🔴دو عضو داعش در قم هنگام ورود به حرم دستگیر شدند
🔻دو تن از اعضای داعش خراسان که احتمالا قصد انجام عملیات تروریستی داشتند، در هنگام ورود به حرم حضرت معصومه(س) توسط نیروهای امنیتی بازداشت شدند.
حاج آقای رسایی عزیز!
سلام علیکم.
🔸پیشتر در تاریخ ۰۲٫۰۱٫۰۵ دادگاه نظامی گیلان برای سرهنگ جوانمردی حکم اعدام صادر کرد. پس از گذشت مدتی دیوان عالی کشور، این حکم را نقص زد و باز به دادگاه گیلان برگرداند. پس از بررسی دوباره، دادگاه نظامی گیلان در تاریخ ۰۲٫۰۸٫۰۹ مجددا حکم اعدام صادر کرد! دیوان عالی کشور، حکم دوم دادگاه گیلان را نقض کرد و پرونده را به شعبه همعرض (دادگاه نظامی قزوین) ارجاع داد. در تاریخ ۰۳٫۰۱٫۰۷ دادگاه نظامی قزوین، به اتهام قتل عمد، تیراندازی برخلاف قانون و خودداری از کمکرسانی به مصدوم، سرهنگ جوانمردی را به چند سال حبس و در نهایت به قصاص محکوم کرد!
❗️حال از جهت قانونی برای حکم نهایی، یک مرحله دیگر باقی مانده است و آن هم نظر دیوان عالی کشور است. حرف شما درباره #حکم_قطعی صحیح است، اما بخش دوم آن چندان صحیح به نظر نمیرسد.
📌 مستحضرید که با اعلام حکم قطعی اعدام #سرهنگ_جوانمردی توسط دیوان عالی کشور، دیگر با مطالبه عمومی و... اتفاقی نمیافتد و لذا مرحله حساس پرونده که مردم میتوانند با مطالبه خود در آن نقش داشته باشند، همین قسمت ماجراست!
#نه_به_اعدام_سرباز_وطن
https://eitaa.com/ahlghalam
🏹 شلیک قاضی بندر انزلی به امنیت کشور
قاضی بندر انزلی با صدور حکم قصاص رئیس نیروی انتظامی آن منطقه ضربه مهمی به امنیت کشور و جری شدن ضدانقلاب و نیز به حیثیت قوه قضائیه وارد کرده است.
بعید میدانم از اثرات حکم خود بیاطلاع باشد.
بررسی پرونده او و خانوادهاش میتواند روشنگر باشد.
ضمناً نقض حکم صادره و اعلام برائت رئیس نیروی انتظامی کافی نیست.
قاضی مذکور و کل قضاتی که چنین حکمی را تأیید کردهاند باید تأدیب، برکنار و مجازات شوند.
مناسب است نیروی انتظامی کل کشور و نیز خانواده معظم شهدا بویژه خانواده معظم شهدای امنیت کشور و شهدای فتنهها رسما از قضات مذکور به دستگاه قضایی شکایت برند.
مجلس نیز بهتر است هرچه زودتر قانون استفاده از سلاح را اصلاح کند.
به مواضع آیت الله اراکی توجه کنید:👇
🔹کسانی که در اغتشاشات، به گونهای عمل کردند که منجر به قتل یا منجر به آتشسوزی و تخریب اماکن عمومی و تخریب محلات مردم و ایجاد رعب و وحشت در خیابانها که منجر به آن شد مردم از باز کردنِ مغازهها و خانمهای چادری از راه رفتن در خیابان ترسیدند؛ همۀ آنهایی که در اغتشاشات شرکت کردند حتی آن کسانی که مستقیماً قتل انجام نداده باشند شرعاً محارب و مفسد و باغی به حساب میآیند.
⭕️ این سه عنوان بر آنها مترتب میشود: «افساد فیالارض»، «محاربه» و «بغی».
🔹 باغی کسی است که برای براندازی حکومت اسلامی اقدام میکند هرچند موفق نشود، حتی اگر کسی را هم نکشد. همین اقدام عملی برای براندازی حکومت اسلامی ولو در زمان غیبت معصوم (ع)، بغی است و حکم باغی، قتل است حتی اگر کسی را نکشد، حتی اگر مستقیماً مرتکب جرمی نشود. همین که اقدام عملی برای براندازی بکند، حکم بغی را دارد.
🔹 ثانیاً: کسانی که در جمعی شرکت میکنند که یک نفر از آن جمع، اقدام به کشتن یا سوزاندن یا هتک حرمت مسلمانی میکند، همۀ آن جمع، محارب حساب میشود نه تنها کسی که مستقیماً اقدام به قتل یا اقدام به آتشسوزی یا اقدام به ایجاد رعب کرده است؛ بلکه همۀ آن جمع بهعنوان «مفسد فیالارض» و «محارب» بهشمار میآیند و حکومت اسلامی میتواند همۀ افراد آن جمع را به جرم «محاربه» و به جرم «افساد فیالارض» محاکمه کند.
🔹 در نهجالبلاغه از امیرالمؤمنین علی (ع) نقل شده است که حضرت فرمودند:
«فَوَاللَّهِ لَوْ لَمْ یُصِیبُوا مِنَ الْمُسْلِمِینَ إِلَّا رَجلًا وَاحِداً مُعْتَمِدِینَ لِقَتْلِهِ بِلَا جُرْمٍ جَرَّهُ لَحَلَّ لِی قَتْلُ ذَلِکَ الْجَیْشِ کُلِّهِ إِذْ حَضَرُوهُ فَلَمْ یُنْکِرُوا وَ لَمْ یَدْفَعُوا عَنْهُ بِلِسَانٍ وَ لَا بِیَدٍ.»
🔹 طبق این فرمایش جمعی که برای براندازی قیام میکنند و اقدام به قتل مسلمان مظلومی میکنند، همۀ کسانی که در آن جمع حاضرند و بر این کار اعتراض نمیکنند شریک جرم و باغی بهشمار میآیند.
✍️ دکتر محمد حسن قدیری ابیانه
📆 دوشنبه ۱۳ فروردین ۱۴۰۳
🕌 کربلا
#نه_به_اعدام_سرباز_وطن
https://eitaa.com/ahlghalam
📌جناب آقای جلائی ، معاون سیاسی استاندار گیلان و از جانبازان دفاع مقدس در بزرگداشت مراسم شهید حاج ابوالحسن کریمی در لاهیجان:
《من از اینجا به کسانی که منتظر حکم اعضای انتظامی ما هستند، می گویم این حکم نهایی نخواهد شد و شما این آرزو را به گور خواهید برد.》
#سرهنگ_جوانمردی
https://eitaa.com/ahlghalam
🔴چگونگی تحمیل قیمت دروغین دلار تلگرامی به اقتصاد کشور
✍ زهراسرکارراه پژوهشگر اقتصاد ایران:
نیمهشب که هیچ معاملهای نمیشود، کانال ها تلگرامی دلار را بصورت کاذب بالا میبرند!
