایی هستیم که اساس آن بر میزان حساب بانکی اشخاص پایهریزی شده است، اما تمام اینها پایان مییابند و به اعتقاد من در آینده پس از یک شبهرنسانس وارد عصری میشویم که دیگر بر پایه خردگرایی و تجربهگرایی دکارت نیست.»