▪️کیسینجر سیاستمدار و استراتژيست آمریکایی که عامل قتل و کشتار در نقاط مختلف دنیا هست، از نظر روزنامه اصلاحطلب هممیهن، قابل احترام محسوب میشود؟!
تروریست های کرواتی شیک و اتو کشیده
https://eitaa.com/ahlghalam
7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 جیمی کارتر رئیس جمهور سابق آمریکا به فلسطین رفته و پس از دیدن اوضاع شوکه میشود
خبرنگار از او میپرسد : چه دیدی ؟
او میگوید : یک شکنجه ی حقوق بشری در حال رخ دادن است
خبرنگار میپرسد : پس چرا کاری نمیکند؟
او میگوید : من به عنوان یک مسیحی در سیاستِ آمریکا به همراه خیلی های دیگر متعهد به یک قانون هستیم. آن قانون میگوید هرچه رژیم صهیونیستی هر زمان انجام داد باید مورد حمایت قرار بگیرد و در عین حال باید با رسانه افکار عمومی را برای پذیرفتن آن متقاعد کرد.ماموریت آیپک که به طور ویژه بر این مهم تمرکز دارد حمایت از صلح نیست. ما مامور به حمایت از سیاست های اسرائیل هستیم. هرچه که باشد....
https://eitaa.com/ahlghalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این دیگه مهره جمهوری اسلامی نیست
نخست وزیر ایتالیاست
اینو نشون کشته مردههای تمدن غرب بدید که
ببینند عاشق چه لجن و تعفنی شدن!!
"سیدمنصور موسوی"
🇮🇷نیمه پنهان
____
فرانسه مدعی حقوق بشر در حرف و استثمارگر منابع کشورهای محروم در عمل.
وضعیت مدعیان دنیا
♦️پ.ن: دنیا در حال تحول و بیداری و ظلم ستیزی میرود، ولی متاسفانه در ایران عده ای جهت عکس حرکت میکنند و غرب برایشان مهد آزادی! تلقی میشود! بهقول یکی از دوستان میگفت ، #عدهای _در۲۲بهمن_تازه_شاه_پرست_شدند!
حالا حکایت این حضرات هست،همه عالم به پوچ بودن شعار غرب و لیبرالیسم پی بردند اینها هنگام افول غرب ، تازه غرب پرست شدند!!!
https://eitaa.com/ahlghalam
⚫️شهیده ناصیفه مزرعانی از اسرای زن آزاده لبنانی بود که سال ها در زندان خیام در حبس رژیم اشغالگر بود و در جنگ تموز در سال 2006 میلادی مجروح شد و دیروز به همراه فرزندش در بمباران رژیم صهیونیستی در منزلش در جنوب لبنان به شهادت رسید.
https://eitaa.com/ahlghalam
📌 دو تحول مهم در میدان غزه در اولین روز پساآتشبس
🔻 روز گذشته و در اولین روز پس از آتشبس، شاهد دو تحول مهم در میدان نبرد غزه بودیم:
اول، ورود قدرتمند و گستردهتر گروهانهای قدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی:
🔹 این نیروها در روزهای منتهی به آتشبس عملیاتهای خود خصوصا در محورهای زمینی را افزایش دادند، اما در اولین روز پساآتشبس، شاهد شلیکهای راکتی و خمپارهای متوالی جهاد در شهرکهای غلاف غزه، گوشدان و حتی قدس بودیم.
🔸 رژیم صهیونیستی در اردیبهشت ماه امسال با ترور ۱۱ نفر از فرماندهان ارشد میدانی گروهانهای قدس، به خیال خود به دنبال فروپاشی سازمان رزم جهاد بود؛ این ورود قدرتمند نشاندهنده ترمیم جهاد در ماههای اخیر توسط پشتیبانان است.
🔹 اهمیت دیگر این ورود، اسرایی است که در دست جهاد است. در مذاکرات آتشبس، دشمن صهیونیستی تاکید دارد که مسئول اسرا حماس است و تلآویو فقط حماس را در این زمینه مسئول میداند حال اینکه مسئولان حماس بارها تاکید کردهاند که دهها تن از اسرا در دست گروههایی چون جهاد و ... هستند.
دوم، استفاده مقاومت از همه ابزارها در غزه:
🔹 در حالی که روز گذشته در خبرها آمده بود که رژیم به دنبال ایجاد یک منطقه حائل با غزه پس از جنگ است، مقاومت نیز یک کمربند آتش به عمق ۴۰ کیلومتری در غلاف غزه به وسیله شلیک انبوه راکت و خمپاره ایجاد کرد.
🔸 همچنین با هدف قرار دادن متوالی تلآویو و گوشدان، علاوه بر ارسال پیام حفظ آمادگی و توان مقاومت، از اهرم فشار ساکنان سرزمینهای اشغالی استفاده کرد زیرا در این دور از نبرد، فشار افکار عمومی اراضی اشغالی بر سران تلآویو برای توقف جنگ، از اهمیت بسزایی برخوردار است.