صبح، در شرکت خصوصی #بورس_کالا پتروشیمیها، فولادیها، مس و... (به پشتیبانی بانکها) همان عدد کاذب کانال های کذایی تلگرام را مبنای حراج محصولات (مواد اولیه تولید هزاران کالا) قرار میدهند و موج تورمی ایجاد میکنند...
به همین سادگی با سازوکاری که ساختند قیمت جعلی را به اقتصاد کشور تحمیل و ارزش پول ملی را ساقط و سفره مردم را کوچک میکنند...
#تعطیلی_بورس_کالا
#دلارزدایی
https://eitaa.com/ahlghalam
*✍️امان الله دهقان فرد*
*✔️تجاوز اشغالگران به خاک ایران در سوریه، شیوه ی پاسخ و نحوه ی مجازات رژیم بی بنیانِ اسرائیلیه!*
*۱)-* رژیم بی هویت، فاقد ریشه و اشغالگر سرزمین های موعود اسلامی هیچ وقت به این اندازه در باتلاق بحران های داخلی، منطقه ای و جهانی گرفتار نشده و حتی فکرش را هم نمی کرد در بن بستی اینچنین قرار بگیرد که نه راه برگشت به گذشته را داشته باشد و نه، مسیری برای عبور از موانع فعلی و حرکت به سوی آینده. دقیقا همان سرنوشتی که در پیش بینی های هزاران ساله، وعده ی تحققش داده شده و بر همین اساس قطعا دیگر راهی برای نجات این «انسان نمایانِ» شیطانی باقی نمی گذارد!.
*۲)-* حاکمانِ اجاره ای و جمع آوری شده از میان دیگر مناطق قبایلی و اضافه ای!، از ابتدای غصب سرزمین فلسطینیان تا همین الان، حتی یک «روز» و «ساعت» نیز ارزشی برای قوانین و مقررات انسانی، اجتماعی و بین المللی قائل نشده و اصولا بنیان حاکمیت و حکومت آنان بر «بی قانونی» و به تعبیری خود را برتر از همه اصول و فروع ادیان و مردمان جهان تلقی کردن بوده است!. «منطق عملی» و «زبان فهمی»شان اصلی زیر عنوان «زور» بوده و هر اقدام دیگری غیر از این، در نگاه و نظرشان بی معنا و نامقبول خواهد بود!.
*۳)-* آنچه امروز در ارضِ وعده داده شده ی آخرالزمانی و مناطق پیرامونی جریان دارد «قطعاتی» مُسلّم و مُنظّم از همان چیزی بوده که «باید» انجام می گرفته!. همه ی اتفاقات به هم متصل و تفکیک ناپذیر است!. «بیت المَقدَسِ» عزیز، قبله ی اولین مسلمین و زادگاه انبیا، نبیین و مرسلین ماجراها داشته، دارد و خواهد داشت در آینده ای نه چندان دور!. این دست و پا زدن ها و خُرناسه کشیدن ها، آخرین تلاش بر سَرِ «بقا» بوده و طبیعت اینگونه مقاطع و مواقع، همین است که موجودات در حال «احتضار» و «رو بموت» از خود بروز داده و می دهند.
*۴)-* اگر از من می پرسید «انتقامِ» ج.ا.ایران مقابل تجاوز غیر مستقیم بخاک و بخشی از ساختمان دیپلماتیک و نمایندگی کشورمان در شام چه خواهد بود و چگونه باید باشد؟، خواهم گفت :« همان بلایی که بر سَرِ «پدر» و «فرزند»خوانده ها و «مادرمُرده»های آن ها در عراق، یمن، سوریه و همین حالا البته در گوشه گوشه ای ارضِ اشغال شده، فرود آمده و ده ها هزار میلیارد دلار سرمایه گذاری ۸۰ ساله شان را دود هوا کرده! و اُبهت پوشالیِ اونا را از بین برده!». مگه این ها، کم ضربه ای بوده تا همین جای کار، که به حیثیت و امارت شون وارد و زمینه ی بهم ریزی محاسبات و معادلات را فراهم کرده است آیا!؟.
*☑️فراموش نکنیم)-* روزی که نهال شومِ «شیطان سیرتانِ»صهیون، توسط «اَنگل ستان» خبیث و دار و دسته ی قداره بند و آدم کُشان آمریکایی و اروپایی، در زمین مقدس و مورد احترام و اهتمام همه ی ادیان و مذاهب آسمانی کاشته شد، بنا نبود حتی در درون دیوارهای کشیده شده ی آنچنانی و برخورداری از پیشرفته ترین سلاح و مهمات دست ساخته ی بشری، اینچنین اما به فلاکت، بیچارگی و سیه روزی گرفتار بشه، بگونه ای که دیگه در مجامع بین المللی نیز کَسی جرئت نکنه ازش حمایت کنه!. این سقوط از اوج و اهداف اولیه به حضیض «ذلت» و «دریوزگی»های آخریه، با کدام لشکر، سپاه و فرماندهان مؤمن و سرسپرده به خاندان نبوی و فرزندان پاکباز و مدافعان حرم و حریم آرمان های علوی صورت گرفته به نظر شما!؟. مگه نه همین شهدای والامقامی اَمثال سلیمانی، زاهدی، همدانی، سیدرضی و دیگر یاران «قُدسی» و «سپاهی»شان، که بهشت برین بهره ی همه ی آنان باد، سلسله جنبانان این حرکت جهانی در دفاع از کیان منتظران ایرانی و آرمانی مسلمانان و محرومان جهانی، فرماندهان صحنه و میادین آن بوده و هستند!.
*✅ضمنا،* اگر چه همه ی مایان در انتظار روز و لحظه ای بوده و هستیم تا در رکاب آن یار مهربان، یاری دهنده محرومان و گیرنده ی حق ستم دیدگان از ظالمان و ستمگران، و یا بفرمان نایب ایشان و ولیّ امر زمان، جان و هستیِ ناقابل مان را، مانند همه ی این سربازانِ پیشقراولِ ظهور مهدی جان مان قربان نماییم در عین حال اما تقاص خون سرداران و انتقام از عاملان، آمران و باعثانِ آسمانی شدن فرماندهان و تعرض به خاک پاک اهورائیان، قطعا «عاشورایی» بوده و شک نکنیم قیمت جانِ این فرزندان و شهیدان، نابودیِ اصل و فرع اسرائیلیان و صهیونان بوده که آنهم بزودی زود، به دست با کفایت سایر فرماندهان، رزمندگان و سربازان، ان شاءالله، محقق خواهد شد.
*🤲تقدیم،* به ارواح پاک همه ی جاندادگانِ جبهه ی ظهور و حامیان صحنه، عرصه و میدان مقابل دشمنان عنود و زبون، بویژه ۷ فرمانده ی بعرش پیوسته، دیپلمات های حقیقتا برجسته و مدافعان شایسته ی «ایران جانمان» در جوار بی بیِ دو عالم، زینب جانِ رسول خاتم، «حمد» و «سوره»ای را همراه با سه صلوات بر محمد و آل محمد قرائت می نماییم.
*۱۴/فروردین ماه/۱۴۰۳*
https://eitaa.com/ahlghalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آن چیزی که موجب میشود دشمن اینجور عصبانی شود...
https://eitaa.com/ahlghalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«گفتگوی پخش نشده از سردارشهید زاهدی»
«خدا رو شکر می کنیم از وقتی دست چپ و راست مون رو فهمیدیم، خدا لطف کرد سرباز امام خمینی بودیم و هستیم و تا آخر هم ان شاء الله سرباز حضرت آقا هستیم.»
#آرشیو_روایت_فتح
#شهید_قدس
https://eitaa.com/ahlghalam

انقلاب اسلامی ایران و نظم پساآمریکایی
شکی نیست که نظم بینالمللی در حال تغییر است. در این دوران گذار بهاحتمال زیاد، جهان با شرایط پیچیدهای روبهرو خواهد بود. در این راستا دکتر علی سروش؛ عضو هیئتعلمی دانشگاه جامع امام حسین (ع) طی مصاحبهای که با مرکز مطالعات آمریکا داشت، به سؤالات متعددی پاسخ داد. وی همچنین با گذری بر سیر تاریخی افول آمریکا و این که جنگ اوکراین، علائم اصلی تغییر نظم جهانی است، تأکید داشت که باید بدانیم در این دوران گذار، انقلاب اسلامی ایران چه نقشی دارد و چه نقشی خواهد داشت و ما باید بتوانیم نقش خودمان را در این دوران گذار بفهمیم؛ چراکه این شرایط خیلی مهمی است و فرصتهای متعددی برای ما دارد و ما نباید در این دوران، ظرفیت جهانی را از دست بدهیم.
مصاحبه با دکتر علی سروش؛ مدیرگروه مطالعات جهان دانشگاه جامع امام حسین (ع)
چرا ما با یک شرایط خاص تاریخی (پیچ تاریخی) روبهرو هستیم؟
بهاینعلت که نظم بینالمللی در حال تغییر است. مطلبی که در روابط بینالملل از آن به دوران گذار در نظم جهانی یاد میشود. بهتازگی هم چندین بار مقام معظم رهبری اشاره خاص کردند که جنگ اوکراین را ساده تحلیل نکنید و این مسئله دارای پیچیدگیهایی است و یکی از علامتهای آن، تغییر نظم جهانی است اما در حال حاضر که در دوران گذار هستیم، با شرایط پیچیدهای روبهرو هستیم؛ از طرفی، قدرت آمریکا افول پیدا کرده است و از طرف دیگر، قدرتهای جدیدی در حال ظهور هستند.
دوران گذار به چه معنا است؟
دوران گذار به این معنا است که کشور آمریکا از نظم سابقی که نظم تکقطبی آمریکایی بوده است، در حال خروج و از دست دادن جایگاهش است. این نظم، به سمت نظمی در حال حرکت است که قطبهای دیگر مانند چین و روسیه و اتحادیههای دیگر مثل شانگهای، بریکس و… در داخل آن، نقش جدی ایفا میکنند.
گرچه ما قبل از نظم تکقطبی، با نظم دوقطبی روبهرو بودیم. نظم دوقطبی، دو بلوک شرق و غرب بود که این دو بلوک، دنیا را بین خودشان تقسیم کرده بودند و مدیریت میکردند. این دوران گذار را میتوان با دوران جنگ جهانی دوم مقایسه کرد که آن هم بهنوعی یک دوران گذار بود. در واقع، به این شکل که نظم سابق از بین رفته است، رهبری یا نظم جدیدی وجود ندارد و توازن قوایی به وجود نیامده است پس با این شرایط، شاهد جنگ جهانی دوم هستیم.
اگر بخواهیم با ادوار تاریخی مقایسه کنیم، شاید مشابهترین اتفاق، همان اتفاق باشد ولی در حال حاضر هنوز به آن شرایط نرسیدهایم پس بهتبع این شرایط، همۀ دنیا درگیر مسائل جدید و شرایط پیچیدهتری خواهند شد. البته فرصتهای این شرایط به وجود آمده به نسبت تهدیدها، برای کشوری مانند جمهوری اسلامی ایران که خودش را جدا از نظم آمریکایی تعریف کرده است، بسیار بیشتر است؛ بنابراین، ما در حال پرداختن به این موضوع هستیم که هر چه سریعتر به موضوع نقش انقلاب اسلامی برسیم و بتوانیم برای عرصهها و قشرهای مختلف، نقشی تعریف کنیم و حق خودمان را از این نظم جدید جهانی بگیریم.
آمریکاییها در این شرایط جدید، در حال انجام چه کاری هستند؟
همانطور که پیشتر اشاره شد، یکی از علائم این نظم جدید، این است که قدرت آمریکاییها، افول پیدا کرده است. از فرار نیروهای آمریکایی در افغانستان گرفته تا شرایط داخلی آمریکا از جمله مسئلۀ انتخابات، حقوق بشر داخل آمریکا، داستان جورج فلوید، بحثهای اقتصادی، بدهیهای آنها و بحث کرونا که همۀ این نشانهها، به این موضوع اشاره میکند که هژمونی آمریکا افول پیدا کرده است. به طور خلاصه به این موضوع اشاره میکنیم که افول آمریکا، شعار جمهوری اسلامی ایران نیست. یک واقعیت و گفتمان علمی است که خود آمریکاییها از جمله فرید ذکریا یا هانتینگتون، سالها پیش به این موضوع اشاره کردهاند.
در این نظم جدید که قدرت آمریکا در حال افول است، آمریکا چه کاری انجام میدهد؟
در واقع آمریکا، باتوجهبه این موضوع که در حال از دستدادن هژمونیاش است، به سمت قدرت سخت، روی میآورد اما چرا؟ بهاینعلت که در طول تاریخ، آمریکاییها بهخاطر هژمونی (اقتصاد، قدرت نرم و رسانهای) که داشتند، با مطرح کردن یک ادعا یا یک تهدید، خواستههای خودشان را عملی میکردند ولی در حال حاضر، به این خاطر که دیگر هژمونی آمریکا وجود ندارد، آمریکا ناچار به استفاده از قدرت سخت است؛ بنابراین، در حال حاضر، آمریکا به سمت جنگها روی آورده است.