🔹 در این روز همچنین عملیاتهای کمین و انهدام به وسیله یگانهای ضدزره مقاومت با موفقیت اجرا شد که خود نشاندهنده حفظ و بازیابی سازمان رزم مقاومت اسلامی و بازشناسایی مواضع دشمن است.
https://eitaa.com/ahlghalam
🎥واکنش عموپورنگ به ترویج فساد توسط ساسی مانکن
https://eitaa.com/ahlghalam
👆تصاویر اولیه از مستشاران نظامی شهید شده سپاه پاسداران در سوریه
🔻روحشان شاد
https://eitaa.com/ahlghalam
23.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺یه مقایسه ساده بین مردم ایران و فرانسه با دوربین مخفی
https://eitaa.com/ahlghalam
🔰 این فقط بخشی از متن کتاب جامعهشناسی سیاسی اثر احمد نقیبزاده است که صراحتا به گفتمان سازش میپردازد و به جمهوری اسلامی اتهام میزند. جالب اینکه این کتاب توسط «سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی در دانشگاهها» چاپ شده و از مهمترین منابع کنکور ارشد و دکتری علوم سیاسی میباشد.
«تحول در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران از سال ۱۳۷۶ به بعد و روی آوردن به موضوعهایی مانند گفتگوی تمدنها رعایت حقوق دیگران، عدم مداخله در امور دیگران و غیره و تأثیر مثبت این فرایند در تواناییهای بین المللی ایران بیانگر کاهش تأثیر حربه های نظامی و خشونت آمیز است»
https://eitaa.com/ahlghalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 هلاکت دست کم ۹ سرباز ارتش رژیم نجس صهیونیستی در کمین نیروهای القسام در غرب نوار غزه 🔥
الله اکبر ✌️
https://eitaa.com/ahlghalam
تحلیلگران اصلاحطلب معتقدند اگر مشارکت بالا باشد، اصلاحطلبان پیروز میشوند و شورای نگهبان با علم به این موضوع، نامزدهای اصلی آنان را رد میکند، تا مردم با انتخابات قهر کنند و نامزد غیراصلاحطلب پیروز شود.
💥اولاً اگر شورای نگهبان به این مهندسی قائل بود و چنین نیتی را در سر داشت، دولتهای ۳۰ سال از سالهای انقلاب به اصلاحطلبان نمیرسید.
💥در ثانی اصلاحطلبان در انتخابات ۱۴۰۰ نامزد مشخص داشتند و خود خاتمی در حمایت از او وارد شد و حتی برخی اصلاحطلبان ساختاری هم که برخلاف اصلاحطلبان نهادی، انتخاباتها را تحریم میکنند، در آن مقطع سکوت کردند و روزنامههای معروف اصلاحطلبی پشت سر آن نامزد درآمدند.
💥پس مسئله فقط «تأیید صلاحیتها و داشتن نامزد توانایی که بتواند تغییر ایجاد کند» نیست.
خود آقای عبدی دستکم در دو جای دیگر به این نکته پرداخته که در کنار هم قراردادن آنها نتیجهای غیر از ادعای اخیر او دارد یا بهتر است بگوییم غیرسازنده بودن ایدههای او را نشان میدهد.
💥 او چندسال پیش به بیبیسیفارسی گفت:
«مشارکت مردم تحتتأثیر تعداد و تنوع نامزدها نیست و عملکردهاست که موجب کاهش میزان میل به مشارکت شده است» و اخیراً به روزنامه شرق میگوید:
💥«آنچه موجب میشود مردم به اصلاحطلبان توجه نکنند، این است که حرف آنها مابهازای عینی ندارد- برخلاف ۹۶ که وعده حذف تحریمها را دادند- و اگر میبینیم سیاستهای اصلاحطلبان به بنبست رسیده یک دلیلش این است که مردم به نوستالژیها رجوع میکنند و، چون این اصلاحطلبان بودند که در اصل انقلاب و در اشغال سفارت و حتی جنگ حضور داشتند، این نوستالژی مشکل اصلاحطلبان میشود.»
💥اگر در یک صورتبندی ساده این دو ادعای ایشان را کنار هم بگذاریم، نتیجه این میشود که مشارکت پایین ربطی به تنوع و تعداد نامزدها ندارد و مردم نیز که امید تغییر به اصلاحطلبان بسته بودند، دیگر به آنان اعتماد ندارند.
💥 پس اصلاحطلبان هم که بدنه اصلی انقلاب اول و انقلاب دوم و جنگ و ۳۰ سال دولتمداری بودهاند، «هیچی ندارند» و دراین باره فرقی بین اصولگرا و اصلاحطلب نیست.
💥مجموع ایدههای آقای عبدی به چنین حسنختامی میرسد که همه ناتوان و خراب و بیفایدهاند، پس چیزی برای مردم باقی نمانده است! اما یک مدعی اصلاح اجتماعی و علاقهمند به سرنوشت ملی باید بهگونه دیگری فکر و عمل کند که دریچهها و راهها را باز بگذارد نه اینکه یکسره منفیبافی و مسدودسازی کند، مگر اینکه نداشتن مسئولیت اجتماعی و ملی خیال او را برای نظریهپردازی بدون توجه به فایدههای عملی آن راحت کرده باشد.
💥در این صورت، سراغ جمعآوری شواهدی در اثبات نظریهاش میرود و ناخواسته آنچه را که در ظاهر ادعا میکند و غصهاش را میخورد یعنی «بیانگیزگی مردم برای شرکت در انتخابات»، همان چیزی میشود که مشتاقانه انتظارش را میکشد!
#انتخابات۱۴۰۲