جنگ اوکراین یکی از نمونههای طراحی شده توسط آمریکاییها است. آمریکاییها تلاش خودشان را کردند که این جنگ شروع شود و در ظاهر، کشور روسیه هم چارهای جز شروع جنگ نداشت.
از طرفی دیگر میبینیم که آمریکاییها به دنبال این موضوع هستند که جنگ تایوان و چین را شروع کنند که چینیها در حال مقاومت هستند و از این امر امتناع میکنند و حتی شما میبینید که آمریکاییها، به اروپاییها هم رحم نکردند؛ برای مثال، در قضیه خط لوله نورد استریم، ابتدا آمریکاییها ادعا کردند که این خط لوله را روسها ساختهاند ولی با گذشت زمان مشخص شد که این خط لوله را خود آمریکاییها ساختهاند و از این قضیه، اینطور برداشت میشود که اگر قصد تأمین انرژی را دارید، باید از طریق ما (آمریکا) باشد یا اگر ما (آمریکاییها) امنیت نداریم و در حال افول هستیم، باید همراه با ما (آمریکاییها) سقوط کنید.
این پیامی است که خود آمریکا به همۀ دنیا داده است و در حال حاضر، این پیام را حکومتهای مختلف بهنوعی دریافت کردهاند؛ برای مثال، به تازگی در اتفاقی که قبل از سفر بایدن به منطقه و عربستان، در بحث اوپک پلاس افتاد، یکی از تحلیلها این بود که برای بحث نفت آمده است؛ به این دلیل که ما در نزدیکی انتخابات کنگره آمریکا هستیم، برای این آمده بود که بحث انرژی را حل کند و درخواستش این بود که عربستان سهم خودش را در صادرات نفت افزایش بدهد اما آقای بن سلمان چه کاری کردند؟ آقای بن سلمان، سهمیه را کاهش داد. چرا؟ به این دلیل که حتی عربستانی که به تعبیر آنها، گاو شیرده است نیز متوجه این حقیقت جهانی شده است.
شاید دوران جنگ جهانی، شبیه به دورۀ رضاخان است که به سمت آلمانیها تمایل پیدا کرد. در واقع، اگر شما رضاخان هم باشید، وقتی ببینید که در حال تحقیر شدن هستید و از طرفی برآورد شما این است که نظم قدرت تغییر میکند، سعی میکنید که جهت و سمت خود را تغییر دهید، تغییر رویه دهید.
در حال حاضر، کشور عربستان با کشور چین در حال کار کردن است و روابطش نیز با کشور روسیه در حال گسترش پیدا کردن است که آمریکاییها خیلی از این قضیه ناراحت هستند و همین مسئله بهتازگی روابط عربستان و آمریکا را وارد چالش کرده است.
البته این مسئله را هم بگویم که در این شرایط که حتی کشور عربستان با کشور چین در حال کار کردن است، وقتی ما میخواهیم وارد تعامل با کشور چین شویم، بعضی از دوستان داخلی، اعتراض میکنند، بهانهتراشی میکنند، مقاومت میکنند و ما در این حوزه ضعف جدی داریم. در واقع آمریکاییها اصرار دارند که استکبار خودشان را ادامه بدهند و قصد قبول کردن افول قدرتشان را ندارند؛ به عبارتی، اگر هم قبول میکنند، به دنبال این مسئله هستند که دیگران را نیز با خودشان، به مرحله سقوط بکشانند. دلیل این موضوع چیست؟
دلیل این موضوع این است که اساساً ما در فرهنگ آمریکایی، با مفهومی به نام استثناگرایی آمریکایی روبه رو هستیم؛ یعنی اینکه آمریکاییها خودشان را از بقیه مستثنی میدانند و برای خودشان مأموریتهای ویژه و مقدس قائل هستند. برخلاف مطلبی که شاید برداشت کنیم، اتفاقاً جریان حاکم آمریکا خیلی هم مذهبی است؛ یعنی برای خودش، مأموریتهای مذهبی قائل است؛ بنابراین، مبتنی بر این فرهنگ استثناگرایی که خودش را منجی عالم بشریت میداند، تصور خودش، از خودش همین موضوع است؛ برای مثال، در حال حاضر هالیوود، یک وجه مقدس دارد که معنای آن عصای مقدس (چوب مقدس – عصای حضرت موسی) است.
بنابراین، یک مأموریت خاص برای خودش قائل است؛ خودش را تافتۀ جدابافته میداند و بنابراین از این استکبار خودش کوتاه نمیآید. حاضر است که همه دنیا از روسیه، چین و اروپا را در جنگ فرابگیرد ولی آقایی (سروری) خودش را حفظ کند.
همانطور که این مسئله ثابت شده بود که تقابل ایران و آمریکا، یک تقابل ذاتی است. در حال حاضر هم میبینیم که آمریکا با کل نظام بینالملل تقابل پیدا کرده است.
پس ما نمیتوانیم با آمریکا به راهحل برسیم مگر اینکه همانطور که امام اشاره کردند، آمریکا از خوی استکباریاش دست بردارد که تا به این لحظه، این اتفاق رخ نداده است.
یا به عبارتی تقابل ایران و آمریکا تقابل دو پارادایم است؛ دو موضوع معرفتشناسی، انسانشناسی و جهانشناسی است که اصلاً به هم نمیرسند؛
بنابراین، ما با مذاکرات و مسائلی ازایندست، مشکلاتمان با آمریکا حل نمیشود. اگرچه نباید میز مذاکره را ترک کنیم و باید مذاکره را بهعنوان یک تاکتیک همچنان ادامه دهیم. اغتشاشاتی که در حال حاضر شاهد آن هستیم، در این چارچوب قابل تفسیر است که آمریکاییها بیشتر از این نتوانستند به ایران فشار بیاورند، ایران با دست پر، در مذاکرات حاضر شده است، ایران دیگر نیاز آنچنانی به برجام ندارد و در حال صادرات نفت است و تأمین مالی خودش را نیز بهراحتی صورت میدهد.
به عبارتی، آمریکاییها با جمهوری اسلامی ایران، وارد جنگ اراده شدهاند که یکی از علائم آن، بحث اغتشاشات بود که پژوهشگران این حوزه، ماهها قبل این مسئله را پیشبینی کرده بودند که ما با این شرایط روبهرو خواهیم شد و این حجم از فشارهای اجتماعی و داخلی همچنان ادامه پیدا خواهد کرد که ممکن است در قالب ترور و یا در بحثهای موشکی و نظامی باشد ولی احتمالاً این داستان با این منطق ادامه دارد پس این هم از نقشی که آمریکاییها، در حال بازی کردن آن هستند.

جمهوری اسلامی ایران چه نقشی دارد و چه نقشی خواهد داشت؟
حضرت آقا دستکم چندین بار تشریح کردند که جنگ اوکراین را تحلیل جدی بکنید، تحلیل روبنایی نکنید و این علائمی از تغییر نظم جهانی است و ما باید بتوانیم نقش خودمان را در درون آن بفهمیم و تحلیل و ایفا کنیم. این شرایط، شرایط خیلی مهمی است و فرصتهای متعددی برای ما دارد، چرا؟ چون که ما از ابتدا، خودمان را خارج از این نظم تکقطبی آمریکایی تعریف کرده بودیم و میتوانیم بگوییم که بیشترین برد را جمهوری اسلامی ایران میتواند داشته باشد. متأسفانه ما از ظرفیتهایمان خیلی اوقات استفاده نکردهایم، حضرت آقا تعبیری کردند که ما رتبه یک استفاده نکردن از ظرفیتها را داریم.
امیدوارم که این ظرفیت جهانی و تاریخی را از دست ندهیم و بتوانیم نقش خودمان را ایفا کنیم اما چگونه؟
با ایجاد ائتلافها، همکاری با همۀ کشورها غیر از اروپا و آمریکا که متأسفانه قبل از این دولت، تمرکز ما فقط بر روی این دو کشور بوده است اما در حال حاضر ما باید به شرق، آفریقا و آمریکای لاتین نیز توجه کنیم. کاری که ترکیه در حال حاضر انجام میدهد و از این شرایط، به نفع خودش استفاده میکند. در حال حاضر، ترکیه از آذربایجان تا آفریقا در حال ایجاد نظم خودش است.
نکتۀ دیگری که باید به آن توجه کنیم، این است که این فرصت، مثل زمان فروپاشی شوروی، نباید از دست برود. زمان فروپاشی شوروی، افرادی معتقد بودند که اگر ما خوب عمل میکردیم، میتوانستیم روابط خیلی نزدیکی با کشورهایی که در همسایگی ما هستند، داشته باشیم؛ درحالیکه خودشان هم نیاز داشتند و همینطور روابطی را با کشورهایی که روابط اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اشتراکات فرهنگی با یکدیگر داشتیم، رقم بزنیم و از فرصت به دست آمده استفاده کنیم.
متأسفانه، ما علاوه بر این که از شرایط استفاده نکردیم حتی آن فرصت را سوزاندیم؛ به معنای اینکه در کوتاهمدت، به واسطة نظارتهایی که در حوزه تجارت و حوزههای دیگر نداشتیم، فرصت را از دست دادیم. در حال حاضر ما روابط ایدهآلی با کشورهایی که در همسایگی ما هستند، نداریم.
باید این تجربه تاریخی در ذهنمان باشد که بتوانیم در شرایط کنونی بهتر عمل کنیم. ما در واقع، باید به ائتلافهای جدید بپیوندیم. دوباره اشاره میکنم به نکتهای که حضرت آقا بعد از ترور شهید حاجقاسم سلیمانی فرمودند که تقاص این ترور، چیزی جز اخراج آمریکا از منطقه نیست. اما در ادامه پرسیدند که این اخراج چگونه صورت میگیرد؟ که در پاسخ گفتند: همکاریها. همکاریها در حوزههای اقتصادی، رسانهای، علمی – دانشگاهی و… . این همکاریها، موضوع بسیار مهمی است. بحث وحدت که مقدمه این همکاریها میتواند باشد، بسیار موضوع مهم و اساسی است ولی چرا این اتفاقات رخ نمیدهد؟
به نظر بنده، مسئله این است که ما اساساً بعد بینالمللی را یک مسئله درجه دوم یا درجه چندم به شمار میآوریم. شما خودتان در همۀ مسائلی که داریم، میبینید؛ برای مثال وقتی از بعد فرهنگی به قضیه نگاه میکنیم، کارهایی که در فضای بینالملل از دیدگاه بینالمللی انجام میدهیم، اگر شد، اگر چیزی باقی موند، برای بینالملل استفاده میکنیم.
در بحثهای اقتصادی هم همین مسئله مطرح است؛ برای مثال، ما ظرفیتهای بسیار فراوانی در سوریه داریم. در واقع ما از لحاظ نظامی موفق شدیم ولی از لحاظ اقتصادی نتوانستیم این موفقیت را ادامه دهیم. در حال حاضر، کشور روسیه در اوج نیازمندیها قرار دارد و از کشورها درخواست میکند که بازارهای روسیه را تأمین کنند و در عمل میبینیم که کشور ترکیه، در حال تأمین کردن بازارهای روسیه است. چرا؟
یکی از علتهای آن، این است که ما برنامۀ خاصی برای حوزه بینالملل نداریم و به عبارتی آن را درجه دوم یا درجه چندم در نظر میگیریم. بعضیاوقات که در این باره بحث میشود، میگویند که شما ابتدا، مسائل داخلی را حل کنید سپس به مسائل خارجی بپردازید. این منطق غلطی است؛ در واقع این دو موضوع، دو متغیر مستقل نیستند و این دو موضوع به هم وابستهاند.
خیلی از مسائل داخلی ما، با گسترش نفوذ فرهنگی، سیاسی و اقتصادی ما، در کشورهای دیگر اتفاق میافتد؛ برای مثال، حضرت امام یک تعبیری دارند که میفرمایند: اگر دربسته بمانیم (اگر درها به رویمان بسته باشد)، حتماً انقلاب شکست خواهد خورد پس ما باید بهقدری نفوذ و مسائلمان را در حوزه فرهنگی، اقتصادی و… نشر دهیم که از حالت انفعال خارج شویم؛ برای مثال، این اغتشاشاتی که ملاحظه کردیم، بههرحال، فشاری بود که آمریکاییها بر ما میخواستند وارد کنند اما چرا ما، فشاری شبیه به این فشار را در فلسطین، سرزمینهای اشغالی و متحدین آمریکایی بر علیه خود آمریکاییها ایجاد نمیکنیم؟
اگر ما این کار را کنیم؛ به عبارتی از منافع ملی خودمان محافظت کردهایم. اگر بخواهیم مطالب را جمعبندی کنیم، به این نتیجه میرسیم که ما در یک شرایط فوقالعاده مهم و استراتژیک تاریخی، جهانی و بینالمللی به سر میبریم. آمریکاییها در تلاش هستند که نظم آمریکایی خودشان را حفظ کنند؛ بنابراین، مشغول جنگافروزی هستند. بهاینعلت که هژمونی خودشان را از دست دادهاند و چارهای ندارند که به سمت قدرت سخت بروند که نمونههای عینی آن را هم میبینیم؛ جنگافروزی مربوط به اوکراین، چین و مسائلی که در کشور اروپا پیش آوردند، مسائلی که در تلاش هستند تا در داخل کشور ما پیش بیاورند و آمریکا مصر است که استکبار خودش را استمرار ببخشد ولی ما فرصتهای خیلی زیادی داریم که باید این فرصتها و ظرفیتها را پیدا کنیم و این فرصتهای طلایی را از دست ندهیم و نکته بسیار مهم این است که ما در گام دوم انقلاب، بعد جهانی و بینالمللی اسلامی را جدیتر بفهمیم و آن را تبیین کنیم.
نسل جدیدی از نظریهپردازان، یکسری تعابیری دارند؛ از جمله اینکه میگویند ما شاید در جهان چندقطبی به سر ببریم و آن هژمونی نظامی آمریکا نسبت به قرن بیستم کاهش پیدا کرده باشد ولی آنها میگویند که ما ناگزیر هستیم که این ایدههای آمریکایی از جمله رویای آمریکایی و… را بپذیریم؛ چراکه به لحاظ پراکندگی هنوز هم در دنیا قوت دارند و واقعاً در جوامع مختلف، مردم تحتتأثیر این رسانهها هستند و همچنان به جهانبینی آمریکایی یا نگرش آمریکایی، نگاه مثبتی دارند و مردم هنوز به ساختار دموکراسی با اصول مختلف خود، از جمله ساختار تفکیک قوا اعتقاد دارند. از طرفی هژمونی آمریکا کاهش پیدا کرده است ولی از اینطرف میگویند که در فضای نرم، فضای فرهنگ و لایههای زیرین، همچنان آمریکا در نظم جوامع، جایگاه مطلوبی دارد. میخواستم بدانم نظر شما در این موضوع چیست؟
مخالف این بحث نیستم، در واقع ما نگفتیم افول قدرت آمریکا، به این معنا است که آمریکا دیگر ابرقدرت نیست. حالا بعضی از دوستان میگویند که این یعنی فروپاشی آمریکا؟ خیر! ما این مطلب را نمیگوییم.
حتی نمیگوییم آمریکا دیگر ابرقدرت نخواهد بود. ممکن است که فروپاشی آمریکا هم رخ دهد ولی بهصورت طبیعی، احتمال خیلی بالا این است که آمریکا همچنان یک ابرقدرت خواهد بود ولی ابرقدرتی در کنار ابرقدرتهای دیگر؛ یعنی دیگر نظم آمریکایی وجود نخواهد داشت، دیگر تکقطبی نیست. بله! از لحاظ فرهنگی بهصورت خاص، همچنان آمریکا در صدر است. از لحاظ اقتصادی هم همینطور است ولی پیشبینی میشود که تا سال ۲۰۵۰، اقتصاد اول جهان، کشور چین باشد. این در حالی است که از لحاظ فرهنگی، به نظر میرسد که همچنان قدرت اول، آمریکا باشد و منافاتی با این قضیه ندارد.
بحث ما این بود که زمانی که آمریکا از این نظام تکقطبی خارج شود، خیلی از معادلات تغییر خواهد کرد. در حال حاضر هم مشاهده میکنید که آمریکاییها در حال خارج کردن نیروهایشان از منطقه هستند اما ما برای این واقعیت منطقه چه کاری انجام میدهیم و چه برنامهای داریم؟ ما نمیگوییم که آمریکا میخواهد از بین برود یا ابرقدرت شود. آمریکا، ابرقدرتی، در کنار دیگران است ولی وقتی این اتفاق رخ دهد، توان بازی شما، چندین برابر خواهد شد؛ یعنی اگر بخواهیم از نظر ریاضی هم بررسی کنیم، پیشتر تنها شما بودید و یک قطب که در تضاد با آن بودید، در حال حاضر، شما و سه قطب دیگر هستید که نوع بازیهایی که میتوانید انجام دهید، خیلی متفاوت شدهاند.
این ماجرای افول آمریکا به تعبیر شما، با افول تمدن غرب به یک معنا نیست و تغییراتی در مناسبات بین خودشان است؛ یعنی پارادایمی است که همچنان تسلطش ادامه دارد. تا الان وجه و نمود آن برای مثال آمریکا بوده است که در حال حاضر در تقسیم قدرت بین خودشان، قرار است که دو کشور دیگر هم بالاتر بروند.

یعنی شما چین و روسیه را هم در مسئلۀ غرب در نظر میگیرید؟
میخواهم بگویم که سرانجام در آن پارادایم فکری و قالب، آنها را ذیل غرب تعریف میکنیم یا خیر؟
حال اگر هم ذیل غرب تعریف کنیم، در نهایت اگر نگوییم که فرهنگ، تابع قدرت است. بدیهی است در تعامل با هم هستند و اگر قبول کنیم ساختار قدرت تغییر کرده است ولی همچنان بیشتر قدرت دست تمدن غرب باشد که البته سرانجام چین برای خودش تمدن داشته و دارد، حالا درست است اینکه اقتصادش در حال حاضر غربی است ولی ساختار سیاسی آن عملاً کمونیستی است. از لحاظ تاریخی، تمدن خاص خودش را دارد.
این ایدۀ کمونیستی هم به معنایی برآمده از همان پارادایم است؟
دستکم آن تکثر است که نمیشود آن را نادیده گرفت. شما خودتان به تفاوت دوران بعد و قبل از فروپاشی شوروی نگاهی بیندازید. نوع تعاملات، قدرت مانور ما چگونه بوده است و بعد از آن که ما هستیم و آمریکا. اگر به فرض هم آن باشد، توان بازی ما بیشتر خواهد شد، از آن طرف تکثر آن بیشتر میشود و ظرفیتهای خیلی زیادی را ایجاد میکند.
در مورد همین نکته که فرمودید هژمونی آمریکا در حال افول کردن است و این فرصت در حال فراهم شدن است؛ باتوجهبه تجربهای که ما از کشور شوروی داشتیم و از ظرفیتها استفاده نکردیم، در حال حاضر چگونه میتوانیم از ظرفیتها بهره ببریم و آن شکست تاریخی را جبران کنیم و دیگر تکرار نکنیم؟ باید حتماً آن شرایط بحران پیش برود و گفتید که کمی اوضاع جهان در حال پیچیده شدن است و به سمت چیزی مثل جنگ جهانی پیش برود. آن شرایط باعث میشود ما کمی به خودمان بیاییم و از ظرفیتهای بیرونی استفاده کنیم و کارتهای بیشتری را خرج کنیم یا مثلاً همچنان مسئلۀ سیاست خارجی و بحث بینالملل، مسئلۀ دستدوم و دسته چندم باقی میماند. آیا میتواند تغییراتی داشته باشد؟
اینکه عامل فعالکننده چیست؟ به نظر من همان تغییر نگاه است. یک تغییر نگاهی میبایست در همه عرصهها صورت گیرد؛ برای مثال تغییر نگاه باید در سپاه صورت گیرد و نیروی قدس، دیگر جوابگو نیست. پیشتر برای مثال سه – چهار عدد پرونده داشتیم. در حال حاضر به تعبیری، خودمان پروندهایم و آمریکا هم پرونده است و خیلی پیچیده شده است و این مسئله در بحثهای نظامی امنیتی تا صداوسیمایمان اتفاق میفتد. صداوسیمای ما با این شرایط جدید، باید تغییر ساختار بدهد؛ سینما و اقتصادمان هم همینطور.
الحمدلله در این یک سال اخیر، با فعال شدن معاونت دیپلماسی اقتصادی، اتفاق خوبی در حال رخ دادن است؛ یعنی ما باید بفهمیم که واجب است که با چین و روسیه کارهایی انجام دهیم؛ برای مثال کشور روسیه، ظرفیتهای خاصی دارد و ما برای این بازار، چهکاری میتوانیم انجام دهیم؟ یا از لحاظ فرهنگی، ما چقدر با فرهنگ چین و روسیه ارتباط گرفتهایم و فیلمهای آنها را دیدهایم؟ چرا همیشه صداوسیمای ما فیلمهای غربی را پخش میکند؟ خدا رحمت کند آقای طالبزاده را که میگفتند زمانی که ایشان به صداوسیما رفتند، جریان فیلمهای شرقی را راه انداختند. ما نمیگوییم که مطلوب است ولی بهتر از این است که شما فقط یکطرفه بروید و آن رویای آمریکایی را مرتباً بازتولید کنید که سرانجامش آن اغتشاشات و… شود.
همه این مسائل به نظر مسائلی هستند که میشود برای آنها در ابعاد مختلف فرهنگ، سیاست و اقتصاد، بعد بینالمللی تعریف کرد و فضای جدید بینالملل را بفهمیم و برای آن، مأموریت تعریف نماییم.
https://eitaa.com/ahlghalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دختر آمریکایی از شباهت آمریکا و اسرائیل میگوید؛ سلاخی بومیان، سرقت اراضی و ادعای مالکیت بر سرزمین!
🔸نطق طوفانی نوجوان آمریکایی در شورای کارولینای شمالی و انتقاد بابت تکرار تاریخ در غزه همانند کاری که آمریکاییها با ساکنان اصلی آمریکا کردهاند!
#آمریکا_شیطان_الاکبر
https://eitaa.com/ahlghalam
🔻پاسخ ایران به جنایت رژیم صهیونیستی پیش از جلسه شورای امنیت صورت نخواهد گرفت؛ اما این تقدیر بد صهیونیستها است که فکر میکنند میتوانند در پی هر جنایتی از نتایج آن فرار کنند. صبوری ایران و گیر کردن رژیم صهیونیستی در بن بست نبرد در غزه و ناتوانی در تحمیل یک جنگ با نتیجه از پیش مشخص به لبنان باعث یک اشتباه محاسباتی شد، همان اشتباهی که امریکاییها هم در ترور شهید سلیمانی کردند و عدهای نادان در کشور ما هنوز هم زبانشان دراز است که ایران «اقدام تلافیجویانه» نکرد! در حالی که هیچ درکی از ابعاد نبرد چند لایه ایران و امریکا و مزدورانش در منطقه نداشته و ندارند.
🔻با این حال، ایران در این یک مورد، موفق شد رژیم صهیونیستی را به دام بیندازد و او را ناچار به یک اشتباه راهبردی و بسیار خطرناک کند. صهیونیستها همواره دنبال رفتاری بودند تا بدون محکومیت جهانی و در چارچوب یک قاعده خاص که به آن «نبرد میان جنگها» میگفتند، ایران را وادار به یک واکنش گسترده کنند که به قول معروف آن جامعه جهانی مدنظر آنها بتواند آن را محکوم کرده و این رژیم نیز پشت آن پنهان شده و دست به تداوم جنایتهایش بزند. با این حال، این مهم با هوشیاری ایران روی نداد و این رژیم صهیونیستی بود که این اشتباه بزرگ راهبردی (این اشتباه به هیچ عنوان تاکتیکی نیست) را انجام داد.
https://eitaa.com/ahlghalam
🔻ایران هر پاسخی به این جنایت بدهد، در چارچوب دفاع از خود بوده و هیچ طرفی نمیتواند بابت این اقدام به ایران حرفی بزند یا بخواهد جانب رژیم صهیونیستی را بگیرد. درست است که کشورهای اروپایی و امریکاییها نه تنها این حمله را که خلاص تمام هنجارهای خودساختهاشان بود، محکوم نکردند، اما آنچه در پی خواهد آمد میتواند بسیاری از معادلات را تغییر دهد. این هم به شرط دیدن شکل و حجم اقدام «تنبیهی» ایران است. رژیم صهیونیستی برای هر جنگی روی طرف امریکایی حساب باز کرده و بر این باور بود که هیچ جنگی با ایران بدون همراهی امریکا صورت نخواهد گرفت. اما نکته مهمتر سطح پایداری و توانمندی رژیم صهیونیستی در تحمل نوع و شکل ضربهای است که قرار است ایران به این رژیم وارد کند.
🔻بدون شک، این حمله باید در خاک فلسطین اشغالی صورت بگیرد، باید تلفات و خسارتهای سنگینی به همراه داشته باشد، باید چنان قابل دیدن و شنیدن باشد که همه بدانند و بفهمند این رژیم قدرت «جنگیاش» فقط در حد و اندازه قتل و کشتار در باریکه غزه است و قدرت بیشتری ندارد و در نهایت، باید به گونهای باشد که بداند اگر بخواهد دست به اقدامی جدید بزند، هزینهای چند برابری برایش خواهد داشت. به همین دلیل خودش را آماده حمله ایران کرده و همانگونه که گفتهام، مدام در حال دادن آدرس برای هدایت شکل و نوع حمله است... تمام تلاش این رژیم این است که ایران به یکی از سفارتخانهها یا کنسولگریها یا منافعش در خارج از فلسطین اشغالی حمله کند، چرا که تبعات حمله به داخل فلسطین بسیار زیاد است.
🔻پیشنهاد من به عنوان یک خبرنگار انهدام هر سه نیروگاه برق به همراه 22 پست انتقال برق این رژیم است. منظور از انهدام نیز، انهدام کامل و 100درصدی است به گونهای که تا نزدیک به دو سال کسی نتواند آن را نه بازسازی کند و نه جایگزین کند. هیچ یک از کشورهای همسایه هم قدرت تامین نیازهای انرژی این رژیم را ندارند و این مساله تاثیرات شگرف و ماندگاری بر این رژیم خواهد داشت و باعث فرار گسترده شهرکنشینان از فلسطین اشغالی خواهد شد.
#مطیعِ_امرِ_رهبریم
https://eitaa.com/ahlghalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ایرج فرخندهپور، کارشناس غرب آسیا: همه میدانند که هواپیمای F35 برای آمریکا است و خلبان آمریکایی آن را هدایت میکند و آنها سفارتخانه ایران در سوریه را مورد هدف قرار دادند
https://eitaa.com/ahlghalam
با سلام
در مورد مطلب بالا👆👆👆
تا وقتی اراده ای برای مبارزه با اقتصاد لیبرالی و مفاسد اقتصادی وجود ندارد و همه به دنبال مصلحت، منفعت و ... خود و اطرافیان خود هستند دست و پای مجاهدین خط مقدم را بسته و نمیتوان مقابله کرد بلکه باید شهید داد و نهایتا بیانیه های رنگارنگ صادر کرد.
اگر یک بار برای همیشه مردی از خود گذشته (مانند رزمندگان خط مقدم که از آبرو و هستی خود دست کشیدند) پیدا شود و جراحی اقتصادی را انجام دهد و به دنبال رای و کرسی و وزارت و ریاست و ... نباشد اینگونه مشکلات نمیگویم از بین می رود ولی به طور قطع کمتر شاهد اینگونه مشکلات خواهیم بود.
طلا و سکه و ارز با یک موشک بالا رفته و دیگر پایین نمیآید ولی سرمایه مردم در بورس و ... مانند برف آب شده و لعن و نفرینش برای نظام مقدس اسلامی باقی میماند.
https://eitaa.com/ahlghalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌بالاخره مشخص شد نفر دوم در این پیاده روی معروف در جنگ ۳۳ روزه همرا شهید حاج عماد مغنیه چه کسی است؛
حاج ابو مهدی
سلام خدا بر آشنای اهل آسمان و غریب اهل زمین/سامر
https://eitaa.com/ahlghalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 #فونت_موشن | ولایتی اصیل چه کسی است؟
🔸ولایت در یک انسان، به معنای وابستگی فکری و عملیِ هر چه بیشتر و روز افزونتر با ولیّست.
https://eitaa.com/ahlghalam
13.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💐 بسیار مهم
دعا برای امام زمان در شب قدر
https://eitaa.com/ahlghalam
🌷دامن آلوده و بار گناه آورده ام
🌷گر چه آهی در بساطم نیست آه آورده ام
🌷هر که بودم هر که هستم با کسی مربوط نیست
🌷بر امام مهربان خود پناه آورده ام
🌷هر که آرد تحفه ای در محضر مولای خود
🌷من دو دست خالی و کوه گناه آورده ام
🌷در کرم شه را گدا باید گدا را نیز شاه
🌷من گدا دست گدایی سوی شاه آورده ام
🌷بر کبوترهای صحنت هدیه ی ناقابلی است
🌷گندم اشکی که در این بارگاه آورده ام
🌷ناله ام در سینه، اشگم در بصر، سوزم به دل
🌷نامه ای چون دود آه خود سیاه آورده ام
🌷نی عجل با کوه عصیان عفو، نازم را کشد
🌷رو به سوی مظهر عفو اله آورده ام
🌷ذرّه بودم زائر شمس الشّموسم کرده اند
🌷قطره ای بودم به این دریا پناه آورده ام
🌷گر چه هستم قطره ای ناچیز، یک دریای اشک
🌷هدیه بر مولای خود روحی فداه آورده ام
🌷هر فقیری هست دست خالیش سرمایه اش
🌷من فقیرم دست خالی را گواه آورده ام
🌷«میثما» مولا اگر پُرسد چه آوردی بگو
🌷سر به خاک زائرت از گرد راه آورده ام
🌷https://eitaa.com/ahlghalam🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شهیدگونه زیست که شهید شد...
#نظر_به_وجه_الله
https://eitaa.com/ahlghalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی مجری و تحلیلگر آمریکایی، نتانیاهو را به باد انتقاد میگیرند؛ او برای حفظ قدرت میخواهد جنگ گستردهتری را آغاز کند!
https://eitaa.com/ahlghalam
🌺نکته ای از جزء بیست و دو:🌺
#سطر_بیست_ودوم
🔸وَقَرْنَ فِي بُيُوتِكُنَّ وَلَا تَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجَاهِلِيَّةِ الْأُولَي وَأَقِمْنَ الصَّلَاةَ وَآتِينَ الزَّكَاةَ وَأَطِعْنَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ إِنَّمَا يُرِيدُ اللَّهُ لِيُذْهِبَ عَنكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَيُطَهِّرَكُمْ تَطْهِيراً
(احزاب /٣٣)
⚡️ترجمه :
و در خانه هاى خود قرار گيريد و همچون دوران جاهليّتِ نخستين، با خودآرايى ظاهر نشويد (و زينت هاى خود را آشكار نكنيد)، و نماز را بر پا داريد و زكات بدهيد، و از خدا و رسولش اطاعت كنيد؛ همانا خداوند اراده كرده است كه پليدى (گناه) را از شما اهل بيت (پيامبر) دور كند و كاملاً شما را پاك سازد.
🔴 هرکس به خدا چشم گفت، خدا به او چشم داد.
اهل بیت چون به خدا چشم گفتند، خداوند هم به آنان چشم داد. چشم بینا و چشمه حکمت. که مایه عصمت آنان از عصیان و معصیت شد.
🍁ولایت یک جامعه به این است که ولیّ در آن جامعه اولا مشخص باشد، ثانیا منشأ و الهام بخش همه نیروها، نشاط ها، فعالیت های آن جامعه باشد.
https://eitaa.com/ahlghalam
امام على عليه السلام:
إنَّ لِلقُلوبِ إقبالاً و إدبارا، فإذا أقبَلَت فَاحمِلُوها علَى النَّوافِلِ، و إذا أدبَرَتْ فَاقتَصِرُوا بها علَى الفَرائضِ
همانا دلها را روى آوردنى است و روى گرداندنى. پس هر گاه روى آورند، آنها را به انجام مستحبّات وا داريد و هر گاه پشت كردند، به انجام واجبات بسنده كنيد
نهج البلاغه حکمت312
https://eitaa.com/ahlghalam
♨️نمازشب
#امام_رضا علیه السلام فرمودهاند:
بر شما باد خواندن نماز شب؛ زیرا هیچ بنده اى نیست که در آخرِ شب برخیزد و هشت رکعت [نماز]و دو رکعت [نماز]شَفع و یک رکعت [نماز]وَتر بگزارد، سپس قنوت بخواند و در قنوتش هفتاد بار از خدا آمرزش بخواهد، مگر آن که از عذاب قبر و از عذاب آتش [دوزخ]، پناه داده مى شود.
https://eitaa.com/ahlghalam